-
Ο χρήστης bfc_xxx έγραψε:
2 ερωτησεις για όσους έχουν i30 σαν και εμενα.1η: Στο κλειδι, το μεσαιο κουμπι κανει τίποτα???
2η: Έχω παρατηρησει όταν κανω κρεμασμα σε πολυ απότομη ανηφόρα οι ρόδες σπινιάρουν πολύ, ειναι φυσιολογικο? Δε θα έπρεπε το traction control να αποτρέπει το σπινιάρισμα?
- Το μεσαίο κουμπί όταν το πατήσεις παρατεταμένα ξεκλειδώνει μόνο το πορτ παγκαζ.
- Εφόσον έχει ESP έχει και αντισπίν. Το αντισπίν δεν σημαίνει ότι δεν σπινάρουν οι ρόδες. Απλά όταν αρχίσουν να σπινάρουν κόβει από τον κινητήρα. Λογικά πρέπει να βλέπεις το λαμπάκι στο ταμπλό να αναβοσβήνει. Κάνε και κάτι για να δεις τη διαφορά: Απενεργοποίησε το ESP και κάνε το ίδιο. Θα δεις μεγάλη διαφορά προς το χειρότερο.
Σπύρος
-
Ο χρήστης varesanovits2 έγραψε:
γεια σας παιδες!!τι γινεται μ αυτο το ix 35, θα ερθει ποτε?εχετε κανα νεο?φεεεεετααα!
σε 1μηνα περιπου το 2,0
απο οκτωβρη το 1,6Τ -
Το νέο Accent!
http://www.worldcarfans.com/110042325835/2011-hyundai-verna--accent-revealed-in-beijing
Σε νέα πλατφόρμα και νέους κινητήρες 1,4 (106ΗΡ) και 1,6 (121ΗΡ). -
Όμορφο! Πολύ όμορφο και νομίζω ιδιαίτερα σύγχρονη σχεδίαση και εντός και εκτός...
Από την άλλη βλέπω ότι από τα πλάγια και ειδικά πίσω φαίνεται σαν 'υπερυψωμένο';
Και από πίσω το ίδιο νομίζω. Ίσως η ορατότητα πίσω να μην είναι ιδιαίτερα καλή...Σίγουρα θέλει μεγαλύτερη ζάντα και χαμήλωμα...
Πολύ όμορφο μπροστά...
Το εσωτερικό πολύ ανοιχτόχρωμο (μπεζ!). Θα το προτιμούσα να είναι μέσα στην 'μαυρίλα' ...Άσχετο! Η Hyundai δεν έλεγε ότι θα καταργήσει τα αυτοκίνητα με ονόματα τύπου ACCENT, LANTRA κλπ;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Άσχετο! Η Hyundai δεν έλεγε ότι θα καταργήσει τα αυτοκίνητα με ονόματα τύπου ACCENT, LANTRA κλπ;Απ΄ότι φαίνεται συνεχίζει σαν Verna που λεγόταν και το προηγούμενο μοντέλο.
Το Ι (+νούμερο) είναι Ευρωπαική ονοματοδοσία. Όπως στο Ιχ35 που σε κάποιες αγορές συνεχίζει το όνομα Tuscon!
Αν το πάνε πάντως ανα 5άδα διαθέσιμα είναι τα 'Ι 15' και 'Ι 25' αν και δεν αναφέρεται πουθενα ακόμα για ευρωπαική είσοδο του συγκεκριμένου.
Σαν Accent ίσως δείχνει και περισσότερο το 'value for money', το φτηνό λαικό αυτοκίνητο που εκπροσωπούσε ως όνομα έως τωρα που η σειρά Ι να έχει το value for money αλλά και το κάτι παραπάνω. -
Συμφωνώ μαζί σου...
-
μηπως να το βαφτιζαμε i30 sendan;
παντως πολυ συγχρονη σχεδιαση που αποπνεει βαρβατιλα -
Αυτο το verna παραπανω κανει το tiida να δειχνει πανεμορφο.. drdino καιρος να αλλαξεις αμαξι..
-
Τι στο καλό? Αγορα με μεζούρα θα κάνουμε πλέον?
Παρόλ' αυτά, ομόρφυναν πολύ την 4θυρη γκάμα τους.
To μεγάλο ... Sonata
Το μικρό ... Verna
Και τώρα το μεσαίο ... Elantra (με 1,6 και 140 άλογα)
http://carscoop.blogspot.com/2010/04/all-new-hyundai-elantra-avante-sedan.html
-
Ωραιο, αλλα αν δεν ερθει κανενα προς την Ευρωπη τοτε ειναι δωρο αδωρον.
-
Η αληθεια ειναι οτι μοιαζουν παρα πολυ και το μονο που ξεχωριζω αμεσω ειναι το Sonata,τα αλλα 2 με μπερδευουν , αλλα τα θεωρω πολυ ομορφα.
