-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
8. επιδοσεις (αν λάβεις υπόψιν τα πραγματικά κυβικά 1858 και όχι τα ονομαστικά 1900-->1900+)
μ'αρέσει που έχεις βάλει στην υπογραφή σου 'ιπποκρισία' και συνεχίζεις τις κυβικές συγκρίσεις
τι σχέση έχουν;;; (δες σε προηγούμενο ποστ που κυμαίνονται οι 'επιδόσεις' της 1.9)
οι προσωπικές επιθέσεςι είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος αντίδρασης όταν τα επιχειρήματα στερεύουν
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
οι προσωπικές επιθέσεςι είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος αντίδρασης όταν τα επιχειρήματα στερεύουν
τα χω γράψει τόσες φορές τα επιχειρήματα (αν θες κάνω copy-paste από άλλα ποστς)
μπορείς να μου απαντήσεις στο πιο απλό;
τι σχέση έχουν τα κυβικά;
κι όπως σε έχω ξαναρωτήσει: δεν θα συγκρίνεις GTI-ST & STI-EVO IX επειδή έχουν... 500κ.εκ. διαφορά;
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Φυσικά το passat TFSI είναι καλύτερο αμάξι καθώς τα 2,5-3 δευτ 0-100 είναι δύσκολο να καλυφτούν από την εμφάνιση, την ποι΄ποτητα[/img]
Τώρα εσύ για την ποιότητα μην πάρεις και όρκο
edit: εννοώ συγκριτικά με το passat
-
σημερα με αξιωσε ο θεος να δω την πρωτη 159 τεστ ντραιβ...ωραιο αυτοκινητο,απο πισω σα μπρατσωμενη 156, απο μπροστα αγρια...τη περιμενα χειροτερη live!
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Φυσικά το passat TFSI είναι καλύτερο αμάξι καθώς τα 2,5-3 δευτ 0-100 είναι δύσκολο να καλυφτούν από την εμφάνιση, την ποι΄ποτητα[/img]
Ποιότητα, επιδόσεις, διαφορές δευτερολέπτων...
Το θέμα είναι από ποιά γωνία εξετάζει ο καθένας την επόμενη αγορά του.
Για παράδειγμα, προσωπικά πάντα μιλώντας, το passat και 100 φορές καλύτερο να ήταν δε θα το προτιμούσα από την 159.Είναι πολύ βασικό να είσαι ερωτευμένος με το αυτοκίνητό σου ακόμα και 3 χρόνια μετά την αγορά του. Και αυτό είναι ένα συναίσθημα και αν θέλετε και μια ανάγκη που μόνο μια Alfa μπορεί να μου χαρίσει...
-
Ο χρήστης Nicat_147 έγραψε:
Ποιότητα, επιδόσεις, διαφορές δευτερολέπτων...
Το θέμα είναι από ποιά γωνία εξετάζει ο καθένας την επόμενη αγορά του.
Για παράδειγμα, προσωπικά πάντα μιλώντας, το passat και 100 φορές καλύτερο να ήταν δε θα το προτιμούσα από την 159.Είναι πολύ βασικό να είσαι ερωτευμένος με το αυτοκίνητό σου ακόμα και 3 χρόνια μετά την αγορά του. Και αυτό είναι ένα συναίσθημα και αν θέλετε και μια ανάγκη που μόνο μια Alfa μπορεί να μου χαρίσει...
και μια ΒΜW βεβαίως βεβαίως
-
Είναι πολύ βασικό να είσαι ερωτευμένος με το αυτοκίνητό σου ακόμα και 3 χρόνια μετά την αγορά του. Και αυτό είναι ένα συναίσθημα και αν θέλετε και μια ανάγκη που μόνο μια Alfa μπορεί να μου χαρίσει...Εγκάθετος; Κολλημένος; Φανατικός;
-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Είναι πολύ βασικό να είσαι ερωτευμένος με το αυτοκίνητό σου ακόμα και 3 χρόνια μετά την αγορά του. Και αυτό είναι ένα συναίσθημα και αν θέλετε και μια ανάγκη που μόνο μια Alfa μπορεί να μου χαρίσει...
