-
Σέυχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση!!!
-
πήγε ο πατέρας μου το άξεντ, μοντ 2001 με 45000 χλμ για σέρβις...Μαζί με τακάκια και ιμάντα χρονισμού 300 ευρώ just σε αντιπροσωπεία. Τη θεωρώ μια πολύ λογική τιμή.(Οδηγώ clio 1.4 16V)
-
Φυσικά, η αλλαγή του ιμάντα είναι μανίκι για τον μηχανικό αφού θέλει λύσιμο το μισό μοτέρ. Άλλες 'κοινές' εταιρείες χρεώνουν ακόμα και διπλάσια και οι ιδιοκτήτες λένε 'πάλι καλά'.
-
κατι ακουγεται για μεγαλο σκανδαλο στη hyundai αλλα δε μπορω να βγαλω ακρη.
ξερει κανεις τι εγινε?
-
Είναι κάπως παλιά είδηση. Ο πρόεδρός της λάδωνε Κορεάτες πολιτικούς νομίζω.
-
Και εκεί που έλεγα τι καλά που είναι τα Χιουντάι, στα 45200 δεύτερη αλλαγή συμπλέκτη, 3 βδομάδες μετά το σέρβις των 45000 χλμ. Η ταρίφα έφτασε τα 580 ευρώ μαζί με πλατώ-σφόνδυλο κλπ.... και καπάκι μια μέρα μετά λαμπάκι κινητήρα και αισθητήρα λάμδα=100 ευρουλάκια....
-
Αλλαγή δίσκου-πλατώ εννοείς; Στην αντιπροσωπεία;
-
580 ευρώ για δίσκο πλατό;
-
Δεν ήξερα που να εκφραστώ, οπότε θα τα χώσω εδώ αφού αφορά το Matrix ...
Πριν από 2 βδομάδες πήρε ο πατέρας μου το Matrix ... καινούριο όλα ωραία και καλά ...
Φεύγει ο άνθρωπος πάει στο νησί, και μετά από μερικές ώρες στο νησί αντιλαμβάνεται κάποιον θόρυβο στην κύλιση από το πίσω μέρος. Δεν έδωσε σημασία (αφού είναι καινούριο) ...
Μετά από δύο μέρες, βράδι, το παίρνει, βάζει μέσα άλλα 3 άτομα, και ξεκινούν. Ο θόρυβος αυξάνεται πολύ, σε σημείο ανησυχητικό.
Σταματάει, κοιτάζει τα λάστιχα πίσω και βλέπει το φοβερό!
Το πίσω λάστιχο, μαζί με το ταμπούρο κλπ...έτοιμο να φύγει ...
Ακινοτοποιεί το αυτοκίνητο, φωνάζει τοπικό συνεργείο, το παίρνει γερανός, και τελικά βρήκαν ότι από το μουαγιέ είχαν φύγει (ή δεν είχε) 3 από τις 4 βίδες στήριξης του ταμπούρου και του ελαστικού.
Αποτέλεσμα, στράβωσε το ταμπούρο, στράβωσε η ζάντα και άλλα πολλά ...!
Στο νησι ΔΕΝ υπάρχει Hyundai ... οπότε μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του είπαν ότι όλα καλύπτονται από την εγγύηση αλλά θα πρέπει να το φέρει Αθήνα!!!Και ερωτώ! Τι να την κάνει την εγγύηση όταν το πρόβλημα που εμφανίζεται είναι ιδιαίτερα σοβαρό και μπορεί να προκαλέσει σοβαρό ατύχημα με ότι αυτό συνεπάγεται ????
Να τη βράσω την εγγύηση αν το αυτοκίνητο δεν έχει περάσει τον στοιχειώδη ποιοτικό μηχανικό έλεγχο πριν παραδωθεί. Kαι μην μου πει κανείς ότι αυτά συμβαίνουν γιατί θα τα πάρω άσχημα όταν τα ΑΥΤΑ είναι τα ελαστικά, τα φρένα, οι άξονες τα οποία αποτελούν το κορμό προστασίας ενός 4τροχου.Δυστυχώς μετά από αυτό αναθεωρώ πολλές από τις απόψεις μου για την εταιρεία αυτή παρόλο που ήμουν θερμός υποστηρικτής.
