-
Ο χρήστης m1234 έγραψε:
3-door σειρά 1Μα τόσον καιρό δεν έλεγαν ότι η σειρά 1 θα είναι μόνον πεντάπορτη; Χμμμ... Αν επαληθευθούν στις αντιπροσωπείες αυτά που βλέπουμε στις φωτό, θα είναι πραγματικά κάτι πολύ ευχάριστο.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ελπίζω πάντως, κάποια αυτοκινητοβιομηχανία να βγάλει κάποιο μικρό οπισθιοκίνητο με σχετικά καλό κινητήρα, στημένο για sunday car. Και ας μην έχει κλιματισμό, αλκαντάρα και ηλεκτρικούς καθρέπτες!Π.χ. ένα μίνι (ή σούπερμίνι) που να είναι αυστηρά για δύο άτομα, να έχει αναρτήσεις που να στρίβουν με χιλιάδες χιλιόμετρα και ας φεύγουν και μερικά σφραγίσματα, κινητήρα με 100-120 ίππους και να είναι απλό, λιτό και σπορ. Να γίνει icon για τους νέους (στην καρδιά)...
Άρχισα να το διαβάσω απο την αρχή το τόπικ και χαμογέλασα μόλις είδα τι έγραψες.. υπάρχει αυτό που ζητάς.. έλα μια βόλτα απο τo MX5.gr
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
3-door σειρά 1
Μα τόσον καιρό δεν έλεγαν ότι η σειρά 1 θα είναι μόνον πεντάπορτη; Χμμμ... Αν επαληθευθούν στις αντιπροσωπείες αυτά που βλέπουμε στις φωτό, θα είναι πραγματικά κάτι πολύ ευχάριστο.
Ποιός το έλεγε αυτό? Ισα-ισα που η 3πορτη αρχικά ήταν να βγεί καλοκαίρι 2005 και αναβληθηκε για τέλος 2006-αρχες 2007.
Υπάρχουν επίσης σχέδια οπως έχει ήδη αναφερθει για coupe, cc, touring... -
Ο χρήστης sokos έγραψε:
Άρχισα να το διαβάσω απο την αρχή το τόπικ και χαμογέλασα μόλις είδα τι έγραψες.. υπάρχει αυτό που ζητάς.. έλα μια βόλτα απο τo MX5.grΤο άνοιξα θυμόμενος τι είχα γράψει και χαμογέλασα όταν το είδα ότι το ξέθαψες...Ωστόσο λυπήθηκα όταν σκέφτηκα ότι:
α) Δεν έχω τα
-
Σήμερα έπεσε στα χέρια μου για λίγη ώρα μια 116i Sport...
Aπογοητεύτηκα μετά από μια μικρή βόλτα... Αυτό είναι το γεμάτο σε αίσθηση αυτοκίνητο;;; Μάλλον ο κινητήρας έφταιγε...
Όσο για την 'ποιότητα' της σειράς 1, για BMW σχεδόν απαράδεκτη...
Μακράν κατώτερη ενός Α3, ίσως και ενός Golf σε αυτόν τον τομέα...Kαι ο plastic-technik δείχνει τα απαράδεκτα σημεία (για BMW), ειδικά στο πάνω μέρος των οργάνων στην 1η φωτό...
-
Παντως εγω που(τελικα) οδηγησα 130i...δεν κοιταξα καθολου για την ποιοτητα.....το οχημα ειναι παιχνιδι.......
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Παντως εγω που(τελικα) οδηγησα 130i...δεν κοιταξα καθολου για την ποιοτητα.....το οχημα ειναι παιχνιδι.......Ειναι όντως παιχνίδι... αλλά σε αυτά τα χρήματα γιατί να μην πάρεις Z4 3.0 ?
Αφού ετσι κι αλλίως η 1 ειναι πανάσχημη και έχει μηδενική πρακτικότητα.....
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Παντως εγω που(τελικα) οδηγησα 130i...δεν κοιταξα καθολου για την ποιοτητα.....το οχημα ειναι παιχνιδι.......
Ειναι όντως παιχνίδι... αλλά σε αυτά τα χρήματα γιατί να μην πάρεις Z4 3.0 ?
