-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
τελικά 480 το εξαμηνο μικτή όλα μέσα με 500 ευρώ απαλλαγή στην Ευρωπαική Πίστη, πως το κόβετε ;
Σε ποια ασφαλιστική;
Εγώ είμαι Αγροτική Ασφαλιστική με εξάμηνο (λήγει σε 1 μήνα) και έχω φουλ μεικτή (υποχρεωτικά λόγω παρακράτησης/δάνειο κλπ...) + οδική βοήθεια + νομική προστασία.
Αλλά δεν πληρώνω τόσα πολλά... Πληρώνω περίπου τα μισά...
Μήπως έχω μπερδέψει κάτι;τα μισά...;; Με τίποτα! Μάλλον δεν έχεις μικτή ..
(και έχω και ΒΜ3)
παίζει να έχει αρκετά μεγαλύτερο ποσό απαλλαγής σε σχέση με σένα (από τα δικά σου 500€ στα 1500€ ) και μπορεί να έχει ασφαλίσει το αμάξι του για λιγότερα χρήματα.
Αυτοί οι 2 παράγοντας φτάνουν και περισσεύουν για να πληρώνει τα μισά.
Α...μπορεί επίσης να δηλώνει ότι μένει επαρχεία (όχι σε μεγάλο αστικό κέντρο = Αθήνα, Πάτρα, Θεσσαλονίκη, Χανιά, Ηράκλειο, Βόλος κτλ) το οποίο μειώνει κι άλλο το ασφάλιστρο. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
τα μισά...;; Με τίποτα! Μάλλον δεν έχεις μικτή ..
(και έχω και ΒΜ3)
Κοιτάζω τώρα το πιστοποιητικό ασφάλισης. Πράγματι, έχω δώσει τελικά 300euro...
Περιλαμβάνει από ότι διαβάζω:
- Οδική βοήθεια με ρυμούλκηση
- Νομική προστασία (15000euro)
- Πυρκαγιά και παντός είδους τρομοκρατικές ενέργειες
- Κλοπή μερική (20.300euro) ... (τόσο έκανε το 207)
- Κλοπή ολική (20.300euro)
- Προσωπικό ατύχημα (15000euro) ... (τι είναι αυτό; )
δεν είναι αυτή μεικτή; ή κάνω λάθος; Δεν ξέρω και πολλά από αυτά...
υ.γ. τα παραπάνω με bonus malus = 2
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Αποζημίωση για τραυματισμό-νοσήλεια/μόνιμη ολική ανικανότητα/μόνιμη μερική ανικανότητα του οδηγού ή/και των επιβαινόντων. Στους όρους του συμβολαίου αναφέρει τις λεπτομέρειες πιο αναλυτικά.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Αποζημίωση για τραυματισμό-νοσήλεια/μόνιμη ολική ανικανότητα/μόνιμη μερική ανικανότητα του οδηγού ή/και των επιβαινόντων. Στους όρους του συμβολαίου αναφέρει τις λεπτομέρειες πιο αναλυτικά.
α! ok! thanks!
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
τα μισά...;; Με τίποτα! Μάλλον δεν έχεις μικτή ..
(και έχω και ΒΜ3)
Κοιτάζω τώρα το πιστοποιητικό ασφάλισης. Πράγματι, έχω δώσει τελικά 300euro...
Περιλαμβάνει από ότι διαβάζω:
- Οδική βοήθεια με ρυμούλκηση
- Νομική προστασία (15000euro)
- Πυρκαγιά και παντός είδους τρομοκρατικές ενέργειες
- Κλοπή μερική (20.300euro) ... (τόσο έκανε το 207)
- Κλοπή ολική (20.300euro)
δεν είναι αυτή μεικτή; ή κάνω λάθος; Δεν ξέρω και πολλά από αυτά...
υ.γ. τα παραπάνω με bonus malus = 2
όχι δεν είναι.
η μικτή σε κάποιο σημείο σου λέει Μικτή Ασφάλιση ή Ζημιές Ιδίου ...
η μικτή φταις δεν φταις σε αποζημιώνουν. Η απλή εάν φταις φτιάχνουν μόνο αυτόν που τράκαρες. Το δικό σου το φτιάχνεις μόνος σου.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
όχι δεν είναι.
