-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
βασικα ειναι ιδιοκτητης αρα πανω απο ολους.
χαρισματικος ομως οχι...τον βρηκαν με μια τρανς σε κωμα πανω στο κρεβατι.απο κοκαινη..εκτος αν ετσι οριζεις εσυ τους χαρισματικους οποτε καταλαβα και τα κριτηρια για τα αλφα...(βλεπεις ..αν θελω το τραβαω και εγω αλλα ειναι κουτο...)
...τι θες να μου πεις πως ειναι ο μοντεζεμολο?ασε απο τον ιδιο φουρνο παιρνω ψωμι με αυτον τον κυριο.λες να μην ξερω...?..Πολύ αρχαίοι Έλληνες -για να μην θίξω συγκεκριμένους και μαζί το αίσθημα των περισσοτέρων εδώ μέσα- ήταν ομοφιλόφυλοι καραμπινάτοι και το χειρότερο συστηματικοί.
O Νίτσε ήταν χαρισματικός αλλά είχα σύφιλη και εν τέλει τρελλάθηκε.
Ο Αινστάιν ήταν χαρισματικός αλλά δεν ....φορούσε ποτέ κάλτσες!(τον έβλεπες και γελούσες)
Ο Χώκινγκ είναι χαρισματικός αλλά είναι παραπληγικός.
Ο Ρουζβελτ τα ίδια.
Ο Κένεντυ ήταν χαρισματικός αλλά ήταν γυναικάς.
Ο Χιουζ αποκοντριασμένος.
Τι σχέση έχουν οι ιδιοτροπίες μας και οι αδυναμίες μας με το αν είμαστε χαρισματικοί?
Πάλι ταμπέλες?... Ο Κλίντον: χαρισματικός αλλά σαβουρογάμης (όπως κι ο 'σιδερένιος' Ανδρέας Παπανδρέου)
A, εδώ θα διαφωνήσω. Η Λιάνη ήταν 'καυτή' στα νιάτα της. Αλλά τώρα που το ξανασκέφτομαι... Ο ΑΠ δεν... τότε. Οπότε ο χαρακτηρισμός ίσως ισχύει (φτου φτου φτου, μιλάμε για μακαρίτες).
Πάντως η 3αρα η νέα εμένα (έχω μπει κάμποσες φορές χωρίς να οδηγήσω) στην 330 έκδοση δεν μου αρέσει. Γέρνει, 'Μερσεντίζει' και μέσα φέρνει προς το κιτς (ειδικά στις μπεζ αποχρώσεις).
Προσωπικά, το Α4 το προτιμώ, και στα λεφτά της Μπέμπας παίρνω και τετρακίνηση που σου 'δίνει' και παντιλίκια αν το κυνηγήσεις!!! -
Ο χρήστης pik. έγραψε:
μα καλα μου μιλας για αρρωστους.....
τι σχεση εχει ο Λαπο με τους αρχαιους...με τους αρρωστους που αναφερεις...αυτοι ειναι σπανιοι.....ΜΗΝ τρελαθω που ειναι και αυτος....
ο αινσταιν χαρισματικος....ο κλεφτης του Καραθοδωρη....ο Κενεντυ..
για μενα χαρισματικος ειναι οποιος αφησει εργο και ο Λαπο ειναι νεος...αρα θα δουμε...
αλλα ξεκολλα...μην νομιζεις παντα πως οτι διαβαζεις ειναι η αληθεια γινε λιγο πιο υποψιασμενος....
Για πες μας τις πηγές σου για το ότι ο Αινστάιν ήταν 'κλέφτης του Καραθοδωρή'...
Έτσι για να δούμε πόσο 'υποψιασμένος' είσαι...
ΕΝΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ, που προσέφερε στο έργο του Αινστάιν, ένα μικρό μέρος στους μαθηματικούς υπολογισμούς!!!!!! Αμάν πια!
Ναι, ναι, ξέρω...
Η 6η έρχεται και ο καιρός γαρ εγγύς...
ουστ! -
τα ουστ σε φιλαρακια σου αυτο μου το ειπε καθηγητης απο αθηνα...
ωχ καημενε..αντε χαιρετω....καλα να εισαστε...περαστικα...
