-
Καλα τι επαθαν ford και hyundai/kia, ο ενας αντιγραφει τον αλλον??
Μαυρο χαλι το i30 ειδικα ο προφυλαχτηρας απο το focus! -
[quote='cosneo']
... To f/l ...
Ομορφότερο βρίσκω το f/l
-
Ωραία και τα δύο...
-
φανταστικο το καινουργιο ix35. το diesel μοτερ βεβαια ειναι αλλου τοσο απο επιδοσεις οσο και... χωρα στην οποια απευθηνεται!! το 1.6 turbo αναμενεται να πουλησει απιστευτα και να κανει tiguan και rav4 να ψαχνονται ποιος θα ειναι ο 2ος. αλλα ρε γαμωτο 1.6Τ δεν μπορει να βγει 4WD? τοτε απλα δεν θα υπηρχε 2ος!!
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
φανταστικο το καινουργιο ix35. το diesel μοτερ βεβαια ειναι αλλου τοσο απο επιδοσεις οσο και... χωρα στην οποια απευθηνεται!! το 1.6 turbo αναμενεται να πουλησει απιστευτα και να κανει tiguan και rav4 να ψαχνονται ποιος θα ειναι ο 2ος. αλλα ρε γαμωτο 1.6Τ δεν μπορει να βγει 4WD? τοτε απλα δεν θα υπηρχε 2ος!!θα βγει αλλα μονο Κ.Π....οχι ετοιμοπαραδοτο,οποτε μικρο το κακο!
αν ερχοτανε σε αλλες εποχες θα πουλαγε τρελα,τωρα με την οικονομικη κριση κραταω επιφυλαξεις..... -
Μικρό ... Sonata το Elantra του 2012!
[/url]Σημειώσατε λάθος ... το επόμενο Accent είναι!!!
http://www.worldcarfans.com/110040125434/2011-hyundai-accent--verna-better-spy-photos-surface--(Εdit ... αντί για παραθεση στην προηγούμενη μου δημοσίευση ... έκανα επεξεργασία!!!)
-
Πολύ όμορφο φαίνεται!
Και μέσα επίσης ωραίο!...!Από κινητήρες να δούμε τι θα έχει γιατί πολύ φοβάμαι ότι και αυτό θα το βλέπουμε μόνο σε φωτογραφίες...
-
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΙΔΙΑ...........ασχετο αλλα επικαιρο
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΙΔΙΑ...........ασχετο αλλα επικαιροΚαλή ανάσταση και από εμένα
**Η Hyundai ξεπερνάει την Τoyota και την Honda στην ικανοποίηση των πελατών τους. **
Σύμφωνα με την Αμερικάνικη εταιρεία στατιστικών και αξιολόγησης αυτοκίνητων http://www.Kbb.com
η Hyundai ξεπέρασε την Toyota και την Honda στο ποσοστό των ικανοποιημένων πελατών τους και στο εάν αυτοί θα ξαναεπιλέγανε αυτοκίνητο της ίδιας εταιρείας .H έρευνα έδειξε ότι την πρωτιά πήρε η Hyundai με το 56.8% των πελατών της να είναι πρόθυμοι να ξαναγοράσουν αυτοκίνητο της εταιρείας ,ενώ δεύτερη βγήκε η Honda με ποσοστό 55.8% και τρίτη βγήκε η Toyota με ποσοστό 53.3%
Η Toyota έχασε την πρωτιά λογο των προβλημάτων που παρουσιάστηκαν στα αυτοκινητα τηςhttp://www.hyundai-blog.com/index.php/2010/03/29/hyundai-owner-loyalty-surpasses-toyota-and-honda/
Tο ολοκαινουργιο Hyundai Sonata απο το 2011 θα εξοπλιζεται με 2 λιτρο υπερτροφοδοτουμενο κινητηρα αποδοσης 274 ιππων
2011 Hyundai Sonata gets 2.0L turbo four-cylinder engine with 274 horsepower!
Hyundai today debuted the all-new Sonata Turbo, equipped with 2.0L Theta II turbocharged gasoline direct-injection (GDI) engine, at the New York Auto Show today.
With the addition of the all-new 2.0L Theta II turbocharged GDI engine, the new 2011 Sonata offers an unprecedented combination of segment. Remarkably, the Sonata 2.0T produces these industry-leading metrics on regular fuel!
