-
Αν ηταν δικο μου το αυτοκινητο θα το κοιτουσα βρε παιδια.
Βοηθαω μια φιλη απο αλλη πολη, τι να κανω, οι γυναικες δεν τα καταφερνουν σε αυτα.
Αυτη εχει το 1200 , αυτοματο. Λες να θελει 3,5 λιτρα; -
Καλησπερα κ απο μενα.. Λοιπον εχω ενα θεμα με το τι λαδια να βαζω στο accent μου.. εχω το τελευταιο accent.. μεχρι τωρα μου εβαζε η αντιπροσωπεια αυτα 'του κιλου' που βαζει σε ολα.. Εχω παρατηρησει ομως οτι μετα απο τις 5000χλμ πεφτει η αποδοση του κινητηρα, και η μεση καταναλωση ανεβαινει.. ουτε για πλακα φανταζομαι οτι με τα ιδια λαδια θα βγαζω 15000χλμ που λεει στο μανουαλ..
μπορει καποιος να με διαφωτισει τι σημαινει api sj, sl και ilsac gf-3? -
Τι λαδια σου βαζουν ? απ'οτι εχω δει βαζουν ENEOS που δεν ειναι του κιλου οπως λες.Τωρα απο εκει και περα αν θελεις να δοκιμασεις καποιο αλλο λαδι παρε δικα σου και αλλαξε τα π.χ σε ενα πρατηριο ή στο επομενο σερβις.Προσωπικα λογο παλαιοτητας και επειδη εμενα μου καιει λαδι (τσιμουχακια ) χρησιμοποιω πιο χοντρα λαδια π.χ Aral 20/50 εσυ δεν θες κατι το εξειδικευμενο .Επισης εχω δοκιμασει στο παρελθον και εχω μεινει ικανοποιημενος ημισυνθετικα Castrol GTX και Aral Tronic 10/40 και τα 2
-
Ο χρήστης Telecaster έγραψε:
Αν ηταν δικο μου το αυτοκινητο θα το κοιτουσα βρε παιδια.
Βοηθαω μια φιλη απο αλλη πολη, τι να κανω, οι γυναικες δεν τα καταφερνουν σε αυτα.
Αυτη εχει το 1200 , αυτοματο. Λες να θελει 3,5 λιτρα;παρε 4l λαδι 10w/40 η' 10w/30 και βαλε στην αρχη τα 3l......μετα απο 2-3 λεπτα με βαση το δεικτη λαδιου συμπληρωσε την υπολοιπη απαιτουμενη ποσοτητα μεχρι να φτασει το λαδι στη max ενδειξη
πιστευω οτι ειναι αρκετα απλο...... -
@storm, από ότι θυμάμαι εσύ είχες το προηγούμενο κουπέ...
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/1636931/ -
Πολλά άλογα βλέπω...
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
@storm, από ότι θυμάμαι εσύ είχες το προηγούμενο κουπέ...
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/1636931/και το προηγούμενο αλλά και αυτό:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1628127/
Χρυσές εποχές. Έβγαζα και κανένα γκομενάκι με τις κουπεδιές. Άνετα.
Με το 207 ούτε θηλυκή σκνίπα δεν βγάζω ...
-
ερωτας η κουπεδιά του '98.... Και τώρα να έβγαινε ξεπερασμένο δεν θα μπορούσες να το πεις...
-
Φιλος που εχει το Matrix μου ειπε το εξης:
Διαβασε οτι η τελικη του ειναι 160 ή 170 χλμ/ωρα περιπου (ως επισημο νουμερο) αλλα οταν το παταγε μια μερα σε ΕΟ/ΑΟ ειδε στο κοντερ σχεδον 200 χλμ/ωρα. Κλεβει τοσο πολυ; Ή κλεβει αρκετα και το νουμερο που δινει η Hyundai ειναι λιγο μικροτερο απο το κανονικο; -
200 το matrix ούτε στα όνειρά του.
