-
Ο καταλύτης που πήγε μετα την τοποθέτηση χταποδιού?
-
Τον εβαλε περιπου στην μεση λιγο πιο μπροστα απο το μεσαιο
-
Εχει καθόλου διαφορά? 13ρι είναι?
-
ΝΑΙ!! εχει διαφορα αν και εμενα ειναι 16v και χαμηλα αργει να παρει αλλα μετα τις 3500 ανοιγει πολυ καλα, ναι το1,4 ειναι.
-
Ο χρήστης F2007 F1 έγραψε:
Δεν ειπε κανεις οτι το αξεντ Δεν ειναι ΚΑΛΟ Για τα λεφτα του, (ΒΑΛΙΟΥ ΦΟΡ ΜΑΝΕ'Ι') !!!
αυτο που ειναι ομως αποδεκτο, ειναι οτι δεν ειναι και κανενα αμαξι καλοστημενο στο δρομο...Εδώ θα διαφωνισω γιατι το στησιμο του ειναι αρκετα καλο. Το εχω ενα χρονο τωρα, παει ανετα και αστραπιεα 190χλμ/ω, και κραταει γερά. Σε λιγο καιρο όμως θα βαλω λιγο πιο σκληρες αναρτησεις γιατι βουταει αρκετα, οχι ομως ανισυχητικα σε μερικες στροφες. κατα τα αλλα εχω καλες εντυπωσεις γιατι εχει κανει τα 30.000 πρωτα χλμ με πολυ πιεση και ακομα αντεχει.
Θα συμφωνήσω απόλυτα αν και εσυ έχεις το καινούργιο με τα 97 αλογάκια και είναι πολύ
πιο γρήγορο απο το δικό μου (2002) με τα 85 ανεβάζει μέχρι τα 165 αέρα πατέρα και τελική μου έχει δώσει 181 (στο gps).
Μετά τα 3 πρώτα χρόνια όταν έπεσαν τα δικά του αμορτισέρ του έβαλα κάτι KYBάκια και
πηγαίνει καρφωμένο στην άσφαλτο, όσο περισσότερα του δίνεις τόσο πιο σταθερό είναι.
Με τα 170 κάνω το τσιγάρο μου και βλέπω και τηλεόραση. -
μιας και κινηθηκε το φορουμ να πω οτι η χιουνται κανει μεγαλο λαθος που δε φερνει καλα μοντελα στην Ελλαδα.
πηγα στην εκθεση και ειδα το i30 , σιγουρα ποιο ομορφο απο τις φωτο , τη παλευει καπως.
η εκθεση δεν ειχε φυσικα Coupe και Veracruz. , απορω αν εχουν ιδεα απο μαρκετινγκ.
-
Γιατί η Daewoo με το Leganza και το Epica τώρα πουλάνε??
Έχουν πολλά κυβικά και φουσκώνεται πολύ η τιμή τους εξαιτίας της φορολογίας
Δε βρίσκω κανένα λόγο να έρθουν -
Το i30 μου άρεσε ιδιαίτερα.Πολύ καλοί χώροι και έδινε αίσθηση δυτικού οχήματος όσον αφορά το εσωτερικό.Αλλά δεν υπάρχουν εκτιμήσεις του κόστους.Ελπίζω να μην είναι απλησίαστο (για την κατηγορία του).
-
το i30 φαινετε πολυ εντυπωσιακο. φαινετε να ειναι χρονια μποροστα σε οτι αφορα την σχεδιαση..
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Γιατί η Daewoo με το Leganza και το Epica τώρα πουλάνε??
Έχουν πολλά κυβικά και φουσκώνεται πολύ η τιμή τους εξαιτίας της φορολογίας
Δε βρίσκω κανένα λόγο να έρθουνγιατι το 350Z πουλαει? (ή το Murano)
εγω ομως πηγα στη nissan και πηρα διαφημιστικο , αν δεν ηταν αυτο....ετσι γινεται εχεις μερικα μοντελα που ανεβαζουν το κυρος της εταιριας και τραβανε κοσμο που τα θαυμαζει και αγοραζει ποιο ευκολα τα φτηνα.
