-
[quote='Babbis']
Από κει και πέρα αν πρόσεχες πριν ποστάρεις θα έβλεπες ότι η συζήτηση ξεκίνησε ως εξής:Είπα ότι η Μ3 είναι ένα ονειρικό και εκπληκτικό αμάξι που θα το αγόραζα με χίλια αλλά θα ήταν ακόμα καλύτερο αν είχε:
1.transaxle αρχιτεκτονική
2. Διπλά ψαλίδία.To ότι δεν έχει δεν σημαίνει ότι δεν είναι σούπερ ντούπερ. Απλά σημαίνει ότι δεν είναι τόσο καλή όσο μπορούσε.
Ο nass είπε ότι αν είχε αυτά τα δύο θα κόστιζε 150000
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Βabbis για ποιο λογο εγραψες ολοκληρο κατεβατο?????
Αν ημουν ειρωνικος θα εγραφες σελιδες?
Kριμα που η ///M division ειναι τοσο αχρηστη που ξεχασε να βαλει..transaxle αρχιτεκτονική -Διπλά ψαλίδία........
τεσπα .....///Μay the force be with you!Φίλε μου pad. Kάνεις λες και δεν εχει κανέις το δικαίωμα να γράψει κάποια κριτική για την BMW.
Έγραψα κατεβατά γιατί η συγγραφή μεγάλων ποστ στο φόρουμ είναι ένα από τα χόμπι μου
Σου είναι τόσο δύσκολο να καταλάβεις ότι την γουστάρω πολύ την Μ3 αλλά θα την γούσταρα ακόμα πιο πολύ με transaxle?
Nα στο κάνω πιο νια-νια να το καταλάβεις μπας και 'ξεκολήσεις'
Και την GT που πήρα την πάω πολύ και την γουσταρω αλλά θα την γούσταρα πιο πολύ με 10 άλογα παραπάνω και πίσω κίνηση!! παρά με την εμπρός.
Αυτό δεν έχει να κάνει με το πόσο χαρούμενος ή ικανοποιημένος είμαι με το αμάξι που πλήρωσα!
Έτσι είναι και με την Μ3. Αν είχα 80χιλιάρικα για αμάξι Μ3 θα έπερνα αλλά θα έλεγα γιατι να μην έχει transaxle όπως τώρα λέω γιατί να μην έχει πίσω κίνηση η GT.
Ελπίζω να ξεκολήσεις τώρα
Κοιτα να δεις μεγαλε..δεν χρειαζεται να μου το κανεις νια-νια για να καταλαβω την ξεροκεφαλια σου.......
Καλη η θεωρια....αλλα στην πραξη αλλαζουν τα πραγματα.....ξεκολα..
Babbis...δεν εχω ορεξη για παρεξηγησεις...........δεν προκειται να γραψω σελιδες για να αποδειξω αν ειναι καλοστημενη η οχι η Μ3....... -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ikar äå óïõ åßðå êáíåßò üôé åßóáé Üó÷åôïò.
¼óï ãéá ôçí audi ôé ó÷Ýóç Ý÷åé ôï áðü ðüôå ÷ñïíïëïãåßôáé ìßá åôáéñåßá ìå ôçí éóôïñßá ôçò? ÐÞãáéíå ìåñéêÝò äåêáôåôßåò ðßóù êáé äåò ôá áõôïêßíçôá èñýëïõò ðïõ Ý÷åé âãÜëåé ç Alfa Romeo êáé èá êáôáëÜâåéò ôé èá ðåé éóôïñßá. Ç audi ôé åß÷å ôüôå?
Ôï üôé áðëÜ áðü´ôüôå ÷ñïíïëïãåßôáé, äçëáäÞ áðü ôüôå õðÞñ÷å äå ìïõ ëÝåé êÜôé!!!!!
Á, êáé ãéá ðåò ìïõ Ýíá éóôïñéêü ìïíôÝëï ôçò Audi.....Åãþ Ý÷ù Ý÷ù ðéï ìåãÜëç éóôïñßá áðü ôçí Audi...åßìáé 31!
ÌÞðùò íá êÜíù áßôçóç óôçí ÖÉËÐÁ?ÊáëÜ ñå!Åðßôçäåò ôï êÜíåôå?Åóåßò äåí ãñÜöåôå ïôß Ý÷åé áãùíéóôéêÞ éóôïñßá 25 ÷ñüíùí?
ðïéïò Ýãñáøå üôé Ý÷åé áãùíéóôéêÞ éóôïñßá 25 ÷ñüíùí;
To link ðïõ ìáò ðáñÝðåìøåò...
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Κοιτα να δεις μεγαλε..δεν χρειαζεται να μου το κανεις νια-νια για να καταλαβω την ξεροκεφαλια σου.......
