-
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
Επιστροφη σημερα και πετυχα ακριβως την ιδια καταναλωση, 4,7 λ/100χλμ.
Ακη, ο,τι χρειαστηκε να προσπερασω στον επαρχιακο,το περασα.πολυ ωραια!! ηταν το μονο που φοβομουν μηπως ηταν πολυ αδυναμο εως και επικυνδηνο.... αλλα ετσι οπω τα λες κομπλε! δευτερα παμε hyundai!!
-
Επιστροφη σημερα και πετυχα ακριβως την ιδια καταναλωση, 4,7 λ/100χλμ.
Ακη, ο,τι χρειαστηκε να προσπερασω στον επαρχιακο,το περασα.Που να στρωσει κιολας και ανοιξει το μοτερακι του!
-
Να εχεις παντα στο μυαλο σου οτι μιλαμε για χιλιαρακι με 66 αλογα.τηρουμενων των αναλογιων ειναι σβελτο και ευχαριστο.
Κατεβασα τεταρτη βεβαα παλι σε καποιο κομματι απο στερνα εως νεμαια σε νορμαλ κλισεις δρομου κινεισαι ανετα με 110-120.
Ο κλιματισμος δεν το γονατιζει.δεν εχει μεγαλη διαφορα.
Μου ξαναεκανε μεγαλη εντυπωση το ποσο ησυχα ταξιδευει.σαφως πιο ησυχο απο το λεον.Γενικα,δεν θα το μετανιωσεις,ειναι ολοκληρωμενο μικρο.
Για ποια εκδοση ψηνεσαι? -
Να εχεις παντα στο μυαλο σου οτι μιλαμε για χιλιαρακι με 66 αλογα.τηρουμενων των αναλογιων ειναι σβελτο και ευχαριστο.
Κατεβασα τεταρτη βεβαα παλι σε καποιο κομματι απο στερνα εως νεμαια σε νορμαλ κλισεις δρομου κινεισαι ανετα με 110-120.
Ο κλιματισμος δεν το γονατιζει.δεν εχει μεγαλη διαφορα.
Μου ξαναεκανε μεγαλη εντυπωση το ποσο ησυχα ταξιδευει.σαφως πιο ησυχο απο το λεον.Γενικα,δεν θα το μετανιωσεις,ειναι ολοκληρωμενο μικρο.
Για ποια εκδοση ψηνεσαι?ενδιαφερομαστε για την comfort.... πιστευω οτι ειναι πληρης! μας αρεσε και η eco οπου γλιτωνουμε και τα τελη αλλα με τη διαφορα χρηματων η αποσβεση θα γινει σε πολλα χρονια....
ααα και κατι που ηθελα να σε ρωτησω!!! οταν μπηκα στο i10 της εκθεσης και πατησα το συμπλεκτη μου φανηκε πολυ σκληρος και με υπερβολικα μικρη διαδρομη.... ισχυει κατι τετοιο? -
Ολα τα χειριστηρια εινα πειχνιδακι,μην αγχωνεσαι.ο λεβιες ακριβεστατος και σε ωραια θεση.η eco, που εχω και εγω, εχει λιγο καλυτερες ρεπριζ και καταναλωση.
-
Πως γίνεται η Eco να έχει καλύτερες ρεπριζ; Συνήθως αυτές οι εκδόσεις έχουν πιο μακριές σχέσεις για οικονομία.
Nokia 730 & Tapatalk
-
155/70/13 αντι για 175/65/14.
-
ίσως λόγο των 155/70/13
-
http://www.zougla.gr/automoto/article/m ... te-o-papas
ρε ουρτ!!! -
Σασμαν για Getz 1.1 σε καπως καλη τιμη που θα βρουμε Αττικη?
-
Το i10 ειναι ωραίο και βγαίνει και στα 1200 κυβικά.Νοιωθεις οτι μπαίνεις σε αυτοκίνητο.Ισχυει και για το αδελφάκι του το picanto
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Σασμαν για Getz 1.1 σε καπως καλη τιμη που θα βρουμε Αττικη?Τι επαθε ο getzαρος? Παντως δεν πρεπει να ειναι ακριβα τα σασμαν τους!
-
Θα το επισκευασουν τελικα.. δε κουμπωνε τη 2α με τιποτα.. και η 3η ειχε θεμα.. 104,000km.. βαλβολινες μαλιστα μια φορα ειχαν αλλαχθει και δε βγηκαν λαθος απ οτι μου πε.
-
Νομίζω ότι τα χλμ σαν απόλυτο νούμερο δεν λένε όλη την αλήθεια.
