-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
καλες οι τιμες του!
Καλές οι τιμές του, καλό το εσωτερικό του αλλά αυτές οι πόρτες του, αχ αυτές οι πόρτες του. Πήγα να ανοίξω μία σε έκθεση και έτριζε απο την βάση της σαν την πόρτα της ταράτσας μου. Λέτε να εχω peugeot πόρτα ταράτσας!!!
Πολύ περίεργο αυτό που λες. Εγώ που δοκίμασα ένα, κλείνανε σαν θησαυροφυλάκιο. Μήπως δεν ήταν 207?
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
καλες οι τιμες του!
Καλές οι τιμές του, καλό το εσωτερικό του αλλά αυτές οι πόρτες του, αχ αυτές οι πόρτες του. Πήγα να ανοίξω μία σε έκθεση και έτριζε απο την βάση της σαν την πόρτα της ταράτσας μου. Λέτε να εχω peugeot πόρτα ταράτσας!!!
Πολύ περίεργο αυτό που λες. Εγώ που δοκίμασα ένα, κλείνανε σαν θησαυροφυλάκιο. Μήπως δεν ήταν 207?
-
http://www.peugeot.gr/models/207/
Για τσεκάρετε στο 1.6 τα 1288 κιλά απόβαρο!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
http://www.peugeot.gr/models/207/Για τσεκάρετε στο 1.6 τα 1288 κιλά απόβαρο!!!!!!!!!!!
Η 'ελαφρωμένη' έκδοση πόσο ζυγίζει?
-
Πάντως, με αυτές τις τιμές, αυτές τις επιδόσεις και αυτό το βάρος, το 207 έχει έντονο εσωτερικό ανταγωνισμό και από το 307 (κοινώς, στην peugeot έχουν βρεθεί σε αντίστοιχο τιμολογιακό αδιέξοδο όπως και στη renault, σε σχέση με την αναλογία τιμών meganeII-clio III).
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Πάντως, με αυτές τις τιμές.......και την εμφάνιση, και την εμφάνιση!
Άντε να δούμε αν τα νέα ήθη θα με κάνουν κι εμένα, έναν αμετανόητο της ατμόσφαιρας, να αγοράσω τουρμπίνα!
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Για τσεκάρετε στο 1.6 τα 1288 κιλά απόβαρο!!!!!!!!!!!... και το 307, 1.175 κιλά!
-
Μαντέψτε ποιο (εμπορικό) μικρομεσαίο ζυγίζει κάτω από 1100 κιλά σήμερα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μαντέψτε ποιο (εμπορικό) μικρομεσαίο ζυγίζει κάτω από 1100 κιλά σήμερα.Μη μου πεις ότι είναι γνωστής, μη οδηγοκεντρικής φιλοσοφίας εταιρίας...
-
ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΠΟΥΛΗΣΑ ΤΟ ΑΠΟ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ 307 & ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ 207.
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ & ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΠΟ ΤΟ 307.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 307 ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΑΝΑ 135.000Κμ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. -
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Για τσεκάρετε στο 1.6 τα 1288 κιλά απόβαρο!!!!!!!!!!!
... και το 307, 1.175 κιλά!
Aν τα δεις δίπλα δίπλα, το 307 φαίνεται σαν το ΜΙΚΡΟ αδελφάκι του 207!
Ξεχειλώνουν οι διαστάσεις, ξεχειλώνουν και τα βάρη, κρατάνε ίδια ή και χειρότερα (λέγε με Euro 4) τα μοτέρ. Να δούμε που θα πάει το πράμα...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μαντέψτε ποιο (εμπορικό) μικρομεσαίο ζυγίζει κάτω από 1100 κιλά σήμερα.Hyundai Accent: η Elise των μικρομεσαίων
-
Ο χρήστης ΝΙΠΑ έγραψε:
ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΠΟΥΛΗΣΑ ΤΟ ΑΠΟ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ 307 & ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ 207.
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ & ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΠΟ ΤΟ 307.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 307 ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΑΝΑ 135.000Κμ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.Καλορίζικο και καλοτάξιδο!
Περιμένουμε εντυπώσεις από τη θέση του οδηγού! -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Aν τα δεις δίπλα δίπλα, το 307 φαίνεται σαν το ΜΙΚΡΟ αδελφάκι του 207!Ξεχειλώνουν οι διαστάσεις, ξεχειλώνουν και τα βάρη, κρατάνε ίδια ή και χειρότερα (λέγε με Euro 4) τα μοτέρ. Να δούμε που θα πάει το πράμα...
Σπύρο έτσι που πάνε, σε λίγα χρόνια θα αναπολούμε 'ένα μαζεμένο κι ελαφρύ αυτοκίνητο, σαν το 307!'