η μικτή σε κάποιο σημείο σου λέει Μικτή Ασφάλιση ή Ζημιές Ιδίου ...
η μικτή φταις δεν φταις σε αποζημιώνουν. Η απλή εάν φταις φτιάχνουν μόνο αυτόν που τράκαρες. Το δικό σου το φτιάχνεις μόνος σου.
ok...σόρυ. Σημείωσε λάθος. Δεν ξέρω και πολλά από αυτά...
-
Για την υδρογειο ασφαλιστικη μηπως γνωριζουμε κατι??Θεωρειται απο τις υγιεις?
-
Ο χρήστης kpen έγραψε:
Για την υδρογειο ασφαλιστικη μηπως γνωριζουμε κατι??Θεωρειται απο τις υγιεις?Θα σου πω απλά ότι από το 2001 που έχω τα οικονομικά της στοιχεία είναι ταχεία αναπτυσσόμενη και συνεχώς κερδοφόρα, με συνεχώς αυξανόμενα κεφάλαια. Αν δεν έχει κάνει τις μαϊμουδιές/μαγειρέματα του Ψωμιάδη δε νομίζω ότι έχει πρόβλημα. Αυτά συνολικά ως επιχείρηση. Αν το πάμε κλαδικά από τον τομέα αυτοκινήτου μπαίνει ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥ μέσα και απλά βγάζει περισσότερα από τον κλάδο ζημιών.
-
Εμένα η υδρόγειος με είχε αποζημιώσει κάποτε ταχύτατα και χωρίς σούξου μούξου.
-
Μεχρι πριν καποια χρονια που ηξερε η Υδρογειος ηταν μια απο τις ελαχιστες αυτοκινηταδικες που εβγαιναν ισα βαρκα, ισα νερα... Δεν ξερω τι κανει πλεον. Προσωπικα θεωρω πως οι καιροι ειναι πονηροι και δεν θα ασχολομουν με καμια αλλη ασφαλιστικη περαν των 5-6 μεγάλων του χώρου. Ουτως η αλλως πλεον τιμολογιακα η διαφορα ειναι απο μικρή, ανυπαρκτη... και εννιοτε οι μικρες ειναι ακριβοτερες.
-
Μετά από 3 αλλαγές εταιρειών σε λιγότερο από 1 χρόνο πλέον είμαι σε μια από τις 5-6 μεγάλες του χώρου. Για να δούμε τι μας επιφυλασσει το μέλλον
-
Σημερα, σε 15' λεπτα, ασφαλισα το αμαξι στην Anytime. Γρηγοροι και εξυπηρετικοι.
Στην Interamerican πληρωσα περισυ 202€, στην Αnytime 188€.
(Ολες οι καλυψεις εκτος ιδιων ζημιων, εξαμηνο)
Και ανηκουν στον ιδιο ομιλο.Παρ'ολα αυτα, δημιουργηθηκε προβλημα οταν ανεφερα πως εχω ηδη συμβολαιο στην Interamerican.
Απλα εστιελα μια αιτηση που αναφερει οτι 'επιθυμω την ανανεωση του συμβολαιου μου στο προγραμμα anytime'. -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Παρ'ολα αυτα, δημιουργηθηκε προβλημα οταν ανεφερα πως εχω ηδη συμβολαιο στην Interamerican.
Απλα εστιελα μια αιτηση που αναφερει οτι 'επιθυμω την ανανεωση του συμβολαιου μου στο προγραμμα anytime'.το αυτο ισχυσε με το αμαξι μου του πατερα μου... εμεις ειχαμε συντριπτικη διαφορα πλεον των 100 ευρω... αρκετα παροδοξο απο Interamerica σε Interamerican να εχει τοση διαφορα
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Παρ'ολα αυτα, δημιουργηθηκε προβλημα οταν ανεφερα πως εχω ηδη συμβολαιο στην Interamerican.
Απλα εστιελα μια αιτηση που αναφερει οτι 'επιθυμω την ανανεωση του συμβολαιου μου στο προγραμμα anytime'.το αυτο ισχυσε με το αμαξι μου του πατερα μου... εμεις ειχαμε συντριπτικη διαφορα πλεον των 100 ευρω... αρκετα παροδοξο απο Interamerica σε Interamerican να εχει τοση διαφορα
Ερωτηση: Το συμβολαιο και το ασφαλιστηριο αναγραφουν 'ιντεραμερικαν' ή 'anytime' ?
