-
Ο χρήστης i30mania έγραψε:
Εδω δεν εχει φερει ακομη το i30 facelift που κυκλοφορει εδω και 1.5 χρονο στο εξωτερικο. Η στρατηγικη του Δαβαρη ειναι να ξεφορτωνεται πρωτα οτι στοκ του εχει μεινει και μαλλον θα εχει πααααρα πολυ πραμα στην δυσκολη οικονομικα εποχη που ζουμε... Οποτε για ix20 και ix35 αναμεινατε στο ακουστικο σας...Οσο υπαρχει ακομη στοκ, που υπαρχει, σε Venga και Tuscon εννοω...
-
Ο χρήστης i30mania έγραψε:
Εδω δεν εχει φερει ακομη το i30 facelift που κυκλοφορει εδω και 1.5 χρονο στο εξωτερικο. Η στρατηγικη του Δαβαρη ειναι να ξεφορτωνεται πρωτα οτι στοκ του εχει μεινει και μαλλον θα εχει πααααρα πολυ πραμα στην δυσκολη οικονομικα εποχη που ζουμε... Οποτε για ix20 και ix35 αναμεινατε στο ακουστικο σας...γαμωτο μου ειναι δυνατον ο Δαβαρης να περιμενει να αγορασει καποιος το Tuscon, για να ξεστοκαρει το μοντελο? ουτε με παρακαλετα σε εταιρειες leasing δεν προκειτε να τα δωσει!! αντε να φευγουν οι... πρωινοι!!(τα 2λιτρα δηλαδη)
-
Εγώ πάντως άνετα τώρα έπαιρνα το Tucson... Ανετότατα. Σε ένα ασημένιο ή γκρι ή στο χρυσαφί/μπεζ χρωματάκι. Κουκλί!...
Γουστάρω, που μου θυμίζει τις παλιές καλές εποχές.
Τέτοιες ευκαιρίες περιμένω και κάνω κινήσεις...
16900! Τρελή τιμή...!...Το κακό είναι ότι είναι δίλιτρο... ... Αυτό μου βάζει φρένο.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Εγώ πάντως άνετα τώρα έπαιρνα το Tucson... Ανετότατα. Σε ένα ασημένιο ή γκρι ή στο χρυσαφί/μπεζ χρωματάκι. Κουκλί!...
Γουστάρω, που μου θυμίζει τις παλιές καλές εποχές.
Τέτοιες ευκαιρίες περιμένω και κάνω κινήσεις...
16900! Τρελή τιμή...!...Το κακό είναι ότι είναι δίλιτρο... ... Αυτό μου βάζει φρένο.
Στο garage χωράει;
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Στο garage χωράει;...
...
...
Θα το έβαζα στο σαλόνι ...... πέρα από την πλάκα, επειδή είναι SUV δεν θα με ενδιέφερε το παρκάρισμα. Θα το έβαζα σε ένα χωράφι πολύ κοντά στο σπίτι μου ... Εκεί έβαζα πολλές φορές και το Pinin. Σε αυτό το χωράφι έκανα και Offroad...
Περιοχή Σισμανογλείου (Μαρούσι/Μελίσσια) αν ξέρεις. Περιοχή εκτός σχεδίου...
-
Να σας ξαναγυρίσω λίγο στην κατανάλωση του i30? Ειδα εδώ σε παλιότερα ποστ κάτι απίστευτα νούμερα 5,7lt/100km και τέτοια. Μπορούν να μας πουν κάποιοι (στα σοβαρά) που το έχουν τι ακριβώς καίει; Μιλάω για μέση κατανάλωση με 'ελαφρύ' σχετικά πόδι.
-
Ο χρήστης EYFYHS έγραψε:
Να σας ξαναγυρίσω λίγο στην κατανάλωση του i30? Ειδα εδώ σε παλιότερα ποστ κάτι απίστευτα νούμερα 5,7lt/100km και τέτοια. Μπορούν να μας πουν κάποιοι (στα σοβαρά) που το έχουν τι ακριβώς καίει; Μιλάω για μέση κατανάλωση με 'ελαφρύ' σχετικά πόδι.Eθνική με προσπάθεια πετυχαίνεις 6 λίτρα. Ρεαλιστικά όμως υπολόγιζε 6,5. Πόλη υπολόγιζε 7,5 με 8.
-
Εντάξει τρώγεται δηλαδή...μην ξεχνάμε ότι ειναι και 109 άλογα...