(ουτε εσυ ουτε εγω ξερουμε ποιος εχει δικιο...συμφωνεις?απλα εσυ εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να εχεις...) -
Βλέποντας το εσωτερικό που εχεις για υπογραφή αναρωτιέμαι γιατι αρέσουν τα εσωτερικά της BMW.Όπως την ίδια απορία έχω γιατι πολλοι επελεγαν Clk έναντι Κ.Συμφωνώ οτι η BMW βγαζει ή (εβγαζε κατα πολλους) πολυ καλα αυτοκινητα αλλα το θεμα ειναι να χεις ενα αυτοκινητο που να μην κανει διακρισεις σε στροφες ή ευθειες αλλα να ειναι ετοιμο για όλα.Δυστυχως φιλε μου η Bmw στις στροφες ειναι θεατης (γαλλικων-ιταλικων) ή πανε για μπανακι ή σκανε αριστερα ή δεξια.Οσον αφορα τον ανταγωνισμό εντος Ιταλίας οταν βγαζουν στη Lancia μαλθακα και γυναικοπουροαυτοκινητα τοτε το προβλημα ειναι τεραστιο αν και παλι στα ιδια κινητηριακα συνολα και παλι τα ιταλικα λενε αντε γεια.(Deltona,dedra,lybra,prisma,punto,clk)Filika Chris
-
Ο χρήστης LDriver έγραψε:
Συμφωνώ οτι η BMW βγαζει ή (εβγαζε κατα πολλους) πολυ καλα αυτοκινητα αλλα το θεμα ειναι να χεις ενα αυτοκινητο που να μην κανει διακρισεις σε στροφες ή ευθειες αλλα να ειναι ετοιμο για όλα.Δυστυχως φιλε μου η Bmw στις στροφες ειναι θεατης (γαλλικων-ιταλικων) ή πανε για μπανακι ή σκανε αριστερα ή δεξια.Η Μ3 στρίβει ή βρίσκει πουθενά?
-
Δυστυχως φιλε μου η Bmw στις στροφες ειναι θεατης (γαλλικων-ιταλικων) ή πανε για μπανακι ή σκανε αριστερα ή δεξια. -
Βλέποντας το εσωτερικό που εχεις για υπογραφή αναρωτιέμαι γιατι αρέσουν τα εσωτερικά της BMW.Όπως την ίδια απορία έχω γιατι πολλοι επελεγαν Clk έναντι Κ.Συμφωνώ οτι η BMW βγαζει ή (εβγαζε κατα πολλους) πολυ καλα αυτοκινητα αλλα το θεμα ειναι να χεις ενα αυτοκινητο που να μην κανει διακρισεις σε στροφες ή ευθειες αλλα να ειναι ετοιμο για όλα.Δυστυχως φιλε μου η Bmw στις στροφες ειναι θεατης (γαλλικων-ιταλικων) ή πανε για μπανακι ή σκανε αριστερα ή δεξια.Οσον αφορα τον ανταγωνισμό εντος Ιταλίας οταν βγαζουν στη Lancia μαλθακα και γυναικοπουροαυτοκινητα τοτε το προβλημα ειναι τεραστιο αν και παλι στα ιδια κινητηριακα συνολα και παλι τα ιταλικα λενε αντε γεια.(Deltona,dedra,lybra,prisma,punto,clk)Filika ChrisΟ 'Kαθόλου κολλημένος'...
Προσπαθώ να βρώ έστω και μια πρόταση σου στην οποία θα μπορούσα να συμφωνήσω αλλά δυσκολεύομαι. Το ίδιο και οι υπόλοιποι θέλω να πιστεύω. -
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Ο 'Kαθόλου κολλημένος'...
Προσπαθώ να βρώ έστω και μια πρόταση σου στην οποία θα μπορούσα να συμφωνήσω αλλά δυσκολεύομαι. Το ίδιο και οι υπόλοιποι θέλω να πιστεύω.μετά φταίνε οι εγκάθετοι και οι αντι-αλφίστι
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
μετά φταίνε οι εγκάθετοι και οι αντι-αλφίστιΚοίτα ειδικά εσύ έχεις ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ.
Είσαι ο μόνος που από όλη την γκάμα *147-156-166-GT-GTV-SPIDER-159-BRERA :
- Δεν σου αρέσει κανένα
- Δεν βρίσκεις θετικά σημεία σε κανένα
- Βρίσκεις αρνητικά σε όλους τους τομείς, ενώ εκεί που δεν βρίσκεις λες ότι σου είναι αδιάφορα
- Τα βγάζεις όλα άχρηστα και ως αμάξια και ως αγορες
Μα είναι δυνατόν. Από μια εταιρία να μην σαρέσει τίποτα? Τόσο άχρηστη είναι?