Σε σχεση με αρκετα Ιαπωνικα ή Ευρωπαικα μοντελα που ερχονται στην χωρα μας της Hyundai μου αρεσουν περισσοτερο, π.χ απο ταToyota τουλαχιστον ειναι πολυ πιο πιο ομορφα .
Οι κορεατες με την σειρα ( i ) μπηκανε στο σωστο δρομο και προχωρανε σταθερα προς τα επανω, η σχεδιαστικη γλωσσα Fluidic Scalpture μου αρεσει παρα πολυ . -
Με τους κινητηρες παντως για τα ελληνικα δεδομενα και με μια καλη κοστολογηση θα εδιναν και τα τρια πολυ σε κυρος για το ονομα της εταιριας.
-
πιστευω οτι οχι μονο τα καινουρια της hyundai αλλα και καθε αλλης εταιριας δεν θα εχουν τυχη στην ελλαδα πλεον......ελεω οικονομικης κρισης και ανοδος φπα στο 25%
λαθος εποχη βγηκαν τα καλα απο τους κορεατες -
απο εχθές μου ακούγεται έναν συνεχόμενος μεταλλικός θόρυβος σε huyndai i10 1.1....ακούγεται απο πίσω απο αριστερά.....είναι συνεχόμενος.....
τι λέτε να είναι?
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
πιστευω οτι οχι μονο τα καινουρια της hyundai αλλα και καθε αλλης εταιριας δεν θα εχουν τυχη στην ελλαδα πλεον......ελεω οικονομικης κρισης και ανοδος φπα στο 25%
λαθος εποχη βγηκαν τα καλα απο τους κορεατεςΔε διαφωνώ αλλά από δω και πέρα όποιος χρειάζεται αμάξι πιο καλά Hyundai παρά να δίνουμε τα λεφτά μας στους Γερμανούς.
Εγώ πρόλαβα και πήρα το i30 με 19% και το πήρα full extra που τα ίδια λεφτά θα έπερνα κανένα polaki σε μεσαία έκδοση και τώρα θα έγραφα για τα προβλήματα που βγάζει στα πρώτα 2000-3000 χλμ. Φτάνει πια με τη κοροιδία των Γερμανών. Τους κάνουμε μάγκες με τα λεφτά μας και μας βρίζουν και από πάνω.
-
Άντε να ρθει το Elantra να δούμε και άσπρη μέρα εμείς οι μέλλοντες μπαμπάδες...
Αυτή τη στιγμή η εταιρεία θέλουμε δεν θέλουμε δεν έχει ένα οικογενειακό αυτ/το , για χρήση με 2 παιδιά , -
Ο χρήστης bfc_xxx έγραψε:
...
Δε διαφωνώ αλλά από δω και πέρα όποιος χρειάζεται αμάξι πιο καλά Hyundai παρά να δίνουμε τα λεφτά μας στους Γερμανούς.
....Φαντάζομαι ότι το παραπάνω είναι αστείο ε;
Υπάρχει ποτέ περίπτωση ο κάτοικος αυτής της χώρας να αποκτήσει καταναλωτική συνείδηση;
Ποτέ...Και μεταξύ μας, καλύτερα θα ήταν ο κάτοικος αυτής της χώρας να μπορούσε να αγοράσει Ελληνικό αυτοκίνητο και να μην έχει ανάγκη ούτε τους Κορεάτες, ούτε Γερμανούς, ούτε κανέναν... Αλλά και αυτό είναι αστείο (και μάλιστα υπερβολικό!)...
Οπότε φαύλος κύκλος. Άκρη δεν βγαίνει...και οι πωλήσεις θα συνεχιστούν κανονικά...
-
κάποτε βγάζαμε τα Sunny στον Βόλο , αλλά οι Ελληνάρες δεν τα προτιμούσαμε..
Και μιλάμε για αυτοκίνητα σκυλιά
Ακόμα και να κατούραγες αντί για βενζίνη , αυτό θα σε πήγαινε.. -
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
κάποτε βγάζαμε τα Sunny στον Βόλο , αλλά οι Ελληνάρες δεν τα προτιμούσαμε..
Και μιλάμε για αυτοκίνητα σκυλιά
Ακόμα και να κατούραγες αντί για βενζίνη , αυτό θα σε πήγαινε..Κάνεις λάθος, μια χαρά τα προτιμούσαν οι Έλληνες. Άσχετα με το ότι δεν έστριβαν...
-
εγώ είχα την τυχη να έχουμε στην οικογένεια.
αλλες εποχές τότε , όσον αφορά το στρίψιμο , δεν είχε πολλές στροφές εκείνα τα χρόνια
HYUNDAI FORUM