-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Ναι αυτο πάντα παίζει. Αλλα αν δεν βρεθούν ούτε μαρτυρίες;
Τοτε οτι πει ο δικαστης.
δεν με διαφωτιςες.
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Ναι αυτο πάντα παίζει. Αλλα αν δεν βρεθούν ούτε μαρτυρίες;
Τοτε οτι πει ο δικαστης.
δεν με διαφωτιςες.
Δεν το κανω επιτηδες. Αυτα τα σκηνικα με το φαναρι οπου δεν υπαρχουν μαρτυρες απτονται στην κριση του δικαστη. Τι να σου πω; Οτι του κατεβασει η κουτρα του. Βασικα εχω ακουσει πως λεει στον καθ εναν να πληρωσει ενα ποσοστο της ζημιας του αλλου. Αλλα δεν ξερω αν ειναι μυθος ή πραγματικοτητα.
-
Απλώς μου φάνηκε κάπως οτι πρεπει να απασχολήθει ολόκληρο δικαστήριο για τέτοιες υποθέσεις οταν τα δικαστήρια ειναι τόσο φρακαρισμενα και δεν υπάρχει στάνταρ πρωτόκολλο των ασφαλιστικών.
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Απλώς μου φάνηκε κάπως οτι πρεπει να απασχολήθει ολόκληρο δικαστήριο για τέτοιες υποθέσεις οταν τα δικαστήρια ειναι τόσο φρακαρισμενα και δεν υπάρχει στάνταρ πρωτόκολλο των ασφαλιστικών.Δεν ειναι ασημαντη υποθεση. Αν υπηρχε κανενας μαρτυρας θα το σκεφτοταν να παει ο αλλος στο δικαστηριο γιατι πιθανον θα εχανε τη δικη. Τωρα που κανεις δεν εχει μαρτυρα λυση δεν μπορει να υπαρξει μεταξυ τους, οποτε το δικαστηριο ειναι σε αυτην την περιπτωση η καλυτερη λυση. Στην Ελλαδα bill τα δικαστηρια ασχολουνται με υποθεσεις που μπορει και να λυνονταν και εξωδικαστικως και δεν ασχολειται με υποθεσεις που εχουν στειλει την χωρα στον βουρκο με τα χρεη, τις μιζες, τα πολιτικα σκανδαλα, την διαπλοκη, τους διεφθαρμενους δημοσιους λειτουργους και οτι αλλο καιει το πολιτικο - οικονομικο κατεστημενο. Εμεις εδω παμε αναποδα απο οτι παει ο υπολοιπος κοσμος.
-
Καλημέρα σε όλους.
Λόγω μετακόμισης στο εξωτερικό (Αγγλία) θα χρειαστώ βεβαίωση No Claims για να μπορώ να διεκδικήσω εκπτώσεις στα ασφάλιστρά μου. Οι ασφαλιστικές εταιρίες δίνουν τέτοια βεβαίωση (είμαι στην Anytime); Αν όχι πού θα μπορούσα να απευθυνθώ;
Ευχαριστώ,
Γιώργος -
καλησπέρα ,
Έχει κανείς εικόνα απο ασφαλιστική ergo;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις!!!! -
- Ειδικό τέλος στα ανασφάλιστα ΙΧ. Το μέτρο αναβάλλεται από μήνα σε μήνα αλλά πρέπει να εφαρμοστεί καθώς πρέπει να εισπραχθούν 40 εκατ. ευρώ που έχουν αναγραφεί στον προϋπολογισμό. Όποιοι συλληφθούν με ανασφάλιστο ΙΧ εκτός από τα ασφάλιστρα θα πληρώνουν και παράβολο 250 ευρώ ενώ αν συλληφθούν στο δρόμο οι ποινές θα είναι πολύ βαρύτερες.
http://www.thetoc.gr/oikonomia/article/etos-forwn-kai-to-2016---poioi-tha-sikwsoun-ta-megalutera-bari
- Ειδικό τέλος στα ανασφάλιστα ΙΧ. Το μέτρο αναβάλλεται από μήνα σε μήνα αλλά πρέπει να εφαρμοστεί καθώς πρέπει να εισπραχθούν 40 εκατ. ευρώ που έχουν αναγραφεί στον προϋπολογισμό. Όποιοι συλληφθούν με ανασφάλιστο ΙΧ εκτός από τα ασφάλιστρα θα πληρώνουν και παράβολο 250 ευρώ ενώ αν συλληφθούν στο δρόμο οι ποινές θα είναι πολύ βαρύτερες.
-
Καλημέρα σε όλους, σχετικά με την είδηση που βγήκε εχθές για τα προστίματα με τα ανασφάλιστα. Η τιμή που πήρα για την ασφ'αλεια αυτοκινήτου από την https://www.anytime.gr/car/calculation/για το golf μου είναι πολύ καλή!
