-
Νομιζω ο gatoz
-
Νομιζω οτι η καλυτερη επιλογη για αυτοκινητο με ικανοποιητικο γκαζι,σχετικα χαμηλη κατανάλωση, αξιοπιστια,χωρους, και για καθημερινη χρηση ειναι μονοδρομος το civic 1.8 αυτα που βλεπω στις αγγελιες βεβαια τα 'καλα' ειναι τσουχτερα στην τιμη.
πχ
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/9059216/ -
Συγγνωμη για το civic hatchback μιλαμε τοση ωρα? Αυτο ειναι 'αμαξακι' μπροστα στην 159.. Νομιζω για το sedan λεγαμε που εχει νοημα να το κοιτας. Μαλιστα σαν επιβατης μ αρεσε και σαν αμαξι και εχει και εξαιρετικο ταμπλω (ισχυει και για το hatch αν και διαφορετικης σχεδιασης μεταξυ τους).
-
ναι για το hatchback μιλουσα το sedan δεν μ αρεσει.αλλα εχω την εντυπωση πως το sedan εχει μικροτερο πορτ παγκαζ απο το hatchback και φυσικα πολυ μεγαλυτερο απο την 159
-
Μια άλλη βασική διάφορα ειναι οτι αποσο θυμαμαι το σεντάν ειναι made in Japan, ενω το αλλο αγγλικό. Κι εγω το σεντάν θα προτιμούσα (εκτος αν μιλούσαμε για το τάπερ οποτε εκει τα πραγματα άλλαζαν αρδην...)
-
Ο χρήστης johnnyfini έγραψε:
ναι για το hatchback μιλουσα το sedan δεν μ αρεσει.αλλα εχω την εντυπωση πως το sedan εχει μικροτερο πορτ παγκαζ απο το hatchback και φυσικα πολυ μεγαλυτερο απο την 159Ισχυει αυτο που λες. Ιδιως το hatchback ειχε πορτμπαγκαζ αυτοκινητου μεγαλυτερης κατηγοριας!
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
O φιλος σου ειναι οφθαλμιατρος μηπως?Δικηγόρος και άρρωστος αλφίστι, από όταν έβγαλε δίπλωμα είχε μόνο alfa (33, 145,147 και την 159)
Επειδή έχει 2 μωρά μου έχει πει πολλές φορές ότι το πορτ μπαγκάζ έχει στενό άνοιγμα και δεν είναι πρακτικό.Προσωπικά μου αρέσει και η sportwagon, αυτή https://www.car.gr/8167546-alfa-romeo-a ... instictive έχει καλή τιμή και τον σωστό κινητήρα (μου φαίνεται αστείο να έχει ίδια τιμή με μερικά civic).
Το civic έχει αρκετά καλούς χώρους, πολύ καλό και οικονομικό μοτέρ και βέβαια την αξιοπιστία της honda. Αλλά πάνω από 8 χιλιάρικα δεν τα έδινα.
Η octavia 1.8 tsi είναι ένα τίμιο αυτοκίνητο με πολύ καλούς χώρους, ωραίο γκάζι, σχετικά ευχάριστο στον δρόμο και γενικά καλή αξιοπιστία. Θέλει καλό έλεγχο γιατί πολλοί έκαναν βελτίωση α' σταδίου (remap). Μπορείς να βρεις μοντέλα 2009-2010 (facelift) σε λογικές τιμές. Με 10-11 χιλιάρικα παίζουν και octavia scout με αχανείς χώρους και τετρακίνηση (αν σε ενδιαφέρει). -
+1 για τη sportwagon , το πιο όμορφο στέισον για τα γούστα μου κ μεγαλύτερη πρακτικότητα απο τα σεντάν. Θα απέφευγα να ειναι απο έμπορο ομως.
Γενικά απο την εμπειρία μου θα έλεγα οτι οι Α δεν ειναι τοσο family friendly αυτοκίνητα αν ψάχνεις χώρους κ άνεση ισως θα πρεπει να κοιτάξεις ειτε civic ειτε οκταβια. -
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
O φιλος σου ειναι οφθαλμιατρος μηπως?
Δικηγόρος και άρρωστος αλφίστι, από όταν έβγαλε δίπλωμα είχε μόνο alfa (33, 145,147 και την 159)
Επειδή έχει 2 μωρά μου έχει πει πολλές φορές ότι το πορτ μπαγκάζ έχει στενό άνοιγμα και δεν είναι πρακτικό.απλα η περιγραφη και τα χιλιομετρα κολλαγαν με τον οφθαλμιατρο μου, επισης βαμμενου αλφιστι και κατοχου και 75
-
Καλησπέρα στο forum,
να ξεθαψω το θέμα πάλι,
σε αγορά ενος Alfa Romeo Alfa 159 3.2 sw JTS 4x4 αυτόματο του 2009 που θέλω να προβώ εκτος απο τα βασικα ατρακάριστο κτλπ τι αλλό θα πρεπει να προσέξω?
θέλω το συγκεκριμένο γιατι πάντα μου άρεσε πολύ!!! -
Tα διαφορικά ίσως;
-
Ο χρήστης gregdim έγραψε:
Καλησπέρα στο forum,
να ξεθαψω το θέμα πάλι,
σε αγορά ενος Alfa Romeo Alfa 159 3.2 sw JTS 4x4 αυτόματο του 2009 που θέλω να προβώ εκτος απο τα βασικα ατρακάριστο κτλπ τι αλλό θα πρεπει να προσέξω?
θέλω το συγκεκριμένο γιατι πάντα μου άρεσε πολύ!!!Πολυ ειδικη αγορα για να υπαρχει συσσωρευμενη γνωση Με το καλο
Alfa Romeo 159 & 159TBi