The 2.0L turbo-charged GDI four-cylinder engine in the 2011 Sonata Turbo generates 274 horsepower at 6.000 rpm and 269 lb-ft of torque from 1800-4500 rpm with regular fuel.
The Sonata 2.0T will deliver 22 mpg city and 34 mpg highway (preliminary estimates). Hyundai’s turbocharged engine features a twin-scroll turbocharger that when combined with the GDI system results in instantaneous power delivery.
Twin-scroll turbochargers have traditionally been used on more expensive high performance engines, but as with GDI, Hyundai has chosen once again to apply this efficient technology in high volume to its most popular model.
“The Sonata 2.0T is a great example of what our Blue Drive product strategy is doing for consumers,” said John Krafcik, Hyundai Motor America president and CEO. “Think about it – more horsepower than any of our V6 competitors, with better gas mileage than any competitive 4-cylinder model. We’re not fans of compromising at Hyundai, and the Sonata really demonstrates this aspect of our business approach.”
When the 2011 Hyundai Sonata T, equipped with 2.0L turbo engine goes on sale in the U.S. later this year, it will be available on the on the SE and Limited trim levels.
http://www.hyundai-blog.com/index.php/2010/04/01/2011-hyundai-sonata-20l-turbo-four-cyl-makes-274-horsepower/ -
Γιώργο Καλή Ανάσταση φίλε!!!
Πάντως σαν να υπερβάλουν λίγο οι κάτοχοι...
-
ρε που καταντησαμε τα κορεατικα σε λιγο θα βγαζουν supercar
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Γιώργο Καλή Ανάσταση φίλε!!!Πάντως σαν να υπερβάλουν λίγο οι κάτοχοι...
Καλη Ανασταση Αλεξανδρε Ευχωμαι υγεια και ευτηχια σε ολους
-
Παίδες, έχει κανείς σας οποιοδήποτε μοντέλο της αγαπημένης μας εταιρείας με τον 1.100 κινητήρα με τα 65 άλογα; Έχω ένα πρόβλημα.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Παίδες, έχει κανείς σας οποιοδήποτε μοντέλο της αγαπημένης μας εταιρείας με τον 1.100 κινητήρα με τα 65 άλογα; Έχω ένα πρόβλημα.Τι προβλημα ?
-
περναγα σημερα εξω απο τα κεντρικα της Hyundai στην ελευσινα και τι να δω?? καμια 20αρια i30 μπατσικά ετοιμα βαμμενα. προφανως συντομα αναμεσα μας!!
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
περναγα σημερα εξω απο τα κεντρικα της Hyundai στην ελευσινα και τι να δω?? καμια 20αρια i30 μπατσικά ετοιμα βαμμενα. προφανως συντομα αναμεσα μας!!i30 ?
-
2 ερωτησεις για όσους έχουν i30 σαν και εμενα.
1η: Στο κλειδι, το μεσαιο κουμπι κανει τίποτα???
2η: Έχω παρατηρησει όταν κανω κρεμασμα σε πολυ απότομη ανηφόρα οι ρόδες σπινιάρουν πολύ, ειναι φυσιολογικο? Δε θα έπρεπε το traction control να αποτρέπει το σπινιάρισμα?
-
Ο χρήστης bfc_xxx έγραψε:
2 ερωτησεις για όσους έχουν i30 σαν και εμενα.1η: Στο κλειδι, το μεσαιο κουμπι κανει τίποτα???
2η: Έχω παρατηρησει όταν κανω κρεμασμα σε πολυ απότομη ανηφόρα οι ρόδες σπινιάρουν πολύ, ειναι φυσιολογικο? Δε θα έπρεπε το traction control να αποτρέπει το σπινιάρισμα?
αντισπιν εχεις;
ποσα χρονια εχεις τα λαστιχα;
ειπαμε.....δεν κρατιουνται τα αλογα -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
2 ερωτησεις για όσους έχουν i30 σαν και εμενα.
1η: Στο κλειδι, το μεσαιο κουμπι κανει τίποτα???
αντισπιν εχεις;
ποσα χρονια εχεις τα λαστιχα;
ειπαμε.....δεν κρατιουνται τα αλογαΤο αμαξι το εχω 2-3 μήνες καινούριο ειναι. Αντισπιν λογικά πρέπει να έχει. Απλα μου φάνετε περίεργο που γράφουν οι ρόδες στην ανηφόρα.
-
γεια σας παιδες!!τι γινεται μ αυτο το ix 35, θα ερθει ποτε?εχετε κανα νεο?
HYUNDAI FORUM