-
Ο χρήστης W202 AMG έγραψε:
Σε Accord 1/03 τήν 1η φορά μετά απο 280.000χιλιόμετρα άλλαξα σέτ δισκόπλακες+τακάκια.
Την 1η φορά μετά απο 2.500 χλμ οι δισκόπλακες στράβωσαν(AP-BREMBO+ ZTEC Τακάκια).Λογικά απο αστοχία υλικού επιστράφηκαν τα χρήματα.
Το καλύτερο τακάκι για εμένα είναι της TRW(κόστος 60 ευρώ).Πλέον μετα απο 40.000χλμ θα ξανατοποθετήσω της TRW τακάκια.Τα εστρωσες τα φρενα σου?Και εγω νομιζα οτι τα ειχα στρωσει καποτε αλλα μετα απο ενα 10 λεπτο σε κατηφορικη διαδρομη το πενταλ βυθιζονταν μεσα και η οσμη των φρενων καλυπτε οικοδομικο τετραγωνο...Ευτυχως οι δισκοπλακες(ΑΤΕ) εμειναν αθικτες μεχρι σημερα
Για 1000 χλμ το πάταγα προοδευτικά. Ωστοσο άλλαξα και συνεργείο.Το αποτέλεσμα ήταν το είδα με τα μάτια μου να έχει στραβωπιάσει τη 1 δισκόπλακα.Πάλι καλά που δέν ειχα κάποιο ατύχημα.
-
Ο χρήστης meletis_m έγραψε:
Για 1000 χλμ το πάταγα προοδευτικά. Ωστοσο άλλαξα και συνεργείο.Το αποτέλεσμα ήταν το είδα με τα μάτια μου να έχει στραβωπιάσει τη 1 δισκόπλακα.Πάλι καλά που δέν ειχα κάποιο ατύχημα.
δηλαδη?
-
Σε ευθεία δρόμο χωρίς καθόλου κλίση, όταν έχετε φανάρι μένετε με το πόδι πατημένο στο φρένο; Εγώ συνήθως το απέφευγα για να μην τα φθείρω, όμως κάποιος μου είπε για λόγους ασφαλείας να το πάταω (μην πέσει κανείς πάνω μου και φύγω μπροστά) και πως δεν υπάρχει καμιά φθορά όταν είσαι σταματημένος. Ισχύει αυτό;
-
Ο χρήστης vasil έγραψε:
Σε ευθεία δρόμο χωρίς καθόλου κλίση, όταν έχετε φανάρι μένετε με το πόδι πατημένο στο φρένο; Εγώ συνήθως το απέφευγα για να μην τα φθείρω, όμως κάποιος μου είπε για λόγους ασφαλείας να το πάταω (μην πέσει κανείς πάνω μου και φύγω μπροστά) και πως δεν υπάρχει καμιά φθορά όταν είσαι σταματημένος. Ισχύει αυτό;Εξαρταται!Αν πριν πηγαινες με 120χαω+ και πλακωθηκες στα φρενα,οι δισκοι ειναι πλεον καυτοι,εσυ πατας φρενο αρα ειτε θα βρασεις τα υγρα φρενων ειτε θα στραβωσεις δισκο(ακραιο) λογω ψυξης μονο σε ενα σημειο,εκει που εφαπτεται με το τακακι.
Πριν το φαναρι αν φρεναρεις ηπια και σταδιακα κανενα προβλημα.
ΤΟ σημαντικοτερο προβλημα οταν δεν παταμε φρενο σε φαναρι ειναι πως δν αναβουν τα φωτα πισω και μπορει καποιος να πεσει πανω μας.*Αν καποιος πεσει απο πισω σου....μικρη διαφορα θα εχει αν πατας φρενο ή οχι εκτος αν πατας πολυ δυνατα.
-
W202 AMG πάντα ήπια φρενάρω και σταδιακά μόλις πλησιάσω σε φανάρι. Απλά συνήθως το αφήνω το φρένο μόλις ακινητοποιηθεί το αμάξι. Τώρα για να μην καταλάβει ο άλλος ότι είμαι σταματημένος - σε φανάρι κιόλας (!) - πρέπει να έχει πολλή ταχύτητα. Σχετικά με αυτό που λες στο τέλος, αν πατάω πολύ δυνατά το φρένο ενώ είμαι ακινητοποιημένος, τότε δεν προκαλώ ιδιαίτερες φθορές;
-
Τι αποριες εχετες ελεος!!ζηστε και λιγο οχι μονο μιζερια!! Πατατο το γαμ..τι σε πειραζει?αν χαλασει θα εισαι ο πρωτος..
