-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Απο τιμες υπολογιζε 2000 με 3000ευρω πανω απο τις αντιστοιχες εκδοσεις της 156.
Είσαι σίγουρος για αυτές τις τιμές? Μου φαίνεται ότι θα καταστήσουν το αυτοκίνητο πολύ ακριβό και αν τελικά εφαρμοστούν, δεν βλέπω καλά τις πωλήσεις...
Από ό,τι είδα τα κυβικά πλέον δεν θα ξεκινάνε από 1600, ούτε καν 1800, αλλά 1900 και JTS! Μην τα θέλουμε και όλα επίπεδα! (προσωπικά ΔΕΝ πιστεύω στην πλέον φτηνή έκδοση 156-159 η διαφορά να είναι λιγότερο από 3000 ευρώ, που μου φαίνονται και αισιόδιξα μάλιστα...)
-
Βρε Βασίλη να καταλήξουμε είπαμε... Είναι δυνατόν να την δεις και μετά να πας να πάρεις Mondeo ή Octavia; Ας με λυπηθεί κάποιος...
-
-
sportwagon photoshop
-
Μπουουουουουου! Ιεροσυλία!
Τολμάς να ταυτίζεις την απόλυτη ιταλίδα (Μ.Μπ.) με ένα γερμανικό αυτοκίνητο, έστω και όμορφο;! Αίσχος! Και η Κλώνται Σίφερ πολύ σας πέφτει!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Μπουουουουουου! Ιεροσυλία!Τολμάς να ταυτίζεις την απόλυτη ιταλίδα (Μ.Μπ.) με ένα γερμανικό αυτοκίνητο, έστω και όμορφο;! Αίσχος! Και η Κλώνται Σίφερ πολύ σας πέφτει!
Εννοείται !!!! .... μην μπερδεύουμε πορτοκάλια με λεμόνια
-
Ο χρήστης slivi έγραψε:
Βρε Βασίλη να καταλήξουμε είπαμε... Είναι δυνατόν να την δεις και μετά να πας να πάρεις Mondeo ή Octavia; Ας με λυπηθεί κάποιος...Δεν σε λυπάμαι καθόλου
Είπαμε , πάρε έναν μεταφορέα της οικογένειας να καθαρίσεις
γιατί αν βλέπεις όλους τους πειρασμούς .... δεν καθαρίζεις ποτέ -
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Τοσα χρονια που η bmw εχει ακριβοτερα αυτοκινητα απο την αλφα πουλαει και περισσοτερο.Το ιδιο θα κανει τωρα και η αλφα με το ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ desing και την τελευταια λεξη της τεχνολογιας σε τετρακινηση-αναρτησεις.H ΒΜW πουλάει ακριβότερα γιατί προσφέρει και περισσότερα. Το αν θα αξίζουν οι νέες Alfa τα λεφτά που θα κοστίζουν άσε να το δούμε αργότερα και όχι απο τα προσπέκτους. Τελευταία λέξη της τεχνολογίας στη τετρακίνηση; Τι παραπάνω προσφέρει απο όσα ήδη ξέρουμε;
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Τοσα χρονια που η bmw εχει ακριβοτερα αυτοκινητα απο την αλφα πουλαει και περισσοτερο.Το ιδιο θα κανει τωρα και η αλφα με το ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ desing και την τελευταια λεξη της τεχνολογιας σε τετρακινηση-αναρτησεις.
H ΒΜW πουλάει ακριβότερα γιατί προσφέρει και περισσότερα. Το αν θα αξίζουν οι νέες Alfa τα λεφτά που θα κοστίζουν άσε να το δούμε αργότερα και όχι απο τα προσπέκτους. Τελευταία λέξη της τεχνολογίας στη τετρακίνηση; Τι παραπάνω προσφέρει απο όσα ήδη ξέρουμε;
Σωστά
Εκτός αυτού φίλε sakiss, ακόμα κι αν προσφέρει πολλά δε σημαίνει ότι θα πουλήσει από τη μια μέρα στην άλλη.
Πρέπει να προσφέρει πολλές φορές πολλά για να πουλήσει
-
Τοσα χρονια που η bmw εχει ακριβοτερα αυτοκινητα απο την αλφα πουλαει και περισσοτερο.Το ιδιο θα κανει τωρα και η αλφα με το ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ desing και την τελευταια λεξη της τεχνολογιας σε τετρακινηση-αναρτησεις.
