-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
η anytime προσφέρει έκπτωση 5% αν πληρωθεί με visa πιστωτική.
αν πληρώσω με prepaid visa θα έχω άραγε αυτή την έκπτωση; (δεν έχω πιστωτική κ ούτε θέλω...)
ρώτησα στο site τους αλλά η γείωση πάει σύννεφο και αυτό δεν μου αρέσει ως υποψήφιος πελάτης της ...
Χθες πήρα τηλέφωνο και ήμουν στην αναμονή 26 λεπτά!
Όταν τους ρώτησα γιατί αυτό το χάλι, μου είπαν πως μετά την διαφήμιση στην τηλεόραση, γίνεται χαμός και δεν προλαβαίνουν!
Τώρα για την πιστωτική, δεν το γνωρίζω, θα έλεγα πάντως πως ίσως είναι ευκαιρία, δεδομένων των συνθηκών να ρωτήσεις και σε καμιά άλλη ασφαλιστική από τις μεγάλες, μήπως έχουν ρίξει λίγο τις απαιτήσεις τους...
Υπόψιν: η Anytime ΔΕΝ έχει προστασία bonus. και νομική προστασία στα συμβόλαια. Πρέπει να τα ζητήσεις εξτρα!
Γρηγόρη αχρείαστα να ναι και δεν θέλω τίποτα. Αρκετά έσκασα για μη τυχόν πάθω κάτι. Και αυτά που λες είναι πταίσματα.
Καλά κάνεις κ τα αναφέρεις αλλά για πες , έχω ΒΜ 3 τώρα στο site τους δεν βλέπω πουθενά να λένε κάτι για ΒΜ άρα θα με ξαναβάλουν στο 10. Οπότε προς τι ο κόπος; Εάν μου κάνουν κανα 40-50αρι ευρώ αύξηση στο επόμενο 6μηνο χωρίς λόγο θα την κάνω χαλλλαρά. -
@lokatzis
Περιπτωση να κινηθουν ήδη νομικά εναντίον μου, με το σκεπτικο οτι δεν έχουν πληρωθεί από μένα για δουλιά που μου έχουν κάνει, υπάρχει? -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
η anytime προσφέρει έκπτωση 5% αν πληρωθεί με visa πιστωτική.
αν πληρώσω με prepaid visa θα έχω άραγε αυτή την έκπτωση; (δεν έχω πιστωτική κ ούτε θέλω...)
ρώτησα στο site τους αλλά η γείωση πάει σύννεφο και αυτό δεν μου αρέσει ως υποψήφιος πελάτης της ...
Χθες πήρα τηλέφωνο και ήμουν στην αναμονή 26 λεπτά!
Όταν τους ρώτησα γιατί αυτό το χάλι, μου είπαν πως μετά την διαφήμιση στην τηλεόραση, γίνεται χαμός και δεν προλαβαίνουν!
Τώρα για την πιστωτική, δεν το γνωρίζω, θα έλεγα πάντως πως ίσως είναι ευκαιρία, δεδομένων των συνθηκών να ρωτήσεις και σε καμιά άλλη ασφαλιστική από τις μεγάλες, μήπως έχουν ρίξει λίγο τις απαιτήσεις τους...
Υπόψιν: η Anytime ΔΕΝ έχει προστασία bonus. και νομική προστασία στα συμβόλαια. Πρέπει να τα ζητήσεις εξτρα!
Γρηγόρη αχρείαστα να ναι και δεν θέλω τίποτα. Αρκετά έσκασα για μη τυχόν πάθω κάτι. Και αυτά που λες είναι πταίσματα.
Καλά κάνεις κ τα αναφέρεις αλλά για πες , έχω ΒΜ 3 τώρα στο site τους δεν βλέπω πουθενά να λένε κάτι για ΒΜ άρα θα με ξαναβάλουν στο 10. Οπότε προς τι ο κόπος; Εάν μου κάνουν κανα 40-50αρι ευρώ αύξηση στο επόμενο 6μηνο χωρίς λόγο θα την κάνω χαλλλαρά.Ακριβώς αυτό που λες. Απλώς, οφείλω να ενημερώσω.
