-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Η Ατλαντική Ενωση είναι νοικοκυρεμένη εταιρείαAκομα 2 προσφορες για το ιδιο αυτοκινητο:
-
Αγροτικη: καλυψεις οπως η (1): τιμη 290 / 6μηνο (πολλα μου φανηκαν )
-
Αmerican insurance group: νεα σχετικα εταιρια στα αυτοκινητα, καλη απ'οτι λεει η ασφαλιστρια, καλυψεις οπως η (1): τιμη 245 / 6μηνο (με νομικη καλυψη ARAG)
Μαλλον ειμαι μεταξυ 1,4. Καμμια προταση?
-
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
4) Αmerican insurance group: νεα σχετικα εταιρια στα αυτοκινητα, καλη απ'οτι λεει η ασφαλιστρια, καλυψεις οπως η (1): τιμη 245 / 6μηνο (με νομικη καλυψη ARAG)Μαλλον ειμαι μεταξυ 1,4. Καμμια προταση?
Νέα σχετικά στον κλάδο των αυτοκινήτων ίσως, από τις μεγαλύτερες όμως ασφαλιστικές εταιρίες στον κόσμο, αλλά και στην Ελλάδα... (έστω και αν όχι γνωστή στο ευρύ κοινό)
-
AIG = Alico
-
λεω μαλλον για την (4)
-
Υπάρχει ενα προβλημα με την ασφάλεια του αυτοκινητου του πατερα μου...με το σηματακι βασικα.
Πριν κανα μηνα μετακομισαμε ειχε ερθει το σηματακι και μαλλον καπου ή χαθηκε ή εχει μπει σε καποιο συρταρι που δεν το βρισκουμε.
Να μην εχει πληρωθει αποικλιεται, το αμαξι δλδ ειναι ασφαλισμενο, απλα δνε εχουμε το σημα...ισως παλι χαθηκε στο ταχυδρομειο.
Τι μπορώ να κανω? Να πάρω την ασφαλιστική και να ζητησω να μου ξαναβγαλουν το σηματακι? Να μου δωσουν μια βεβαιωση οτι το αμαξι ειναι σφαλισμενο? ΤΙ?
Φυσικά το απογευμα θα ψάξω παλι όλο το σπιτι, αλλα οπως καταλαβαινετε ειναι δυσκολο να βρεθει.
-
Να ζητήσεις νέο σήμα από την εταιρία.
-
Ενταξει εφαγα το σπιτι αλλα βρεθηκε!
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Η Ατλαντική Ενωση είναι νοικοκυρεμένη εταιρεία
Aκομα 2 προσφορες για το ιδιο αυτοκινητο:
-
Αγροτικη: καλυψεις οπως η (1): τιμη 290 / 6μηνο (πολλα μου φανηκαν )
-
Αmerican insurance group: νεα σχετικα εταιρια στα αυτοκινητα, καλη απ'οτι λεει η ασφαλιστρια, καλυψεις οπως η (1): τιμη 245 / 6μηνο (με νομικη καλυψη ARAG)
Μαλλον ειμαι μεταξυ 1,4. Καμμια προταση?
Στην Ατλαντική Ένωση είχα το corolla μου (μέσω ΤΟΥΟΤΑ) καθυστέρησε 1.5 μήνα να μου δώσει τα λεφτά μου (φιλικός διακανονισμός), αλλά δε γκρίνιαξαν για κάτι πατέντες που έκανα με τα τιμολόγια .
Με είχε τρακάρει κοπελίτσα με ίδιο ακριβώς corolla ίδιο χρώμα με Εγνατία ευτυχώς κανα 9μηνο πριν την κλείσουνΑπό την interlife έχει κανείς εμπειρία... ;
-
-
Ο χρήστης billlllll έγραψε:
Από την interlife έχει κανείς εμπειρία... ;
Η τελευταια μου ασφαλεια!