H ΒΜW πουλάει ακριβότερα γιατί προσφέρει και περισσότερα. Το αν θα αξίζουν οι νέες Alfa τα λεφτά που θα κοστίζουν άσε να το δούμε αργότερα και όχι απο τα προσπέκτους. Τελευταία λέξη της τεχνολογίας στη τετρακίνηση; Τι παραπάνω προσφέρει απο όσα ήδη ξέρουμε;
Σωστος!
-
H ΒΜW πουλάει ακριβότερα γιατί προσφέρει και περισσότερα.Μεταξύ μας πάντως, αέρα κοπανιστό προσφέρει παραπάνω η BMW σε μια 316 για να δικαιολογεί αυτή την τιμή, πέρα από το brand name.
Πάντως κι εγώ συμμερίζομαι εν μέρη αυτές τις σκέψεις και είμαι επιφυλακτικός, αν και το παράδειγμα της GT που ανέφερε ο sakis, η οποία μοσχοπουλάει ώντας το best seller coupe της περσινής χρονιάς, μάλλον μας αναγκάζει να κρατήσουμε μια πισινή. -
Ο χρήστης alfista έγραψε:
Μεταξύ μας πάντως, αέρα κοπανιστό προσφέρει παραπάνω η BMW σε μια 316 για να δικαιολογεί αυτή την τιμή, πέρα από το brand name.
Πάντως κι εγώ συμμερίζομαι εν μέρη αυτές τις σκέψεις και είμαι επιφυλακτικός, αν και το παράδειγμα της GT που ανέφερε ο sakis, η οποία μοσχοπουλάει ώντας το best seller coupe της περσινής χρονιάς, μάλλον μας αναγκάζει να κρατήσουμε μια πισινή.Δε λέω,το όνομα BMW το πληρώνεις παραπάνω αλλά μη κοιτάς τη χειρότερη έκδοση της 3άρας που ελάχιστοι στην Ευρώπη αγοράζουν αλλά γενικότερα ως σύνολο. Πλαίσιο,αναρτήσεις,στήσιμο και ποιότητα εσωτερικού ξεχωρίζουν στη κατηγορία αυτή.
Αλλά ας μη το μετατρέψουμε το τόπικ σε αντιπαράθεση της 3άρας με την 159,οποιαδήποτε σύγκριση θα είναι αβάσιμη και ανούσια. -
Εδω θα μαστε και θα δουμε ποσο θα πεισουν οι τεχνολογικα ανωτερες απο τον γερμανικο ανταγωνισμο αλφα!Κατσε ν'αρχισουν και τα πρωτα συγκριτικα στο δρομο να δουμε τι θα κανει η κλασσικη πισωκινηση της 3αρας με τα γονατα mcpherspon απεναντι στα νεας γενιας διπλα ψαλιδια-πολλαπλοι συνδεσμοι,την ενεργητικη τετραδιευθυνση και την μονιμη τετρακινηση 3ης γενιας στον εγκαρσιο και διαμηκη αξονα.
-
Παύλο αυτές τις τιμές έχω μπροστά μου, αυτά κρίνω. Όπως ας πούμε όταν κρίνω αρνητικά την GTA δεν σκέφτομαι ότι στην Ιταλία κοστίζει 33 χιλιάρικα.
Αλλά ας μη το μετατρέψουμε το τόπικ σε αντιπαράθεση της 3άρας με την 159,οποιαδήποτε σύγκριση θα είναι αβάσιμη και ανούσια.Αυτή είναι μια σύγκριση που αναπόφεκτα θα γίνει όταν δούμε την 159 στο δρόμο. Τώρα θα ήταν πρόωρη και ανούσια όπως πολύ σωστά λες.
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Εδω θα μαστε και θα δουμε ποσο θα πεισουν οι τεχνολογικα ανωτερες απο τον γερμανικο ανταγωνισμο αλφα!Κατσε ν'αρχισουν και τα πρωτα συγκριτικα στο δρομο να δουμε τι θα κανει η κλασσικη πισωκινηση της 3αρας με τα γονατα mcpherspon απεναντι στα νεας γενιας διπλα ψαλιδια-πολλαπλοι συνδεσμοι,την ενεργητικη τετραδιευθυνση και την μονιμη τετρακινηση 3ης γενιας στον εγκαρσιο και διαμηκη αξονα.
Κουκλαρααααααα σε μαυρο....Αρχιζω να αλλαζω αποψη σιγα σιγα...
