-
Photos σε τεραστια αναλυση..
http://www.fiatautopress.ch/Benvenuto.cfm -
1.9 JTS Progression
1.9 JTS Distinctive
2.2 JTS Progression
2.2 JTS Distinctive
2.2 JTS Luxury
2.2 JTS Progression Q4
2.2 JTS Distinctive Q4
2.2 JTS Luxury Q4
3.2 V6 JTS Distinctive Q4
3.2 V6 JTS Luxury Q4
1.9 MJET Progression
1.9 MJET Distinctive
1.9 MJET Progression
1.9 MJET Distinctive
2.4 MJET Distinctive
2.4 MJET Luxury
2.4 MJET Distinctive Q4
2.4 MJET Luxury Q4 -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Να πω κι εγώ την άποψή μου:
Πιο μυώδες και αντρικό (αν μου επιτρέπετε) σχήμα σε σχέση με την λεπτεπίλεπτη και θηλυκή σιλουέτα της 156.Κι εμένα αυτή την εντύπωση μου δίνει. Κι αν αναλογιστούμε τις διαστάσεις του είναι λογικό.
Φίλτατε meco δεν είπαμε εμείς να πεις ουάου, αλλά όχι και να πούμε ότι ηΗ ΒΜW 3 ... είναι σίγουρα πολύ πιο ενδιαφέρουσα σχεδιαστικά...
Φωτιά θα πέσει να μας κάψει. Πλέον μάλιστα είμαι της άποψης ότι οι φωτογραφίες δίνουν μια πολύ σημαντική ιδέα για το τι θα δούμε. Η GT ήταν ωραία στις φωτογραφίες, ωραία και στην πραγματικότητα. Η 147 facelift ήταν κάπως δύσπεπτη στις φωτογραφίες, έτσι είναι και στην πραγματικότητα. Η 159 μοιάζει απίστευτη από κάποιες γωνίες, έτσι πιστεύω ότι θα είναι και όταν την δω από κοντά.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Να πω κι εγώ την άποψή μου:Το αυτοκίνητο πρέπει να αδικείται πολύ από τις φωτογραφίες. Και όχι, δε μοιάζει με τίποτα σαν facelift της 156. Πιο μυώδες και αντρικό (αν μου επιτρέπετε) σχήμα σε σχέση με την λεπτεπίλεπτη και θηλυκή σιλουέτα της 156. Εμένα περισσότερο μου θυμίζει την Alfetta, θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι η μετενσάρκωσή της.. Νομίζω πως πρέπει να τη δούμε από κοντά.
Το προσυπογράφω όλο,ιδιαίτερα το σχόλιο περί Alfetta...
-
Νομίζω ότι είναι μια κλασική περίπτωση 'υψηλών προσδοκιών'...κακά τα ψέματα, αν ο πρόγονος είναι ένα σχέδιο benchmark, τότε ο διάδοχος έχει τρομερά δύσκολο έργο. Και 9/10 δεν μπορεί να εντυπωσιάσει. Στον meco, μάλλον η 159 δεν είναι η εξαίρεση στον κανόνα. Στον alfista μάλλον είναι η εξαίρεση. Το σχόλιο για την Αλφέτα, ακόμα δεν το έχω συμμεριστεί. Θέλει μελέτη!
Παρεμπιπτόντως, και εγώ σαν facelift το βλέπω ακόμα. Αλλά όπως έχω πει εκατοντάδες φορές, άλλο φωτό και άλλο ζωντανό...
-
Ο χρήστης alfista έγραψε:
Φίλτατε meco δεν είπαμε εμείς να πεις ουάου, αλλά όχι και να πούμε ότι η
Η ΒΜW 3 ... είναι σίγουρα πολύ πιο ενδιαφέρουσα σχεδιαστικά...
Φωτιά θα πέσει να μας κάψει.
Δεν με κατάλαβες. Δεν λέω ότι είναι πιο ωραία. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι η BMW καινοτόμησε σχεδιαστικά με την καινούρια 3άρα πράγμα που δε συμβαίνει με τίποτα, στην 159.
Μπορεί να είναι αποδεκτή, ή ωραία στην καλυτερη περίπτωση, αλλά σίγουρα δεν είναι ξεχωριστή. -
Το θέμα για εμένα είναι οτι ακόμη και σήμερα η 156 παραμένει ένα ξεχωριστό μοντέλο οπότε η 159 αν είναι πιο μυώδης,όπως φαίνεται τουλάχιστον απο τις φωτογραφίες, θα είναι ΤΟ ξεχωριστό μεσαίο στη κατηγορία του.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Νομίζω ότι είναι μια κλασική περίπτωση 'υψηλών προσδοκιών'...κακά τα ψέματα, αν ο πρόγονος είναι ένα σχέδιο benchmark, τότε ο διάδοχος έχει τρομερά δύσκολο έργο. Και 9/10 δεν μπορεί να εντυπωσιάσει. Στον meco, μάλλον η 159 δεν είναι η εξαίρεση στον κανόνα. Στον alfista μάλλον είναι η εξαίρεση.Πράγματι αυτό είναι κάτι πολύ δύσκολο. Και για να είμαι ειλικρινής το φοβόμουνα πολύ αυτό το μοντέλο, αφού η alfa υπέπεσε σε κάποια ατοπήματα τώρα τελευταία. Παρόλα αυτά εμένα με κέρδισε, με πόρωσε, είδα συνολικά ένα νέο αμάξι. Ο meco ίσως όχι. Πιστεύω ότι η 159 έχει περισσότερες διαφορές από την 156 (έστω κι αν κάποιοι τις προσπερνάνε), σε σχέση με τους δυο γενιές 3άρας, απλά επειδή οι Ιταλοί μας έχουν δώσει και περισσότερα, συνεχίζουμε να τα ζητάμε. Σημασία πάντως έχουν οι πωλήσεις, και με τις εκδοσείς να ξεκινάνε από 1.9 δεν βλέπω να κάνει και ρεκόρ στην Ελλάδα. Για να δούμε...
