-
Δεν στο απαγορεύει κανείς αλλά νομίζω ότι θα σε βρει το σύστημα ότι ήσουν ήδη πελάτης και θα σου δώσει αυτή τη τιμή. Αυτό πιστεύω τουλάχιστο. Έχεις τσεκάρει αν βρίσκεις αλλού φτηνότερα γιατί δεν είναι πια η anytime standard φτηνότερη?
-
Επειδή γαμιέται ο Δίας και η Αφροδίτη,θα κανουμε αγωγή τελικά
Aυτή τη μαλακία που πρέπει να το δεχθεί και να υπογράψει ο πελάτης ενώ μπορεί να είναι ο πιο άσχετος ή να έχει ξεφύγει από το Δαφνί δεν την καταλαβαίνω .Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί μου τηλεφώνησαν από την άλλη ασφαλιστική όταν πληροφορήθηκαν για την αγωγή,να τους αφήσω άλλες 5 μέρες για να γίνει δήλωση ενώ έχουν περάσει τελικά 10 εργάσιμες και δεν έγινε τίποτα .Μήπως θέλουν να κλείσει 3ετία το αυτοκίνητο ώστε σε περίπτωση αποζημίωσης να δώσουν λιγότερα?Τώρα ψάχνω για όσο το δυνατό καλύτερη τιμή με καλύψεις για κλοπή,πυρκαγιά,ανασφάλιστο,οδική.
Να πω την αλήθεια δε με ενδιαφέρει καθόλου το όνομα της εταιρίας.
Ακούω τις προτάσεις σας. -
Hellas Direct. Άψογοι σε ό,τι έχει χρειαστεί (μέχρι στιγμής).
-
generalli βγαίνει αρκετά φτηνά και είναι αξιόπιστη....
-
Hellas Direct από εμπειρία φίλου απορρίπτεται .Θα δω και τη generalli.Για ατλαντική ένωση ξέρουμε?
-
Ο χρήστης GREY έγραψε:
Hellas Direct από εμπειρία φίλου απορρίπτεται .Ωχ. Για πες
Sent from Samsung Mobile
-
3 μήνες και αρκετα τηλεφωνήματα για να εκδοσουν επιταγή Αρχικα τον είχαν αφήσει έτσι,έπειτα έβλεπαν ότι το θέμα είχε τακτοποιηθεί, ο,τι να'ναι γενικά.
Συμπέρασμα απο την όλη ιστορία που εγώ είχα,αμα πέσεις σε ΚΑΚΟ άνθρωπο,ακρη δε βρίσκεις.Απλα δεν υπογράφουν για να φάω όλη την ταλαιπωρία ενώ και οι δυο ασφαλιστικές έχουν κάνει απολυτως σαφές ποιος αποζημιώνεται.ΓΜΤΝΤΡΛΜΓΜ
-
Μινέττα , ακριβή αλλά αποζημιώνει γρήγορα και χωρίς πολλά πολλά σε καθαρές περιπτώσεις.
-
Ο χρήστης GREY έγραψε:
3 μήνες και αρκετα τηλεφωνήματα για να εκδοσουν επιταγή Αρχικα τον είχαν αφήσει έτσι,έπειτα έβλεπαν ότι το θέμα είχε τακτοποιηθεί, ο,τι να'ναι γενικά.Ελπίζω να ήταν άτυχος ο γνωστός σου και όχι τυχερός εγώ (αποζημιώθηκα μέσα σε μία εβδομάδα από τη στιγμή που τους προσκόμισα τα παραστατικά επισκευής).
-
Νομίζω πως θέλω να το καταγράψω σαν... ρεκόρ, αλλά διαβάστε παρακάτω (μιλώ για την BMW 120i μου, μοντέλο 2007).
Ολίγα στοιχεία για το αυτοκίνητο και τον οδηγό:
-Μηδέν ατυχήματα για 10+ χρόνια
-Ασφαλιζόμενο ποσό, λίγο κάτω από 10Κ
-Ασφαλισμένη για τα πάντα όλα, με μεικτή και απαλλαγή 1500€ (την μεικτή την έχω για την δύσκολη ώρα, όχι για γρατζουνιές..).Το κόστος της ασφάλισης που θα πληρώσω εντός λίγων ημερών, φτάνει τα 337,48€ για ένα χρόνο.
Το πέτυχα εξαντλώντας κάθε... έκπτωση και προσφορά της ασφαλιστικής μου, Ευρωπαϊκή Πίστη .
Ξεκίνησα με περίπου 580€ το χρόνο, αφού έβγαλα και την Visa η οποία εκτός από έκπτωση δίνει και 1% επιστροφή, που επιστρέφει στα ασφάλιστρα σαν έκπτωση. Φέτος, η επιστροφή αυτή ήταν 110€, μιας και η κάρτα χρησιμοποιείτο παντού σχεδόν.Νομίζω, είναι νέο ρεκόρ, το έχω πει σε συναδέλφους και με κοιτάνε περίεργα!
