-
Φοβάται μην μειωθεί η μεταπωλητική αξία του αυτοκινήτου του Γρηγόρη.
-
Πάντως φίλτατοι ακόμα κι αν σε ξεγελάνε όπως λέει κι ο andykar οι στρογγυλεμένες γωνίες του accent αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι το αμάξι φαίνεται στενό και ψηλό και μου κάνει εντύπωση ότι το έχω ακούσει και από άλλους ανθρώπους αυτή τη παρατήρηση
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Πάντως φίλτατοι ακόμα κι αν σε ξεγελάνε όπως λέει κι ο andykar οι στρογγυλεμένες γωνίες του accent αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι το αμάξι φαίνεται στενό και ψηλό και μου κάνει εντύπωση ότι το έχω ακούσει και από άλλους ανθρώπους αυτή τη παρατήρησηφαινεται αλλά ....... δέν είναι.....
τα νουμεράκια των διαστάσεων οι κατασκευαστές δέν τα δίνουν για να
περνάμε την ώρα μας πίνωντας καφέ ...............τα κυριακάτικα πρωινά!!!!
αλλα για να βλέπουμε .......... και να συγκρίνουμε.......άλλο τι φαίνεται
και άλλο τι είναι....... -
Μα το τι φαίνεται λέμε.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μα το τι φαίνεται λέμε.μπά!!!!!!
και μένα η πουτσα μου κάτω απο το νερό φαίνεται 2 μέτρα
μωρε....... τι μας λές!!!!!.......είσαστε σοβαροί ρε? -
Ε να την χαίρεσαι ρε μάγκα. Άιντε να πούμε.
Εμένα το αξεντ μου φαίνεται έτσι, το ίδιο και του Γρηγόρη, το ίδιο και σε πολλούς άλλους. Θα μας το απαγορέψεις; Για σοβαρέψου λιγάκι.
Αλήθεια, δεν απάντησες στον kid που σε ρώτησε κάτι.
-
Ο χρήστης andykar έγραψε:
Μα το τι φαίνεται λέμε.
μπά!!!!!!
μωρε....... τι μας λές!!!!!.......είσαστε σοβαροί ρε?Αν φορας μασκα οντως θα την δεις πιο μεγαλη, αν δεν φορας θα ψαχνεις να την βρεις!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ε να την χαίρεσαι ρε μάγκα. Άιντε να πούμε.Εμένα το αξεντ μου φαίνεται έτσι, το ίδιο και του Γρηγόρη, το ίδιο και σε πολλούς άλλους. Θα μας το απαγορέψεις; Για σοβαρέψου λιγάκι.
Αλήθεια, δεν απάντησες στον kid που σε ρώτησε κάτι.
να σοβαρευτώ ....... εγώ?......
σας βάζω επίσημα νούμερα τα οποία δείχνουν οτι
το αμάξι είναι σε διαστάσεις .....κανονικότατες......
και εξακολουθήτε να μου απαντάτε με το τι σας φαινεται.....
συγνώμη.....αλλά τα νούμερα δεν μπορούμε να τα αντικαταστήσουμε
επειδή .......... μας φαινεται!!!!......... -
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Μα το τι φαίνεται λέμε.
μπά!!!!!!
μωρε....... τι μας λές!!!!!.......είσαστε σοβαροί ρε?Αν φορας μασκα οντως θα την δεις πιο μεγαλη, αν δεν φορας θα ψαχνεις να την βρεις!
-
Tι με νοιάζουν τα νούμερα μου λες; Ο hi-fi λέει ότι δείχνει δυσανάλογα ψηλό. Τώρα αν δεν καταλαβαίνεις τα ελληνικά του, τι να πω. Μην προσπαθείς να αντικρούσεις μια υποκειμενική άποψη με ψυχρά νούμερα. Άκρη δεν βγαίνει. Και όπως εσένα σου φαίνεται πολύ ωραίο το εσωτερικό, άλλο τόσο εμένα μου φαίνεται μέτριο.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Tι με νοιάζουν τα νούμερα μου λες; Ο hi-fi λέει ότι δείχνει δυσανάλογα ψηλό. Τώρα αν δεν καταλαβαίνεις τα ελληνικά του, τι να πω. Μην προσπαθείς να αντικρούσεις μια υποκειμενική άποψη με ψυχρά νούμερα. Άκρη δεν βγαίνει. Και όπως εσένα σου φαίνεται πολύ ωραίο το εσωτερικό, άλλο τόσο εμένα μου φαίνεται μέτριο.δεκτόν..........
