-
Έρχεσαι στα λόγια μου. Παρέθεσα δεύτερο πλήρες συγκριτικό με άλλο, καθιερωμένο, αυτοκίνητο της κατηγορίας, από πασίγνωστο έντυπο μάλιστα.
Δεν πρέπει να μπήκε κανένας στον κόπο να ρίξει καμμιά ματιά. -
Συχνά πυκνά με περνούσαν τέτοιες λίμο πηγαίνοντας μαλιοκούβαρα σε αγγλικούς δρόμους... Δεν έχει σημασία αν είναι εταιρικά ή όχι, οι οδηγοί είναι άνθρωποι και μάλιστα βιάζονται.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
*Οι λεγόμενες πατριωτικές αγορές. Υπάρχει πιθανότητα ένας δήμαρχος π.χ. σε γερμανική πόλη να επιλέξει ένα Τζάγουαρ ή ένα Λέξους για υπηρεσιακό αυτοκίνητο? Έχει να φάει τέτοιο κράξιμο από τους λοιπούς δημοτικούς συμβούλους και τις τοπικές εφημερίδες που θα ξεχάσει το όνομά του, άσε που θα πουν ότι τα παίρνει. Ενώ αν η δημαρχία πάρει το δέκατο στη σειρά Άουντι ή Σ-κλάσε κανένας δεν θα πει τίποτα, δύο σταθμά ή κάνω λάθος? Εδώ κοτζάμ Μιτεράν κυκλοφόραγε με Ρενώ 25.
Η ερμηνεία της πρωτιάς της -παντού αλλού σχεδόν ανύπαρκτης- Βόλβο στη Σουηδία, ή η πλημμυρίδα των Τζαγκ σε χώρες της Κοινοπολιτείας είναι επίσης τέτοια παραδείγματα.στην τσεχια παρατηρησα οτι μεσα στην αυλη του κοινοβουλιου υπηρχαν ΜΟΝΟ Skoda Superb!
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
That's the point
Επιτυγχάνει κάτι(αξιοπρεπή μοντέλα) που έχουν και όλοι οι υπόλοιποι, δεν ξεχωρίζει σε κάτι, δεν έχει μια ιδαίτερη ταυτότητα σαν εταιρεία, δεν έχει καποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό για να σε τραβήξει.Παρεμπιπτόντως, το να επιτυγχάνει με πολλαπλούς ό,τι όλοι οι υπόλοιποι με ημιάκαμπτο, δεν το λες και επιτυχία...
Μπορεί η ημιάκαμπτος να ανταγωνισθεί τους πολλαπλούς;
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Με συγκριτικά κριτήρια η 7άρα είναι πιο σπορ από μια S Class η οποία είναι πλεούμενο. Μόνο οι QP και XJ είναι ακόμα πιο σπορ. Για αυτές τις δύο μάλιστα λένε πως παραείναι σκληρές και απότομες αλλά υπάρχει κόσμος που αυτό θέλει!!!
ΥΓ: Ε όχι 316d και σπορ...
Ενδιαφερον αρθρο κι σχολια για το πως βλεπουν οι Μπεμβεδακηδες τα αυτοκινητα της εταιριας.
Ξεχασα το λινκ
http://jalopnik.com/bmw-has-been-building-the-same-car-for-51-years-1452240056
-
To άρθρο θα μπορούσε κάλλιστα να αναφέρεται στο 911. Για την Μπεμβέ υπήρχε παλιά κάτι πιο αντιπροσωπευτικό. Την έλεγαν 'η εταιρεία που φτιάχνει το ίδιο αυτοκίνητο σε 3 διαφορετικά μεγέθη'.
-
Τώρα αυτό ισχύει για τα Audi...
Τα γερμανικά προ 20 ετών ήταν τραγικά από σχεδιαστικής απόψεως. Γοτθικοί ναοί σε ρόδες. Ισχύει για όλα πλην Porsche που ήταν Σκαραβαίοι και τα VW που ήταν απλά κουβάδες...
-
Ενα άρθρο που λέει παπαριές ...
Την οικογενειακή ταυτότητα όλες οι εταιρίες την θέλουν και λίγες φαίνεται να έχουν καταφέρει να την κρατήσουν με αμείωτο ενδιαφέρον. -
Φίλος έχει Getz που φοράει λάστιχα Pirelli 175/65/14. Τι θα προτείνατε σαν φθηνή αλλά αξιοπρεπή λύση; Αν υπάρχει και πρόταση για κατάστημα στα νότια προάστια. thx
-
Ο χρήστης jlian έγραψε:
Φίλος έχει Getz που φοράει λάστιχα Pirelli 175/65/14. Τι θα προτείνατε σαν φθηνή αλλά αξιοπρεπή λύση; Αν υπάρχει και πρόταση για κατάστημα στα νότια προάστια. thxυπαρχει σχετικη ενοτητα....
-
Στην σχετική ενότητα είμαι. Ζήτησα την γνώμη των κατόχων Hyundai και πιο ειδικά Getz, όχι την γνώμη όποιου τύχει και διαβάζει το θέμα 'επιλογή ελαστικών'.
-
-
Ο χρήστης Γιώργος_i20 έγραψε:
http://www.fokas-tyres.gr/index.php/tyres/dunlop-streetresponse-175-65-14-t.htmlΈχω τα συγκεκριμένα σε 185/60 14' με 60 ευρώ το ένα. Δεν είναι άσχημο λάστιχο για τα λεφτά του!
-
Ο χρήστης jlian έγραψε:
Στην σχετική ενότητα είμαι. Ζήτησα την γνώμη των κατόχων Hyundai και πιο ειδικά Getz, όχι την γνώμη όποιου τύχει και διαβάζει το θέμα 'επιλογή ελαστικών'.Τα getz φοράνε κάτι τοῦ ιδιαίτερο; ;;;
Αν σου πω βαλε το τάδε που το έχω δοκιμάσει στο γιαρις, πόλο, μικρα μου.....δεν μετράει; ;;; -
Όχι βέβαια δεν φοράνε κάτι το ιδιαίτερο. Αλλά άλλη γεωμετρία έχουν αυτά που αναφέρεις, άλλη το Getz και άλλη το megane coupe μου. Αν θελήσω να αλλάξω λάστιχα στο δικό μου και σκεφτώ κάτι άλλο εκτός από τα (πολύ καλά) μαμίσια, θα ρωτήσω στο νημα του megane 3. Εγώ έτσι το βλέπω. Ευχαριστώ τα παιδιά που απάντησαν btw
-
τι σχεση εχει η καθε γεωμετρια της αναρτησης με τα λαστιχα;;;
-
Πώς πατάει το λάστιχο=μεγάλη.
Sent from my Note 3 using smoke signals.
-
Άρα μου λετε ότι το getz δεν μπορεί να βάλει ολα τα 175/65/14,οτι το 6αρι μου δεν μπορεί όλα τα 215/50/17κτλ; ;;;;
-
Πως ακριβώς έβγαλες το συμπέρασμα ότι σου λένε αυτό?
Σου λένε απλά πως το ίδιο λάστιχο μπορεί να έχει άλλη συμπεριφορά στο Getz και άλλη σε Punto. -
δηλ σε στο ενα αυτοκινητο μπορει να ειναι κορυφαιο και στο αλλο οτι χειροτερο;;;;;καπου στη μεση;;;
HYUNDAI FORUM