-
Γιατί έχουν τόσο τρελές τιμές κάποιες πινακίδες στην Αγγλία? πχ : http://www.northumbrianumbers.com/latest_stock.htm
Και πόσο μ@λακας πρέπει να είναι κάποιος για να δώσει 30,000 λίρες για μια πινακίδα?
-
Γιατί έχουν τόσο τρελές τιμές κάποιες πινακίδες στην Αγγλία? πχ : http://www.northumbrianumbers.com/latest_stock.htm
Και πόσο μ@λακας πρέπει να είναι κάποιος για να δώσει 30,000 λίρες για μια πινακίδα?
-
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Tσεκαρετε κι αυτο:http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2474463105&category=18180
'You are bidding on the NUMBER PLATE and NOT the car. '
Ευτυχώς που το είδα τελευταία στιγμή, γιατί παραλίγο να φάω όλες τις οικονομίες μου!
-
Απο Ελλήνοαμερικανους στο ΝJ.
SKATULA
ECMALKS
CULATER
GRECHIK
MANOULA
GRNONOS -
Γιατι αυτα τα αυτοκινητα που φερνουν Ελλαδα πανε πισω ;
XOPIO
KAPSIA
KAPSIA2 -
Το σαββατοκυριακο που περασε γνωρισα εναν τυπο που ειχε αγορασει πριν απο 4 χρονια την πινακιδα D3MON για 3500 λιρες. Ετσι ειπε οτι τον φωναζουν κ δεν ειναι κανας εκπροσωπος του διαβολου στη γη.. Μου ειπε οτι περυσι καποιος του ζητησε να την αγοασει για 75000 λιρες κ φετος ειχε αλλη μια προσφορα για 40,000 λιρες... Αλλα δε 8α την εδινε με τπτ.. 'This is MY number plate!!'
Για την ιστορια αυτη η πινακιδα ηταν πανω σε volvo 480 270bhp...
-
vanitas vanitatis....
-
Είδα φωτό στο βημαγκαζίνο χθες του Beckam με την Ferrari με πινακίδες D 7 DVB (από το David Victoria Beckam)
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Να κάνω μια ερώτηση σε όλους:Αν είχατε τη δυνατότητα να βάλετε personalized πινακίδα στο αυτοκίνητό σας τι λέξη θα διαλέγατε; (Μέχρι 7 γράμματα)
ARTECH
-
Να σας ρωτήσω κάτι για να μην ανοίγω νέο θέμα... Δεν βρήκα κάτι παρόμοιο αλλού.
Έβγαλα την πινακίδα μου και πέταξα το πλαστικό της Vitacar γιατί μου τη δίνει να κάνω διαφήμιση χωρίς να πληρώνομαι και δη σε μια τέτοια !@#$%^&*αντιπροσωπεία. Θα ήθελα να βάλω κάτι άλλο... κάτι χιουμοριστικό ίσως, κάτι προσωπικό... δεν έχω ιδέα, πάντως κάτι άλλο! Πού να ψάξω; Υπάρχουν μαγαζιά που φτιάχνουν τέτοια;
Α, και κάτι άλλο... έχει κάποιο συγκεκριμένο όνομα, για να σταματήσω να το αποκαλώ 'μαύρο-πλαστικό-που-στηρίζει-την-πινακίδα-και-διαφημίζει-το-τελευταίο-service-centre';; -
Ο χρήστης artech έγραψε:
Να κάνω μια ερώτηση σε όλους:
Αν είχατε τη δυνατότητα να βάλετε personalized πινακίδα στο αυτοκίνητό σας τι λέξη θα διαλέγατε; (Μέχρι 7 γράμματα)
ARTECH
sailor
-
Ο χρήστης artech έγραψε:
Α, και κάτι άλλο... έχει κάποιο συγκεκριμένο όνομα, για να σταματήσω να το αποκαλώ 'μαύρο-πλαστικό-που-στηρίζει-την-πινακίδα-και-διαφημίζει-το-τελευταίο-service-centre';;
Πλαισιο πινακιδας ;
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Να κάνω μια ερώτηση σε όλους:Αν είχατε τη δυνατότητα να βάλετε personalized πινακίδα στο αυτοκίνητό σας τι λέξη θα διαλέγατε; (Μέχρι 7 γράμματα)
MRXAROS
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
MRXAROS
Μπράβο αυτογνωσία!!!
-
Βασικά είναι διεστραμμένη αίσθηση του χιούμορ και διάθεση για ψάρωμα...
-
Κάπως άσχετο:
είδα χθες ένα peugeot 106 με αυτοκόλλητο πίσω που έγραφε 'Street Racing Is Not Illegal'. Άντε να πει ο τύπος στον τροχονόμο που θα το έχει διαβάσει (και θα το έχει καταλάβει) δικαιολογίες γιατί έτρεχε. -
Αυτό δεν είναι τίποτα... Υπάρχουν κι άλλα, όπως το 'I TURN THE PETALO WITH NO TOMORROW'...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Πλαισιο πινακιδας ;
Σωστά! Τι ζώον...(εγώ ). Πού μπορώ να αγοράσω κάτι τέτοιο;;
-
Παιδιά, να ρωτήσω κάτι άσχετο.... Οι πινακίδες ΙΒΑ, ΙΒΒ κτλ, είναι η πολύ καινουργια σειρά ??
Πινακίδες κυκλοφορίας.....