Ποιος το δούλευε? Μήπως είναι σιδεροφάγος από τα γεννοφάσκια του? Βέβαια ποτέ δεν μπορείς να ισχυριστείς ότι αποκλείεται ένα κομμάτι να βγήκε ελατωματικό. Τότε μιλάς για ατυχία, διότι το μοντέλο εν γένει δεν σπάει δεν χαλάει
-
Σωστο, απλα εδω δεν ισχυει.. δευτερο μεν χερι απο οικογενειακο φιλο ομως και αταλαιπωρητο. Τωρα το εχει φιλη στην οποια δεχομαι να μπαινω συνοδηγος....
-
Περίπου αυτό το πρόβλημα όπως έχω αναφέρει και στο παρελθόν είχε το δικό μου Accent όταν αγοράστηκε μεταχειρισμένο! Hταν δύο χρόνων με λιγότερο από 30Κ χιλ. αλλά η 1η και η 2α είχαν θεματάκια! Mέσα στην εγγύηση τότε άλλαχτηκαν συμφωνα με το εξουσιοδοτημενο γρανάζια 1η 2ας και το πρόβλημα εξαλέιφθηκε μερικώς, αλλά στην πορεία χειροτέρεψε, ουσιαστικά στα ίδια χάλια πάλι, μέχρι που άλλαξα βαλβολίνες οι οποίες ήταν σε μαύρα χάλια και τίγκα στο γράζι και είδα ένα άλλο κιβώτιο. Οταν αλλάχτηκε λοιπόν και ο δίσκος είδα το φως!! Δε μπορώ να καταλάβω πως ήταν σε αυτό το χάλι οι βαλβολίνες που θεωρητικά είχαν λιγότερο απο 25Κ Χιλ , εφόσον αλλάχτηκαν με την αλλαγη των γραναζιών, εκτός αν δεν αλλάχτηκαν όπως και υποπτεύομαι! Αρα μην τα ρίχνετε στα χιλιόμετρα! Λιγο το κιβώτιο να ειναι καμιά τέτοια περίπτωση και να βγάζει τώρα τα προβλήματα του, λίγο η κακή χρήση, λίγο οι βαλβολίνες που μπορεί να μην είναι σοϊ, λίγο το συνεργείο! Υπάρχουν πολλοι παράγοντες!
-
καλησπέρα,στο I20 1400 90ps με dpf 2013 μοντέλο τι λάδια να βάλω θέλω να τα αλλάξω μόνος μου.Αν ξέρει κανείς ας μου στείλει κανά λίνκ!Ευχαριστώ
-
Ο χρήστης karatzitz έγραψε:
καλησπέρα,στο I20 1400 90ps με dpf 2013 μοντέλο τι λάδια να βάλω θέλω να τα αλλάξω μόνος μου.Αν ξέρει κανείς ας μου στείλει κανά λίνκ!ΕυχαριστώΟτι σου ειπαν στο 'Περι λιπανικών γενικώς'
Διαβασε τι ζητάει ο κατασκευαστής πρώτα και ανάλογα πράτεις! Επειδή ειναι Diesel δώσε περισσότερη σημασία στο τι λέει ο κατασκευαστής λόγω και του DPF! Η Hyundai χρησιμοποιει και Eneos αν δε κανω λάθος! -
http://www.zougla.gr/automoto/article/e ... yundai-i30
-
Καλησπέρα σας!
Ελπίζοντας πως βρίσκομαι στο σωστό θέμα, θέτω κάποια ερωτήματα για το Hyundai Matrix:- Τα δύο 'φρεσκαρίσματα' που υπέστη, το 2005 και το 2008, εκτός των αισθητικών αλλαγών, τι άλλο διαφοροποίησαν;
- Αληθεύει πως από το 2008, στο δεύτερο 'φρεσκάρισμα', η παραγωγή του μεταφέρθηκε στην Τουρκία; Κι αν ναι, αποτελεί επί της ουσίας κάποιο μειονέκτημα;
- Πέραν του βενζινοκινητήρα των 1.6 lt, εφοδιάζονταν και με έναν τρικύλινδρο ντίζελ 1.5 lt, ο οποίος έδωσε τη θέση του σε έναν τετρακύλινδρο ντίζελ 1.5 lt, σωστά; Τι χρειάζεται να γνωρίζουμε για τους δύο συγκεκριμένους ντίζελ κινητήρες;
- Τα ελάχιστα μεταχειρισμένα ντίζελ Matrix που πωλούνται, είναι εισαγωγής; Αν ναι, αποτελεί μειονέκτημα;
Ευχαριστώ πολύ!
HYUNDAI FORUM