Σχετικα φθηνη, αλλα δεν πρεπει να ειναι και πολυ καλη. Ο ασφαλιστης μου, μου ειπε οτι εχει παραπονα και θα σταματησει τη συνεργασια μαζι τους.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Από την interlife έχει κανείς εμπειρία... ;
Η τελευταια μου ασφαλεια!
Σχετικα φθηνη, αλλα δεν πρεπει να ειναι και πολυ καλη. Ο ασφαλιστης μου, μου ειπε οτι εχει παραπονα και θα σταματησει τη συνεργασια μαζι τους.
xene εγώ από Aτλαντική σε Interlife και εσύ το ανάποδο... Εμάς μας ασφάλισε όλα τα αυτοκίνητα τις οικογένειας σε αυτή ένας φίλος του πατέρα. Ελπίζω να μη μας πήρε στο λαιμό του! Μέχρι στιγμής δε την έχει χρειαστεί κανείς μας
-
Στο πρόσφατο τροχαίο μου το αμάξι του φταίχτη ήταν ασφαλισμένο στην Interlife. Δεν είχα ιδιαίτερες επαφές μαζί του καθώς τελικά έγινε φιλικός διακανονισμός τον οποίο δέχτηκε η Interlife να γίνει εκ των υστέρων αφού το ζώο που με τράκαρε δεν ήθελε να υπογράψει φιλική δήλωση. Τέλος πάντων ο πραγματογνώμονας τους ήρθε αμέσως αλλά υπήρξε μια βραδύτητα ( μικρή όχι τπτ φοβερό ) στο να διευθετηθεί πλήρως το θέμα. Από όσα έχω ακούσει είναι μικρή αλλά νοικοκυρεμένη εταιρεια ενώ και ο ασφαλιστής μου δεν έδειξε να αγχώνεται όταν έμαθε την εταιρεία του άλλου εμπλεκόμενου.
-
Ο χρήστης billlllll έγραψε:
xene εγώ από Aτλαντική σε Interlife και εσύ το ανάποδο...
Εγω δεν εχω Ατλαντικη τωρα...
Εμάς μας ασφάλισε όλα τα αυτοκίνητα τις οικογένειας σε αυτή ένας φίλος του πατέρα. Ελπίζω να μη μας πήρε στο λαιμό του! Μέχρι στιγμής δε την έχει χρειαστεί κανείς μας
Δυστυχως ,την ασφαλιστικη την κρινεις μονο οταν χρειαστει... (ευχομαι να μην τη χρειαστειτε ποτε)
-
2ο ποστ
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Από όσα έχω ακούσει είναι μικρή αλλά νοικοκυρεμένη εταιρειαΑπο οσα εχω ακουσει (οχι απο τον μιραγκε ) +1
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
xene εγώ από Aτλαντική σε Interlife και εσύ το ανάποδο...
Εγω δεν εχω Ατλαντικη τωρα...
Νόμιζα πως πας για Ατλαντική τώρα..
-
Ποιές ασφαλιστικές καλύπτουν ολική/μερική κλοπή σε χώρες της ΕΕ με την έκδοση της πράσινης κάρτας; Η δική μου (Διεθνής Ένωση) απ'ότι έμαθα σήμερα δεν καλύπτει ούτε με επιβάρυνση... Μου έδωσαν την πράσινη κάρτα και ένα σφραγισμένο χαρτί που γράφει με bold 'Ισχύει για τα ελάχιστα όρια καλύψεων στην Ελλάδα'. Απ'ότι ξέρω από συγγενή, η Εθνική καλύπτει κλοπή στο εξωτερικό και μάλλον θα μετακινηθώ προς τα κει. Καμιά άλλη πληροφορία/πρόταση;
-
Οκ, λύθηκε το θέμα, γράφτηκα στην Εθνική σήμερα το πρωί. Εντυπωσιακή ταχύτητα και οργάνωση στα γραφεία τους απέναντι από το Υγεία στο Μαρούσι. Μέσα σε μια ωρίτσα συζητήσαμε ποιό πρόγραμμα θέλω και το κόστος του, έγινε πραγματογνωμοσύνη για την ασφάλεια κλοπής και βγήκε και η πράσινη κάρτα για ΕΕ με όλες τις καλύψεις (φυσικά και κλοπή, αλλά και οδική βοήθεια). Μπορεί να είναι ακριβοτερη από τη Διεθνή Ένωση (όχι πολύ) αλλά η εικόνα που εμπνέουν οι δύο εταιρίες απέχουν περίπου ...έναν αιώνα!