Λες και αν θέλει κάποιος δεν θα βρει αρνητικά από Ferrari μέχρι και Lada.
Αν θες να βγάλεις ένα αμάξι άχρηστο θα το βγάλεις. όλο και κάτι θα έχει -
Κάποτε δήλωνα αλφιστί ( αφού μου αρέσουν οι Alfa ) πλέον δηλώνω απλά λάτρης κάποιων Alfa Romeo, λυπάμαι που θα το πώ αλλά συχνά πυκνά σε αυτό το forum διαπιστώνω οτι alfisti= ο κολλημένος που βλέπει με παρωπίδες και παραμορφωτικούς φακούς γύρω του ( αν βλέπει κι όλας δηλαδή ). Τόλμησες να θίξεις κάτι για την Alfa Romeo...είσαι του σατάνα, ου 666, ου 666, ου 666, kill pοpe και τα συναφή
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
μετά φταίνε οι εγκάθετοι και οι αντι-αλφίστι
Κοίτα ειδικά εσύ έχεις ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ.
Είσαι ο μόνος που από όλη την γκάμα *147-156-166-GT-GTV-SPIDER-159-BRERA :
- Δεν σου αρέσει κανένα
- Βρίσκεις αρνητικά σε όλους τους τομείς, ενώ εκεί που δεν βρίσκεις λες ότι σου είναι αδιάφορα
Αν θες να βγάλεις ένα αμάξι άχρηστο θα το βγάλεις. όλο και κάτι θα έχει147 & 156; για τα ηλεκτρονικά τους έχω γράψει μόνο, κάτι που δεν ισχύει για τις πρώτες 156 κι ούτε για όλες τις 147, μάλλον δεν θυμάσαι καλά
166; δεν έχω αναφερθεί ποτέ
GTV & Spider ουδέν σχόλιο επίσης
για τις νέες Alfa τα χουμε πει τόσες φορές.
GT: υπερτιμημένη 156/147 χωρίς ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ λόγο
159/Brera: Golf IV/TT/Octavia κλπ. Βρες μου ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ λόγο για την υψηλότερη τιμή της Brera. Για το ΤΤ δεν έχω, ότι είναι οοοο ή ότι είναι 'coupe' δεν λέει απολύτως τίποτα.
Για κοίτα και τα προηγούμενα ποστ για την 156, μπορεί να καταλάβεις κάτι
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Κοίτα ειδικά εσύ έχεις ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ.Είσαι ο μόνος που από όλη την γκάμα *147-156-166-GT-GTV-SPIDER-159-BRERA :
- Δεν σου αρέσει κανένα
Φίλε Babbis, πιστεύω πως αδικείς τον Ikar. Ειναι απο τους πιο αντικειμενικούς πιστεύω σ' αυτό το φόρουμ.
Εγώ, αν και συμπαθώ πολύ την Αλφα ως εταιρία, δεν θα χαρακτηριζα επ ουδενί τον εαυτό μου 'αλφιστί' ή 'ιταλόφιλο'. Τα ποστ του Ικαρ υπο το πρίσμα της αντικειμενικότητας οχι μόνο δεν θάβουν την Αλφα, αλλα επαινούν τα ιδανικά που ΚΑΠΟΤΕ υπερασπιζόταν η εταιρία (οδηγικοκεντρικός χαρακτήρας, απόλαυση κ.λ.π.).
Δεν νομίζω πως ο Ικαρ εχει να προσαρτήσει (και δικαίως) τίποτα σε ενα μοντέλο όπως π.χ. η 147 κατι ΕΚΤΟΣ απο τα μη απενεργοποιούμενα ηλεκτρονικά...
Αν αυτό το θεωρείς 'θάψιμο' πάω πάσο...
Μήπως πρεπει να ηρεμίσουμε και να δούμε τα πράγματα πιο αντικειμενικά;
Ισως, λέω, ίσως έχει σημασία και το οτι έχεις GT, μοντέλο που ο Ικαρ θεωρεί υπερτιμημένο...