-
Παύλο αυτές τις τιμές έχω μπροστά μου, αυτά κρίνω. Όπως ας πούμε όταν κρίνω αρνητικά την GTA δεν σκέφτομαι ότι στην Ιταλία κοστίζει 33 χιλιάρικα.Εγώ εννούσα οτι γενικότερα είναι τσιμπημένες οι τιμές της 3άρας, όχι μόνο της 316, πόσο μάλλον της 316 που υστερεί αισθητά σε δύναμη.
Αυτή είναι μια σύγκριση που αναπόφεκτα θα γίνει όταν δούμε την 159 στο δρόμο. Τώρα θα ήταν πρόωρη και ανούσια όπως πολύ σωστά λες.
Αυτό λέω και εγώ,οτι για τώρα δεν αξίζει να τα συγκρίνουμε.
-
H ΒΜW πουλάει ακριβότερα γιατί προσφέρει και περισσότερα.
Μεταξύ μας πάντως, αέρα κοπανιστό προσφέρει παραπάνω η BMW σε μια 316 για να δικαιολογεί αυτή την τιμή, πέρα από το brand name.
Πάντως κι εγώ συμμερίζομαι εν μέρη αυτές τις σκέψεις και είμαι επιφυλακτικός, αν και το παράδειγμα της GT που ανέφερε ο sakis, η οποία μοσχοπουλάει ώντας το **best seller **coupe της περσινής χρονιάς, μάλλον μας αναγκάζει να κρατήσουμε μια πισινή.κι επειδή είναι Best seller είναι και καλύτερο;
άσε που η CLK πουλάει περισσότερα. Με αυτή τη λογική τα καλύτερα είναι τα Toyota -
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Εδω θα μαστε και θα δουμε ποσο θα πεισουν οι τεχνολογικα ανωτερες απο τον γερμανικο ανταγωνισμο αλφα!Κατσε ν'αρχισουν και τα πρωτα συγκριτικα στο δρομο να δουμε τι θα κανει η κλασσικη πισωκινηση της 3αρας με τα γονατα mcpherspon απεναντι στα νεας γενιας διπλα ψαλιδια-πολλαπλοι συνδεσμοι,την ενεργητικη τετραδιευθυνση και την μονιμη τετρακινηση 3ης γενιας στον εγκαρσιο και διαμηκη αξονα.Την εξηγείς λίγο αυτή την εγκάρσια τετρακίνηση;
Φοβερό επίτευγμα η μόνιμη τετρακίνηση, τώρα την ανακάλυψε η Alfa; μαζί με την ενεργητική τετραδιεύθυνση; Back to the future...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Πάντως κι εγώ συμμερίζομαι εν μέρη αυτές τις σκέψεις και είμαι επιφυλακτικός, αν και το παράδειγμα της GT που ανέφερε ο sakis, η οποία μοσχοπουλάει ώντας το **best seller **coupe της περσινής χρονιάς, μάλλον μας αναγκάζει να κρατήσουμε μια πισινή.κι επειδή είναι Best seller είναι και καλύτερο;
Το ότι πουλάει περισσότερο σημαίνει πως η εταιρία πέτυχε το στόχο της ακόμα και στην μικρή αγορά της χώρας μας...
Αν είναι 'καλύτερη' για 'μένα ναι για κάποιον άλλο όχι, δεν είναι αυτό το θέμα...Πάντως η 159 συνολικά μου αρέσει ειδικά ο ποπός της και το προφίλ είναι πολύ όμορφα, το μπροστά μέρος αναμενόμενο, αλλά σίγουρα πετυχημένο.
Θα ήθελα πάντως να συνεχίσει να έχει 'κρυφά' χερούλια πίσω, αλλά και τους πανέμορφους καθρέφτες των 147-156...Το τι θα κάνει στο δρόμο μένει να το δούμε, πάντως η βασική έκδοση με τα 160 άλογα δεν νομίζω πως θα είναι επαρκής, (από βάρος αλήθεια πώς πάει?)... από την άλλη βέβαια σιγά σιγά αλλάζεις κοινό και μάλλον η Alfa αυτό θέλει να κάνει.
Μένει να δούμε αν θα το πετύχει... -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ikar αν διαβάσεις και τα προηγούμενα post, θα δεις ότι μιλάμε για την εμπορική πορεία της 159, και για το πως αυτή προβλέπεται με δεδομένη την υψηλή τιμή. Στο κλίμα αυτό αναφέρθηκε και η GT η οποία πέτυχε υψηλότατες πωλήσεις με σχετικά τσιμπημένη τιμή. Δεν μιλάμε για καλύτερο-χειρότερο αυτοκίνητο.
Alfa Romeo 159 & 159TBi