γιατι οταν εχεις πουλησει δεκαδες χιλιαδες αυτοκινητα , δε μπορεις να τσιγκουνευεσαι 50 αυτοκινητα κράχτες , κιας μη τα πουλησεις ποτε (ναι καλα...) .και δε μιλαμε για Leganza κλπ , μιλαμε για αμαξαρες.ουτε το sonata δεν ειχαν στην εκθεση.
anyway , οσοι ηταν να παρουν , πηραν , ειναι και αξιοπιστα και δε θα αλλαχτουν γρηγορα => δραματικη πτωση πωλησεων
-
Ο χρήστης andykar έγραψε:
Δεν ειπε κανεις οτι το αξεντ Δεν ειναι ΚΑΛΟ Για τα λεφτα του, (ΒΑΛΙΟΥ ΦΟΡ ΜΑΝΕ'Ι') !!!
αυτο που ειναι ομως αποδεκτο, ειναι οτι δεν ειναι και κανενα αμαξι καλοστημενο στο δρομο...Εδώ θα διαφωνισω γιατι το στησιμο του ειναι αρκετα καλο. Το εχω ενα χρονο τωρα, παει ανετα και αστραπιεα 190χλμ/ω, και κραταει γερά. Σε λιγο καιρο όμως θα βαλω λιγο πιο σκληρες αναρτησεις γιατι βουταει αρκετα, οχι ομως ανισυχητικα σε μερικες στροφες. κατα τα αλλα εχω καλες εντυπωσεις γιατι εχει κανει τα 30.000 πρωτα χλμ με πολυ πιεση και ακομα αντεχει.
Θα συμφωνήσω απόλυτα αν και εσυ έχεις το καινούργιο με τα 97 αλογάκια και είναι πολύ
πιο γρήγορο απο το δικό μου (2002) με τα 85 ανεβάζει μέχρι τα 165 αέρα πατέρα και τελική μου έχει δώσει 181 (στο gps).
Μετά τα 3 πρώτα χρόνια όταν έπεσαν τα δικά του αμορτισέρ του έβαλα κάτι KYBάκια και
πηγαίνει καρφωμένο στην άσφαλτο, όσο περισσότερα του δίνεις τόσο πιο σταθερό είναι.
Με τα 170 κάνω το τσιγάρο μου και βλέπω και τηλεόραση.Μακάρι να είχα το καινούριο με τα 97 άλογα. Κι εγώ στα 85 είμαι(2005)! Πριν από κανα 2 μέρες έγινε service, αλλαγή μπουζί+++.... και τώρα φυσαει. Αθόρυβο και τα 180 για την πλάκα.Μόνο κάτι παράξενους θορύβους κάνει στις 2.000 στροφές, αλλά πάει εντάξει. Τώρα την άνοιξη βαρέθηκα να καθαρίζω μιγάκια. και δε φεύγουν με τίποτα τα άτιμα...
Τα εργοστασιακά λάστιχα πιστεύω τα άλλξες γιατί είναι πολύ μάπα. Τι φοράει τώρα; Αύριο μάλλον πάω και γω για λάστιχα, μαζί με ζάντες. -
Αθόρυβο και τα 180 για την πλάκα.Καλή πλάκα όντως! Αν τα 180 τα έχει για την πλάκα, η τελική του πόσο είναι; 230;
-
οχι ρε, 170 εχει , ισως κατι παραπανω σε μερικα μοντελα 2004+ , εγω παντως εχω δει 190(την μια και τελευταια φορα που το εκανα) στο κοντερ αλλα εννοειται οτι κανει λαθος.