Εγώ δλδ που έχω Megane II (το τι σχόλια έχουν ακουστεί εδω μέσα τόσο για την εμφάνιση αλλα και τον οδηγικό χαρακτήρα δεν περιγράφεται) θα πρεπε να μπαίνω και να τους χαρακτηρίζω ολους 'Αντι-Γαλλους' και εγκάθετους;
Φιλικά,
Θέμης
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Κάποτε δήλωνα αλφιστί ( αφού μου αρέσουν οι Alfa ) πλέον δηλώνω απλά λάτρης κάποιων Alfa Romeo, λυπάμαι που θα το πώ αλλά συχνά πυκνά σε αυτό το forum διαπιστώνω οτι alfisti= ο κολλημένος που βλέπει με παρωπίδες και παραμορφωτικούς φακούς γύρω του ( αν βλέπει κι όλας δηλαδή ). Τόλμησες να θίξεις κάτι για την Alfa Romeo...είσαι του σατάνα, ου 666, ου 666, ου 666, kill pοpe και τα συναφήΣίγουρα ένας μεγάλος αριθμός είναι έτσι. Αλλά όχι όλοι. Σε προσκαλώ μια βόλτα από το alfisti.gr όπου θα δεις την συμπερισφορά αρκετών alfisti που και κριτική κάνουν, και στη εταιρία τα χώνουν, αλλά και στα μοντέλα που έχουν φάουλ.
Επίσης θα δεις ενδιαφέροντα thread όπως τα :
Αftersales & Alfa Romeo στην Ελλάδα
http://www.alfisti.gr/forum/viewtopic.p ... 264afd6a3dΑν αυριο η Alfa Romeo εξαγοραζοταν απο τo VAG .....
http://www.alfisti.gr/forum/viewtopic.p ... 264afd6a3dΗ Θέση της Alfa Romeo στην αυτοκινητοβιομηχανία
http://www.alfisti.gr/forum/viewtopic.p ... 264afd6a3dΤο μέλλον του φτωχού Αλφίστα.
http://www.alfisti.gr/forum/viewtopic.p ... 264afd6a3dΑυτοκριτική και όχι μόνο
http://www.alfisti.gr/forum/viewtopic.p ... 264afd6a3dΠοιες Alfa δεν θα επρεπε να βγουν παραγωγη?
http://www.alfisti.gr/forum/viewtopic.p ... 264afd6a3d147GTA vs RX8
http://www.alfisti.gr/forum/viewtopic.p ... 264afd6a3dΕάν δεν υπήρχε η Alfa Romeo..
http://www.alfisti.gr/forum/viewtopic.php?t=1689Πόσο σας ενοχλούν οι τριγμοί;
http://www.alfisti.gr/forum/viewtopic.php?t=115ALFA KAI KAMENO LADI
http://www.alfisti.gr/forum/viewtopic.php?t=1361Αυτοκίνητα άλλου κατασκευαστή που θα θέλατε να είναι Alfa
http://www.alfisti.gr/forum/viewtopic.php?t=402ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.
http://www.alfisti.gr/forum/viewtopic.php?t=790Όπου φαίνεται καθαρά ότι οι Alfisti δεν έχουν παρωπίδες όλοι.
Άλωστε είσαι πολύ άδικος όταν κρίνεις μια συμπεριφορά ενός γκρουπ ανθρώπων επειδή αντιδρουν φανατισμένα σε επίσης φανατισμένες και troll-like δημοσιέυεις στα threads της Alfa.
Tην στιγμή που ένα thread έχει ως θεματολογία την Alfa Romeo σε αυτό θα γράφουν οι φίλοι της και τους δίνεται τ δικαίωμα του υπερβολικού ενθουσιασμού, όπως και σε κάθε φίλο κάθε μάρκας.
Μπορεί ο καθένας να μπάινει , να λέει την άποψη του και την διαφωνία του αλλά πιστεύω ότι στα Threads της Alfa το παρακάνουν και οι δύο πλευρές.
Αν όμως οι 'Εξωτρικοί==μη Alfisti' σεβόταν περισσότερο τα threads και δεν γράφαν τόσο επιθετικά ενάντια στην AR να είσαι σίγουρος ότι και οι Alfisti που κατηγορείς θα ήταν πιο κόσμιοι.
Εγώ πχ έκανα κριτική στο RX8. Προσπάθησα να είμαι κόσμιος και μαζί με την κριτική έγραψα και πολύ καλά λόγια τιμητικά και για τους οδηγούς που τους χαρακτήρισα ψαγμένους αλλά και για το Αμάξι που το εξύψωσα.
