-
Γιατί να φέρει αντίρρηση; Άλλοι το κάνουν αυτό με ποδήλατο. Βέβαια και το ποδήλατο και το Άτος είναι μαζοχιστικοί τρόποι κάλυψης τέτοιων αποστάσεων...
-
Παιδία δεν του έχω αλλάξει τπτ!!
Τώρα με το κολλάρο άλλαξα λάδια.
Εκτός φυσικά από λάστιχα που έιναι κομπλέ.
Ούτε βιβλιό σέρβις ούτε τπτ αλλά και πάλι εκτός από το κολλάρο τπτ τόσα χρόνια!! -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Γιατί να φέρει αντίρρηση; Άλλοι το κάνουν αυτό με ποδήλατο. Βέβαια και το ποδήλατο και το Άτος είναι μαζοχιστικοί τρόποι κάλυψης τέτοιων αποστάσεων...εκτος κι αν δεν εχεις κατι αλλο.
και δεν αναφερομαι για το ποδηλατο. -
Γιατί να φέρει αντίρρηση; Άλλοι το κάνουν αυτό με ποδήλατο. Βέβαια και το ποδήλατο και το Άτος είναι μαζοχιστικοί τρόποι κάλυψης τέτοιων αποστάσεων...Δεν διαφωνω για τα περι μαζιχισμου........αλλα στο ποδηλατο μπορει να σου βγει η αλυσιδα,εκτος απο τη γλωσσα
Στο γατο δεν σου βγαινει τιποτα...... -
Ο χρήστης tsigounis έγραψε:
Παιδία δεν του έχω αλλάξει τπτ!!
Τώρα με το κολλάρο άλλαξα λάδια.
Εκτός φυσικά από λάστιχα που έιναι κομπλέ.
Ούτε βιβλιό σέρβις ούτε τπτ αλλά και πάλι εκτός από το κολλάρο τπτ τόσα χρόνια!!Κακως δεν εχεις αλλαξει ιμαντες και γενικοτερα κανε ενα σερβις
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Γιατί να φέρει αντίρρηση; Άλλοι το κάνουν αυτό με ποδήλατο. Βέβαια και το ποδήλατο και το Άτος είναι μαζοχιστικοί τρόποι κάλυψης τέτοιων αποστάσεων...
Δεν διαφωνω για τα περι μαζιχισμου........αλλα στο ποδηλατο μπορει να σου βγει η αλυσιδα,εκτος απο τη γλωσσα
Στο γατο δεν σου βγαινει τιποτα......Σου βγαίνει η Παναγία...
-
Σου βγαίνει η Παναγία...
Aν το πάς με 150χλμ στην Εθνική θα του βγει και θα σου βγει η Παναγία, για πόλη κάτι παραπάνω απο μιά χαρά είναι για το Αtos!
Δε μιλάω για Αtos, μιλάω για Αccent! Δυστυχώς τη λιμουζίνα την έχω μόνιμα στο συνεργείο, από αξιοπιστία άστα!
Με ποδήλατο απο Αθήνα μέχρι Κομοτηνή; Με αεροπλάνο και πάλι μαζοχισμός είναι! -
hyundai tucson 2006 μοντελο, 2000cc βενζινη (90.000χλμ με υγραεριο και 140.000 συνολο). Απο επισκευες τωρα αλλαζω συμπλεκτη, στα 100Κ αλλαξα αμοριτσερ εβαλα καγιαμπα μαυρα, και 1 συνεμπλοκ γεφυρας απο κατω. Σερβις ολα στην ωρα τους με λαδια eneos 5-40. Καταναλωση λαδιου μισο λιτρο καθε 15.000 που γινεται το σερβις. Το παρακολουθω συχνα στο μεσοδιαστημα. Ποιοτητα εσωτερικου σαν την πρωτη μερα με μονη εξαιρεση το δερματινο τιμονι που ξεφτυσε ελαφρια. Δερματινα καθισματα διατηρουνται πολυ καλα (με 2 περασματα αλοιφης το χρονο αξιας 7 ευρω). Κατα τα αλλα το αμαξι περπαταει σαν καινουριο.
