-
Ζεστές ειδήσεις, της ώρας!
-
Ειναι προχθεσινες ειδήσεις αυτες αν δεν απατωμαι.
Η Εγνατια χρονια τωρα το παλευει,νομιζω οτι θα την γλυτωσει και παλι γιατι την εχουν ανθρωποι που ξερουν να κινουνται στα ορια της νομιμοτητας. -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
3 ονόματα: Σκούρτης, General Union, Ωμέγα.
Λένε τίποτα; Τώρα είμαστε Ιnteramerican, αλλά ο φάδερ έχει βαλθεί να αλλάξει. Εγώ του λέω να μείνουμε στην ίδια, εφόσον ως τώρα έχει εξηγηθεί τζάμι. Τι λέτε εσείς για τις συγκεκριμένες;
Γνώμη μου είναι πως αν αλλάξετε πρέπει να πάτε σε σημαντικά φτηνότερη ασφάλεια. Αλλιώς δεν αξίζει να χάσετε την σιγουριά της Interamerican για να πάτε στην δεν-με-ξέρει-η-μάνα-μου-Ασφαλιστική.
Αυτά κοιτώντας την αγορά σαν πελάτης, όντας έξω απ' τα πράγματα.
Sorry αλλά είσαι λάθος.
Η Interamerican έχει όντως τσιμπημένη τιμολόγηση...
Δεν είναι απαραίτητο να ασφαλιστεί σε μια 'άγνωστη' εταιρεία για να πετύχει καλύτερα ασφάλιστρα. Π.χ. στη συγκεκριμένη περίπτωση Φοίνικας ή Εθνική συμφέρουν πολύ περισσότερο. Και ούτε σιγουριά χάνεις ούτε καλύψεις...
Τα ανωτέρω τα γράφω γνωρίζοντας κάποια πράγματα...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
3 ονόματα: Σκούρτης, General Union, Ωμέγα.
Λένε τίποτα; Τώρα είμαστε Ιnteramerican, αλλά ο φάδερ έχει βαλθεί να αλλάξει. Εγώ του λέω να μείνουμε στην ίδια, εφόσον ως τώρα έχει εξηγηθεί τζάμι. Τι λέτε εσείς για τις συγκεκριμένες;
Γνώμη μου είναι πως αν αλλάξετε πρέπει να πάτε σε σημαντικά φτηνότερη ασφάλεια. Αλλιώς δεν αξίζει να χάσετε την σιγουριά της Interamerican για να πάτε στην δεν-με-ξέρει-η-μάνα-μου-Ασφαλιστική.
Αυτά κοιτώντας την αγορά σαν πελάτης, όντας έξω απ' τα πράγματα.
Sorry αλλά είσαι λάθος.
Η Interamerican έχει όντως τσιμπημένη τιμολόγηση...
Δεν είναι απαραίτητο να ασφαλιστεί σε μια 'άγνωστη' εταιρεία για να πετύχει καλύτερα ασφάλιστρα. Π.χ. στη συγκεκριμένη περίπτωση Φοίνικας ή Εθνική συμφέρουν πολύ περισσότερο. Και ούτε σιγουριά χάνεις ούτε καλύψεις...
Τα ανωτέρω τα γράφω γνωρίζοντας κάποια πράγματα...
Μόνο που δεν ανέφερε τον Φοίνικα ή την Εθνική αλλά τον πως-τον-λένε.
-
Σαν συμφερότερη εναλλακτική επιλογή σε σχέση με την Interamerican το ανέφερα.
-
Τελειωνει το 6μηνο μου και ειπα στον ασφαλιστη μου να μου αλλαξει εταιρια γιατι ακουω διαφορα (εγνατια) και μου ειπε για τη le monde! Αυτες δεν ειναι μαζι???
Κατι ακουω οτι πανε για κλεισιμο και καπου διαβασα οτι ειναι εκτος φιλικου διακανονισμου πλεον...
Για προτεινετε καμμια πιο σοβαρη εταιρια, χωρις να ειναι πολυ ακριβη...
-
Έχει ακούσει κανείς τίποτα περίεργο για την General Union; Σε 15 μέρες λήγει το 6μηνό μου και σκέφτομαι μπας κι αλλάξω...(τώρα είμαι στη General Union..)
-
Είμαι στην Υδρόγειο... Καλύψεις για Focus 1.6
-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Έχει ακούσει κανείς τίποτα περίεργο για την General Union; Σε 15 μέρες λήγει το 6μηνό μου και σκέφτομαι μπας κι αλλάξω...(τώρα είμαι στη General Union..)Να μην φυγεις απο εκει
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Τελειωνει το 6μηνο μου και ειπα στον ασφαλιστη μου να μου αλλαξει εταιρια γιατι ακουω διαφορα (εγνατια) και μου ειπε για τη le monde! Αυτες δεν ειναι μαζι???Κατι ακουω οτι πανε για κλεισιμο και καπου διαβασα οτι ειναι εκτος φιλικου διακανονισμου πλεον...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Τελειωνει το 6μηνο μου και ειπα στον ασφαλιστη μου να μου αλλαξει εταιρια γιατι ακουω διαφορα (εγνατια) και μου ειπε για τη le monde! Αυτες δεν ειναι μαζι???
Κατι ακουω οτι πανε για κλεισιμο και καπου διαβασα οτι ειναι εκτος φιλικου διακανονισμου πλεον...