-
Πηγα σημερα το πρωι και το ειδα. Πραγματικα η αισθηση των υλικων φαινεται ανωτερη αν οχι ιση με του 307. Η πορτα κλεινει με το ιδιο ποιοτικο ηχο, τα υλικα του ταμπλω στο επανω μερος ειναι εφαμιλα και υπαρχει η ιδια αισθηση ευρυχωριας οπως του 307. Στο κατω μερος του ταμπλο ομως ειναι υποδιεστερα σε ποιοτητα και λιγο πιο σκληρα.
-
πάντως φοβάμαι ότι δεν θα τους βγει σε καλό όλη αυτή η ιστορία με την υπερπλούσια γκάμα. μετράτε μοντέλα:
107
1007
206 και σε sw
207
307 και σε sw
407
607
807
partner (δεν είναι 'κούρσα' αλλά δεν το παίρνουν και μόνο ως επαγγελματικό)Στις εκθέσεις δεν τους φτάνει ο χώρος να τα βάλουν όλα.
Ο συνωστισμός είναι πολύ έντονος στις μικρές - μικρομεσαίες κατηγορίες.
Επίσης κανένα από αυτά δεν φαίνεται να γίνεται blockbuster όπως ήταν το 206 ή το 307 όταν πρωτοβγήκε. Το 107 έχει έντονο συναγωνισμό κι από τα c1 - aygo και το 207 από τα 206 και 307. Ελπίζω στο τμήμα μάρκετινγκ να έχουν κάνει καλά τη δουλειά τους αλλιώς πάνε για μεγάλες χασούρες.
-
Το 207 είναι καταδικασμένο να πετύχει και θα πετύχει. Πιστεύω πως οι πλούσιες εκδόσεις του 206 θα σταματήσουν μέσα στη χρονιά. Οπότε ο κόσμος θα στρέφεται στο 207. Έτσι δεν έγινε με το 205;
-
Ακόμη κι έτσι είναι αρκετά ανταγωνιστικό. Οι τιμές του 1.6 Sport Edition είναι περίπου 500-600 ευρώ πάνω σε σχέση με το αντίστοιχο 206GTi.
Βέβαια ούτε λόγος για 'GTI', αφού η αναλογία κιλών ανά ίππο ξεπερνούν αρκετά το 'μαγικό' 10 (kg/hp). -
Τι έγινε ρε παιδιά με τις επιδόσεις του;
Τι συμβαίνει με τα supermini;
Ποιος είναι ο αρχηγός της κατηγορίας σύμφωνα με τα περιοδικά πλέον;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Τι έγινε ρε παιδιά με τις επιδόσεις του;Τι συμβαίνει με τα supermini;
Ποιος είναι ο αρχηγός της κατηγορίας σύμφωνα με τα περιοδικά πλέον;
Βάρυνε πολύ funky. Το μοτεράκι που κελαηδούσε στο 206 (1.6), πλέον τα βρίσκει σκούρα. 1200+ είναι το αυτοκίνητο, ζήλεψε τα G. Punto, Clio κλπ. Είναι εξαιρετικό στο δρόμο πάντως, πιθανότατα το καλύτερο στην κατηγορία του. Μαλακό όσο πρέπει, σκληρό όσο πρέπει. Ωραίοι μάγκες οι Πεζαίοι. Ρυθμίσιμο πίσω μέρος, καλό τιμόνι. Κάνει ακριβώς ότι του ζητήσεις, εν αντιθέσει με τα περισσότερα υπόλοιπα σουπερμίνι που τα κάνουν στο περίπου... (αν μπορείς να πεις σουπερμίνι ένα αυτοκίνητο 4 μέτρων βέβαια...). Είναι το κλασικό καλό μπροστοκίνητο που έμαθες να οδηγείς... Σημαδεύεις, στρίβεις. Αφήνεις/τσιμπας φρένο, διορθώνεις, γκάζι, έφυγες. Στα υπόλοιπα, στριμόκωλες οι πίσω θέσεις, εμφάνιση α λα 206 μέσα έξω, κλασικά χαλαρό σασμάν όπως στο 206 (η πέμπτη χτυπάει στο γόνατο του συνοδηγού, κλασικά ), καλή θέση οδήγησης, ωραία όργανα. Απίστευτο: έχει θερμόμετρο νερού ΚΑΙ λαδιού!
Ανταγωνισμός?
Όποιος θέλει άααανεση, μαλακά πλαστικά και 10 αερόσακους, παίρνει το COTY. Πολύ καλά τα μοτέρ της Ρενό, αλλά...
Όποιος θέλει εμφάνιση, καλή συμπεριφορά στο δρόμο, χώρους, εξοπλισμό και μπορεί να συμβιβαστεί με ένα (πολύ) μακρύ κιβώτιο, παίρνει G. Punto.
Όποιος θέλει μαζεμένες διαστάσεις και ΒΑΡΟΣ, το κεφάλι του ήσυχο από σκοτούρες, καλούς χώρους, εργονομία και ψυχωμένο/οικονομικό μοτεράκι, παίρνει Yaris.
Eγώ, αν αγόραζα τώρα, το 207 το έπαιρνα άνετα σε 1.6.
Peugeot 207 2006