Aλλωστε εξαιτίας μου ο πατέρας μου πήρε το Lantra και τώρα το Μatrix. -
...τον έκαψες τον άνθρωπο... ..ε ρε τι έχει να σου σούρει...
-
Τι θα πεί 'τον έκαψες τον άνθρωπο'?Αυτο θα μπορούσε να συμβεί σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο.Και να διευκρινίσω ότι μαζί με το καινούριο σας ματριξ,έχετε και 3 χρόνια αν δεν κάνω λάθος οδική βοήθεια,οπότε δεν υπάρχουν έξοδα που να βαρύνουν τη μεταφορά του στην Αθήνα.
-
Αυτό είναι σφάλμα κάποιου μηχανικού, όχι ελάττωμα της εταιρείας ή του αυτοκινήτου. Ασφαλώς δεν πρέπει να πληρώσετε μία για τη μεταφορά εφόσον έχετε οδική βοήθεια από την αντιπροσωπεία.
-
Τι να πω? Σε αυτή την χώρα όλοι δίκιο έχουν ...
Αντε να δούμε πότε θα βρούμε το δικό μας ... -
Ο χρήστης offset έγραψε:
Τι θα πεί 'τον έκαψες τον άνθρωπο'?Αυτο θα μπορούσε να συμβεί σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο.Και να διευκρινίσω ότι μαζί με το καινούριο σας ματριξ,έχετε και 3 χρόνια αν δεν κάνω λάθος οδική βοήθεια,οπότε δεν υπάρχουν έξοδα που να βαρύνουν τη μεταφορά του στην Αθήνα.πλάκα κάνω...(τα smilies δεν τα βάζουμε για διακοσμητικό λόγο)
storm τι να πω ... κρίμα στον πατέρα σου που θα ταλαιπωρηθεί χωρίς να φταίει.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Στο νησι ΔΕΝ υπάρχει Hyundai ... οπότε μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του είπαν ότι όλα
καλύπτονται από την εγγύηση αλλά θα πρέπει να το φέρει Αθήνα!!!Συμμεριζόμαστε την οργή σου για μια τέτοια βλάβη(?) ή αστοχία(?) η κακοτεχνία(?) σε νέο
αυτόκίνητο που θα μπορούσε να αποβεί μοιραία, αλλά...**Για ποιό νησί μιλάμε? **Υπάρχουν νησιά χωρίς σύστημα υγείας και δεν περιμέναμε να έχουν
Hyundai έτσι κι αλλιώς. Υπάρχουν στο νησί αυτό ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΑ συνεργεία από άλλες μάρκες
ή έχει μόνο φαναρτζήδες της VW? -
re pedia skeftomai na alaxo lastixa sto accent kai leo gia michelen
ti lete?oikogeniarxeis den trexo kai den kano polla xiliometra ton xrono.
peripou 5-6000 ton xrono.
ti exete na protinete? -
Michelin Energy.
-
eyxaristo mano ayta skeftomai ki ego aplos hthela epivevaiosh.
ta exeis valei sto diko sou?
xereis ti ginete me ta lastixa epidi meno kriti kai den kano kai polla xiliometra ta lastixa eno fainete oti einai se kali katastash
ayta xerainontai kai glistrane.moy eipan loipon oti tetoio provlima den tha antimetopiso me ta michelen kai gi ayto hthela epivevaiosh.
eyxaristo. -
Όλα τα λάστιχα ξεραίνονται με τον καιρό και μάλιστα γρηγορότερα αν επικρατούν υψηλές θερμοκρασίες.
Πιθανολογώ πως τα energy, λόγω της σχεδίασής τους για μακροζωΐα και οικονομία κρατάνε κάπως περισσότερο. Το φαινόμενο δεν το αποφεύγεις, πάντως.
Αν μπορείς γράφε ελληνικά για να σε διαβάζουμε χωρίς να βγαίνουν τα μάτια μας...
-
Μπορεί να φαίνεται ακραίο, αλλά ελαστικά που περνούν δύο ελληνικά καλοκαίρια......
Αν αλλάξεις κάντο μετά από κανά μήνα
HYUNDAI FORUM