τωρα τελευταια με εχει πορωσει το αξεντακι της μανας μου , κυκλοφορω τα βραδια στα λιμανακια , νταξει να μην εγερνε τοσο ρε γμτ , κατα ταλλα ειναι καλος συνδιασμος του οτι οταν φυγει(χτυπα ξυλο) δε θα σκοτωθεις -εκτος αν ερχεται κανενας απεναντι (black humor) , γιατι τα ορια του υπο συνθηκες ειναι πολυ χαμηλα. αμα εχει και βαρος πισω δινει υπερστροφη στο apex. .
anyway το εχω μαθει οσο ποτε και απο τη μια λωριδα driftarω στην εξοδο στην αλλη. . τα παιδία παίζει. μονο μη κανω καμια μαλακια ο 'μαθητευομενος μαγος'.
αντε να παρω και γω κατι δικο μου -
Με προσοχή και σύνεση.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Αθόρυβο και τα 180 για την πλάκα.
Καλή πλάκα όντως! Αν τα 180 τα έχει για την πλάκα, η τελική του πόσο είναι; 230;
Εντάξει είπαμε! 85 άλογα έχει. Πάντως με 4 άτομα μέσα πήγε 185. Το μεγαλύτερο που έχω δει είναι 190 αλλά είχε ακόμα 150 στροφές αλλά στα 190 μου βγαίνει στην 3η λορίδα μια Merceda. βγηκε που βγηκε δε πηγαινε και λίγο γρήγορα σταθερά στα 170. Βαρεθηκα... Ετοιμος για ύπνο ήμουνα. Ανεξαρτήτως πόσο χάνουν τα κοντερια εγώ έκανα Λάρισα-Θεσσαλινίκη σε 1ώρα και 20 λεπτα!!! με 4 άτομα μέσα. Τα Τέμπη βγήκαν με 100-120χλμ/ω!!!! Άμα δεν ήταν και τα διόδια θα μπορούσα να είχα γλιτώσει κανα 5άλεπτο ακόμα.!!! Κάνει κανείς 'χαζομάρες με το Hyundai; Εγώ φοβάμαι ακόμα με το χαλάσω. Χειρόφρενο κανα δυο φορές έχω τραβήξει από τα 40. Το λυπάμαι ακόμα.
-
Καλή πλάκα όντως! Αν τα 180 τα έχει για την πλάκα, η τελική του πόσο είναι; 230;
Εντάξει είπαμε! 85 άλογα έχει. Πάντως με 4 άτομα μέσα πήγε 185. Το μεγαλύτερο που έχω δει είναι 190 αλλά είχε ακόμα 150 στροφές αλλά στα 190 μου βγαίνει στην 3η λορίδα μια Merceda. βγηκε που βγηκε δε πηγαινε και λίγο γρήγορα σταθερά στα 170. Βαρεθηκα... Ετοιμος για ύπνο ήμουνα. Ανεξαρτήτως πόσο χάνουν τα κοντερια εγώ έκανα Λάρισα-Θεσσαλινίκη σε 1ώρα και 20 λεπτα!!! με 4 άτομα μέσα. Τα Τέμπη βγήκαν με 100-120χλμ/ω!!!! Άμα δεν ήταν και τα διόδια θα μπορούσα να είχα γλιτώσει κανα 5άλεπτο ακόμα.!!! Κάνει κανείς 'χαζομάρες με το Hyundai; Εγώ φοβάμαι ακόμα με το χαλάσω. Χειρόφρενο κανα δυο φορές έχω τραβήξει από τα 40. Το λυπάμαι ακόμα.
Το αν είχε 150 στροφές ακόμη δεν λέει κάτι, μπορεί ακόμη και ευθεία αεροδρομίου να είχες, να μην έφτανε ποτέ τον κόφτη, τα περισσότερα αυτοκίνητα δεν φτάνουν με την 5η εκεί ούτως ή άλλως...
