-
Για να κοψει πωλησεις απο τη giulia..
-
Πάντως ο σχεδιασμός του Fastback μου φαίνεται αρκετά πιο ενδιαφέρον από το hatchback!
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Για να κοψει πωλησεις απο τη giulia..Προσεγμένο και αναλυτικό το άρθρο. Παραθέτω...
'Σε σχέση με το συμβατικό hatch που κυκλοφορεί, είναι κατά 115 χλστ. μακρύτερο και κατά 30 χλμ. πιο χαμηλό'.
' 30 χλμ. πιο χαμηλό'. Ούτε ο μετροπόντικας έτσι! -
Ο χρήστης G-ATOS έγραψε:
Πάντως ο σχεδιασμός του Fastback μου φαίνεται αρκετά πιο ενδιαφέρον από το hatchback!+1
-
Ναι όντως πολύ ενδιαφέρουσα δημιουργία... Θυμάμαι κάτι διαφημίσεις της hyundai όπου για να φαίνονται στην φωτογραφία πιο όμορφα τα αμάξια της , τα φάρδαιναν και τα χαμήλωναν. Το λοιπόν μόνο από κοντά αν δω h το καταλαβαίνω... και η αλήθεια είναι πως με εξαίρεση το τελευταίο i30 όλα τα υπόλοιπα οχήματα της φίρμας ένα θέμα με τις αναλογίες... πάντα το είχαν σε σχέση με αντίστοιχα ευρωπαϊκά.
-
Tι να λεμε τωρα ρε παιδια..ειναι πανεμορφο πραγματικα!
-
Πανεμορφο δεν ειναι. Πολυ καλυτερο απο το hatch ευκολα ομως!
-
Εμένα πάντως μου φέρνει σε οπελ ινσίνια με αποανατολίτικες πινελιές...
-
+1
-
Αυτή η γενιά i30 μ'αρέσει πολύ.
Και το fastback.
Για ενα με 140 αλογακια δεν θα έλεγα όχι... -
Σίγουρα, πολύ πιο όμορφο και αρμονικό από το απελθόν μοντέλο, τουλάχιστον κατ'εμε....
Το αυτό και στο εσωτερικό του, καθώς το προηγούμενο το βλέπω σχεδόν καθημερινά.... -
http://www.pronews.gr/auto-moto/agora/6 ... es-dokimes
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
http://www.pronews.gr/auto-moto/agora/618072_oi-vathmologies-sti-hyundai-apo-tis-eyropaikes-sygkritikes-dokimesΈχουμε πει η hyundai δεν είναι αυτή που ήταν. Από το πρώτο i30 και μετά βελτιώνεται χρόνο με τον χρόνο..
-
Hyundai ΚΟΜΒΟΣ. Διασταύρωση Κηφισού και Καβάλας.
Σημαντική αντιπροσωπεία της εισαγωγικής, μιας και είναι απλά τεράστια σε έκταση(κάθετη μονάδα φυσικά με τα όλα της συμπεριλαμβανομένης και της ΚΙΑ).
Την περασμένη εβδομάδα είδα κινητικότητα καθώς ξηλώνανε τις μαρκίζες και μαζεύανε λίγο σκουπιδαριό μέσα(ήταν τελείως κλειστή τους τελευταίους μήνες και υπολειτουργούσε τους προηγούμενους). Λογική κίνηση, συνέχεια της επαναδιοργάνωσης εκ μέρους του καινούργιου εισαγωγέα.
Έτσι νόμιζα.
