-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Καλημέρα,Πήρα προσφορά για το αυτ/το της υπογραφής, από την ΑΧΑ με καλύψεις βασικές συν θραύση κρυστάλλων, Πυρκαϊά από οποιαδήποτε αιτία, τρομοκρατικές ενέργειες, κακόβουλη πράξη και φυσικά φαινόμενα εν γένει, Αστική Ευθύνη Πυρκαϊάς,Κλοπή «ολικής» και «μερικής» (Ποσό 35000 Ευρώ), Προσωπικό ατύχημα οδηγού, ανασφάλιστο όχημα, ......κόστος 630 ευρώ ετησίως...
Μου ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό (χωρίς υπονοούμενα).Η προσφορά έγινε στο ελλάντα η εκεί που κατοικείς?
-
γιατι 'πολυ καλο';
δεν εχει μικτη, τα 'βασικα' + κλοπη...
στο πανω ακρο μαλλον κυμαινεται... -
Ο χρήστης bebes έγραψε:
γιατι 'πολυ καλο';
στο πανω ακρο μαλλον κυμαινεται...edit: τοσο περιπου βγαζει και η interamerikan
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
γιατι 'πολυ καλο';
στο πανω ακρο μαλλον κυμαινεται...edit: τοσο περιπου βγαζει και η interamerikan
Για αξία αυτοκινήτου 46400,η ατλαντική ένωση μου έδωσε 1420 το χρόνο,η εθνική 1280,η generali 1144,η alliance 920,και η συγκεκριμένη 826.Περιλαμβάνονται όλες οι ασφαλίσεις εκτός της μικτής,γι'αυτό είπα οτι είναι καλό..αν λάβουμε υπόψη οτι όλες είναι 'καλές' εταιρίες,θεωρώ οτι η τιμή όντως είναι καλή..
Αν έχεις να προτείνεις κάτι καλύτερο θα σου είμαι υπόχρεος -
Απλη ασφαλιση σε αυτοκινητα αξιας 40 και 50 χιλιαδων;!
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Απλη ασφαλιση σε αυτοκινητα αξιας 40 και 50 χιλιαδων;!Αν και θα προκαλέσω πάλι αντιδράσεις ΔΕΝ έχει σημασία η αξία του αυτοκινήτου. Σημασία έχει η αξία του αυτοκινήτου σε σχέση με το εισόδημα του κατόχου του. Μεγαλύτερη αξία συνεπάγεται και αντίστοιχα ποσοστιαία αυξημένα ασφάλιστρα, ειδικά στη μικτή ασφάλιση.
Για μένα που αυτή τη στιγμή δεν εργάζομαι και που δε θα μπορούσα να πληρώσω καινούργιο αυτοκίνητο ή επισκευή από μεγάλη ζημιά η μικτή ασφάλεια των 700 € ετησίως για αυτοκίνητο 7000 € είναι το ίδιο απαραίτητη με το αν το αμάξι μου έκανε 40000 €, η ασφάλεια 2000 € το χρόνο, αλλά είχα και 3000 € μηνιαίο εισόδημα.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Η μικτή είναι απαραίτητη κάλυψη γι αυτούς που μιά πιθανή ζημιά δεν μπορούν να πληρώσουν ή το χρωστάνε....Η για αυτούς που ξέρουν οτι μια πιθανή ζημειά θα κοστίσει πολύ πιο ακριβά από το ετήσιο τίμημα μιας μικτής..
Π.χ. σε ένα supercar, καλύτερα να δίνεις λεφτά για μικτή και να ξέρεις ότι αμα κάτσει μια στραβή θα βρείς 'κερδισμένος' με την επιλογή της μικτής, παρά να είσαι με απλή και να πληρώνεις πολλαπλάσια στην στραβή.
Βέβαια θα μου πείτε, ότι και στην 2η περίπτωση όποιος έχει supercar, έχει να πληρώσει, όμώς είναι πιο σοφό να τα σκάει σε μικτή (αφού τα έχει), παρά στην επισκευή και σε μεγαλύτερα ποσά.
-
Η μικτη ειναι η πιο χρησιμη καλυψη και ειναι σχετικα φτηνη.