Αν και οι μη alfisti μαζί με τα αρνητικά έγραφαν και θετικά τότε όλα θα ήταν πιο ήρεμα
Εγώ πάντω δίνω 'λιγο'παραπάνω δίκιο σε όσους φανατίζονται ενω΄δε΄χονται επίθεση, παρά σε όσους μπαινουν σε threads και επιτιθεντε μονόπλευρα.
-
Λάθος
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
ìá êáëá ìïõ ìéëáò ãéá áññùóôïõò.....
ôé ó÷åóç å÷åé ï Ëáðï ìå ôïõò áñ÷áéïõò...ìå ôïõò áññùóôïõò ðïõ áíáöåñåéò...áõôïé åéíáé óðáíéïé.....ÌÇÍ ôñåëáèù ðïõ åéíáé êáé áõôïò....
ï áéíóôáéí ÷áñéóìáôéêïò....ï êëåöôçò ôïõ Êáñáèïäùñç....ï Êåíåíôõ..
ãéá ìåíá ÷áñéóìáôéêïò åéíáé ïðïéïò áöçóåé åñãï êáé ï Ëáðï åéíáé íåïò...áñá èá äïõìå...
áëëá îåêïëëá...ìçí íïìéæåéò ðáíôá ðùò ïôé äéáâáæåéò åéíáé ç áëçèåéá ãéíå ëéãï ðéï õðïøéáóìåíïò....
Ãéá ðåò ìáò ôéò ðçãÝò óïõ ãéá ôï üôé ï ÁéíóôÜéí Þôáí 'êëÝöôçò ôïõ ÊáñáèïäùñÞ'...
¸ôóé ãéá íá äïýìå ðüóï 'õðïøéáóìÝíïò' åßóáé...
ÅÍÁÓ ÓÕÍÅÑÃÁÔÇÓ ÔÏÕ ÇÔÁÍ, ðïõ ðñïóÝöåñå óôï Ýñãï ôïõ ÁéíóôÜéí, Ýíá ìéêñü ìÝñïò óôïõò ìáèçìáôéêïýò õðïëïãéóìïýò!!!!!! ÁìÜí ðéá!
Íáé, íáé, îÝñù...
Ç 6ç Ýñ÷åôáé êáé ï êáéñüò ãáñ åããýò...
ïõóô!Óõìöùíþ áðüëõôá.
Êïßôá ôþñá óýìðôùóç...
¸êáíá ôçí äéðëùìáôéêÞ ìïõ ìå Ýíá ¸ëëçíá êáèçãçôÞ áðü Ãåñìáíßá , óõíåñãÜôç ôïõ Áñãýñç(ðáãêïóìßïõ öÞìçò öõóéêüò , áíçøéüò ÊáñáèïäùñÞ) óôçí Ãåñìáíßá,ôïõ èåìåëéùôÞ ôçò èåùñßáò ôùí ðåðåñáóìÝíùí óôïé÷åßùí.¼ðùò åßíáé ìÜëëïí öõóéêü ...ìïõ ìéëïýóå óõíÝ÷åéá ãéá áõôïýò ôïõò äõï.ÏõäÝðïôå ï Einstein Ýêëåøå ôßðïôá...
