-
Ο χρήστης kostasSC έγραψε:
:lol:
Ρε τι γέλια κάνουμε εδώ μέσα....χαχαχαχαχα....με καταλάβατε λοιπόν...το παραδέχομαι...είμαι DACIAκιας !!!!Αυτο ελεγχεται.........το σιγουρο ομως ειναι οτι δεν γουσταρεις τους κορεατες και ειναι ακυρο να λες για την τεχνολογια τους. Το λαθος που κανουν πολλοι ειναι οτι εχουν ως εικονα την Ελληνικη αγορα
Δες τι υπαρχει στην γκαμα της και συγκρινε ογκο μοντελων με διαφορους ευρωπαιους κατασκευαστες!
Υ.Γ νομιζω δεν εχουν καμπριο -
Να επιστρέψουμε στα της Hyundai? Τι λέτε;;; [mod]
-
Στην Ελλάδα είμαστε, τι να έχουμε ως εικόνα δηλ ? την αγορά της Κίνας ? Βλέπω την τεράστια γκάμα των τριών μοντέλων της στην Ελληνική αγορά...και των πολλών εκδόσεων και επιλογών εξοπλισμού...και των πολύ καλών τιμών επίσης...
-
Ο ορισμός του κοντοφθαλμου και φτωχού συγγενή της ψωροκωσταινας!
Φοβασαι να του σκασεις και τη φούσκα μέσα στην οποία ζει, λεγοντας του οτι (περα απο τον κακιστο αντιπροσωπο της hyundai στην ελλαδα....κι απο ποτε αλλωστε κρινεται η παγκοσμια πρόοδος μιας εταιρείας απο την γκάμα μοντέλων της σε μια απειροελάχιστη αγορά...αυτό μονο ο αντικειμενικος kostasSC μπορει να το γνωριζει κι αν γραψει βιβλιο με τη σοφια του θα τα κονομησει χοντρα!) καμια εταιρεια δεν φέρνει όλα της τα προϊόντα στη χώρα μας, ειτε μιλάμε για αυτοκίνητα, ειτε τηλεοράσεις, ειτε κινητά, ειτε υπολογιστές, είτε ότι θες.
Βλεπεις, μολις τώρα πχ ήμουν στο site της samsung κι έβλεπα οτι το μοντελο της τηλεορασης που έχω, στην Ελλάδα έρχεται ως 65 ίντσες ενω στην Αγγλία έως 75. Λογική kostasSC -> για τα σκουπίδια η Samsung, οι Arieli που φέρνει το eshop είναι εργαλεία!! Χαχαχαχα!@GGAB στο διαδικτυο υπαρχουν πολλές φωτογραφίες για hyundai coupe cabrio, ακόμα κι απο εκθέσεις...αλλά δεν προχώρησαν απο οτι φαίνεται.
-
Είναι αλήθεια πως η hyundai αύξησε τις τιμές της τα τελευταία χρόνια.
Ένα i30 κοστίζει στην καλή έκδοση diesel, 16,600 τη στιγμή που το auris diesel ξεκινάει από 17 κάτι (το απλό).
Πιο παλιά θυμάμαι η hyundai ήταν η πρώτη σε πωλήσεις στην Ελλάδα λόγω των φθηνών και αξιόπιστων αυτοκινήτων που διέθετε στην αγορά μας.Πλέον ο κόσμος βλέπει ίδιες περίπου τιμές ανάμεσα σε κορέα και ιαπωνία, οπότε διαλέγει το κλασικό το ιαπωνικό.
Έτσι πιστεύω,Ηρακλής.
-
Το πρόβλημα όσο αφορά την Ελλάδα είναι η σχεδόν ανύπαρκτη αντιπροσώπευση.
Αν η αντιπροσωπεία είχε προς διάθεση μία μεγάλη γκάμα μοντέλων και εκδόσεων θα υποχρεωνόταν να έχει και χαμηλές τιμές ώστε να μην αλληλοκαλύπτονται οι τιμές των μοντέλων μεταξύ τους, αλλά και να καλύπτει μία μεγάλη περιοχή τιμών.