Καλη η θεωρια....αλλα στην πραξη αλλαζουν τα πραγματα.....ξεκολα..Ξεροκέφαλος είμαι εγώ που αναγνωρίζω τα μείον του αυτοκινήτου μου? και ταυτοχρονα δηλώνω εν-δυνάμει αγοραστης της Μ3 αν είχα τα φράγκα
Ενώ εσύ που δεν αναγνωρίζεις τα μέιον δεν είσαι ξεροκέφαλος?
Τρυκιμία εν κρανίω Ούτε ο δημιουργός του να είσαι
Υ.Γ.
Θα σου κάνει καλό να διαβάσεις το thread: Το θάψιμο της εβδομάδας. στα περι αυτοκίνησης.
Εκεί θα δεις ότι κανένα αμάξι δεν είναι τέλειο! Κριτική χωράει παντού!! -
Θεωρείς ιστορία τα 25 χρόνια???
Και ως μοντέλο έχεις να αναφέρεις το quattro? Πράγματι καλό αλλά μόνο του δε γράφει ιστορία. Καλώς η κακώς τα audi την τελευταία 10ετία-15ετία έγιναν αυτοκίνητα κάποιας αξιοπιστίας... -
Ο χρήστης Spidey_TS έγραψε:
To link που μας παρέπεμψες...
το link έχει πάρα πολλά, όπως επίσης και φωτογραφίες πολλών μοντέλων Audi και συγγενών
αν τώρα εσείς βγάλατε μόνο τα 25 χρόνια quattro απ' όλα αυτά...
-
Έχουμε ξεφύγει πάλι από το θέμα ρε παιδιά
-
Ο χρήστης car_crazy έγραψε:
Καλώς η κακώς τα audi την τελευταία 10ετία-15ετία έγιναν αυτοκίνητα κάποιας αξιοπιστίας...Ενώ τα AR έγιναν αυτοκίνητα πλήρους αναξιοπιστίας..
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Καλη η θεωρια....αλλα στην πραξη αλλαζουν τα πραγματα.....ξεκολα..Ξεροκέφαλος είμαι εγώ που αναγνωρίζω τα μείον του αυτοκινήτου μου? και ταυτοχρονα δηλώνω εν-δυνάμει αγοραστης της Μ3 αν είχα τα φράγκα
Ενώ εσύ που δεν αναγνωρίζεις τα μέιον δεν είσαι ξεροκέφαλος?
Τρυκιμία εν κρανίω Ούτε ο δημιουργός του να είσαι
Υ.Γ.
Θα σου κάνει καλό να διαβάσεις το thread: Το θάψιμο της εβδομάδας. στα περι αυτοκίνησης.
Εκεί θα δεις ότι κανένα αμάξι δεν είναι τέλειο! Κριτική χωράει παντού!!Δεν σε κρινω επειδη κρινεις ενα αυτοκινητο....δικαιωμα σου..
Απλα εγω το συγκεκριμενο αυτοκινητο θα μπορουσα να το κρινω για αλλα πραγματα...οχι για την αναρτηση....
Τεσπα...δεν βγαινει ακρη μονο με την θεωρια και με το μπλα-μπλα.....
Προσπαθεις να με κανει να φανω κολιμενος με την συγκεκριμενη εταιρια.....αλλα εχασες....ειμαι γενικοτερα λατρης της πισω κινησης......
Αν ηθελες πισωκινητο με παραπανω δυναμη θα επαιρνες rx8....και αν ηθελες καλοστημενο μπροστοκινητο με δυναμη θα επαιρνες type r-golf gti.......αλλα μαλλον εισαι λατρης 'premium'(poυl mour) καταστασεων...
Τελος απο μενα.. -
Αναξιοπιστίας????
Είχες ποτέ σου Alfa Romeo και σου έβγαλε πολλά προβλήματα? Έχει κολλήσει αυτή η καραμέλα στα στόματα πολλών αλλά εγώ που έχω Alfa Romeo και μάλιστα πολλά χρόνια δεν έχω παρατηρήσει όλα αυτά τα προβλήματα. Αυτό που ξέρω ότι η 155 μου ακόμα κρατάει και μπαίνει σαν τρένο στις στροφές και όχι σαν βάρκα audi 80 (αντιστοιχια εποχής) . -
Ο χρήστης car_crazy έγραψε:
Αναξιοπιστίας????
Είχες ποτέ σου Alfa Romeo και σου έβγαλε πολλά προβλήματα? Έχει κολλήσει αυτή η καραμέλα στα στόματα πολλών αλλά εγώ που έχω Alfa Romeo και μάλιστα πολλά χρόνια δεν έχω παρατηρήσει όλα αυτά τα προβλήματα. Αυτό που ξέρω ότι η 155 μου ακόμα κρατάει και μπαίνει σαν τρένο στις στροφές και όχι σαν βάρκα audi 80 (αντιστοιχια εποχής) .Αστειευόμενος το έκανα το σχόλιο, εξού και τα smileys. Μην αρπάζεστε με το παραμικρό..