Το αστείο είναι πως η πολιτική των συμβολαίων άλλαξε κάποια στιγμή που έγιναν δημοφιλή... Πχ η BMW που ασφαλίστηκε πρώτη, έχει ΚΑΙ νομική προστασία πχ. Η Lancia, 3 μήνες μετά, ΔΕΝ έχει!
Ό,τι να 'ναι!
Το βασικό πάντως είναι πως γενικώς προσφέρουν πολλά και ζητούν λίγα, οπότε τους προτιμώ. Αν κάτι αλλάξει, έφυγα κι εγώ για άλλες πολιτείες.
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
@lokatzis
Περιπτωση να κινηθουν ήδη νομικά εναντίον μου, με το σκεπτικο οτι δεν έχουν πληρωθεί από μένα για δουλιά που μου έχουν κάνει, υπάρχει?Ξεκαθαρίζω ότι ΔΕΝ είμαι νομικός κι εκφέρω προσωπική γνώμη βάσει λογικής. Εξαρτάται από τι ανέφερε η αρχική συμφωνία (μέσω των εξουσιοδοτήσεων). Αν εκείνη ανέφερε μόνο το ότι αναλαμβάνουν την επισκευή με ταυτόχρονη παραχώρηση εκ μέρους σου των δικαιωμάτων σου απέναντι στην ασφαλιστική, δε νομίζω ότι μπορούν να διεκδικήσουν κάτι. Αν, όμως, ο όρος για το 3μηνο (ή κάποιο άλλο διάστημα, π.χ. 6μηνο, 12μηνο, κτλ) υπήρχε και στην αρχική εξουσιοδότηση η οποία απλά έχει λήξει, είναι πολύ πιθανό να μπορούν να σε 'κυνηγήσουν' για αθέτηση συμφωνίας. Γιατί ναι μεν η εξουσιοδότηση έχει λήξει, αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι η συμφωνία δεν έλαβε χώρα.
-
Αυτή είναι η λεπτομέρια, δεν θυμάμαι στην αρχική εξουσιοδότηση τι ακριβώς έλεγε...
Απλώς αυτό που φοβάμαι εγώ είναι μήπως έχουν ήδη αποζημιωθεί από το επικουρικό (ή την Ασπίδα, η υπόθεση είναι σχεδόν 2 χρόνων, ενώ η Ασπίς έκλεισε αρκετά αργότερα) και θέλουν τώρα να με πιέσουν/κουράσουν για να φάνε και άλλα λεφτά.
-
Μercy ρώτα έναν δικηγόρο καλύτερα να μην τρέχεις αλλά κ για να μην σε πιάσουν κότσο.
Δεν κάνεις το ερώτημα σου κ σε κάποιο πιο ειδικό φόρουμ που να ασχολούνται με αυτά;
-
Μόλις παρέλαβα την πρώτη μου εξουσιοδότηση, στην οποία δεν αναφέρεται πουθενά ως όρος ότι θα τους αποζημιώσω εγώ αν δεν αποζημιωθούν μέσα σε 3 μήνες από την ασφαλιστική.
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μercy ρώτα έναν δικηγόρο καλύτερα να μην τρέχεις αλλά κ για να μην σε πιάσουν κότσο.Δεν κάνεις το ερώτημα σου κ σε κάποιο πιο ειδικό φόρουμ που να ασχολούνται με αυτά;
Will do! Thanks.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
3 φορές πήρα χθες τηλέφωνο στην Anytime. Απάντησαν αμέσως, χωρίς καμιά αναμονή.Οι τιμές τους είναι ιδιαίτερα χαμηλές... Ασφαλίσαμε ένα Saxo με 315euro το χρόνο!...
Η Αγροτική Ασφαλιστική ζητούσε 435euro για τις ίδιες καλύψεις!...Μάλλον με βλέπω και εμένα εκεί. Με την Visa θα υπάρξει και εκπτωσούλα.
