-
τι καταναλωση εχει;
-
μια χαρα... δε ξερω ακριβως , φυσιολογικη καταναλωση για τα κυβικα του.
βοηθαει οτι ειναι ελαφρυ. -
.....kαι μακριές...σχέσεις.....
-
Γνωστόε μου, μηχανοβιος κατα βάση έψαχνε ενα αμαξακι να κάνει την δουλεια του....όχι τοσο το χειμώνα στις βροχές...όσος τις ημέρες του καύσωνα που δεν αντεχει με την μηχανη (τον έχουν πάρει τα χρόνια βλέπεις! ) τα χλμ που κάνει 4-5.000 το χρόνο.
Κατεληξε στο Accent....σε μαυρο χρώμα με την προσφορά των δωρεάν service και 2 χρόνια δωρεαν ασφαλεια...το αμαξι ειναι 1400.
Αυτο που μου εκανε εντυπωση (δεν μιλησα με τον ιδιο αλλα με μια φιλη μας που δεν έχει ιδέα απο αμαξια) είναι ότι μου είπαν ότι το αμαξι αυτο έχει κατι λιγότερο απο 9.000 € (προφανος χωρις χρώμα πινακιδες service κλπ) και ότι το πήρε με 150 € το μηνα (προκαταβολή δεν ξερω αν εδωσε.....αλλα και αν ισχυει η προσφορά με τους 100 μηνες....κα ιπάλι καλα του βγαίνει) το καινουργιο accent δεν το έχω δει....τι λέει ρεπαιδιά? Απο προβληματακια κλπ?
Ευχαριστώ
-
Το καινούριο είναι νωρίς να δείξει την αξιοπιστία του.
Το προηγούμενο, εξαιρουμένου ενός ηλεκτρονικού εξαρτήματος, δε μασάει πουθενά. Είναι σαν τα παλιά Toyota, εκτός από τα αναλώσιμα (βάλε και το δίσκο σ' αυτά) δεν καταλαβαίνει από κακομεταχείριση.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
.....kαι μακριές...σχέσεις.....αυτο ειναι σχετικο νομιζω αναλογα με το μοντελο
-
Στέλιο εφόσον το θέλει για καθημερινό αυτοκίνητο να πηγαίνει στη δουλειά του κτλ, έκανε μια από τις ιδανικότερες επιλογές. Το αυτοκίνητο θέλει μόνο βενζίνη και λάδια (στα προβλεπόμενα διαστήματα αλλαγών). Τίποτα άλλο.
Δεν είναι τυχαίο ότι δεν αποχωρίζομαι το δικό μου, όσα αυτοκίνητα και αν έχουν περάσει από τα χέρια μου. Είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα και οικονομικά αυτοκίνητα που έχω συναντήσει, χωρίς καμία υπερβολή.
Για το καινούργιο Accent, όσα περιοδικά έχω διαβάσει που το έχουν για τεστ μακράς διάρκειας, δεν έχει εμφανίσει κανένα πρόβλημα.
-
Παιδια ευχαριστώ για τις απαντησεις σας.
Βασικα πιο παλια που το συζητηουσαμε το φοβοτανε το accent γιατί είχε ενα (του 97-98 καπου εκει) κανενα προβλημα κα ικανενα παραπονο...μεχρι που αρχισε να σβηνει στα καλα καθουμενα....ποτε δεν βρεθηκε το προβλημα....το σκότωσε σε ενα μαντρα και ησυχασε.
Και εγω πιστεύω ότι ήταν μια απο τις καλήτερες επιλογες που μπορουσε να κανει, το αμαξι το παίρνει 20-30 φορες το χρονο μεσα στην αθηνα και αλλες 10-15 για να παει στο εξοχικό του κερατεα, ή κανα σ/κ καπου εδω κοντά διακοπες κλπ.
-
Αντλία βενζίνης είχε κοιτάξει;
-
Είναι τελικά να μην σου τύχει ηλεκτρολογικό πρόβλημα στα καινούρια αυτοκίνητα!
Εκτός από τις 'κλασικές' ζημιές που συνέβαιναν παλιά, όπως αντλία βενζίνης, πολλαπλασιαστής, πλατίνες-ηλεκτρονική, τώρα προστέθηκαν και καμια 10αριά αισθητήρες, βάλε και τα ηλεκτρονικά του ψεκασμού, οπότε ακόμη και τα πιο απλά αυτοκίνητα, μπορεί να αρρωστήσουν...ανίατα!
Τώρα, αυτά που είναι και πιο φορτωμένα με ηλεκτρονικά καλούδια, έτσι και χαλάσουν, μόνο το...εργοστάσιο μπορεί να τα συνεφέρει, αφού και οι αντιπροσωπείες, δεν έχουν εξειδικευμένο προσωπικό, ικανό για τη δουλειά πολλές φορές...
Και ακόμη μια φορά, φαίνεται, πως αν σου τύχει το 'λεμόνι', την έκατσες και λεμόνια τυχαίνουν σε όλες τις μάρκες... Απλά είναι πιο δύσκολο να είσαι άτυχος στην Hyundai από ό,τι στην AlfaRomeo που λέει και το...AutoTriti! -
Άλλο τα 'λεμόνια' κι άλλο τα προβληματικά μοντέλα.
