Ψιτ, ας κρατάμε αυτά τα θέματα μέσα στο ICE FORUM. Γιατί το φτιάξαμε άλλωστε? (ισως πρέπει να αλλάξουμε τον τίτλο του για να είναι πιο εμφανές το θέμα)
sdiama, σωστός σε γενικές γραμμές.
artech, το χρονοδιάγραμμα που έβαλες (για τους 5 μήνες) είναι αρκετά καλό. Κι εγώ τόσο είχα βάλει. 2 χρόνια κι ακόμη στη μέση είμαι!
Για τα crossover, ναι, χρειάζονται, αλλά έτσι κι αλλιώς τα περισσότερα καλά σετ διαιρούμενων μεγαφώνων συνοδεύονται και από ένα σχετικά προσεγμένο κύκλωμα διαχωρισμού συχνοτήτων (crossover ελληνιστί).
Η πόρτα σου δέχεται midbass διαμέτρου 16,5 εκ. ή 6,5 ιντσών (το ίδιο είναι). Συνεπώς ψάχνεις για διαιρούμενο σετ 6,5' . Τα tweeter χωράνε έτσι κι αλλιώς, εκτός αν πας σε εξεζητημένες λύσεις (δε νομίζω όμως να έχεις πρόθεση να βάλεις Scanspeak ή Seas στο Corsa )
Με την ευκαιρία να πω 2 λογάκια. Τη σημαντικότερη ακουστική διαφορά σε ένα σύστημα την κάνει η αλλαγή σε μεγάφωνα. Αυτά (όπως ίσως ξέρεις και από το home hi-fi) είναι ο ασθενέστερος κρίκος της αλυσίδας με μεγάλες διαφορές μεταξύ των διαφορετικών σχεδιάσεων. Αρα, βάσει αυτού, το πρώτο που θα έπρεπε να αλλάξουμε σε ένα ηχοσύστημα αυτοκινήτου είναι τα μεγάφωνα. Σωστά?
Ισως.
Υπάρχει και η άλλη άποψη, η οποία λέει ότι τη μεγαλύτερη (οπτική αυτή τη φορά) διαφορά την κάνει η πηγή. Λογικό θα μου πείτε, αφού τα μεγάφωνα είναι συνήθως κρυμμένα. Αυτό λοιπόν, μαζί με το γεγονός ότι οι after market πηγές έχουν ελάχιστη σχέση από πλευράς εξοπλισμού και δυνατοτήτων με την εργοστασιακή, με κάνει να πιστεύω ότι τελικά ίσως αυτό είναι το πρώτο που πρέπει να αλλάξουμε.
Αυτό βέβαια έχει και μια άλλη λογική. Τα μεγάφωνα που υπάρχουν ήδη στα αυτοκίνητά μας όταν τα αγοράζουμε είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε με σχετικά χαμηλή ισχύ να αποδίδουν αρκετά (γνωστό και ως υψηλή ευαισθησία). Τα καλά μεγάφωνα που αγοράζουμε εκ των υστέρων, στο 90% των περιπτώσεων είναι σαφώς λιγότερο ευαίσθητα. Αρα, η πρώτη εκτίμηση είναι ότι χρειάζονται περισσότερη ισχύ για να αποδώσουν σωστά. Αρα (ξανά), η αντίδρασή μας όταν τα παίξουμε με τη χαμηλότατη ισχύ που μας παρέχει η εργοστασιακή πηγή είναι: 'τσάμπα πέταξα τα λεφτά μου'.
Οσον αφορά τώρα το subwoofer και τους ενισχυτές. Δεν είναι λογικό να προσπαθούμε να πείσουμε τον καθένα για τη χρησιμότητα του sub στο αυτοκίνητο. Υπάρχουν πολλοί που για διαφορετικούς λόγους απέχουν. Σε αυτή την περίπτωση, ένα πράγμα θα τους βοηθήσει να έχουν πολύ καλύτερο ήχο στο αυτοκίνητο. Ενα (πραγματικά) καλό ζευγάρι πίσω μεγάφωνα. Αν μάλιστα αυτά είναι έτσι διαμορφωμένα ώστε να παίζουν μόνο τις χαμηλές (ή έστω χαμηλομεσαίες, μια που η απόκρισή τους δεν μπορεί ποτέ να συγκριθεί με αυτή ενός sub) συχνότητες, τότε τα πράγματα είναι ακόμη καλύτερα.