-
Ο χρήστης stavrosbiologos έγραψε:
η ηλικία του κατηγορούμενου είναι τελικά 80 χρονών!!!!! ).
Άκου ρε ο κωλόγερος βίτσια που είχε σε τέτοια ηλικία...
γιατί σε νεότερους δικαιολογείται αυτό το 'βίτσιο'???
-
Κουσούρι που του 'μεινε από παλιά, όταν είχε ο καθένας το άλογό του και δεν το πάρκαρε ποτέ μπροστά στο σπίτι του άλλου.
Για να δούμε την απόφαση, μη μας ξεχάσεις, cmarin. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Όχι βέβαια δεν δικαιολογείται αλλά θεωρώ οτι ένας ''άνθρωπος'' 80χρόνων που είναι με το ένα πόδι στο τάφο μου κάνει μεγάλη εντύπωση να συμπεριφέρεται έτσι. Αλλά θα μου πείς άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου!!!
-
Ωπ!!! Δεν το είχα δει αυτό το thread. Μπράβο cmarin, σοφά έπραξες!!! Άντε να τον σκίσει τώρα λιγο το δικαστήριο, να δούμε ποιοι είναι 'μάγκες'...
Αλήθεια, για το θέμα με την πολεοδομία τελικά δεν μας είπες τι έγινε? Τους ειδοποίησες?
-
δεν ετοιμαζεις ενα μικρο βιντεο να το ανεβασουμε καπου για να το παρουμε και εμεις????
-
Εχω φτιάξει βιντεάκι αλλά θα το πάρετε όλοι μετά την απόφαση του δικαστηρίου!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Εχω φτιάξει βιντεάκι αλλά θα το πάρετε όλοι μετά την απόφαση του δικαστηρίου!ουτε μεσω email ???
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Εχω φτιάξει βιντεάκι αλλά θα το πάρετε όλοι μετά την απόφαση του δικαστηρίου!
ουτε μεσω email ???
ε, ας γίνει σωστά! Πρώτα η απόφαση, μετά να ανέβει κάπου το βίντεο, και ας το προωθήσει ο καθένας σε όσο κόσμο ξέρει (γιατρέ στην άκρη του κόσμου θα το φτάσουμε το θέμα σου!)
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ουτε μεσω email ???
Για να το πάρει όλη η Ελλάδα μετά?
Είμαι σίγουρος ότι αποκλείεται να το δει, αλλά ίσως το δει κάποιος γνωστός του. Δεν θέλω με κάποιο τρόπο να προκαλέσω κάτι όταν τα πράγματα βαίνουν καλά!
-
Όχι βέβαια δεν δικαιολογείται αλλά θεωρώ οτι ένας ''άνθρωπος'' 80χρόνων που είναι με το ένα πόδι στο τάφο μου κάνει μεγάλη εντύπωση να συμπεριφέρεται έτσι. Αλλά θα μου πείς άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου!!!
Με το ένα πόδι στον τάφο; Εμένα μου φαίνεται ότι η ημερομηνία λήξης του έχει παρέλθει προ πολλού αλλά δεν του το λένε για να μην τον στενοχωρήσουν.
-
Έτσι έτσι.... έστω και ένας, έστω και με αυτό τον τρόπο. Μπράβο cmarin για την όρεξη και την θέλησή σου
-
Τι αγαλλίαση...ναι σκιστε τον, τον βρωγέρο!Ισόβια σε αγροτικές φυλακές,και μαζί και αυτοι που θα τον υπερασπιστούν
-
Μπραβο Κωστα, σκισε τον!!!!!!!!!! Μαζι σου μεχρι τα μπουνια!!!
-
Για το βίντεο κλύτερα να μη το βγάλεις στη φόρα πριν τη τελική απόφαση γιατί ο διάβολος έχει πολλά ποδάρια. Μη στραβώσει και χάσεις και το δίκιο σου.
Όσο για την ηλικία του εν λόγω 'κυρίου' τι να πω, αν κοιτάξει κάποιος γύρω του θα δεί ότι σε αρκετές περιπτώσεις οι ηλικιωμένοι είναι οι χειρότεροι. 'Κρύβονται' πίσω από την ηλικία τους και η συμπεριφορά τους είναι απαράδεκτη.
-
Τι απόφαση προβλέπεται στην περίπτωσή σου cmarin;
Σου είπε ο δικηγόρος σου;Ζητάς αποζημίωση;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Για το βίντεο κλύτερα να μη το βγάλεις στη φόρα πριν τη τελική απόφαση γιατί ο διάβολος έχει πολλά ποδάρια. Μη στραβώσει και χάσεις και το δίκιο σου.Όσο για την ηλικία του εν λόγω 'κυρίου' τι να πω, αν κοιτάξει κάποιος γύρω του θα δεί ότι σε αρκετές περιπτώσεις οι ηλικιωμένοι είναι οι χειρότεροι. 'Κρύβονται' πίσω από την ηλικία τους και η συμπεριφορά τους είναι απαράδεκτη.
Γενικά όταν κάποιος χρησιμοποιεί κάποιο άλλοθι για να μπορεί να συμπεριφέρεται αντικοινωνικά θέλει φάπες...
-
Με το καλό Κώστα και στην απόφαση που δεν υπάρχει περίπτωση να μην σε δικαιώσει.
Τουλάχιστον θα μαθευτεί στη γειτονιά και δεν θα σκεφτεί ποτέ κανένας άλλος να κάνει κάτι ανάλογο.Όσο για το βίντεο καλά θα ήταν να μην φαίνονται τα χαρακτηριστικά του τύπου αν και δεν νομίζω ότι θα μεταπείσει όσους θα έκαναν κάτι τέτοιο.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τι απόφαση προβλέπεται στην περίπτωσή σου cmarin;
Σου είπε ο δικηγόρος σου;Ζητάς αποζημίωση;
Προβλέπεται καταδικαστική γι αυτόν απόφαση. Ότι προβλέπει ο νόμος για την φθορά ξένης ιδιοκτησίας σε φυλάκιση (για την μήνυση) που θα πρέπει να πληρώσει το αντίτιμο στο δικαστήριο για να μην πάει μέσα και αποζημίωση για εμένα (για την αγωγή) που ζητάω συγκεκριμένα χρήματα. Αυτά είναι προσφορές από εταιρίες για την βλάβη και ψυχική οδύνη για μένα. Είπαμε έπαθα σοκ και ήμουν σε κατάθλιψη για αρκετό καιρό.
-
Μπορώ να το επιβεβαιώσω, ούτε το 3ο αγριογούρουνο δεν κατέβαινε μικρέ μου Οβελίξ!!
Καλά του έκανες του ανεγκέφαλου!! Το χαίρομαι ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ!!!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Είπαμε έπαθα σοκ και ήμουν σε κατάθλιψη για αρκετό καιρό.Και λίγα λες Κώστα... Άλλα είπαμε, εσύ είσαι τέρας ψυχραιμίας! Άλλοι στη θέση σου θα πεταγόντουσαν από το κρεββάτι τους στη μέση της νύχτας, 2 και 3 φορές κάθε βράδυ, ουρλιάζοντας 'ΑΣΕ ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΠΑΛΙΟ@#%@#, ΘΑ ΣΕ @#$@$%!!!'
(τελικά, όπερ και εγένετο, αυτό το τελευταίο! )
O ΠΟΝΤΙΚΟΣ ΣΤΗ ΦΑΚΑ...