Και τα Accent έχουν ηλεκτρονικά και ηλεκτρικά. Εγκέφαλο, ABS, radio-CD, trip computer, αισθητήρες πολλών ειδών, ηλ. παράθυρα/καθρέπτες, κλιματισμό/AC, αερόσακους, αντλίες κ.ά.
Όμως δεν χαλάνε όπως αυτοκίνητα άλλων 'παραδοσιακών' εταιρειών. Έχω ακούσεις στην αντιπροσωπεία κάτοχο Accent που του έμεινε το αυτοκίνητο 1 βδομάδα αφού το αγόρασε. Αυτό ήταν λεμονάκι. Αλλά καμία σχέση με μοντέλα που έπρεπε να είσαι τυχερός για να μη χρειαστείς κάποια στιγμή ή αρκετές φορές την οδική βοήθεια. -
Ο χρήστης patro έγραψε:
μιας και κινηθηκε το φορουμ να πω οτι η χιουνται κανει μεγαλο λαθος που δε φερνει καλα μοντελα στην Ελλαδα.πηγα στην εκθεση και ειδα το i30 , σιγουρα ποιο ομορφο απο τις φωτο , τη παλευει καπως.
η εκθεση δεν ειχε φυσικα Coupe και Veracruz. , απορω αν εχουν ιδεα απο μαρκετινγκ.
Μόνιμη απορία των τελευταίων χρόνων....
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
Γιατί η Daewoo με το Leganza και το Epica τώρα πουλάνε??
Έχουν πολλά κυβικά και φουσκώνεται πολύ η τιμή τους εξαιτίας της φορολογίας
Δε βρίσκω κανένα λόγο να έρθουνγιατι το 350Z πουλαει? (ή το Murano)
εγω ομως πηγα στη nissan και πηρα διαφημιστικο , αν δεν ηταν αυτο....ετσι γινεται εχεις μερικα μοντελα που ανεβαζουν το κυρος της εταιριας και τραβανε κοσμο που τα θαυμαζει και αγοραζει ποιο ευκολα τα φτηνα.
γιατι οταν εχεις πουλησει δεκαδες χιλιαδες αυτοκινητα , δε μπορεις να τσιγκουνευεσαι 50 αυτοκινητα κράχτες , κιας μη τα πουλησεις ποτε (ναι καλα...) .και δε μιλαμε για Leganza κλπ , μιλαμε για αμαξαρες.ουτε το sonata δεν ειχαν στην εκθεση.
anyway , οσοι ηταν να παρουν , πηραν , ειναι και αξιοπιστα και δε θα αλλαχτουν γρηγορα => δραματικη πτωση πωλησεων
Συμφωνώ....επειδή έχω έναν απο τους λεγόμενους 'κράχτες' και κυκλοφορώ δεν πιστεύει κανένας ότι είναι HYUNDAI!!!
-
τι λέτε τώρα ρε παιδιά........ έφερε ακριβό μοντέλο ......... πώς δέν έφερε ........
το centenial ........ και το έκανε δώρο στην Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη.
ποιός θα αγοράσει λιμουζίνα τύπου bentley στην Ελλάδα ρε παιδιά,
ακόμα και το sonata 2.4 μπορεί να είναι προσιτό στην τιμή αλλα βάση νομοθεσίας
είναι απαγορευτικό στα κυβικά. κρίμα γιατί είναι αμαξάρα.......
αυτά τα μοντέλα έγιναν για την αμερικάνικη αγορά οπου δέν υπάρχει και το κόμπλεξ με τα σηματάκια στην μάσκα -
Για αυτούς τους λόγους κυκλοφόρησε και η πλούσια έκδοση του HYUNDAI COUPE με την επωνυμία TUSCANI και διαφορετικά σήματα!!
Κινητήρας V6 2.7 , 6άρι σαζμάν [ γιαπωνέζικο !],sport ανάρτηση [ γερμανική !], μεγαλύτερα φρένα και απο εξοπλισμό ότι ζητήσεις!!!
Αλλά εδώ δεν είδαμε τίποτα φυσικά να παρουσιάζεται γιατί δεν θα είχε αγοραστικό ενδιαφέρον!!!
-
Kanenas me to neo santa fe na tou kanw merikes erotiseis?
-
Επειδή σε προηγούμενες δημοσιεύσεις διάβασα περί κατανάλωσης: Πόσο είναι η κατανάλωση σας στα 100χλμ; εμένα νομίζω μου καίει αρκετά αυτή τη στιγμή είναι στο 7,7L/100kmh ενώ κάποιο διάστημα δε ξεκολούσε απο το 7,8!
-
Αυτο το Accent μου αρεσει ολο και πιο πολυ.
-
Της ηλικιας σου ειναι αλλα,οπως και να το δεις ειναι ενα προβλημα..
-
Όταν θα βρεις ένα αυτοκίνητο που θα σε κινεί καθημερινά απροβλημάτιστα, οικονομικά και ανέξοδα, έλα να συζητήσουμε...
HYUNDAI FORUM