Τα περισσότερα αυτοκίνητα κλέβουν καμια 10αριά χιλιόμετρα στην τελική τους...
Το 1.20 Θεσσαλονίκη-Λάρισα, είναι φυσιολογικός χρόνος, έχω κάνει 1.15 με Zastava και δεν υπερβάλλω. Φυσικά και γίνεται άνετα με ένα σύγχρονο και καλό αυτοκίνητο σαν το Getz, αλλά τα 180 ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ είναι δύσκολο να συμβαίνουν, αυτό είπα εγώ...
Τα ίδια θα πω κι εγώ για το δικό μου που οι 4τροχοί το είχαν μετρήσει στα 185 πραγματικής τελικής. Ε, τα 180 τα έχει, αλλά ΟΧΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ!
Ακριβώς το περιστατικό με την Mercedes σου δείχνει πως δεν είναι οι ταχύτητες κατάλληλες για τα αυτοκίνητά μας! Για λίγο ΟΚ, αλλά για λίγο, όχι συνέχεια!
Καλά χιλιόμετρα και με προσοχή πάντα. -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Το αν είχε 150 στροφές ακόμη δεν λέει κάτι, μπορεί ακόμη και ευθεία αεροδρομίου να είχες, να μην έφτανε ποτέ τον κόφτη, τα περισσότερα αυτοκίνητα δεν φτάνουν με την 5η εκεί ούτως ή άλλως...
Τα περισσότερα αυτοκίνητα κλέβουν καμια 10αριά χιλιόμετρα στην τελική τους...αλλά τα 180 ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ είναι δύσκολο να συμβαίνουν, αυτό είπα εγώ...
Τα ίδια θα πω κι εγώ για το δικό μου που οι 4τροχοί το είχαν μετρήσει στα 185 πραγματικής τελικής. Ε, τα 180 τα έχει, αλλά ΟΧΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ!Καλά χιλιόμετρα και με προσοχή πάντα.
Κοίτα.Τα 180 είπα τα ποιάνει άνετα αμέσως μετά το service και με super unleaded gas και δεν εννοώ ότι τα ποιάνει σε χρόνο ρεκόρ αλλά χωρίς υπερβολική πίεση και ζόρισμα. Πριν το service σερνόταν αλλά με ένα καλό ξεμπούκωμα έστρωνε πάλι. Τώρα όμως πετάει αλλά δε νομίζω να κρατήσει και πολύ.
Προσοχή εννοείται πάντα. Κάνουμε χαζομάρες μέχρι εκεί που μας πέρνει.
Θέλω να ρωτήσω κατι άσχετο. Έχουν βάλει κάμερες στο δρόμο Λαρισας-Θεσ/νικης; Γιατί το σαββατοκύριακο θέλω να πάω και θέλω να ξέρω με πόσο να πάω. Μη μας βγει ακριβή η βόλτα!
-
Eνταξει ρε παιδια,και με το δικο μου εχω πιασει 190.Αυτο ομως δεν σημαινει οτι μπορει και να τα διατηρησει.160-170 ειναι η συνηθεστερη ταχυτητα που μπορει να παει καποιος και κοβωντας να τα ξαναπιασει ευκολα.
-
πρεπει να ειναι αντοχης τα άξεντ........μπηκα σε ενα πριν απο 3 εβδομαδες. ειχε 123000χιλ στο κοντερ, το εχει σκισει ο κατοχος του. το παει γρηγορα σε οτι δρομο(και σε χωματοδρομους με πετρες το παει αεροπλανο) και το πιεζει πολυ. ισχυριζετε οτι ειναι οικονομικο και πολυ αξιοπιστο......... ισχυει;
-
Ισχυει, ειναι 'japan' στο θεμα τις αξιοπιστιας.
για οικονομια τωρα μαλλον ναι , τουλαχιστον δε σε κλεβουν πολυ.
HYUNDAI FORUM