Οπότε τι κάνει; Έχει βρει το κόλπο να φέρνει μόλις 3 αυτοκίνητα από τα οποία οι περισσότερες εκδόσεις δεν είναι καν διαθέσιμες και απλά φιγουράρουν στο ίντερνετ (στο ελληνικό site). Και με αυτό το κόλπο έχει ανεβασμένες τιμές.
Π.χ. όταν βλέπει κανείς ότι στην Σλοβακία το **ELANTRA **ξεκινά από 13000euro είναι λογικό το i30 να ξεκινά από μόλις 12000euro όταν στην Ελλάδα ξεκινά από 16000euro...
Το ίδιο κόλπο έκαναν και άλλοι εισαγωγείς οι οποίοι ήταν ή είναι σχεδόν ανύπαρκτοι π.χ. Daihatsu, Subaru, Mitsubishi, Chevrolet.
Και ας μου πει κάποιος. Αν υπήρχε έκδοση στην Ελλάδα του i30 με 12000euro δεν θα πούλαγε η Hyundai όπως παλιά;;;;;;
Αλλά εδώ είναι φανερό ότι υπάρχει υπονόμευση των Κορεάτικων κατασκευαστών προς εξυπηρέτηση άλλων ευρωπαϊκών κατασκευαστών που αντιπροσωπεύει η ίδια οικογένεια.
-
Το ότι τα Hyundai είναι πολύ φθηνότερα στην Σλοβακία είναι θέμα φόρων. Δείτε πόσο κοστίζουν και τα Toyota εκεί: https://www.toyota.sk/
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Το πρόβλημα όσο αφορά την Ελλάδα είναι η σχεδόν ανύπαρκτη αντιπροσώπευση.Αν η αντιπροσωπεία είχε προς διάθεση μία μεγάλη γκάμα μοντέλων και εκδόσεων θα υποχρεωνόταν να έχει και χαμηλές τιμές ώστε να μην αλληλοκαλύπτονται οι τιμές των μοντέλων μεταξύ τους, αλλά και να καλύπτει μία μεγάλη περιοχή τιμών.
Οπότε τι κάνει; Έχει βρει το κόλπο να φέρνει μόλις 3 αυτοκίνητα από τα οποία οι περισσότερες εκδόσεις δεν είναι καν διαθέσιμες και απλά φιγουράρουν στο ίντερνετ (στο ελληνικό site). Και με αυτό το κόλπο έχει ανεβασμένες τιμές.
Π.χ. όταν βλέπει κανείς ότι στην Σλοβακία το **ELANTRA **ξεκινά από 13000euro είναι λογικό το i30 να ξεκινά από μόλις 12000euro όταν στην Ελλάδα ξεκινά από 16000euro...
Το ίδιο κόλπο έκαναν και άλλοι εισαγωγείς οι οποίοι ήταν ή είναι σχεδόν ανύπαρκτοι π.χ. Daihatsu, Subaru, Mitsubishi, Chevrolet.
Και ας μου πει κάποιος. Αν υπήρχε έκδοση στην Ελλάδα του i30 με 12000euro δεν θα πούλαγε η Hyundai όπως παλιά;;;;;;
Αλλά εδώ είναι φανερό ότι υπάρχει υπονόμευση των Κορεάτικων κατασκευαστών προς εξυπηρέτηση άλλων ευρωπαϊκών κατασκευαστών που αντιπροσωπεύει η ίδια οικογένεια.
Τι εννοεις στην τελευταια σου προταση;;;;;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το ότι τα Hyundai είναι πολύ φθηνότερα στην Σλοβακία είναι θέμα φόρων. Δείτε πόσο κοστίζουν και τα Toyota εκεί: https://www.toyota.sk/Δίκιο έχεις.
Κοιτώ και το http://www.kia.sk και βλέπω κάτι απίθανες τιμές...