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Δεν σε κρινω επειδη κρινεις ενα αυτοκινητο....δικαιωμα σου..
Απλα εγω το συγκεκριμενο αυτοκινητο θα μπορουσα να το κρινω για αλλα πραγματα...οχι για την αναρτηση....
Προσπαθεις να με κανει να φανω κολιμενος με την συγκεκριμενη εταιρια.....αλλα εχασες....ειμαι γενικοτερα λατρης της πισω κινησης......
Αν ηθελες πισωκινητο με παραπανω δυναμη θα επαιρνες rx8....και αν ηθελες καλοστημενο μπροστοκινητο με δυναμη θα επαιρνες type r-golf gti.......αλλα μαλλον εισαι λατρης 'premium'(poυl mour) καταστασεων...
Τελος απο μενα..Τα χάπια σου! θα μας πάθεις και τίποτα
Αν ήθελα πουλ μουρ έπερνα ή όχι 318-320 μτχ 1-2 ετών? ή S60T καινούριο , 120 καινούρια κλπ κλπ
Η Alfa έχει άλλες χαρές που σε κάνουν να κολλάς και οι χιλιάδες πορωμένοι alfisti το αποδεικνύουν εκτός αν υπάρχει ομαδική παράνοια. Όπως έχουν βέβαια και μειονεκτήματα.
Στην αυτοκίνηση και στα αυτοκίνητα υπάρχουν αρκετά πράγματα μη μετρήσιμα που σε κάνουν να πορωθείς και να επιλέξεις!! Δεν είναι όλα κουκιά μετρημένα.Μερικοί άνθρωποι επιλέγουν αμάξι όπως την γυναίκα. Όποιο σου κάνει κλικ και όχι απαραίτητα όποιο είναι το πιο 'καλό' κορίτσι από σπίτι!!
Πάντως έχει γέλιο! Αν τώρα πω ότι σου αρεσει η BMW λόγω πουλ-μουρ θα πάθεις εγκεφαλικό
Δεν θα το πω διότι σέβομαι την BMW και τις αμαξάρες που βγάζει.
Αλλά να πεις εσύ ότι η GT είναι πουλ μουρ . Να το πει ένας RX8 owner! ή ο GTi!!
Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινι
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
ôï link Ý÷åé ðÜñá ðïëëÜ, üðùò åðßóçò êáé öùôïãñáößåò ðïëëþí ìïíôÝëùí Audi êáé óõããåíþí
áí ôþñá åóåßò âãÜëáôå ìüíï ôá 25 ÷ñüíéá quattro áð' üëá áõôÜ...
To link ìðïñåß íá Ý÷åé ðïëëÜ , áñ÷ßæåé üìùò ìå áõôü êáé óõíÞèùò îåêéíþíôáò Ýíá topic ãñÜöåéò ôá óçìáíôéêüôåñá íïìßæù êáé ü÷é ôéò ëåðôïìÝñåéåò...ðïõ èá ôï ëÝù ðÜíôá , ç Audi ðñéí Þôáí ëåðôïìÝñåéåò.
Á!...êáé ôï quattro(åìðïñéêÞ ïíïìáóßá) Þ ìÜëëïí ç ôåôñáêßíçóç äåí åßíáé åð'ïõäåíß åöåýñåóç ôçò Audi ïýôå êáé ÷ñçóéìïðïéÞèçêå ðñþôç öïñÜ áðü áõôÞ óôá ñÜëé...ôçí ðñüëáâå ç Saab. -
To link που μας παρέπεμψες...
το link έχει πάρα πολλά, όπως επίσης και φωτογραφίες πολλών μοντέλων Audi και συγγενών
αν τώρα εσείς βγάλατε μόνο τα 25 χρόνια quattro απ' όλα αυτά...
To link μπορεί να έχει πολλά , αρχίζει όμως με αυτό και συνήθως ξεκινώντας ένα topic γράφεις τα σημαντικότερα νομίζω και όχι τις λεπτομέρειες...που θα το λέω πάντα , η Audi πριν ήταν λεπτομέρειες.
Α!...και το quattro(εμπορική ονομασία) ή μάλλον η τετρακίνηση δεν είναι επ'ουδενί εφεύρεση της Audi ούτε και χρησιμοποιήθηκε πρώτη φορά από αυτή...την πρόλαβε η Saab.Jensen FF
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
σαν την 316 ένα πράγμα όχι μην το ξαναγράψετε! οι ΒMW δεν είναι για πουλ μουρ, είναι μόνο για τους λάτρεις τις πίσω κίνησης
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
ôï link Ý÷åé ðÜñá ðïëëÜ, üðùò åðßóçò êáé öùôïãñáößåò ðïëëþí ìïíôÝëùí Audi êáé óõããåíþí
áí ôþñá åóåßò âãÜëáôå ìüíï ôá 25 ÷ñüíéá quattro áð' üëá áõôÜ...