-
Δεν διαφωνω για τα περι μαζιχισμου........αλλα στο ποδηλατο μπορει να σου βγει η αλυσιδα,εκτος απο τη γλωσσα
-
Hyundai Accent 1.3 2000 Εκανε στα χεράκια μου 185000 μεχρι που το έδωσα με βαρια καρδιά (διπορτο και δεν βολευε για τα μωρα) στον πεθερό μου. Τωρα αισίως εχει 205000 και με εξαιρεση τσιμουχακια βαλδιδων στις 90000 μονάχα τα σερβις του. Δεν μπορώ να πω οτι το ειχα στα ωπα ωπα
-
Παιδιά καλησπέρα , είμαι στην ευχάριστη θέση να ψάχνω Για αγορά το πρώτο ολοδικό μου αυτοκίνητο!!! Και προσανατολιζομαι Προς ένα hyundai coupe του 2003 και μετά!!Έχω βρει αρκετά αυτοκίνητα από 3000-5000 euro!!!θα ήθελα να σας ρωτήσω αξίζει γενικά η αγορά του;;;; Έχει βγάλει προβλήματα;;;;
, -
Τα coupe, όπως και τα περισσότερα Hyundai, γενικώς πρόβλημα αξιοπιστίας δεν έχουνε. Να αποφύγεις μόνο τα turbo τα οποία είναι όλα μετατροπή της εδώ αντιπροσωπείας και δεν είναι ότι καλύτερο.
-
Ο χρήστης VLD έγραψε:
...Και προσανατολιζομαι Προς ένα hyundai coupe του 2003 και μετά!!...Έχει βγάλει προβλήματα;;;Με μισάνοιχτα παράθυρα και ταχύτητες άνω των 100km/h τα τζάμια συντονίζουν με τον εισερχόμενο αέρα και βγάζουν θόρυβο. Το είχα στο δικό μου (μοντ. 2006), το είδα και σε άλλο κουπέ (2003). Η λύση: ανέβασμα παραθύρων μέχρι να σταματήσει ο συντονισμός.
Άλλες βλάβες; ...
Μπα, τίποτα απολύτως.υ.γ. αν το πάρεις στείλε μου ένα PM γιατί έχω ακόμα αρκετά αξεσουάρ που δεν τα χρησιμοποίησα ποτέ.
Ευκαιρία να στα δώσω δωράκι...γιατί αλλιώς θα τα φάει η αποθήκη... -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Αυθαιρετα συμπεράσματα! Τιποτα δεν βγαίνει, τίποτα δεν κουνιέται. Απλά κάνεις το συμβιβασμό στο γεγονός ότι θα πας με max 120 (ο GGAB εξαιρεται) και ότι δεν μπορείς να πάρεις πάνω από 4 άτομα...
Έχω πάει πολλές φορές στα Ζαγοροχώρια, Θεσσαλονίκη και Σέρρες και έχω φάει με το κουταλι όλη την Πελοπονησσο. Μάλιστα το χάρηκα όταν ενιωσα το γατο να πατάει καλύτερα σε χιονι από την BMW X6 που με πέρασε στο καθαρό αλλά μπουσουλούσε στο χιονι (μπορεί να ακούγεται ιεροσυλία αλλά έγινε) (υποθετω εξαιτίας των στενών ελαστικών του Ατος)
Άλλα καθήκοντα του γατου: να κουβαλησει ξύλα και ελιές απο το κτήμα (χωράει 9 τελάρα )
-
και ο edmond εξαιρείται έτσι;;;;;
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
και ο edmond εξαιρείται έτσι;;;;;but of course...
ενταξει κατηφορα ηταν. απο τις καλες...
-
Σε λίγο θα το πιστέψετε ότι είναι και GT...
-
Με τόσα χιλιόμετρα πρέπει ο οδηγός να είχε τάσεις αυτοκτονίας ή αυτοκαταστροφικές τάσεις.
-
Αυτά που είναι GT δεν έχουν οδηγούς 'GT', κρίμα τα κυβικά, κρίμα τα άλογα. Κάνουν καμία φιγούρα σε καμιά πλατεία, καμιά σπινιά μέσα σε κατοικημένη περιοχή, μουσική στη διαπασών να δουν όλοι πόσο μλκας είναι και μετά πίσω στο πάρκιν.
Τα 180 πολλά; Μπά! Αν είναι σε Εθνική καλά είναι! Να μου έλεγες καμιά Συγγρού ΟΚ, εγω βραδάκι πάνω απο 160χλμ δε πάω στη Συγγρού! -
Σε λίγο θα το πιστέψετε ότι είναι και GT...come on Zeus..
Διεγράφη flame bait. [Mod]
HYUNDAI FORUM