Για τις ίδιες καλύψεις είναι αδυνατο γιατί τα βασικά πακέτα τους έχουν προεπιλεγμένες καλύψεις που εκτός της αστικής ευθύνης και της κάλυψης ανασφάλιστου είναι εντελώς διαφορετικές.
Συγκεκριμμένα , το ''autoplan7a'' της ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ δίνει +- αστική ευθύνη από φωτιά ή έκρηξη έως 100.000 ευρώ.
2)προστασία Β/Μ έως 2 ζημιές το έτος.
3)Νομική Προστασία
4)Προσωπικό ατύχημα οδηγού/ιδιοκτήτη 15.000 ευρώ.
Το ''economic'' της Αnytime από τις ανωτέρω καλύψεις παίρνει μόνο την Νομική Προστασία άν πληρώσεις + 35 ευρώ.
- αστική ευθύνη από φωτιά ή έκρηξη έως 100.000 ευρώ.
-
Ο χρήστης PGM21 έγραψε:
Για τις ίδιες καλύψεις είναι αδυνατο για...Για την Νομική προστασία το ήξερα.
Για τα υπόλοιπα περί Αγροτικής, αυτά θα έπρεπε να τα μας τα έλεγαν άλλοι και όχι κάποιο μέλος του φόρουμ των 4Τ...
Αλλά τι να πουν; Μήπως ήξεραν τι τους γίνεται;Μόνο και μόνο για αυτό το λόγο μου είναι αρκετό να μην ασχοληθώ με την Mrs Agrotica...
-
εντός των ημερών θα σας μεταφέρω εμπειρίες απ την περίπτωση τράκας με ξένο αυτοκίνητο και την τοπική γραφειοκρατεία με τις ασφαλιστικές-πράσινες κάρτες
-
Το ναυτικο δίκαιο αναγνωρίζει πράσινη κάρτα;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το ναυτικο δίκαιο αναγνωρίζει πράσινη κάρτα;Όχι, γιατί σε κάθε περίπτωση το πλοίο θεωρείται ως 'ακίνητο'.
-
βαρείς χαρακτηρισμοί εκτοξεύτηκαν απ το θεσαλλλλονικιωτικο μπλοκ, παρακαλώ να διαγραφούν απ τα πρακτικά
ένας πειρατής της ασφάλτου δεν αναγνωριζει ναυτικά δίκαια
-
-
Καλημέρα παιδιά.
Η γυναίκα μου έφερε (μετοικεσία λόγω γάμου) το αυτοκίνητο της από Σερβία.
Έχει πάρει ελληνική άδεια κυκλοφορίας και πινακίδες και θέλουμε να το ασφαλίσουμε.
Από αυτά που ήξερα και διάβασα και στο φόρουμ, η ασφάλεια θα εκδοθεί στο όνομα της και θα δηλωθεί άλλος οδηγός.
Το θέμα είναι τι γίνεται με το δικό της δίπλωμα (το σέρβικο)
Στην τροχαία λένε πως δεν γίνεται μετατροπή σε ελληνικό και πρέπει να δώσει εξετάσεις για απόκτηση ελληνικού.
Σε sites όμως ασφαλιστικών εταιριών είδα πως κατά των υπολογισμό των ασφαλίστρων έχουν και πεδίο στο οποίο δηλώνεις εάν ο κάτοχος της άδειας κυκλοφορίας έχει δίπλωμα χώρας εκτός ΕΕ.
(αν όντως δεν ισχύει το δίπλωμα της και δεν μπορεί να οδηγεί το αυτοκίνητο της και αναγκαστικά -εκ των πραγμάτων-για να μπορεί να κινηθεί το όχημα πρέπει να δηλωθεί άλλος οδηγός,ποιος ο λόγος να ζητάνε αυτή την πληροφορία); -
Ο χρήστης ironfist έγραψε:
Καλημέρα παιδιά.
Η γυναίκα μου έφερε (μετοικεσία λόγω γάμου) το αυτοκίνητο της από Σερβία.