Áðü ôçí ôåëåõôáßá óõíÝíôåõîç ôïõ Einstein:
'Ó’ üëåò ôéò åñùôÞóåéò ï ÁúíóôÜéí áðÜíôçóå ìå ôçí áêñéâïëïãßá ðïõ äéáêñßíåé ôïõò ìáèçìáôéêïýò, ïðüôå üôáí ïé åñùôÞóåéò åîáíôëÞèçêáí êáé ïé äçìïóéïãñÜöïé öéëüöñïíåò åõ÷áñéóôïýóáí Ýôïéìïé íá áðïóõñèïýí, ï ÁúíóôÜéí ðñïò ãåíéêÞ Ýêðëçîç äå óçêþíåôáé áëëÜ áðü ôç èÝóç ôïõ áðåõèõíüìåíïò óôïõò åêðñïóþðïõò ôïõ ôýðïõ ëÝãåé: Êýñéïé ëõðÜìáé ðïõ óáò âëÝðù Ýôïéìïõò íá öýãåôå ÷ùñßò íá ìïõ õðïâÜëåôå ôçí ïõóéáóôéêüôåñç ßóùò åñþôçóç. ÆçôÞóáôå íá óáò áðáíôÞóù óå ÷ßëéá äõï ðñÜãìáôá, êáíåßò óáò üìùò äå èÝëçóå íá ìÜèåé ðïéïò ìïõ Üíïéîå ôï äñüìï ðñïò ôçí áíþôåñç ìáèçìáôéêÞ åðéóôÞìç êáé Ýñåõíá êáé ãéá íá ìç óáò êïõñÜæù, óáò ôï ëÝù Ýôóé áðëÜ ÷ùñßò ëåðôïìÝñåéåò, üôé ï ìåãÜëïò ìïõ äÜóêáëïò õðÞñîå ï áîåðÝñáóôïò ¸ëëçíáò Êùí/íïò ÊáñáèåïäùñÞ óôïí ïðïßï åãþ ðñïóùðéêÜ, áëëÜ êáé ç ìáèçìáôéêÞ åðéóôÞìç, ç öõóéêÞ, ç óïößá ôïõ áéþíá ìáò ÷ñùóôÜìå ôá ðÜíôá.»'
http://www.karatheodori.gr/index.php?content=bio&page=2Åßíáé óõíçèéóìÝíïò Ýíá ëáüò ðïõ äåí Ý÷åé ðëÝïí íá åðéäåßîåé ôßðïôá íá ðáñçãïñéÝôáé ìå áñëïýìðåò -üðùò ï Üó÷åôïò,êïìðëåîéêüò êëð. êáôáðñáýíåé ôïí 'ðüíï' ôïõ ìå ôï (ìåôá÷åéñéóìÝíï) ãåñìáíéêü ôïõ áìÜîé...
Ôá ßäéá êÜíïõí êáé ïé Óêïðéáíïß(ï ÌÝãáò ÁëÝîáíäñïò åßíáé óêïðéáíüò),ïé Áëâáíïß (ÌåãÜëç Áëâáíßá) êëð.
Óáí áõôïýò êáôáíôÞóáìå...Áí åß÷áìå íá åðéäåßîïõìå êÜôé äåí èá áó÷ïëïýìáóôáí ìå áõôÜ..
Ôþñá ìáò öôáßíå ïé Åâñáßïé...ìá ãéáôß(?) áöïý êáôáãüìáóôå áðü ôïí Óåßñéï!!!
Ôé êïìðëåîéêüò ëáüò ðïõ åßìáóôå?!!!
Êáé üóïí áöïñÜ ôï ðåñßöçìï ...åëëçíéêü öéëüôéìï áõôü åßíáé Ýíá ôßðïôá.
ÐáñáöñÜæïíôáò ôïí Sopenhauer èá Ýëåãá üôé ôï öéëüôéìï åßíáé óáí ìéá öùôåéíÞ ðõãïëáìðßäá óôï óêïôÜäé ôçò ðáñçêìáóìÝíçò åëëçíéêÞò êïéíùíßáò.Áí ðïôÝ -áí- ç áîéïêñáôßá,ç äéêáéïóýíç,ç áíéäéïôÝëåéá êëð. öùôßóïõí ôçí êïéíùíßá ìáò , ôüôå ç ðáñáðÜíù öùôåéíÞ ðõãïëáìðßäá ïýôå èá öáßíåôáé ,ïýôå èá Ý÷åé ëüãï ýðáñîçò...Ï íïþí íïåßôï!!!Õ.Ã.Åßìáé ôñïìåñÜ öéëïóïöçìÝíïò -ãéá áõôü êáé ïäçãþ Alfa (áóôåßï!)- ,ëÜôñçò ôçò Áñ÷áßáò ÅëëÜäáò êáé äáêñýæù óôç óêÝøç êáé ìüíï ïôß ðïóôÜñù(!) ðáôþíôáò ôçí ãç óôçí ïðïßá äßäáîå ï ÁñéóôïôÝëçò...