KIA SOUL από 13190e...
KIA CEED από 11390e... -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Τι εννοεις στην τελευταια σου προταση;;;;;
Αυτό: viewtopic.php?f=15&t=6990&start=2205#p3096926
Hyundai Ελλάς Π. & Ρ. Δάβαρη ΑΒΕΕ , το Ρ. Δάβαρη είναι το Ρίτσα Δάβαρη ή Ρίτσα Συγγελίδη... της γνωστής οικογενείας...
Αυτοί μεταξύ τους τώρα έχουν πόλεμο...
-
Ρε παιδιά έχει κανείς εδώ μέσα Hyundai Coupe;
Χαρίζω αυτά:
viewtopic.php?f=9&t=46771&p=3137090#p3137090και κάτι προστατευτικά μασπιέ με λογότυπα Hyundai αχρησιμοποίητα...
-
Το ειχα ξεχασει....
Κριμα παντως ενα μαγαζι γωνια να πηγαινει χαλια για τετοιους λογους.....
Απορω που η μαμα hyundai δεν τραβαει κανενα αυτι! -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ρε παιδιά έχει κανείς εδώ μέσα Hyundai Coupe;Χαρίζω αυτά:
viewtopic.php?f=9&t=46771&p=3137090#p3137090και κάτι προστατευτικά μασπιέ με λογότυπα Hyundai αχρησιμοποίητα...
Εγω! Ενα S145! Εχεις πμ!
Βασικά δεν εχεις, γιατί μου γράφει οτι δεν δέχεσαι
-
Είχα απενεργοποιήσει τα PM γιατί δεχόμουν κάτι περίεργα μηνύματα όταν πουλούσα το 207...
Σου έστειλα PM....
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Είχα απενεργοποιήσει τα PM γιατί δεχόμουν κάτι περίεργα μηνύματα όταν πουλούσα το 207...Σου έστειλα PM....
Χαχα! Οκ, τώρα εχεις κι εσύ
-
Μιας και μιλαμε για αντιπροσωπεια, πριν ενα χρονο που πηρα το i10 blue drive,μου παραδωθηκε με το manual & service book του παλιου
Μετα απο πιεση και κανα μηνα,μου δωσαν manual του καινουριου. Ενα χρονο μετα και δεν εχουν να μου δωσουν service book του καινουριου... -
Ο χρήστης kostasSC έγραψε:
Στην Ελλάδα είμαστε, τι να έχουμε ως εικόνα δηλ ? την αγορά της Κίνας ? Βλέπω την τεράστια γκάμα των τριών μοντέλων της στην Ελληνική αγορά...και των πολλών εκδόσεων και επιλογών εξοπλισμού...και των πολύ καλών τιμών επίσης...όλο δικό σου!!!!
http://www.zougla.gr/automoto/news/arti ... ti-genesis -
Ωρέ και να κατεβαίνεις την Κηφισίας με αυτό το διαστημικό κουπέ...
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Στην Ελλάδα είμαστε, τι να έχουμε ως εικόνα δηλ ? την αγορά της Κίνας ? Βλέπω την τεράστια γκάμα των τριών μοντέλων της στην Ελληνική αγορά...και των πολλών εκδόσεων και επιλογών εξοπλισμού...και των πολύ καλών τιμών επίσης...
όλο δικό σου!!!!
http://www.zougla.gr/automoto/news/arti ... ti-genesisΝα αναμενεις ποστ οτι είναι αδικαιολογητα ακριβό, αφου δεν έχει εξελιχθεί η hyundai κτλ!
-
Τα γνωστα ποστ...........ακριβο,δεν στριβει,δεν φρεναρει και το οτι καιει πολυ που το πατε;;;;
Παντως ειναι κανονικο οφθαλμολουτρο το ατιμο.
Και συ ρε storm.......σφινομενος στην Κηφισιας ?????για το πουλμουρ????
HYUNDAI FORUM