Αφού ετσι κι αλλίως η 1 ειναι πανάσχημη και έχει μηδενική πρακτικότητα.....
Σε αυτά τα χρήματα παίρνεις Ζ4 2λιτρη, το πολύ 2.2 λίτρα.. Η 3λιτρη ξεκινάει από τις 54Κ νομίζω..
-
Δεν ειναι στα ιδια χρηματα...11000€ τις χωριζουν.
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Kαι ο plastic-technik δείχνει τα απαράδεκτα σημεία (για BMW), ειδικά στο πάνω μέρος των οργάνων στην 1η φωτό...
Χρήστο σαν το Θεοφράστου κάνεις
πάντως οι περισσότεροι θεωρούν το Α3 ανώτερης ποιότητας από τη σειρά 1, αλλά και γενικά πιο ευχάριστο εσωτερικό ( και συμφωνώ και εγώ μαζί τους )
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Kαι ο plastic-technik δείχνει τα απαράδεκτα σημεία (για BMW), ειδικά στο πάνω μέρος των οργάνων στην 1η φωτό...
πάντως οι περισσότεροι θεωρούν το Α3 ανώτερης ποιότητας από τη σειρά 1, αλλά και γενικά πιο ευχάριστο εσωτερικό ( και συμφωνώ και εγώ μαζί τους )
Γέμισες με κέρατα, ή αναπόλησες τα παιδικά σου χρόνια στα λιβάδια;
Κάπου είχε αναφερθεί περί καλύτερης ποιότητας της 1αρας από Α3/Golf..
Kατηγορηματικά λέω, NO WAY!Aρκετά στενή μέσα και 'μουντό' στην εικόνα εσωτερικό...
Γενικά δε με εντυπωσίασε ούτε στο δρόμο (εν συγκρίσει με A3/Golf) -
Ο χρήστης technik έγραψε:
Kατηγορηματικά λέω, NO WAY!Aρκετά στενή μέσα και 'μουντό' στην εικόνα εσωτερικό...
Γενικά δε με εντυπωσίασε ούτε στο δρόμο (εν συγκρίσει με A3/Golf)( τώρα αυτό θεωρείται ξέθαμα θέματος; )
συμφωνώ με 1000. για μένα η μπάλα χάθηκε εξ'αρχής με την αισθητική της σειράς 1.. δηλαδή πραγματικά πιστεύω ότι η bmw έχασε μια ευκαιρία μ'αυτό το αυτοκίνητο, να φτιάξει ένα best seller..
αντιθετως, αισθητικά πάντα, το Α3 αρέσει εμφανισιακά στους περισσότερους που το έχω αναφέρει...όσον αφορά τα κέρατά μου, θα έπρεπε να ξέρεις ότι τα κέρατα του ιερού τράγου είναι ιερά!
off topic:
-νωρίς νωρίς απάντησα ε; -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Γενικά δε με εντυπωσίασε ούτε στο δρόμο (εν συγκρίσει με A3/Golf)( τώρα αυτό θεωρείται ξέθαμα θέματος; )
συμφωνώ με 1000. για μένα η μπάλα χάθηκε εξ'αρχής με την αισθητική της σειράς 1.. δηλαδή πραγματικά πιστεύω ότι η bmw έχασε μια ευκαιρία μ'αυτό το αυτοκίνητο, να φτιάξει ένα best seller..
αντιθετως, αισθητικά πάντα, το Α3 αρέσει εμφανισιακά στους περισσότερους που το έχω αναφέρει...όσον αφορά τα κέρατά μου, θα έπρεπε να ξέρεις ότι τα κέρατα του ιερού τράγου είναι ιερά!
off topic:
-νωρίς νωρίς απάντησα ε;Εντάξ μωρέ , μήνας άλλαξε όχι χρόνος
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Παντως εγω που(τελικα) οδηγησα 130i...δεν κοιταξα καθολου για την ποιοτητα.....το οχημα ειναι παιχνιδι.......H 120i τι λεει;;; Παει καλα;
ΒΜW Σειράς 1: Η αναγέννηση της πίσω κίνησης?