εχω πεί οτι οτι όλες οι γνώμες και οι απόψεις είναι σεβαστές....
αρκεί να μην υπερβάλουμε.......
δεκτον και το οτι φαινεται πιο στενό αλλα να δεχόμαστε και τα επισημα νουμεράκια -
Ο χρήστης andykar έγραψε:
επειδή .......... μας φαινεται!!!!.........Συγνωμη για την παρεμβαση... αλλα μην μας δουλευεις ρε Andy. Ειναι ολοφανερο πως κανεις πως δεν καταλαβαινεις τι σου λενε...
Εχεις το δικαιωμα να διατηρεις την οποια αποψη σου, αλλα καποια πραγματα δεν ειναι plain numbers.
- δεν εχω αποψη επι του φαρδυ-ψηλου, αλλα μονο επι των post που αναπτυχθηκαν...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
επειδή .......... μας φαινεται!!!!.........Συγνωμη για την παρεμβαση... αλλα μην μας δουλευεις ρε Andy. Ειναι ολοφανερο πως κανεις πως δεν καταλαβαινεις τι σου λενε...
Εχεις το δικαιωμα να διατηρεις την οποια αποψη σου, αλλα καποια πραγματα δεν ειναι plain numbers.
ρε corsair......!!!!
γιατι πρέπει πάντα να πλακωνόμαστε ????
γιατι είσαι τοσο αρνητικος με τα hyundai?
ας πούμε οτι εγώ το βλέπω απο την θετική πλευρά.....
δηλαδή......
ενα κανονικών διαστασεων αμάξι να δείχνει πιό μικρό
και όχι να δείχνει σαν μαούνα.......δέν είναι θετικό αυτό?.....
ps....δέν δουλέυω στην hyundai
μου τα λές αυριο........πήγε 2.30.....
-
Εντάξει ρε παιδιά αλλά δεν είναι και σαν 4d Tiida ή Liana...
-
Το Tiida ειναι αμαξαρα ετσι? Λιγα τα λογια σας!
-
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
Το Tiida ειναι αμαξαρα ετσι? Λιγα τα λογια σας!αμαξάρα ναι....θα συμφωνήσω.....αλλα πώς είναι έτσι η μούρη του ρε παιδιά?
και μετά λέμε για το accent?........αυτο κι'άν είναι ξέρασμα -
μα είναι φάτσα τωρα αυτή?
και αυτό το φούσκωμα στο καπώ?
ήθελα νά'ξερα ποιος είχε αυτή την εμπνευση!! -
Πρέπει να δείτε το sedan Tiida από την πίσω πλευρά. Αυτό και αν φαίνεται δυσανάλογα ψηλό...!
και το συγκρίνετε με αυτό...
-
πίσω το tiida δεν είναι κακό.....μου αρέσει
αλλα απο μπροστα ειναι........... -
Yπάρχει ακόμα η Nissan ;
Εγώ νόμιζα μετά το Sunny και Almera τα παράτησε ...Όσο για το Accent ... η επιτυχημένη πορεία (όλων των εκδόσεων από το 1998) αποδεικνύει ότι τελικά φοριέται πολύ. Και ότι φοριέται πολύ, συνήθως αρέσει ... π.χ. σαν το τζιν παντελονάκι πολυλειτουργικό, ανθεκτικό, ελκυστικό, φοριέται παντού ... και πάντα σε τιμή ανθρωπινή. Και όταν ξεβάψει το πετάς και παίρνεις καινούριο. Αν θέλεις φυσικά, γιατί υπάρχουν και κάποιοι που κυκλοφορούν με ξεβαμμένα...Απλά τα πράγματα.
HYUNDAI FORUM