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Ερωτηση: Το συμβολαιο και το ασφαλιστηριο αναγραφουν 'ιντεραμερικαν' ή 'anytime' ?
Interamerican ειναι ρε συ! Anytime απλα ειναι το ολο marketing concept...
-
Μιας και η Anytime βρίσκεται στο κτήριο της Interamerican (Συγγρού 350), υποθέτω πως είναι κάτι σαν το τμήμα πωλήσεων της εταιρίας. Προφανώς υπάρχουν και άλλα interfaces της Interamerican, άλλα ασφαλιστικά γραφεία δλδ τα οποία πουλάνε και πλασάρονται ως Interamerican, κάτι σαν franchise.
Αλλιώς δεν εξηγείται η διαφορά τιμής που είχα και εγώ (από 634 σε 541 ετήσιο).
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Μιας και η Anytime βρίσκεται στο κτήριο της Interamerican (Συγγρού 350), υποθέτω πως είναι κάτι σαν το τμήμα πωλήσεων της εταιρίας. Προφανώς υπάρχουν και άλλα interfaces της Interamerican, άλλα ασφαλιστικά γραφεία δλδ τα οποία πουλάνε και πλασάρονται ως Interamerican, κάτι σαν franchise.Αλλιώς δεν εξηγείται η διαφορά τιμής που είχα και εγώ (από 634 σε 541 ετήσιο).
το anytimeonline.gr τρεχει απο τα κεντρικα της Ιντεραμερικαν και η διαφορα τιμης οφείλεται :
α) το προγραμμα economic μεσω anytime ειναι φθηνοτερο απο το classic (interamerican) διοτι δεν εχει την καλυψη ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥ.
β) αντιστοιχα τα προγραμματα value & premium (anytime) δεν εχουν 3 καλυψεις που προσφερουν τα extra & total (interamerican) οι οποιες ειναι ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ/ΠΑΛΑΙΟΤΗΤΑ ΟΧΗΜΑΤΟΣ/ΠΑΡΟΧΗ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ
Αρα ειναι light προγραμματα της interamerican που πωλουνται μεσω anytime και εχουν μικροτερο κοστος.
Απλα ενα ερωτημα που θα χρειασθει την απαντηση του ειναι το εξης :
Ποσο πληρης ειναι η εξυπηρετηση του anytime σε διαδικασιες ζημιας ? (εκει δεν εχεις να κανεις με εναν ασφαλιστη που γνωριζεις , πηγαινεις στο γραφειο του και περιμενεις να σε εξυπηρετησει) Ενα γενικοτερο ερωτημα (κοστους...)
εως τωρα αν η χ εταιρια που ασφαλιζομουν ειχε προβλημα , ο ασφαλιστης μπορουσε να με περασει σε αλλη εταιρια χωρις να χασω ασφαλιστρα (η εστω να εχω μια συμμετοχη στο νεο ασφαλιστηριο)
τωρα πλεον εφ οσον εχω πληρωσει ΑΜΕΣΑ οχι τον ασφαλιστη αλλα την εταιρια ,σε πιθανο προβλημα της δεν εχω προσβαση σε καποιο προσωπο για να με εξυπηρετησει οπως παραπανω
Το προβλημα αυτο συνεβη σε ασφαλισμενους εταιριων που εκλεισαν και ηταν πελατες απευθειας (οχι μεσω συνεργατων) -
Κανείς εμπειρία από το asfalistra.gr;
Καλές τιμές βλέπω. Αξίζει το κόπο; -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Καλές τιμές βλέπω. Αξίζει το κόπο;Eχω ασφαλισει εκει το σπιτι μου και παλαιοτερα ενα αυτοκινητο,ολα καλα χωρις προβλημα.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Καλές τιμές βλέπω. Αξίζει το κόπο;Eχω ασφαλισει εκει το σπιτι μου και παλαιοτερα ενα αυτοκινητο,ολα καλα χωρις προβλημα.
Ευχαριστώ!...
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