-
Να κάνω και γω μια βιαστική ερώτηση, μιας που δεν έχω συνεργαστεί ποτέ με την Interamerican και μου δίνει ένα ωραίο πακέτο υγείας, αυτοκινήτου και σπιτιού σε καλή τιμή η ερώτηση αφορά όσους κατόχους ή γνώστες.
Μου προτείνει την κάλυψη total, ξέρει κανείς τι απαλλαγές ζητάει σε:
Ίδιες ζημιές
Φυσικά φαινόμενα
Τρομοκρατικές ενέργειες
και πυρκαγιά;Όσο αφορά τις τρομοκρατικές αν μου το σπάσουν σε πορεία στο Σύνταγμα μιας που αφορά πολιτικό κομμάτι θα με καλύψει;
Και τέλος στην οδική βοήθεια αν πχ είμαι κατά τη διάρκεια ταξιδιού μου καλύπτει τα έξοδα για να φτάσω στον προορισμό μου με οποιοδήποτε μέσο;
Ευχαριστώ!
-
Αν γνωριζει κανεις. Πηρα ηλεκτρονικα (μεσω εμαιλ) προσφορα για ασφαλιση ενος ΙΧ. Μου εβαλαν επιπλεον ( σε σχεση με την anytime απο την οποια θα φυγουμε) το επιδομα συνεπειας πυρος/κλοπης. Τι νοημα εχει αυτο το επιδομα απο τη στιγμη που το οχημα δεν εχει ασφαλεια για πυρος/κλοπη;
Οι παροχες που μας εδωσαν στη προσφορα ειναι οι εξης:
0025 Σωματικές Βλάβες Τρίτων(ανά θύμα) 1.220.000,00
0026 Υλικές Ζημιές Τρίτων(ανά ατύχημα) 1.220.000,00
0041 Υ.Ζ.από Ανασφάλιστο Οχημα 100.000,00
0051 Προστασία Bonus Malus
0054 Φροντίδα και Οδική Βοήθεια Ατυχήματος
0049 Θραύση Κρυστάλλων 1.200,00
0021 Προσωπικό Ατύχημα οδηγού 3.000,00
0050 Οδική & Ταξιδιωτική Βοήθεια
0017 Νομική Προστασία 3.000,00
0066 Επίδομα συνεπεία Πυρός, Κλοπής -
Αν καταλαβαινω καλα εννοεί οτι αν υπαρξει καποια συνεπεια απο πυρκαγια,κλοπη θα παρεις καποιο εφαπαξ επιδομα (πιθανοτατα κατι μικρο)
-
Για επιπλέον έκπτωση 20 € στην Hellas direct χρησιμοποιήστε αν θέλετε και τον κωδικό ΒΟΟ 9000 .
-
Το γράφω εδώ για να μείνει και όχι στην αγορά μεταχειρισμένο.
Εδώ και λίγες μέρες με την εφαρμογή των διατάξεων για τα προσωπικά δεδομένα είναι πλέον πρακτικά αδύνατον να γίνει έρευνα από τον ασφαλιστή για ατυχήματα -αποζημιώσεις με βάση την πινακίδα του προς αγορά αυτοκινήτου .
Υπάρχει περίπτωση μόνο αν εγγράφως συναινέσει ο πωλητής , ότι άλλο είναι παράνομο .