Κανείς άλλος που να το έχει; -
Πανέμορφο είναι!!! Με 29.990€ στην Γερμανία!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Πανέμορφο είναι!!! Με 29.990€ στην Γερμανία!Ναι ρε ειναι πολυ ωραιο το genesis , το φερνει κατα παραγγελία ο Τιρεκίδης (αντιπρόσωπος της Mustang στην Ελλαδα )
http://tirekidis.car.gr/cars/view/406977/ -
οχι που θα το εφερνε ο ΔΑΒΑΡΗΣ
-
Ο χρήστης futureshock έγραψε:
οχι που θα το εφερνε ο ΔΑΒΑΡΗΣΔεν είναι θέμα Δάβαρη, δεν εισάγεται γενικώς στην Ευρώπη!
-
Η Γερμανία δεν είναι στην Ευρώπη;
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Eαν ισχυει και δεν υπαρχουν ψιλα γραμματα τοτε ειναι γ@ματη προσφορα !!!Έκπτωση 40% στα γνήσια ανταλλακτικά Hyundai-KIA
Όλοι οι κάτοχοι Hyundai και ΚΙΑ επωφελούνται από την έκπτωση του 40% στις τιμές των γνήσιων ανταλλακτικών.
Σε σημαντικές εκπτώσεις στα ανταλλακτικά Hyundai και ΚΙΑ προχωρά ο επίσημος εισαγωγέας των δύο κορεατικών αυτοκινητοβιομηχανιών στη χώρα μας.Ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των πελατών της, η Π. & Ρ. Δάβαρη μειώνει τις τιμές των αυθεντικών ανταλλακτικών Hyundai και KIA κατά 40%, πραγματοποιώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στις after sales υπηρεσίες που προσφέρει.
Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι η εργοστασιακή-πανευρωπαϊκή εγγύηση που καλύπτει τις νέες προτάσεις της ΚIA φτάνει τα επτά χρόνια, ενώ το πενταετές πρόγραμμα 'Triple Care' της Hyundai προσφέρει εγγύηση μηχανικών, δωρεάν οδική βοήθεια και δωρεάν τεχνικούς ελέγχους.
Πριν 10 μέρες πήγα το i10 της γυναίκας μου στον Τσάπαλο για το servise του 2ου έτους στα 16000 χλμ και πλήρωσα195ε αρα** ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.**
Χρεωσαν την εργασία 95ε
-
ΠΟΣΑ ??? Παναϊα'μ ...!!!!
-
Εχω τα τιμολογια μπροστά μου ...έχουμε και λέμε.
ΜΠΟΥΖΙ 44,37=17,48
ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΦΡΕΝΩΝ 3,52
ΡΟΔΕΛΑ ΤΑΠΑΣ 0,78
ΛΑΔΙ ΗΜΙ/ΚΟ 47,16=28,64
ΦΙΛΤΡΟ ΛΑΔΙΟΥ 2,8
ΥΓΡΑ ΦΡΕΝΩΝ 8,43
ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΜΠΡΙΖ 1,41
ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΟΣ 12,65ΣΥΝΟΛΟ 93,12 ΕΚΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
ΕΡΓΑΣΙΑ 94,60- 20% ΕΚΠΤΩΣΗ =75,68 χωρίς φπα+ ΚΑΡΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ = 102,25 με φπα
ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ, για το avenis πληρωνω λιγοτερα.
-
Α, και το φίλτρο καμπίνας το είχα αλλάξει μονος μου επίτηδες διότι το χρεώνουν 50ε.
**
Απλα απαράδεκτοι.** -
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Εχω τα τιμολογια μπροστά μου ...έχουμε και λέμε.ΜΠΟΥΖΙ 44,37=17,48
ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΦΡΕΝΩΝ 3,52
ΡΟΔΕΛΑ ΤΑΠΑΣ 0,78
ΛΑΔΙ ΗΜΙ/ΚΟ 47,16=28,64
ΦΙΛΤΡΟ ΛΑΔΙΟΥ 2,8
ΥΓΡΑ ΦΡΕΝΩΝ 8,43
ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΜΠΡΙΖ 1,41
ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΟΣ 12,65ΣΥΝΟΛΟ 93,12 ΕΚΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
ΕΡΓΑΣΙΑ 94,60- 20% ΕΚΠΤΩΣΗ =75,68 χωρίς φπα+ ΚΑΡΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ = 102,25 με φπα
ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ, για το avenis πληρωνω λιγοτερα.
oι τιμές στα αναλώσιμα είναι πολύ καλές (2,8 € το φίλτρο μόνο???) αλλά εργασία ΣΕ ΕΓΔΥΣΑΝ.
-
Σκέψου να μην είχαν και έκπτωση ...... θα το έγραφα ένα οικοπεδάκι που έχω...............
-
εγω παρηγγειλα γρυλλο και μοτερ για το παραθυρο οδηγου με ~79ευρω.. μια χαρα ισχύουν ..
HYUNDAI FORUM