-
Ο χρήστης vasil έγραψε:
W202 AMG πάντα ήπια φρενάρω και σταδιακά μόλις πλησιάσω σε φανάρι. Απλά συνήθως το αφήνω το φρένο μόλις ακινητοποιηθεί το αμάξι. Τώρα για να μην καταλάβει ο άλλος ότι είμαι σταματημένος - σε φανάρι κιόλας (!) - πρέπει να έχει πολλή ταχύτητα. Σχετικά με αυτό που λες στο τέλος, αν πατάω πολύ δυνατά το φρένο ενώ είμαι ακινητοποιημένος, τότε δεν προκαλώ ιδιαίτερες φθορές;Απο τη στιγμη που δεν υπαρχει κυλιση αρα και τριβη δεν φθειρεται απολυτως τιποτα,ακομη και αν κατσεις εκει με το ποδι στο φρενο 3 εβδομαδες!!!!!!! Οκ θα καψεις καμια λαμπα στα στοπ..........
-
Ο χρήστης giannisae έγραψε:
Τι αποριες εχετες ελεος!!ζηστε και λιγο οχι μονο μιζερια!! Πατατο το γαμ..τι σε πειραζει?αν χαλασει θα εισαι ο πρωτος..Mhxanologaraaa mou...
-
Διαγράφηκαν προσβλητικά σχόλια. [mod]
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
W202 AMG πάντα ήπια φρενάρω και σταδιακά μόλις πλησιάσω σε φανάρι. Απλά συνήθως το αφήνω το φρένο μόλις ακινητοποιηθεί το αμάξι. Τώρα για να μην καταλάβει ο άλλος ότι είμαι σταματημένος - σε φανάρι κιόλας (!) - πρέπει να έχει πολλή ταχύτητα. Σχετικά με αυτό που λες στο τέλος, αν πατάω πολύ δυνατά το φρένο ενώ είμαι ακινητοποιημένος, τότε δεν προκαλώ ιδιαίτερες φθορές;
Απο τη στιγμη που δεν υπαρχει κυλιση αρα και τριβη δεν φθειρεται απολυτως τιποτα,ακομη και αν κατσεις εκει με το ποδι στο φρενο 3 εβδομαδες!!!!!!! Οκ θα καψεις καμια λαμπα στα στοπ..........
Α οκ, είχα άλλη εντύπωση. Eυχαριστώ πολύ για τη διευκρίνιση!
-
Δεν ξέρω για δίσκους, αλλά σε ταμπούρα δημιουργείται θέμα αν μένουν καιρό μπλοκαρισμένα.
-
Και όταν σε χτυπήσει χωρίς φρένο απο πίσω κάποιο αμάξι παθαίνεις μικρότερη ζημια. Διαπιστωμένο σε μένα σε ένα πούντο που είχα. Αλλαξα μόνο προφυλακτήρα .Γλύτωσα πορτα αποσκευών και πατωμα . Ευτυχώς δεν βρήκα στον μπροστινό γιατί πρόλαβα μετά να πατησω φρένο . Ειχα κρατήσει απόσταση.
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Δεν ξέρω για δίσκους, αλλά σε ταμπούρα δημιουργείται θέμα αν μένουν καιρό μπλοκαρισμένα.Και όταν σε χτυπήσει χωρίς φρένο απο πίσω κάποιο αμάξι παθαίνεις μικρότερη ζημια. Διαπιστωμένο σε μένα σε ένα πούντο που είχα. Αλλαξα μόνο προφυλακτήρα .Γλύτωσα πορτα αποσκευών και πατωμα . Ευτυχώς δεν βρήκα στον μπροστινό γιατί πρόλαβα μετά να πατησω φρένο . Ειχα κρατήσει απόσταση.
Ναι η αλήθεια είναι ότι αυτό είναι ένα θέμα...
-
Καλησπέρα!Ξερω οτι οταν εχεις ζεστανει πολυ τα φρενα και πεσεις σε νερα στραβωνουν οι δισκοπλακες...ισχυει οτι αν μπεις στα νερα με πατημενο φρενο δεν στραβωνουν γιατι εξατμιζεται το νερο?
-
Ο χρήστης Sfak έγραψε:
Καλησπέρα!Ξερω οτι οταν εχεις ζεστανει πολυ τα φρενα και πεσεις σε νερα στραβωνουν οι δισκοπλακες...ισχυει οτι αν μπεις στα νερα με πατημενο φρενο δεν στραβωνουν γιατι εξατμιζεται το νερο?Τίποτα δεν ισχύει από ότι λες, τα φρένα στραβώνουν από τις επαναλαμβανόμενες υψηλές θερμοκρασίες και κύκλους ψύξης, γίνονται σαν ruffles στην εξωτερική τους περίμετρο η οποία διαστέλλεται περισσότερο από το κέντρο και δεν επιστρέφει στην αρχική του θέση με την ίδια ακρίβεια, όταν αυτό συμβαίνει συχνά τότε οι δίσκοι στραβώνουν.