Έχει πάρει ελληνική άδεια κυκλοφορίας και πινακίδες και θέλουμε να το ασφαλίσουμε.
Από αυτά που ήξερα και διάβασα και στο φόρουμ, η ασφάλεια θα εκδοθεί στο όνομα της και θα δηλωθεί άλλος οδηγός.
Το θέμα είναι τι γίνεται με το δικό της δίπλωμα (το σέρβικο)
Στην τροχαία λένε πως δεν γίνεται μετατροπή σε ελληνικό και πρέπει να δώσει εξετάσεις για απόκτηση ελληνικού.
Σε sites όμως ασφαλιστικών εταιριών είδα πως κατά των υπολογισμό των ασφαλίστρων έχουν και πεδίο στο οποίο δηλώνεις εάν ο κάτοχος της άδειας κυκλοφορίας έχει δίπλωμα χώρας εκτός ΕΕ.
(αν όντως δεν ισχύει το δίπλωμα της και δεν μπορεί να οδηγεί το αυτοκίνητο της και αναγκαστικά -εκ των πραγμάτων-για να μπορεί να κινηθεί το όχημα πρέπει να δηλωθεί άλλος οδηγός,ποιος ο λόγος να ζητάνε αυτή την πληροφορία);Μπορεί να εισπράτουν επασφάλιστρο για τα διπλώματα αυτών των χωρών.Πάντως διάβασε τα ακόλουθα:
ΑΔΕΙΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
- Αδειες που εχουν εκδοθεί στην Ευρωπαική Ενωση και στις χώρες Αμερική , Καναδά , Αυστραλία.
- Διεθνείς αδειες οδήγησης που εχουν εκδοθεί στις υπόλοιπες χώρες σύμφωνα με τις προδιαγραφές που θέτει η Διεθνής Συμβαση της Βιέννης της 8/11/1968 και της οποίας συμβαλλόμενα μέρη είναι οι παρακάτω χώρες :
ΑΛΒΑΝΙΑ,ΑΥΣΤΡΙΑ,ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ,ΜΠΑΧΑΜΕΣ,ΜΠΑΧΡΕΙΝ,ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ,ΒΕΛΓΙΟ,ΒΟΣΝΙΑ,ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ,ΒΡΑΖΙΛΙΑ,ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ,
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ,ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ,ΚΡΟΑΤΙΑ,ΚΟΥΒΑ,ΤΣΕΧΙΑ,ΚΟΝΓΚΟ,ΔΑΝΙΑ,ΕΣΘΟΝΙΑ,ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ,ΓΑΛΛΙΑ,ΓΕΩΡΓΙΑ,ΓΕΡΜΑΝΙΑ,ΓΟΥΙΑΝΑ,
ΟΥΓΓΑΡΙΑ,ΙΡΑΝ,ΙΣΡΑΗΛ,ΙΤΑΛΙΑ,ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ,ΚΟΥΒΕΙΤ,ΛΕΤΟΝΙΑ,ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ,ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ,ΜΟΝΑΚΟ,ΜΟΓΓΟΛΙΑ,
ΜΑΡΟΚΟ,ΝΙΓΗΡΙΑ,ΝΟΡΒΗΓΙΑ,ΠΑΚΙΣΤΑΝ,ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ,ΠΟΛΩΝΙΑ,ΜΟΛΔΑΒΙΑ,ΡΟΥΜΑΝΙΑ,ΡΩΣΙΑ,ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ,ΣΕΝΕΓΑΛΗ,
ΣΕΡΒΙΑ-ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ,ΣΕΥΧΕΛΛΕΣ,ΣΛΟΒΑΚΙΑ,ΣΛΟΒΕΝΙΑ,ΝΟΤΙΟΣ ΑΦΡΙΚΗ,ΣΟΥΗΔΙΑ,ΕΛΒΕΤΙΑ,ΤΑΤΖΙΚΙΣΤΑΝ,ΠΓΔΜ,ΤΥΝΗΣΙΑ ,ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΣΤΑΝ,ΟΥΚΡΑΝΙΑ,ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ,
ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ,ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ. ( Εγκύκλιος 17732 Ενωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος )
Για να ισχύει στην Ελλάδα μιά άδεια οδήγησης που εξέδωσε ένα άλλο Κράτος , συμφωνα με το άρθρο 41 της Διεθνούς Σύμβασης της Βιέννης πρέπει η άδεια :
- Nα είναι γραμμένη στα Ελληνικά ή
- Να συνοδευεται από ''κεκυρωμένη μετάφραση'' ή
- Να είναι συντεταγμένη σύμφωνα με το υπόδειγμα του παραρτήματος 6 της σύμβασης και γενικά να μοιάζει με την χρησιμοποιούμενη στην Ελλάδα Κοινοτική άδεια οδήγησης.
