-
Ο χρήστης tel έγραψε:
Τρέμε Μ3
Elpizo na mi sovarologeis...giati .......
Γιατί; Τι θα του κάνεις;
Einai krima na vgaloume apo tora symperasma!
As kukloforisoun kai ta duo autokinhta(e90 M3) kai tote tha ginei to analogo test!
FILIKAΑαααακριβώς!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Τρέμε Μ3
Γιατί; Τι θα του κάνεις;
As kukloforisoun kai ta duo autokinhta(e90 M3) kai tote tha ginei to analogo test!
FILIKAΑαααακριβώς!
An kai pistevo oti tha faei ksilo h Alfa...alla as perimenoume!
-
Ο χρήστης tel έγραψε:
Τρέμε Μ3
Γιατί; Τι θα του κάνεις;
FILIKAΑαααακριβώς!
Και ο felleas προφανώς πιστεύει το αντίθετο. Δε βλέπω τίποτα το επιλήψιμο σε καμία από τις δύο... προβλέψεις.
Όμως αντίθετα με τον felleas είπες:
Elpizo na mi sovarologeis...giati .......Και αυτό διαφέρει πολύ αοπό το ας περιμένουμε να δούμε.
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Και ο felleas προφανώς πιστεύει το αντίθετο. Δε βλέπω τίποτα το επιλήψιμο σε καμία από τις δύο... προβλέψεις.
Όμως αντίθετα με τον felleas είπες:
Elpizo na mi sovarologeis...giati .......Και αυτό διαφέρει πολύ αοπό το ας περιμένουμε να δούμε.
Φαίνεται και απο την διαφορά ποιότητας των posts...
Ο ένας μιλάει σαν 'Μέγαρο Μουσικής' και ο άλλος σαν Μπουρνάζι. -
H zωή δεν λέει μια αν δεν έχεις Μ3
Πόσο έχει μια Μ3? ρε παιδιά???
-
Ego den eironeytika ton fellea,kai elpizo na to katalavei,opos to katalave o kyan kai o tabs!
An kai den meno sto mpoyrnazi (opote erxomai ellada)den exo provlima me thn sygkekrimenh perioxh Mr neoploute.
Koita thn douleia sou loipon,kai mhn asxoleisai.
Oso gia ton tropo pou milao,tosa ksereis tosa les......
An vriskomastan se aithousa synedriaseon allios tha milaga...den kano epeidiksh gnoseon.
Pistevo oti sevomai toys xrhstes toy foroum!
Auf Wiedersehen!(Sorry se olous gia ta greeklish)
-
Ο χρήστης felleas έγραψε:
H zωή δεν λέει μια αν δεν έχεις Μ3Πόσο έχει μια Μ3? ρε παιδιά???
Edo einai sosth h timh ths fellea.
Sthn Ellada exoyn allios ta pragmata. -
Ερώτηση Κρίσεως:
Και το EVO και οι 4Τροχοί βγάζουν την 3άρα πιο σπορτιφ από την 159.
Ιδού τα δεδομένα:
Έκδοση---Χρόνος--Μετάδοση---Κυβ.--Ροπη--Ισχ.--Βάρος--Κιλα/Ι--Κιλά /κιλό ροπής
159 2.2----1:18:75--Εμπρός-----2198---23.4---185---1596----8.62----68,20
ΒΜW 320--1:19:30--Πίσω-------1995---20.4---150---1422-----9.48-----69,7
A4 1.8T----1:19:40--4χ4--------1781---22.9---163---1504-----9,22----65,67
159 1.9----1:20:70 //Kίνηση εμπρός-1859--19.4--160--1582--9.88--81/54
(ή1:20:10)Τιμές στο περίπου
1.9 159-->30000
2.2 159-->33000
320------->34000
Α4 1.8Τ-->34000Έχουμε λοιπόν την 2.2 που είναι και απ'ευθείας αντίπαλος της 320 και του 1.8Τ και κάνει ταχύτερο χρόνο σε μια πίστα.
Ναι μεν έχει πλεονέκτημα σε Κιλά ανά ίππο αλλά ισοδυναμεί σε κιλά ανά κιλό ροπής. Έχει και το μειονέκτημα της εμπρός κίνησης.