-
Μην το λες αυτό για τον 1.9αρη...Δεν γίνεται να μην πουλήσει...Δεν του λείπει τίποτα για να πρωταγωνιστήσει. Εδώ πούλησαν οι 156 με τα 1.600 και τα 1.800 πριν τις αλλαγές στα τεκμήρια. Κοντεύουν να μας πείσουν να πάρουμε Φιέστα 1.6 (όχι για σπορ, αλλά γιατί το 1.4 δεν μπορεί) και θα κολλήσουμε στην Άλφα Ρομέο, που έχει και ένα πρεστίζ να (μετά συγχωρήσεως!); Εγώ πάντως δεν θα τα λυπόμουν τα Ευρώ...Στο κάτω-κάτω, σε τέτοιο αυτοκίνητο, αξίζει να έχεις ιπποδύναμη!
Πρώτη και σαφέστατη διαφορά, η μάσκα του Batman, ...ε, της Brera ήθελα να πω!!!
-
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Και πού ξέρετε ρε παιδιά τις επιδόσεις της Μόνικα;
Επειδή είναι καλλίγραμη είναι και καλή σε επιδόσεις;
Άμα έχεις την Μόνικα θα πρέπει να έχεις εσύ 'επιδόσεις'!
Αν είναι να θες τη Μόνικα για να χεις επιδόσεις δεν σε βλέπω καλά
Μάλλον εννοεί ότι αν δεν έχεις επιδόσεις,δεν θα έχεις για πολύ τη Μόνικα!
Ξεφύγαμεεεε....
Δεν είναι και απαραίτητο...
Ρώτα και τον Μπραντ Πιτ γιατί τον άφησε η Πάλτροου!
Μετά χτύπαγε το κεφάλι της στον τοίχο, αλλά και πάλι δεν ήρθε από εδώ να διορθώσει το λάθος!!Ξεφύγαμε για τα καλά λεμεεε!!!
(Μοντερέιτορ, θα μας βάλεις τιμωρία; )
-
-
Πάντως αντικαταστάτης της 156 είναι, και η 156 έχει πολύ καλό όνομα, και ακόμα και σήμερα είναι η πιό όμορφη της κατηγορίας, και μόνο γερασμένη δε δείχνει!
Γιατί σώνει και ντέ πρέπει να ανακαλύψουν ξανά τον τροχό οι Ιταλοί;
Πανέμορφη είναι, και το ότι δεν είναι εντελώς άσχετη σχεδιαστικά με την 156 εγώ μόνο ως ΠΡΟΣΟΝ το βλέπω!Από την άλλη γενικά τις γραμμές 156/Σπορτβάγκον πιο πολύ τις έχουν κοπιάρει οι γιαπωνέζοι στα Ακόρντ, παρά οι ίδιοι οι Ιταλοί στην 157/8/9 (αποφασίστεεεε!! )
-
Εμπορικα δεν τους επαιρνε τους ιταλους να πειραματιστουν με την 159...καλως επραξαν και δημιουργησαν πανω στην Αποδεκτη 156 ενα σχημα πιο ομοιογενες,επιθετικο με καθαρες,απαλες και ξεχωριστες γραμμες!
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Το σοκ ηταν μεγαλο μολις ειδαν την 159...περαστικα στους αιωνιους looser
JUST GOT TO HAVE ONE... ONE-FIVE-NINE!
Εσυ φιλε μου ζεις στο δικο σου κοσμο!!!!
ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ 159 ......ΟΥΤΕ Η MINARDI !!! -
απο τις φωτο φαινεται πανεμορφη
απο τιμες τι γινεται ?????
-
Απο τιμες υπολογιζε 2000 με 3000ευρω πανω απο τις αντιστοιχες εκδοσεις της 156.
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Απο τιμες υπολογιζε 2000 με 3000ευρω πανω απο τις αντιστοιχες εκδοσεις της 156.Είσαι σίγουρος για αυτές τις τιμές? Μου φαίνεται ότι θα καταστήσουν το αυτοκίνητο πολύ ακριβό και αν τελικά εφαρμοστούν, δεν βλέπω καλά τις πωλήσεις...
-
Nαι ναι οπως και με την Gt που ειχαν 300% αυξηση στις προβλεπομενες πωλησεις.Τοσα χρονια που η bmw εχει ακριβοτερα αυτοκινητα απο την αλφα πουλαει και περισσοτερο.Το ιδιο θα κανει τωρα και η αλφα με το ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ desing και την τελευταια λεξη της τεχνολογιας σε τετρακινηση-αναρτησεις.
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Nαι ναι οπως και με την Gt που ειχαν 300% αυξηση στις προβλεπομενες πωλησεις.Τοσα χρονια που η bmw εχει ακριβοτερα αυτοκινητα απο την αλφα πουλαει και περισσοτερο.Το ιδιο θα κανει τωρα και η αλφα με το ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ desing και την τελευταια λεξη της τεχνολογιας σε τετρακινηση-αναρτησεις.Χμμ ναι, είναι μία άποψη και αυτό. Αν οντως έχουν επενδύσει τόσο σε καινούριες τεχνολογίες, τότε δικαιολογείται η αυξημένη τιμή.
Alfa Romeo 159 & 159TBi