Οι διεθνείς άδειες οδήγησης καθώς και οι άδειες κρατών με τα οποία η Ελλάδα έχει συνάψει ειδική συμφωνία , έχουν ισχύ μόνον εφόσον οι κάτοχοι τους δεν έχουν την συνήθη διαμονή τους στην χώρα μας. Η ρύθμιση ισχύει από 30/3/2007 (Ν.3446/2006 , εγκύκλιος Ενωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος 18413 )
-
Ευχαριστώ.
Μετά το post,τηλεφωνικά πάντως που επικοινώνησα με 2-3 εταιρίες, δεν ανέφεραν τίποτα για επασφάλιστρο όταν είπα πως το δίπλωμα του κατόχου του αυτοκινήτου είναι Σέρβικο, παρά μόνο αύξησαν λίγο την τιμή επειδή το αυτοκίνητο ήταν σε άλλη χώρα και δεν μπορούν να έχουν στοιχεία του ιστορικού του (προφανώς για εμπλοκή σε ατυχήματα)
(Λογικό το βρίσκω....)
Πάντως σχετικά με την άδεια οδήγησης και αν γίνεται μετατροπή
(ειδικά από την στιγμή που στην λίστα των χωρών που παραθέτεις υπάρχει και η Σερβία)
αφού μας πιάνει το :
'έχουν ισχύ μόνον εφόσον οι κάτοχοι τους δεν έχουν την συνήθη διαμονή τους στην χώρα μας'
μέχρι και με το υπουργείο επικοινώνησα μέσω email και ακόμη να απαντήσουν!!
Γιατί το θεωρώ γελοίο κάποιος που έχει δίπλωμα από άλλη χώρα που αναγνωρίζεται να μπορεί να κυκλοφορεί κανονικά εάν έρθει σαν τουρίστας, όταν όμως μεταφέρει την κατοικία του, να πρέπει να στάξει 600-800 ευρώ για να αποδείξει πως δεν είναι ελέφαντας και να μπορεί να οδηγεί το αυτοκίνητο του. -
Ο χρήστης ironfist έγραψε:
Γιατί το θεωρώ γελοίο κάποιος που έχει δίπλωμα από άλλη χώρα που αναγνωρίζεται να μπορεί να κυκλοφορεί κανονικά εάν έρθει σαν τουρίστας, όταν όμως μεταφέρει την κατοικία του, να πρέπει να στάξει 600-800 ευρώ για να αποδείξει πως δεν είναι ελέφαντας και να μπορεί να οδηγεί το αυτοκίνητο του.Φιλε μου καλα τα λες βασει λογικης, αυτη ομως απουσιαζει πολλες φορες απ'το ελληνικο κρατος
Συμφωνα παντως με αυτο:
Για να ισχύει στην Ελλάδα μιά άδεια οδήγησης που εξέδωσε ένα άλλο Κράτος , συμφωνα με το άρθρο 41 της Διεθνούς Σύμβασης της Βιέννης πρέπει η άδεια :
- Να είναι συντεταγμένη σύμφωνα με το υπόδειγμα του παραρτήματος 6 της σύμβασης και γενικά να μοιάζει με την χρησιμοποιούμενη στην Ελλάδα Κοινοτική άδεια οδήγησης.