-
είχα πρόσφατα δει τις τιμές της ασφαλιστικής αυτής
και τις βρήκα ακριβές -
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
8. Ειδικό τέλος στα ανασφάλιστα ΙΧ. Το μέτρο αναβάλλεται από μήνα σε μήνα αλλά πρέπει να εφαρμοστεί καθώς πρέπει να εισπραχθούν 40 εκατ. ευρώ που έχουν αναγραφεί στον προϋπολογισμό. Όποιοι συλληφθούν με ανασφάλιστο ΙΧ εκτός από τα ασφάλιστρα θα πληρώνουν και παράβολο 250 ευρώ ενώ αν συλληφθούν στο δρόμο οι ποινές θα είναι πολύ βαρύτερες.
http://www.thetoc.gr/oikonomia/article/etos-forwn-kai-to-2016---poioi-tha-sikwsoun-ta-megalutera-bariΚαλα θα τους κάνουν.
-
Υπαρχει καποια γνωμη αναμεσα σε ασφαλεια ιντερσαλονικα,6μηνη,το πακετο mini casco και αντιστοιχα της anytime το πακετο value,ξερω οτι παιζει πολυ η anytime και εχει προταθει απο αρκετους,απλα λιγο με προβληματιζει οτι δεν υπαρχει αμεσα επαφη με ασφαλιστη/γραφειο κλπ.
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Υπαρχει καποια γνωμη αναμεσα σε ασφαλεια ιντερσαλονικα,6μηνη,το πακετο mini casco και αντιστοιχα της anytime το πακετο value,ξερω οτι παιζει πολυ η anytime και εχει προταθει απο αρκετους,απλα λιγο με προβληματιζει οτι δεν υπαρχει αμεσα επαφη με ασφαλιστη/γραφειο κλπ.Εμένα με χαλάει που δεν έχει προστασία bonus malus...
-
πλεον με την παραμετροποιηση που εφαρμοζουν οι ασφαλιστικες, αναλογα με το αυτοκινητο και την ιδιοτητα του ιδιοκτητη, εξαρταται και ποια ασφαλιστικη θα ειναι η φτηνοτερη.
Παντως η anytime ΔΕΝ ειναι πλεον η φτηνοτερη οπως ηταν πριν μερικα χρονια
με μια απλη αναζητηση βρισκεις τις καλυτερες τιμες που αφορουν το αυτοκινητο σου.
-
Χαιρετω ολα τα μελη.
Θα ηθελα αν υπαρχουν ατομα που ειναι ασφαλισμενα στην anytime
να μοιραστουν μαζι μας την γνωμη τους και την εμπειρια που ειχαν
με την συγκεκριμενη εταιρεια!
Μιας και υπαρχει πολυ μεγαλη διαφορα τιμης στην ασφαλιστικη που
ειμαι τωρα σε σχεση με την anytime.Ευχαριστω εκ των προτερων
-
Είναι ακριβή.
Αν ψάξεις καλύτερα, θα βρεις φτηνότερη. -
Φιλε μου..130 ευρω διαφορα εχει σε σχεση με αυτη που πληρωνω τωρα για το
ιδιο πακετο καλυψης ! -
Εγώ σου είπα τη γνώμη μου.
Είμαι σίγουρος ότι προς τα πάνω δεν υπάρχει ταβάνι.Προς τα κάτω μπορείς να βρεις και καλές εταιρείες με καλές τιμές.
Να μη ξεχνάς να συγκρίνεις πάντα τα αντίστοιχα πακέτα καλύψεων.
Κατα καιρούς υπάρχουν και προσφορές πλέον των καθιερωμένων τιμών.
-
Ξερεις αν ειναι αξιοπιστη η συγκεκριμενη ?
-
Η Anytime ήξερα ότι είναι εταιρεία της Interamerican.
Δεν έχω υπόψη να έχει αλλάξει κάτι.Η Interamerican είναι με τη σειρά της εξαγορασμένη εταιρεία από ξένη εταιρεία.
Επίσης θα έλεγα ότι δεν έχω υπόψη κάτι που να έχει αλλάξει.Θα υπέθετα πως η Anytime θα είναι από τις σοβαρές ασφαλιστικές.
-
Φιλε μου..στην interamerican ειμαι τωρα !! (η οποια θεωρειται κορυφη..και αν
οχι κορυφη απο τις καλυτερες). Η anytime ειναι θυγατρικη της interamerican και
προσφερει ακριβως το ιδιο πακετο 130 ευρω φθηνοτερα. Απο την μια ακουγεται
ωραιο αλλα απο την αλλη δεν ξερω τι παιζει και αν χανω κατι με τις καλυψεις !
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