Βέβαια από την άλλη αν συναινέσει γιαυτό αν δεχτεί έλεγχο σε συνεργείο αν εχει βιβλίο συντήρησης σωστό και αν στο δίνει για test drive τότε πάρτο κατευθείαν δεν χρειάζεται να το πας πουθενά γλυτώνεις χρόνο και χρήμα
-
Καλά το παράνομο της υπόθεσης, αλλά το πρακτικά αδύνατο, πως γίνεται;
Έχουν κλειδώσει τα μηχανογραφικά των ασφαλιστικών; -
Εμένα πάντως ο ασφαλιστής μου είπε ότι δεν μπορεί να τα δεί και μου έφερε δικαιολογία τον νέο νόμο , μπορεί και να μην ήθελε να μπλέξει
-
λογικο μου ακουγεται,με τους νεους νομους δεν μπορεις να μπαινεις και να χαζευεις σε λιστες με προσωπικα δεδομενα ανευ εξουσιοδοτησης
-
Χαζευοντας σημερα τιμες on line ασφαλισης επεσα στο παρακατω λινκ
επιλεγεις ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
και αφου γραψεις τον αριθμο κυκλοφοριας , επιλεγοντας την επιλογη ΒΡΕΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ μου, στο εμφανιζει.
Ειναι σιγουρα πληροφορηση που την εχουν οι εταιρειες, αλλα ειναι ''σωστο'' να μπορει να το δει ο οποιοσδηποτε;
Δοκιμαστε αριθμους κ θα δειτε
-
Aλλαξε το λινκ που έχεις βάλει γιατί βγάζει τα στοιχεία σου.
-
Ο χρήστης adensa έγραψε:
Aλλαξε το λινκ που έχεις βάλει γιατί βγάζει τα στοιχεία σου.Μολις το ξαναπατησα μου εβγαλε τα στοιχεια ενος αυτοκινητου (FIAT) απο τριπολη που σιγουρα δεν ηταν δικη μου δοκιμη.
παρολα αυτο τροποποιησα το μηνυμα κ σ'ευχαριστω
-
Ωραίο το λινκ έβαλα την πινακίδα μου κάνοντας λάθος στο τελευταίο ψηφίο και και μου έβγαλε ένα polo.
Βάζω άλλο τελευταίο ψηφίο και βγάζει άλλο Golf!
Είμαι τόσο κουρασμένος που με την τρίτη πέτυχα το δικό μου , κόλλησα δεν θυμόμουν αν ...ήταν 6, 8 ή 3 που ήταν τελικά το σωστό!!!!
Παίζοντας και με τα υπόλοιπα τελευταία ψηφία 0-9 όλα είναι VW!!!!Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Να μαντεψω....Το 2009 η 1η κυκλοφορια?
-
Όχι του 2008 είναι , γιατί;
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Βρήκα καλή προσφορά στην Hellas Direct για μικτή ασφάλεια. Γνωρίζετε αν ανήκει στον φιλικό διακανονισμό;
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
https://www.asfalisinet.gr/οι ... %83%CF%84/
αυτο το αρθρο την εχει μεσα παντως.
-
Ο χρήστης VAGKIRK έγραψε:
Όχι του 2008 είναι , γιατί;Επειδη το 2009 ειχανε πεσει οι φοροι και πινακιδωναν σωρηδόν
-
καλημέρα παίδες
25/5 αυτοκίνητο ibiza tgi με μεικτή ασφάλιση στην allianz (320€/6 μήνες), μιας και έρχεται η λήξη της ψάχνομαι...
Η allianz θέλει για άλλο ένα 6μηνο 315€
Ασφαλιστής μου έκανε πρόταση 570 ετήσια μεικτή με 500 € απαλλαγή
Μέσω insurance market βρίσκω
interlife 320
interamerican 500
και στη hellas direct 370 μεικτή ετήσια με 500€ απαλλαγή πάντα
τι γνώμη έχετε; -
Και οι 3 καλες ειναι
-
Έχει κάποιος άποψη για την Qudos?
Είχαμε μια ...'στενή' επαφή με έναν κύριο σήμερα και η ασφαλιστική του είναι η παραπάνω, η οποία δεν συμμετέχει στον φιλικό διακανονισμό, οπότε μου είπαν απο τη δική μου ασφαλιστική, οτι θα πρέπει να πληρώσω εγώ τις υλικές ζημιές και να τους πάω τα τιμολόγια...
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