καλο ειναι να πατε να κανετε μια μεταφραση του διπλωματος στη μεταφραστικη υπηρεσια του ΥΠ.ΕΞ στο μοναστηρακι, (κοστος ~10€ και χρονος αναμονης μαξ 1 βδομαδα) να'χετε το κεφαλι σας ησυχο
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Γιατί το θεωρώ γελοίο κάποιος που έχει δίπλωμα από άλλη χώρα που αναγνωρίζεται να μπορεί να κυκλοφορεί κανονικά εάν έρθει σαν τουρίστας, όταν όμως μεταφέρει την κατοικία του, να πρέπει να στάξει 600-800 ευρώ για να αποδείξει πως δεν είναι ελέφαντας και να μπορεί να οδηγεί το αυτοκίνητο του.
Φιλε μου καλα τα λες βασει λογικης, αυτη ομως απουσιαζει πολλες φορες απ'το ελληνικο κρατος
Συμφωνα παντως με αυτο:
καλο ειναι να πατε να κανετε μια μεταφραση του διπλωματος στη μεταφραστικη υπηρεσια του ΥΠ.ΕΞ στο μοναστηρακι, (κοστος ~10€ και χρονος αναμονης μαξ 1 βδομαδα) να'χετε το κεφαλι σας ησυχο
Επίσης μπορεί η σύζυγος σου να ζητήσει να της στείλουν από Σερβία ένα διεθνές δίπλωμα και μέσω αυτού να κάνει την ασφάλεια.
Πολλοί ξένοι ασφαλίζουν οχήματα με τέτοια διπλώματα. -
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες παιδιά.
Την ασφάλεια τελικά θα την κάνουμε δίνοντας στην ασφαλιστική αντίγραφα και των 2 αδειών
(και της κανονικής και της διεθνούς που της έδωσαν από Σερβία)
Τώρα όσον αφορά το αν γίνεται τελικά μετατροπή της Σερβικής σε ελληνική,μάλλον έβαλα δύσκολα στις υπηρεσίες του υπουργείου και ακόμη να απαντήσουν.
Γιατί χωρίς επίσημη πληροφόρηση, δεν θα πάμε να στάξουμε χρήματα για να αποδείξει πως ξέρει να οδηγεί
(και μετά να μάθουμε για παράδειγμα πως τελικά γίνεται μετατροπή)
Άλλωστε φέτος αλλάζουν τις παλιές τις δικές τους και θα έχουν ακριβώς την ίδια μορφή με τις δικές μας τις ροζ
(που γράφουν από μπροστά το άδεια οδήγησης σε όλες τις γλώσσες)
Μόλις θα γίνει αυτό, (και αν δεν έχουμε επίσημη απάντηση μέχρι τότε)
σκέφτομαι να δηλώσουμε απώλεια της Σέρβικης στο προξενείο, να ζητήσουμε την καινούργια
και μετά να πάμε στην διεύθυνση συγκοινωνιών και να βάλουμε κάποιον από τους διεκπεραιωτές που κυκλοφορούν εκεί να κάνει την διαδικασία της αίτησης μετατροπής και να δούμε τι γίνεται.
Πάντως δεν μπορώ να πω, μέχρι τώρα δεν πλήξαμε καθόλου με την όλη διαδικασία για το αυτοκίνητο.
Ειδικά τώρα με το μπάχαλο που επικρατεί με τις περιφέρειες....
Θέλαμε ακριβές αντίγραφο για παράδειγμα της ελληνικής άδειας κυκλοφορίας, για να το μεταφράσουμε και να το δώσουμε στις Σέρβικες αρχές και ενώ στην περιφέρεια είχαν λίστα των εξουσιοδοτημένων υπαλλήλων, στην Δ. μεταφορών η καινούργια λίστα δεν έχει πάει ακόμη και μόνο ο διευθυντής μπορούσε να υπογράψει !!!
Το μόνο -ευχάριστα περίεργο- ήταν πως τις πινακίδες της πήρε σε 2 μόλις μέρες!
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