Εγκάθετος; Κολλημένος; Φανατικός;
Μάλλον κολλημένος.. και φανατικός και εγκάθετος...και απ'όλα..
-
Είναι πολύ βασικό να είσαι ερωτευμένος με το αυτοκίνητό σου ακόμα και 3 χρόνια μετά την αγορά του. Και αυτό είναι ένα συναίσθημα και αν θέλετε και μια ανάγκη που μόνο μια Alfa μπορεί να μου χαρίσει...Σωστά, μόνο οι AR είναι ερωτεύσιμες..
-
Είναι πολύ βασικό να είσαι ερωτευμένος με το αυτοκίνητό σου ακόμα και 3 χρόνια μετά την αγορά του. Και αυτό είναι ένα συναίσθημα και αν θέλετε και μια ανάγκη που μόνο μια Alfa μπορεί να **μου **χαρίσει...
Για τον εαυτό του μιλάει ο φίλος μας, σεβαστείτε το γούστο του, όλοι έχουμε τις προτιμήσεις μας.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Είναι πολύ βασικό να είσαι ερωτευμένος με το αυτοκίνητό σου ακόμα και 3 χρόνια μετά την αγορά του. Και αυτό είναι ένα συναίσθημα και αν θέλετε και μια ανάγκη που μόνο μια Alfa μπορεί να μου χαρίσει...
Σωστά, μόνο οι AR είναι ερωτεύσιμες..
Σωστά, είναι και τα Γκόλφ (πώς λέμε η θειά μου η Μερόπη ένα πράγμα) ερωτεύσιμα....
-
Σωστά, είναι και τα Γκόλφ (πώς λέμε η θειά μου η Μερόπη ένα πράγμα) ερωτεύσιμα....
Το GTi δεν είναι ερωτεύσιμο ε?
Ένα EVO επίσης?
-
Είσαι off-topic!!!
Εδώ μιλάμε για έρωτες! -
Και δεν είναι μόνο για τον έρωτα...
και εγώ πριν το Sunny δεν ήξερα τον φόβο! Μόνο ένα Sunny μπορεί να μου χαρίσει τέτοια αγνή αίσθηση φόβου και ναυτίας...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ένα EVO επίσης?
δεν έχουν ιταλική καταγωγή, δεν έχουν αγωνιστική ιστορία, δεν έχουν σχεδιαστεί από Ιταλούς και βέβαια μόνο τα ιταλικά έχουν ψυχή, ενώ τα υπόλοιπα είναι άψυχα, άρα πως να ερωτευτείς λαμαρινες;
-
Φροντίστε τώρα να το κάνετε μ@@νάκι το θέμα...
Πάντως ο προ-λαλήσας έχει δίκιο!!!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ένα EVO επίσης?
Δηλαδή αν η θειά μου η Μερόπη φορέσει μίνι και βάλει σιλικόνη θα γίνει ερωτεύσιμη...;
-
ΕΛΕΟΣ!! ΕΛΕΟΣ!! ΚΕΡΔΙΣΕΣ!! ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΛΦΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΕΥΣΙΜΕΣ!!! ΕΛΕΟΣ!!!
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
ΕΛΕΟΣ!! ΕΛΕΟΣ!! ΚΕΡΔΙΣΕΣ!! ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΛΦΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΕΥΣΙΜΕΣ!!! ΕΛΕΟΣ!!!Όχι μόνον οι Alfa.
Και οι Alfa Romeo... -
Ένα EVO επίσης?
Δηλαδή αν η θειά μου η Μερόπη φορέσει μίνι και βάλει σιλικόνη θα γίνει ερωτεύσιμη...;
Φυσικά και θα γίνει αν μια κουκλάρα (Alfa? ) έχει λιγότερα προσόντα από την θεία σου και μένει παντού πίσω τελευταία και καταιδρωμένη
Alfa Romeo 159 & 159TBi