Ειναι παντως αλλη ψυχολογια ρε παιδι μου να εχεις παντελη αδιαφορια για το ποιος φταιει στο τρακαρισμα συμφωνα με τον ΚΟΚ,για το ποιανου αυτοκινητου ο συναγερμος χτυπαει το βραδυ, ή για το αν στο κλεψανε ή στο σηκωσε γερανος ή το παρκαρισες αλλου ή στο πηρε η συζυγος κτλ κτλ -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ειναι παντως αλλη ψυχολογια ρε παιδι μου να εχεις παντελη αδιαφορια για το ποιος φταιει στο τρακαρισμα συμφωνα με τον ΚΟΚ,για το ποιανου αυτοκινητου ο συναγερμος χτυπαει το βραδυ, ή για το αν στο κλεψανε ή στο σηκωσε γερανος ή το παρκαρισες αλλου ή στο πηρε η συζυγος κτλ κτλMια παλια παροιμια λεει:
'Αγοραζω ακριβα γιατι ειμαι φτωχος'.
Ουσιαστικα η μικτη ασφαλεια ειναι δυο δοσεις το χρονο επιπλεον.
Οταν δεν εχεις εικοσι χιλιαρικα π.χ. για την αγορα μετρητοις ενος αυτοκινητου σοφο ειναι να το ασφαλισεις ουτως ωστε να το αντικαταστησεις σε περιπτωση στραβης...
Ειναι μαλακια για 600-700 ευρω το εξαμηνο να πληρωνεις δοσεις χωρις να εχεις αυτοκινητο. -
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Ειναι παντως αλλη ψυχολογια ρε παιδι μου να εχεις παντελη αδιαφορια για το ποιος φταιει στο τρακαρισμα συμφωνα με τον ΚΟΚ,για το ποιανου αυτοκινητου ο συναγερμος χτυπαει το βραδυ, ή για το αν στο κλεψανε ή στο σηκωσε γερανος ή το παρκαρισες αλλου ή στο πηρε η συζυγος κτλ κτλMια παλια παροιμια λεει:
'Αγοραζω ακριβα γιατι ειμαι φτωχος'.
Ουσιαστικα η μικτη ασφαλεια ειναι δυο δοσεις το χρονο επιπλεον.
Οταν δεν εχεις εικοσι χιλιαρικα π.χ. για την αγορα μετρητοις ενος αυτοκινητου σοφο ειναι να το ασφαλισεις ουτως ωστε να το αντικαταστησεις σε περιπτωση στραβης...
Ειναι μαλακια για 600-700 ευρω το εξαμηνο να πληρωνεις δοσεις χωρις να εχεις αυτοκινητο.Δεν εχει τοσο σχεση το ποσα εχεις...Εγω μπορει να εχω 100 εκατομμυρια ευρω στην τραπεζα και να παρω πχ ενα τρίκυκλο...γιατι θα πρεπει καθε φορα που με χτυπαει η μοίρα να ξαναπληρωνω το τρικυκλο;Απλως επειδη τα εχω;
Πιο σημαντικο ειναι επισης οτι η ασφαλεια μπορει να καλυψει θεματα υγειας που προκυπτουν απο το ατυχημα,θεμα που μπορει να στοιχίζουν παρα πολλα λεφτα, παραδειγμα:'Η συμπληρωματική αυτή κάλυψη αποτελείται από τις εξής παροχές:
α. Θάνατος από Ατύχημα (ΘΑ)
β.Μόνιμη Ολική ή Μερική Αναπηρία από Ατύχημα (ΜΟΑ/ΜΜΑ)
γ.Θάνατος, Μόνιμη Ολική ή Μερική Αναπηρία από Τροχαίο Ατύχημα(ΤΡΟΧ).
δ.Πρόσκαιρη Ολική Αναπηρία (ΠΟΑ)
ε.Ιατροφαρμακευτικά ΄Εξοδα (ΙΦΕ) '
Ολα αυτα λοιπον δεν αξιζουν (οπως λεει ο 8888888) 2 παραπανω δοσεις τον χρονο για να μην εισαι έρμαιο της μοιρας;
-
Καλημέρα,
Είμαι σε διακοπές οπότε δεν έχω Ιντερνετ.......η ασφάλεια είναι από Έλληνα ασφαλιστή φίλο μου....το ίδιο πακέτο με μεικτή βγαίνει 1500 ευρώ....
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Καλημέρα,Είμαι σε διακοπές οπότε δεν έχω Ιντερνετ.......η ασφάλεια είναι από Έλληνα ασφαλιστή φίλο μου....το ίδιο πακέτο με μεικτή βγαίνει 1500 ευρώ....
Καλό υπόλοιπο...
-
σε 20 μέρες λήγει η ασφαλεια του αυτοκινητου μου. Επειδή όμως πρόκειται να ' φυγει με την εναρξη της απόσυρσης τι να κάνω? Μπορει να προλάβω την ημερομηνία όμως μπορέι και όχι...
[list=]Να μην ανανεώσω την ασφάλεια?