-
Αυτο το ξερω. Τι να του πω; Οχι δεν ειδες σωστα; Γι αυτο ρωταω, κλεβει 30 χλμ/ωρα;
-
στον οφθαλμίατρο πες του.
εκτός και αν είχε κλίση η κατηφόρα 45°
-
Στο δικό μας πάντως 200 στο κοντέρ δεν είδαμε ποτέ.
Πάνω από τα 160 δεν ήταν για πολλά-πολλά... οπότε μέχρι τα 160 και πολύ ήταν. -
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Φιλος που εχει το Matrix μου ειπε το εξης:
Διαβασε οτι η τελικη του ειναι 160 ή 170 χλμ/ωρα περιπου (ως επισημο νουμερο) αλλα οταν το παταγε μια μερα σε ΕΟ/ΑΟ ειδε στο κοντερ σχεδον 200 χλμ/ωρα. Κλεβει τοσο πολυ; Ή κλεβει αρκετα και το νουμερο που δινει η Hyundai ειναι λιγο μικροτερο απο το κανονικο;Να βρει ενα gps και να ξαναδει ποση αποκλιση εχει με το κοντερ.
-
Αυτο το ξερω. Τι να του πω; Οχι δεν ειδες σωστα; Γι αυτο ρωταω, κλεβει 30 χλμ/ωρα;Στο Megane στα 200 είχα ένα 'κλεψιμο' περιπου ... 9 χλμ σύμφωνα με το GPS.
Οσα περίπου -αν θυμαμαι καλά- και πρόσφατα στο Micra με τα κοντερίσια 176.
Για περίπου 10 χλμ πάντως έχω ακούσει για κλέψιμο γενικά. Παραπάνω ... γδύσιμο είναι όχι κλοπή! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αυτο το ξερω. Τι να του πω; Οχι δεν ειδες σωστα; Γι αυτο ρωταω, κλεβει 30 χλμ/ωρα;
Στο Megane στα 200 είχα ένα 'κλεψιμο' περιπου ... 9 χλμ σύμφωνα με το GPS.
Οσα περίπου -αν θυμαμαι καλά- και πρόσφατα στο Micra με τα κοντερίσια 176.
Για περίπου 10 χλμ πάντως έχω ακούσει για κλέψιμο γενικά. Παραπάνω ... γδύσιμο είναι όχι κλοπή!Mπορει να εχει βαλει αλλη διασταση ζαντες/λαστιχα και να δειχνει αλλα αντι αλλων.
-
Bill, στο Matrix δεν εχει αλλαχθει τιποτα απο οσο ξερω. Οτι δεν ειναι 200 ειναι σιγουρο, απλα αναρωτιεμαι ποσα μπορει να ειναι πραγματικα. Το οτι εδειξε (αν οντως εδειξε) 200 το κοντερ, σημαινει οτι κατι δεν μετραει σωστα; (εκτος δηλαδη απο το κλεψιμο του κοντερ).
-
Bill, στο Matrix δεν εχει αλλαχθει τιποτα απο οσο ξερω. Οτι δεν ειναι 200 ειναι σιγουρο, απλα αναρωτιεμαι ποσα μπορει να ειναι πραγματικα. Το οτι εδειξε (αν οντως εδειξε) 200 το κοντερ, σημαινει οτι κατι δεν μετραει σωστα; (εκτος δηλαδη απο το κλεψιμο του κοντερ).Μπορει απλα να βλεπει της ζωη με αισιοδοξια ο φιλος σου και τα 170 να τα ειδε 200.
Μονο με gps θα δει την πραγματικη ταχυτητα. -
213 εργοστασιακά έχω εγώ με 1800 turbo 160 άλογα.
καταλαβαίνεις ότι με τίποτα δεν έπιασε 200, ούτε και μουσαντένια. Σε δουλεύει...
-
Μα δεν ειναι το θεμα οτι με δουλευει, το θεμα ειναι οτι κι ο ιδιος δεν το πιστευει προφανως και ψαχνει να δει τι γινεται.
HYUNDAI FORUM