To link ìðïñåß íá Ý÷åé ðïëëÜ , áñ÷ßæåé üìùò ìå áõôü êáé óõíÞèùò îåêéíþíôáò Ýíá topic ãñÜöåéò ôá óçìáíôéêüôåñá íïìßæù êáé ü÷é ôéò ëåðôïìÝñåéåò...ðïõ èá ôï ëÝù ðÜíôá , ç Audi ðñéí Þôáí ëåðôïìÝñåéåò.
Á!...êáé ôï quattro(åìðïñéêÞ ïíïìáóßá) Þ ìÜëëïí ç ôåôñáêßíçóç äåí åßíáé åð'ïõäåíß åöåýñåóç ôçò Audi ïýôå êáé ÷ñçóéìïðïéÞèçêå ðñþôç öïñÜ áðü áõôÞ...ôçí ðñüëáâå ç Saab.Jensen FF
Έκανα ήδη edit στο προηγούμενο post γιατί εννοούσα τα ράλι
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Äåí èá ôï ðù äéüôé óÝâïìáé ôçí BMW êáé ôéò áìáîÜñåò ðïõ âãÜæåé.
óáí ôçí 316 Ýíá ðñÜãìá ü÷é ìçí ôï îáíáãñÜøåôå! ïé ÂMW äåí åßíáé ãéá ðïõë ìïõñ, åßíáé ìüíï ãéá ôïõò ëÜôñåéò ôéò ðßóù êßíçóçò
Ïé Bmw åßíáé ìüíï ãéá ðïõë-ìïõñ êáé ìðïýëçäåò.
Áí èÝëåéò ùñáßá ðéóùêïýíá ðáßñíåéò ð.÷. MX-5 -
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Δεν σε κρινω επειδη κρινεις ενα αυτοκινητο....δικαιωμα σου..
Τελος απο μενα..Τα χάπια σου! θα μας πάθεις και τίποτα
Αν ήθελα πουλ μουρ έπερνα ή όχι 318-320 μτχ 1-2 ετών? ή S60T καινούριο , 120 καινούρια κλπ κλπ
Η Alfa έχει άλλες χαρές που σε κάνουν να κολλάς και οι χιλιάδες πορωμένοι alfisti το αποδεικνύουν εκτός αν υπάρχει ομαδική παράνοια. Όπως έχουν βέβαια και μειονεκτήματα.
Στην αυτοκίνηση και στα αυτοκίνητα υπάρχουν αρκετά πράγματα μη μετρήσιμα που σε κάνουν να πορωθείς και να επιλέξεις!! Δεν είναι όλα κουκιά μετρημένα.Μερικοί άνθρωποι επιλέγουν αμάξι όπως την γυναίκα. Όποιο σου κάνει κλικ και όχι απαραίτητα όποιο είναι το πιο 'καλό' κορίτσι από σπίτι!!
Πάντως έχει γέλιο! Αν τώρα πω ότι σου αρεσει η BMW λόγω πουλ-μουρ θα πάθεις εγκεφαλικό
Αλλά να πεις εσύ ότι η GT είναι πουλ μουρ . Να το πει ένας RX8 owner! ή ο GTi!!
Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινι
Ελεγα να μην συνεχισω αλλα τελικα μαλλον πρεπει να διαβασεις πααααααααρα πολλα ποστ για να καταλαβεις ....
Παντα ελεγα οτι οι 'απλες' BMW ειναι αρκετα ακριβες..ΠΟΤΕ δεν ειπα το αντιθετο...
Οσο για τα σχοινια και τους κρεμασμενους....παλι επεσες εξω...
Ποτε δεν θα εδινα 30000€ για gt 1.8....οπως και δεν θα εδινα 43000€ για 325compact...εδωσα 25000€ για ενα αυτοκινητο ατρακαριστο-σχεδον καινουργιο (9000χλμ)....αρα ασε τα σχοινια στην ακρη.....η κρατα τα για σενα! -
σαν την 316 ένα πράγμα όχι μην το ξαναγράψετε! οι ΒMW δεν είναι για πουλ μουρ, είναι μόνο για τους λάτρεις τις πίσω κίνησης
**
Οι Bmw είναι μόνο για πουλ-μουρ και μπούληδες.**
Αν θέλεις ωραία πισωκούνα παίρνεις π.χ. MX-5Ειδικά η Μ3 και η Μ5..
-
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ALFAROMEO 159!
Alfa Romeo 159 & 159TBi