Επίσης μπορεί να είναι ίσιοι αλλά το πεντάλ να τρέμει, αυτό συμβαίνει γιατί οι κόντρες της βάνας αερισμού είναι αραιές , πχ 36 και κατά την ψύξη των δίσκων υπάρχει συστολή του δίσκου σε εκείνα τα σημεία , έτσι βουλιάζει η επιφάνεια τριβής εκεί που πατάει το τακάκι ανάμεσα στις κόντρες που υπάρχουν για τον αερισμό του δίσκου
Όταν ο τροχός περνάει από λακκούβα με νερά το λάστιχα τα διώχνει δεξιά και αριστερά και δεν ωρέχονται οι δίσκοι τόοσ ώστε να στραβώσουνμε την προϋπόθεση ότι εκείνη τη στιγμή είχαν πάνω από 300c, αλλά και τότε η ποσότητα του νερού είναι ελάχιστη και εξατμίζεται άμεσα χωρίς να επηρεάσει τους δίσκους, για όλα τα στραβά και τις φθορές των φρένων φταίνε οι μεγάλες θερμοκρασίες.
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Επίσης μπορεί να είναι ίσιοι αλλά το πεντάλ να τρέμει, αυτό συμβαίνει γιατί οι κόντρες της βάνας αερισμού είναι αραιές , πχ 36 και κατά την ψύξη των δίσκων υπάρχει συστολή του δίσκου σε εκείνα τα σημεία , έτσι βουλιάζει η επιφάνεια τριβής εκεί που πατάει το τακάκι ανάμεσα στις κόντρες που υπάρχουν για τον αερισμό του δίσκουΑν έχεις την καλοσύνη επειδή πολύ πιθανόν να αντιμετωπίζω κάτι παρόμοιο, πως αντιμετωπίζεται αυτό??
-
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
Επίσης μπορεί να είναι ίσιοι αλλά το πεντάλ να τρέμει, αυτό συμβαίνει γιατί οι κόντρες της βάνας αερισμού είναι αραιές , πχ 36 και κατά την ψύξη των δίσκων υπάρχει συστολή του δίσκου σε εκείνα τα σημεία , έτσι βουλιάζει η επιφάνεια τριβής εκεί που πατάει το τακάκι ανάμεσα στις κόντρες που υπάρχουν για τον αερισμό του δίσκου
Αν έχεις την καλοσύνη επειδή πολύ πιθανόν να αντιμετωπίζω κάτι παρόμοιο, πως αντιμετωπίζεται αυτό??
H πλέον προσιτή λύση είναι ένα σέτ διαιρούμενων δίσκων που τους επιτρέπει να διαστέλλονται και να συστέλονται πιο ελεύθερα από το κλασσικό κέντρο που έχουν οι δίσκοι του εμπορίου, ακόμα καλύτερα να τοποθετηθεί και ένα τακάκι με υψηλότερο συντελεστή τριβής.
-
Ευχαριστώ!!
-
Λοιπον... τα φωτα σας..!
Σε τσαχουρωμα φρενων απο τα 140χλμ το αμαξι οχι παντα μου κανει ενα μικρο τραβηγμα δεξια αλλα οχι με την εννοια του 'τραβαει' οπως ολοι ξερουμε , αλλα με την αισθηση οτι μπαινει σε καποια ¨ραγα¨για 1-2'. Γενικοτερα δεν τρεμει , δεν τραβαει σε πορεια , δεν τραβαει σε φρεναρισμα απο μικρες ταχυτητες RainExpert 3 , εικαζω ισως ειναι απο το ελαστικο επειδη ειναι κατευθυνομενο το οποιο με εχει αφησει κατα ευχαριστημενο εως τωρα και δεν μου εχει δημιουργησει το παραμικρο θεμα στο αμαξι. Τι μπορει να ειναι ή και να μην ειναι.
-
Ο χρήστης fiatz έγραψε:
Λοιπον... τα φωτα σας..!Σε τσαχουρωμα φρενων απο τα 140χλμ το αμαξι οχι παντα μου κανει ενα μικρο τραβηγμα δεξια αλλα οχι με την εννοια του 'τραβαει' οπως ολοι ξερουμε , αλλα με την αισθηση οτι μπαινει σε καποια ¨ραγα¨για 1-2'. Γενικοτερα δεν τρεμει , δεν τραβαει σε πορεια , δεν τραβαει σε φρεναρισμα απο μικρες ταχυτητες RainExpert 3 , εικαζω ισως ειναι απο το ελαστικο επειδη ειναι κατευθυνομενο το οποιο με εχει αφησει κατα ευχαριστημενο εως τωρα και δεν μου εχει δημιουργησει το παραμικρο θεμα στο αμαξι. Τι μπορει να ειναι ή και να μην ειναι.
Μαλλον ο κατανεμιτης πιεσης των φρενων,δινει μεγαλυτερη πιεση στη δεξια δαγκανα κατι που γινεται αντιληπτο σε δυνατο φρεναρισμα και με πολλα χλμ......ρυθμιζεται αυτο σε ενα καλο φρενομαστορα.
Φρένα!!! Εντυπώσεις και απόψεις