'Ïé áñ÷áßïé ¸ëëçíåò åß÷áí ôïí ðéï õãéÞ ðïëéôéóìü óôçí áíèñþðéíç éóôïñßá.Ãé´áõôü êáé åöçýñáí ôçí ôñáãùäßá.Îå÷åßëéæáí áðü ôüóç õãåßá ðïõ Þèåëáí äüóåéò äõóôõ÷ßáò Ýóôù êáé ôå÷íçôÝò.'(Öñåéäåñßêïò Íßôóå , Ç ÃÝííçóç ôçò Ôñáãùäßáò)
-
Πέρασαν 8 ώρες από τότε που παρέθεσα τα λινκς του alfisti.gr.
Καμία απάντηση πέραν του φίλου spidey!
Nα θεωρήσω ότι διαβάζετε και μελετάτε τα λινκς και θα επανέρθετε δρυμήτεροι άυριο?
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Πέρασαν 8 ώρες από τότε που παρέθεσα τα λινκς του alfisti.gr.Καμία απάντηση πέραν του φίλου spidey!
Nα θεωρήσω ότι διαβάζετε και μελετάτε τα λινκς και θα επανέρθετε δρυμήτεροι άυριο?
όχι, προσωπικά δεν μπαίνω σε clubs μαρκών/μοντέλων κι είμαι κατά του οπαδισμού
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
όχι, προσωπικά δεν μπαίνω σε clubs μαρκών/μοντέλων κι είμαι κατά του οπαδισμού
καλύτερα που δεν μπήκες. Θα είχες πάθει εγκεφαλικό ειδικά εσύ
Πάντως δεν είναι θέμα οπαδισμού. Δεν είνι σαν τις ομάδες. Είναι κάτι σαν αγάπη-χόμπι-συμπάθεια παρέα. Σε αντίθεση με ις ομάδες που πέρνεις ότι σου σερβίρουν με το αμάξι μπορέις να παρέμβεις και να αλλάξεις πράγματα.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
ÊÜðïôå äÞëùíá áëöéóôß ( áöïý ìïõ áñÝóïõí ïé Alfa ) ðëÝïí äçëþíù áðëÜ ëÜôñçò êÜðïéùí Alfa Romeo, ëõðÜìáé ðïõ èá ôï ðþ áëëÜ óõ÷íÜ ðõêíÜ óå áõôü ôï forum äéáðéóôþíù ïôé alfisti= ï êïëëçìÝíïò ðïõ âëÝðåé ìå ðáñùðßäåò êáé ðáñáìïñöùôéêïýò öáêïýò ãýñù ôïõ ( áí âëÝðåé êé üëáò äçëáäÞ ). Ôüëìçóåò íá èßîåéò êÜôé ãéá ôçí Alfa Romeo...åßóáé ôïõ óáôÜíá, ïõ 666, ïõ 666, ïõ 666, kill pïpe êáé ôá óõíáöÞÁ íáé?
Å÷þ ìéá åñþôçóç...ãéáôß Üñáãå åìåßò ïé alfisti ìéëÜìå ó÷åäüí ÐÁÍÔÁ ìå áôñÜíôá÷ôç ôåêìçñßùóç åíþ éäßùò ïé ãåñìáíüöéëïé ü÷é?
Óôï ðáñáêÜôù link ð.÷. èá äåéò ïôß åßðá êÜôé ãéá ìÝíá ðñïöáíÝò, ïôß äçëáäÞ ç 'âáóéêÞ' åéêüíá ôçò BMW ,êáé ü÷é ìüíï, ðïõ Ý÷ïõìå óôï ìõáëü ìáò åßíáé óôõãíÞ áíôéãñáöÞ Alfa Romeo.
ÊÜðïéïé ôï áìöéóâÞôçóáí...ìá åßíáé äõíáôüí???http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... &start=510
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Πέρασαν 8 ώρες από τότε που παρέθεσα τα λινκς του alfisti.gr.Καμία απάντηση πέραν του φίλου spidey!
Τώρα τι θές περίληψη
Το alfisti το διαβάζω μερικές φορές. Σε οτι αφορά τις troll like επιθέσεις, δεν τις επικροτώ αλλά έχω την εντύπωση οτι τις περισσότερες φορές οτιδήποτε αρνητικό γράφεται για τις Alfa εκλαμβάνεται ως troll like επίθεσεις.
BTW μου άρεσε πολύ η σχεδιάση του εσωτερικου της 159 όχι όμως και οι προσφερόμενοι για τους επιβάτες χώροι, λαμβάνοντας υπόψη το μέγεθος του αυτοκινήτου πάντα
Alfa Romeo 159 & 159TBi