Όποιος ενδιαφέρεται, εδώ είναι κάποια στοιχεία:
http://www.piraeusbank.gr/el/idiotes/ka ... -card-visaΔεν κάνω διαφήμιση, πελάτης είμαι. Το συμβόλαιο το έκλεισα από ασφαλιστικό σύμβουλο, μέλος του φόρουμ για όποιον ενδιαφέρεται.
-
ναι άλλα για να βγάλεις βίζα πρέπει να έχεις και εισοδήματα..
χωρίς να υπονοώ κάτι. καθώς έχουν κλείσει την στρόφιγκα οι τράπεζες.
παντός καλή τιμή για μικτή είναι τα 330.... -
Όχι απλά καλή. Πληρώνουμε περισσότερα για χειρότερα αυτοκίνητα (με μικρότερη αξία) και απλή ασφάλιση.
Ούτε του παπά μην το πεις HF -
Με τις καλύψεις που έχω τώρα (βασικό+πυρός,κλοπής,θραύση κρυστάλων και οδική) στην Allianz και μαζί με επασφάλιστρο μου βγαίνει στα 270 το 6μηνο για ασφαλιζόμενη αξία 11.000.Ψάχνωντας στις άλλες εταιρίες για ακριβώς τις ίδιες καλύψεις βλέπω τιμές άνω των 300 ευρώ .
-
Ο χρήστης iROC έγραψε:
ναι άλλα για να βγάλεις βίζα πρέπει να έχεις και εισοδήματα..
χωρίς να υπονοώ κάτι. καθώς έχουν κλείσει την στρόφιγκα οι τράπεζες.
παντός καλή τιμή για μικτή είναι τα 330....Βίζα βγάζεις εύκολα αν έχεις κάποιο εισόδημα. Αν δεν έχεις, δεν σου βγάζουν όντως.
Αλλά για πιστωτικές, δεν είναι τόσο δύσκολο, απλώς σου βγάζουν με χαμηλό πιστωτικό όριο. Εγώ ζήτησα 1500€ όριο και μου την έδωσαν χωρίς πρόβλημα. Μπορούσα και πιο πάνω αν ήθελα, αλλά δεν έβλεπα το λόγο...
Ήταν και παραμένει η πρώτη και μοναδική μου πιστωτική!
Τώρα έχω κάνει αίτηση και για άλλη μία, που επίσης έχει επιστροφή. Λογικά θα εγκριθεί, αφού είμαι καθαρός σαν πωπουδάκι μωρού από χρέη. -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Νομίζω πως θέλω να το καταγράψω σαν... ρεκόρ, αλλά διαβάστε παρακάτω (μιλώ για την BMW 120i μου, μοντέλο 2007).
-Ασφαλισμένη για τα πάντα όλα, με μεικτή και απαλλαγή 1500€ (την μεικτή την έχω για την δύσκολη ώρα, όχι για γρατζουνιές..).Το κόστος της ασφάλισης που θα πληρώσω εντός λίγων ημερών, φτάνει τα 337,48€ για ένα χρόνο.
Το πέτυχα εξαντλώντας κάθε... έκπτωση και προσφορά της ασφαλιστικής μου, Ευρωπαϊκή Πίστη .
Ξεκίνησα με περίπου 580€ το χρόνο, αφού έβγαλα και την Visa η οποία εκτός από έκπτωση δίνει και 1% επιστροφή, που επιστρέφει στα ασφάλιστρα σαν έκπτωση. Φέτος, η επιστροφή αυτή ήταν 110€, μιας και η κάρτα χρησιμοποιείτο παντού σχεδόν.Νομίζω, είναι νέο ρεκόρ, το έχω πει σε συναδέλφους και με κοιτάνε περίεργα!
http://www.piraeusbank.gr/el/idiotes/ka ... -card-visaΔεν κάνω διαφήμιση, πελάτης είμαι. Το συμβόλαιο το έκλεισα από ασφαλιστικό σύμβουλο, μέλος του φόρουμ για όποιον ενδιαφέρεται.
Σε πιον ανηκει η Ευρωπαικη Πιστη;
Νομιζω δεν θα επρεπε να αφαιρεις και τα 110 απο το κοστος της ασφαλειας γιατι νομιζω δεν ειναι η μονη προσφορα επιστροφης σε καρτα. Δηλ. παιζουν και αλλες προσφορες και θα μπορουσες να το παρεις και απο αλλου.