Πήρα και προσφορά για μεικτή και το σκέφτομαι... Για να δούμε!
-
Ο χρήστης Hammer_ έγραψε:
Οκ, λύθηκε το θέμα, γράφτηκα στην Εθνική σήμερα το πρωί. Εντυπωσιακή ταχύτητα και οργάνωση στα γραφεία τους απέναντι από το Υγεία στο Μαρούσι. Μέσα σε μια ωρίτσα συζητήσαμε ποιό πρόγραμμα θέλω και το κόστος του, έγινε πραγματογνωμοσύνη για την ασφάλεια κλοπής και βγήκε και η πράσινη κάρτα για ΕΕ με όλες τις καλύψεις (φυσικά και κλοπή, αλλά και οδική βοήθεια). Μπορεί να είναι ακριβοτερη από τη Διεθνή Ένωση (όχι πολύ) αλλά η εικόνα που εμπνέουν οι δύο εταιρίες απέχουν περίπου ...έναν αιώνα!Πήρα και προσφορά για μεικτή και το σκέφτομαι... Για να δούμε!
Πες λίγο τι αυτοκίνητο, αν είχες εκτπώσεις σε bonus malus ή παλαιότερο ατύχημα, τι πλήρωνες και τι πληρώνεις; Πόσο μικρή ήταν η διαφορά στην τιμή των δύο εταιρειών δηλαδή;
-
Το αυτοκίνητο είναι ένα MX5 1600 του 1999 (11 φορ. ίπποι) που ασφαλίζεται αυτή τη στιγμή για 10200 ευρώ. Ως οδηγός δεν ανήκω σε κάποια ειδική κατηγορία (νέοι οδηγοί, κτλ). Το Bonus Malus είναι 2, δεν έχω καθόλου ατυχήματα.
Για το μεγάλο πακέτο της Διεθνούς Ένωσης (όλα εκτός από μεικτή και οδική βοήθεια) πλήρωνα 240 ευρώ το εξάμηνο.
Για το αντίστοιχο πακέτο της Εθνικής, θα πληρώνω 282 ευρώ, αν και νομίζω ότι στην Εθνική καλύπτονται και φυσικές καταστροφές, ενώ αυτές ήταν εκτός του συμβολαίου της Διεθνούς Ένωσης. Με 363 ευρώ παίρνω και μεικτή με απαλλαγή 400 ευρώ. Να σημειώσω ότι έχω μια μικρή έκπτωση επειδή έχουμε κι άλλα αυτοκίνητα της οικογένειας στην Εθνική και άλλη μία επειδή το αυτοκίνητο έχει συναγερμό.
Τα 42 ευρώ το εξάμηνο δεν είναι τόσο μικρή διαφορά, αλλά οι δύο εταιρίες ήταν η μέρα με τη νύχτα. Και εφόσον σκοπεύω να ταξιδεύω που και που έξω, καλό είναι να με καλύπτει.
Έχει κανείς εμπειρία από τη μεικτή και την κάλυψη κακόβουλων ενεργειών της Εθνικής; Αξίζει ή είναι μεγάλο μπλέξιμο να πάρεις τα λεφτά σου αν συμβεί κάτι;
-
Και εγώ σκέφτομαι να παρω μια προσφορά απο αυτούς... Η Interamerican που έχουμε τώρα ειναι αρκετά ακριβή (φαντάζομαι και η Εθνική μια από τα ίδια είναι) αλλά τα εχω παρει με το ασφαλιστή μας και θα την κάνω
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