Να ενημερωσω τον ασφαλιστη και να το κάνω πχ τρίμηνο το ασφαλιστηριο για λιγότερα ασφάλιστρα ή
Να ανανεώσω κανονικά και μόλις 'φυγει' το αμάξι να κάνω διακοπή (?) και να πάρω πισω τα υπόλοιπα λεφτά όπως μου είπε κάποιος?[/list] -
Ο χρήστης nEK έγραψε:
σε 20 μέρες λήγει η ασφαλεια του αυτοκινητου μου. Επειδή όμως πρόκειται να ' φυγει με την εναρξη της απόσυρσης τι να κάνω? Μπορει να προλάβω την ημερομηνία όμως μπορέι και όχι...
[list=]Να μην ανανεώσω την ασφάλεια?
Να ενημερωσω τον ασφαλιστη και να το κάνω πχ τρίμηνο το ασφαλιστηριο για λιγότερα ασφάλιστρα ή
Να ανανεώσω κανονικά και μόλις 'φυγει' το αμάξι να κάνω διακοπή (?) και να πάρω πισω τα υπόλοιπα λεφτά όπως μου είπε κάποιος?[/list]Είτε το κάνεις 3μηνο και απλά θα έχεις ένα ψιλοτρέξιμο με τις συχνές ανανεώσεις είτε 6μηνο και με την διακοπή θα πάρεις επιστροφή.
Έχε υπόψιν ότι η επιστροφή μπορεί να μετρήσει σαν πίστωση στην νέα ασφάλεια για το νέο αυτοκίνητο και να μην σου την δώσουν σε μετρητά.
Θέλει λίγο φωνή εδώ αν επιλέξεις να πας σε άλλη ασφαλιστική.Τέλος, έχε ακόμα υπόψιν ότι προς το παρόν η επιστροφή ασφαλίστρων σαν μη δεδουλευμένα ισχύει για την περίππτωση της διακοπής αλλά υπάρχουν σκέψεις να καταργηθεί και να μην επιστρέφεται τίποτα αλλά δεν υπάρχουν περισσότερα πάνω στο θέμα.
-
Να ρωτήσω και εγώ κάτι.
Αυτοκίνητο με ελληνικές πινακίδες, που πρόκειται να μείνει για λίγο καιρό στην Ιταλία, μπορεί να ασφαλιστεί σε Ιταλική ασφαλιστική έτσι ώστε να έχει και τις πρόσθετες καλύψεις? (πυρός, κλοπής κτλ) -
Ο χρήστης gazos έγραψε:
Να ρωτήσω και εγώ κάτι.
Αυτοκίνητο με ελληνικές πινακίδες, που πρόκειται να μείνει για λίγο καιρό στην Ιταλία, μπορεί να ασφαλιστεί σε Ιταλική ασφαλιστική έτσι ώστε να έχει και τις πρόσθετες καλύψεις? (πυρός, κλοπής κτλ)Κανείς?
-
Yparxoyn καποιες ασφαλιστικες που σου παρεχουν τις προσθετες καλυψεις και για εξωτερικο με ενα μικρο επασφαλιστρο.
πχ proton.
μου ειχε μικτη και 80% της κλοπης οταν ταξιδεψα εξω, δεν θυμαμαι ομως ποσο πληρωσα... -
Ο χρήστης gazos έγραψε:
Να ρωτήσω και εγώ κάτι.
Αυτοκίνητο με ελληνικές πινακίδες, που πρόκειται να μείνει για λίγο καιρό στην Ιταλία, μπορεί να ασφαλιστεί σε Ιταλική ασφαλιστική έτσι ώστε να έχει και τις πρόσθετες καλύψεις? (πυρός, κλοπής κτλ)Από την ασφαλιστική σου εταιρία στην Ελλάδα που θα πάρεις την πράσινη κάρτα για να ταξιδέψεις στο εξωτερικό, θα ζητήσεις τις επιπλέον καλύψεις που θέλεις.
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Να ρωτήσω και εγώ κάτι.
Αυτοκίνητο με ελληνικές πινακίδες, που πρόκειται να μείνει για λίγο καιρό στην Ιταλία, μπορεί να ασφαλιστεί σε Ιταλική ασφαλιστική έτσι ώστε να έχει και τις πρόσθετες καλύψεις? (πυρός, κλοπής κτλ)Από την ασφαλιστική σου εταιρία στην Ελλάδα που θα πάρεις την πράσινη κάρτα για να ταξιδέψεις στο εξωτερικό, θα ζητήσεις τις επιπλέον καλύψεις που θέλεις.
Ρωτησα και δεν παρεχει τις επιπλεον καλυψεις στο εξωτερικο. Μονο τα βασικα.
-
gazos έχεις pm...
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