Παντως δεν ειναι ασχημη προσφορα γιατι σου δινει και ταξιδιωτικη ασφαλεια αλλα δεν ειναι και το καλυτερο της αγορας το 1%. Τετοια επιστροφη ειναι στανταρ σε καρτες. Πανω απο 1% αποκτα ενδιαφερον αλλα λιγοι το δινουν.
Ειναι καλος συνδυασμος ομως γιατι τα ασφαλιστρα δεν μπορεις να τα αποφυγεις.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Σε πιον ανηκει η Ευρωπαικη Πιστη;
Νομιζω δεν θα επρεπε να αφαιρεις και τα 110 απο το κοστος της ασφαλειας γιατι νομιζω δεν ειναι η μονη προσφορα επιστροφης σε καρτα. Δηλ. παιζουν και αλλες προσφορες και θα μπορουσες να το παρεις και απο αλλου.
Παντως δεν ειναι ασχημη προσφορα γιατι σου δινει και ταξιδιωτικη ασφαλεια αλλα δεν ειναι και το καλυτερο της αγορας το 1%. Τετοια επιστροφη ειναι στανταρ σε καρτες. Πανω απο 1% αποκτα ενδιαφερον αλλα λιγοι το δινουν.
Ειναι καλος συνδυασμος ομως γιατι τα ασφαλιστρα δεν μπορεις να τα αποφυγεις.
Ποιες δίνουν παραπάνω από 1%; Εγώ δεν έχω βρει κάποια ακόμη. Αν βρήκες κάποια, πες!
Ακόμη και ν' αφαιρέσω τα 110€ της επιστροφής, το ποσό πάλι είναι αχτύπητο, φθηνότερο δεν θα βρεις.
Η Ευρωπαϊκή Πίστη, είναι αξιόπιστη όσο την έχω δει. -
Yπαρχουν καρτες που δινουν 3% αλλα για συγκεκριμενα μαγαζια (πχ ΕΚΟ βενζινες με την Ευρομπανκ, Βεροπουλος). Δες επισης Dynamic American Express απο Αλφα Μπανκ.
Τεχνικα αν εχεις 3 τετοιες μπορεις να βγαλεις πανω απο 1% συνολικα στις αγορες σου και να πλησιασεις το 3% συνολικα (δηλαδη στα 11κ που ξοδεψες περυσι θα εχεις μεχρι 300ε επιστροφη).Μα αυτο ειπα το 1% το δινουν αρκετοι, πανω απο 1% δεν δινουν ευκολα εκτος και το φτιαξεις μονος σου οπως περιγραφω παραπανω.
-
Ο χρήστης GREY έγραψε:
3 μήνες και αρκετα τηλεφωνήματα για να εκδοσουν επιταγή Αρχικα τον είχαν αφήσει έτσι,έπειτα έβλεπαν ότι το θέμα είχε τακτοποιηθεί, ο,τι να'ναι γενικά.Συμπέρασμα απο την όλη ιστορία που εγώ είχα,αμα πέσεις σε ΚΑΚΟ άνθρωπο,ακρη δε βρίσκεις.Απλα δεν υπογράφουν για να φάω όλη την ταλαιπωρία ενώ και οι δυο ασφαλιστικές έχουν κάνει απολυτως σαφές ποιος αποζημιώνεται.ΓΜΤΝΤΡΛΜΓΜ
σοβαρά? εμένα μου έκαναν κατάθεση αμέσως, ούτε καν επιταγή! μήπως δεν εννοείς την hellas direct?
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Yπαρχουν καρτες που δινουν 3% αλλα για συγκεκριμενα μαγαζια (πχ ΕΚΟ βενζινες με την Ευρομπανκ, Βεροπουλος). Δες επισης Dynamic American Express απο Αλφα Μπανκ.
Τεχνικα αν εχεις 3 τετοιες μπορεις να βγαλεις πανω απο 1% συνολικα στις αγορες σου και να πλησιασεις το 3% συνολικα (δηλαδη στα 11κ που ξοδεψες περυσι θα εχεις μεχρι 300ε επιστροφη).Μα αυτο ειπα το 1% το δινουν αρκετοι, πανω απο 1% δεν δινουν ευκολα εκτος και το φτιαξεις μονος σου οπως περιγραφω παραπανω.
Ναι τις ξέρω αυτές, αλλά μου την σπάει να πρέπει να πάω σε συγκεκριμένα μαγαζιά κλπ. Επιστροφή πάνω από 1% από ΟΛΕΣ τις αγορές δεν δίνει κανένας, μόνο η Citi δίνει 2% κι αυτό για ένα εξάμηνο.
Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
προφανώς δεν μιλάμε για εδρα ΑΤΤΙΚΗ (τ.κ. ΑΤΤΙΚΉΣ) ?
Γιατί το site της Ε.Π. (europaikipisti.gr) στην ΑΤΤΙΚΗ τιμολογεί το όχημα στα 779,41 ευρώ .
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