Παρασκευή απόγευμα είχαν μπεί οι καινούργιες μαρκίζες. 'SKODA Σφακιανάκης'. -
Απο τον Κόμβο ειχα παρει το πρώτο μου αυτοκίνητο.. Hyundai i10 το 2011... νομίζω εκλεισε πριν καμια διετία ο Κόμβος.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης johnkarak έγραψε:
Απο τον Κόμβο ειχα παρει το πρώτο μου αυτοκίνητο.. Hyundai i10 το 2011... νομίζω εκλεισε πριν καμια διετία ο Κόμβος.Sent from my iPhone using Tapatalk
Μέχρι και τον χειμώνα που μας πέρασε, υπήρχε ένας υπάλληλος-πωλητής μέσα και μόνο αυτός. Στην ουσία ήταν για να δείχνει οτι το μαγαζί δεν είναι κλειστό γιατί απο πωλήσεις άστα να πάνε. Στην πορεία είχε αναρτηθεί και πανό απ' έξω όπου οι υπάλληλοι ζητούσαν δεδουλευμένα μηνών. Ξευτίλα δηλαδή. Τους τελευταίους 2 μήνες είχε κλείσει τελείως. Είχα υπ' όψιν μου -μιας και περνάω καθημερινά απ' έξω- ότι κάτι καινούργιο θα γίνει, αλλά δεν περίμενα να δωθεί αλλού. Τέλος πάντων τι να πεις, αυτοί ξέρουν καλύτερα.
-
Ένα ρουμανικό Santa Fe. Άκρως εντυπωσιακό.
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα. Παρακαλώ για τις γνώμες σας για το i30. Σκέφτομαι την αγορά του και είμαι μεταξύ του 1,4 με τους 100 ίππους και του 1.0 με τους 120. Τέσταρα το ατμοσφαιρικό και με άφησε ικανοποιημένο κυρίως από τη ποιότητα και την άνεση στη διαδρομή. Καλό τιμόνι και φρένα. Με προβληματίζουν λίγο οι χώροι και το ότι είναι χαμηλό hatchback (προερχόμενος από BMW X3). Από αξιοπιστία πως είναι;
Θετική και η 5ετης εγγύηση.
Γενικά μου χει κάνει κλικ στη κατηγορια και στη τιμή που πουλιέται. Ακόμα όμως το σκέφτομαι. Ας βοηθήσει κάποιος κάτοχος με την εμπειρία του
ΕυχαριστώSent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
Ένα ρουμανικό Santa Fe. Άκρως εντυπωσιακό.Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συνάντησα πρόσφατα ένα στον δρόμο και στην αρχή από μακριά το πέρασα για kuga. Απόρησα όμως γιατί ενώ το kuga μου αρέσει αυτό το kuga κάτι είχε που με χάλαγε. Όταν πλησίασε είδα πως δεν ήταν kuga.
-
Ο χρήστης spyrosK έγραψε:
Καλησπέρα. Παρακαλώ για τις γνώμες σας για το i30. Σκέφτομαι την αγορά του και είμαι μεταξύ του 1,4 με τους 100 ίππους και του 1.0 με τους 120. Τέσταρα το ατμοσφαιρικό και με άφησε ικανοποιημένο κυρίως από τη ποιότητα και την άνεση στη διαδρομή. Καλό τιμόνι και φρένα. Με προβληματίζουν λίγο οι χώροι και το ότι είναι χαμηλό hatchback (προερχόμενος από BMW X3). Από αξιοπιστία πως είναι;
Θετική και η 5ετης εγγύηση.
Γενικά μου χει κάνει κλικ στη κατηγορια και στη τιμή που πουλιέται. Ακόμα όμως το σκέφτομαι. Ας βοηθήσει κάποιος κάτοχος με την εμπειρία του
ΕυχαριστώSent from my iPhone using Tapatalk
Το 1.4 θα είναι αργό. Πιστεύω αξίζει την διαφορά τιμής για την ροπή του τούρμπο. Κατά τα άλλα είναι πολύ βελτιωμένο και εξαιρετικό αυτοκίνητο.. Σε θέματα αξιοπιστίας δεν θα έχεις σοβαρά προβλήματα αν και εγώ δεν θα αγόραζα αυτοκίνητο που μόλις έχει βγει στην παραγωγή. Θα προτιμούσα να έχει περάσει ένας τουλάχιστον χρόνος για τις λεγόμενες παιδικές ασθένειες..
HYUNDAI FORUM