Εγνατια-Le monde... τους εχουν αφαιρεθει τα πιστοποιητικα φερεγγυοτητας. Ειναι υπο διαπραγματευσεις με το υπουργειο απο οσο γνωριζω...
Δες καμια ποιο επωνυμη.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Τελειωνει το 6μηνο μου και ειπα στον ασφαλιστη μου να μου αλλαξει εταιρια γιατι ακουω διαφορα (εγνατια) και μου ειπε για τη le monde! Αυτες δεν ειναι μαζι???Κατι ακουω οτι πανε για κλεισιμο και καπου διαβασα οτι ειναι εκτος φιλικου διακανονισμου πλεον...
Ειναι και οι δυο μαζι.
Η Εγνατια βγηκε προσφατα απο το φιλικο διακανονισμο.Καλυτερα ψαξε για κατι αλλο, για να το πω διακριτικα...
-
Κατι σχετικο-ασχετο:
Ελεγξτε εαν θελετε καλυψη για το αυτοκινητο σας οταν εισαστε σε parking,πλοιο,τρένο,λιμάνια,σταθμους κτλ
Οι περισσοτερες ασφαλιστικες ΔΕΝ καλυπτουν.
-
Εγνατία τέλος
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Εγνατία τέλοςΔλδ.?
Κανα λινκ?
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Εγνατία τέλοςΠού το διάβασες αυτό; Έριξα μια ματιά, αλλά μόνον για επιτήρηση βρήκα...
-
Tο βρήκα!
http://www.enet.gr/online/online_text/c=114,id=28324060Αντιγράφω από την Ελευθεροτυπία:
*Επί ξυρού ακμής βρίσκονται ακόμη 2 ασφαλιστικές εταιρείες (με 300.000 ασφαλισμένους), από τις λεγόμενες φθηνές, οι οποίες μέχρι χθες που έληγε η προθεσμία δεν αύξησαν το μετοχικό κεφάλαιό τους με μετρητά (15 εκατ. ευρώ). Πρόκειται για την «Εγνατία» (καμιά σχέση με την τράπεζα) και τη Monde, που ελέγχονται από τον ίδιο μέτοχο.
Η επιτροπή ιδιωτικής ασφάλισης του υπουργείου Ανάπτυξης συνεδριάζει την προσεχή Δευτέρα, προκειμένου να αποφασίσει για το πιστοποιητικό φερεγγυότητας. Αν μέχρι τότε δεν κατατεθούν τα χρήματα, οι εταιρείες θα κλείσουν. Πριν από 2 μήνες, είχε εμφανιστεί το αμερικανικό fund Citadel και είχε ανακοινώσει τη συμμετοχή του σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της «Εγνατίας» με 100 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο μέχρι χθες δεν υλοποιήθηκε η απόφαση.*
Αρα , μάλλον μας τελείωσαν κι αυτές...Ειδικά η ΕΓΝΑΤΙΑ, είχε πάρα πολλούς ασφαλισμένους...
Συνταγή που έχω ξαναπεί: αν είστε σε μικρή ασφαλιστική (όπως είμαι κι εγώ στην ΑΙΓΑΙΟΝ...) για να έχετε το κεφάλι σας (πιο...) ήσυχο, πληρώνετε ανά εξάμηνο... Έτσι διακινδυνεύετε μικρότερο ποσό σε περίπτωση που κλείσει ξαφνικά... Οι πιθανότητες είναι με το μέρος σας ούτως ή άλλως...
Ειδικά όσοι από μας με παλιά αυτοκίνητα, είναι προς το συμφέρον όλων να ψάχνουμε φθηνότερο ασφάλιστρο! Οι μεγάλες πουλάνε φυκια για μεταξωτές κορδέλες.... Στην στραβή, πάλι μόνοι μας θα τρέχουμε! Το έχω ζήσει με....διάφορες ασφαλιστικές, οπότε πλέον...στην φτήνια! -
Σου αρεσει η φτηνια,αλλα τα δικαστηρια οταν δεν θα σε καλυπτει η Χ,Υ γιατι θα κοστολογει την ζημια που εκανες στον αλλον 5 ευρω, φαντάζομαι οτι δεν θα σου αρεσουν...
Anyway,στο κρατος οπου ο απατεωνας (30φυλλοπουλος,Μυτηληναιος,Μητσοτάκης) θεοποιείται και ο Κολοκοτρωνης πεθανε στην φυλακη,εχουμε ακουσει πολυ χειρότερα...
-
Απο τη στιγμή που η ασφαλιστική του ΔΕΝ θα πληρώσει αυτά που πρέπει, δεν νομίζω να τα πληρώσει ο οδηγός του αυτοκιβήτου, προφανός θα γίνει δικαστήριο κατά της Ασφαλιστικής.
Η Αιγαίον, απο όσο ξέρω, και έχω πολλά περιστατικά αποζημειώνει.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Η Αιγαίον, απο όσο ξέρω, και έχω πολλά περιστατικά αποζημειώνει.Παιδιά η Αιγαίον δεν είναι μικρή ασφαλιστική. Έχει μεγάλη ιστορία αφού η κύρια ενασχόλησή της είναι τα βαπόρια. Εγώ την θεωρώ αξιόπιστη εταιρία.
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