Πως λοιπόν ενώ δεν είναι σπορτιφ σύμφωνα με τα περιοδικά γυρνάει γρηγορότερα????????
Έν σπορ αμάξι πρέπει να γυρνάει όσο πιο γρήγορα γίνεται σε μια πίστα ή κάνω λάθος?
Εκτός κι αν σπορτιφ σήμερα σημαίνει πετάω κώλο σε επιδείξεις και events ή ακόμα χειρότερα σε δημόσιο δρόμο
Μάλλον Καγκουρο-Σπορτφ μου φέρνει αυτό.
Παρακαλώ διαφωτίστε με γιατί έχω μπερδευτεί!!
-
Ο χρήστης felleas έγραψε:
Πόσο έχει μια Μ3? ρε παιδιά???81.800 + τα απαραίτητα.
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Πως λοιπόν ενώ δεν είναι σπορτιφ σύμφωνα με τα περιοδικά γυρνάει γρηγορότερα????????
Έν σπορ αμάξι πρέπει να γυρνάει όσο πιο γρήγορα γίνεται σε μια πίστα ή κάνω λάθος?
Εκτός κι αν σπορτιφ σήμερα σημαίνει πετάω κώλο σε επιδείξεις και events ή ακόμα χειρότερα σε δημόσιο δρόμο
Σημαντικό ρόλο -αν και υποκειμενικός- παίζει και η αίσθηση. Χαρακτηριστικό παράδειγμα... C2 VTS Ναι, οκ γυρνάει γρήγορα, (γύρω στο 1:17 τη μέρα που δοκιμάστηκε) δεν έχει πρόβλημα στο στρίψιμο, αλλά αποστειρωμένη αίσθηση (καμία σχέση με saxo) και τιμόνι 'χαίρεται', το θυμάσαι kyan;
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
...Åêôüò êé áí óðïñôéö óÞìåñá óçìáßíåé ðåôÜù êþëï óå åðéäåßîåéò êáé events Þ áêüìá ÷åéñüôåñá óå äçìüóéï äñüìï
ÌÜëëïí Êáãêïõñï-Óðïñôö ìïõ öÝñíåé áõôü.
Ðáñáêáëþ äéáöùôßóôå ìå ãéáôß Ý÷ù ìðåñäåõôåß!!
Óðïñôßö óçìáßíåé íá ìðïñåßò óôçí åõèåßá íá ðáôÜò ôï ãêÜæé êáé íá öåýãåé ï êþëïò ìðñïóôÜ áðü ôçí -óôõëÜôç ðÜíôá- êáöåôÝñéá ãéá íá øáñþíåé ôï êáãêïõñïìùñü.
Áõôü óõìâáßíåé êáôÜ êüñïí áðü áíèñþðïõò õøçëÞò áéáèçôéêÞò ðïõ -Oh!Quelle surprise!- êáôÝ÷ïõí BMW Þ Merc , êáôÜ ðñïôßìçóç ôïõ ìðáìðÜ - ìåôÜ ôïí ãÜìï êáôáëÞãïõí ìå Mondeo ìåôá÷åéñéóìÝíï.BïõæïýêïMðïýëçäïWagon
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Έχουμε λοιπόν την 2.2 που είναι και απ'ευθείας αντίπαλος της 320 και του 1.8Τ και κάνει ταχύτερο χρόνο σε μια πίστα.
Ναι μεν έχει πλεονέκτημα σε Κιλά ανά ίππο αλλά ισοδυναμεί σε κιλά ανά κιλό ροπής. Έχει και το μειονέκτημα της εμπρός κίνησης.
Άντε πάλι με τα κυβικά... 2,2 159 vs 320 & 1.8T
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
¸÷ïõìå ëïéðüí ôçí 2.2 ðïõ åßíáé êáé áð'åõèåßáò áíôßðáëïò ôçò 320 êáé ôïõ 1.8Ô êáé êÜíåé ôá÷ýôåñï ÷ñüíï óå ìéá ðßóôá.
Íáé ìåí Ý÷åé ðëåïíÝêôçìá óå ÊéëÜ áíÜ ßððï áëëÜ éóïäõíáìåß óå êéëÜ áíÜ êéëü ñïðÞò. ¸÷åé êáé ôï ìåéïíÝêôçìá ôçò åìðñüò êßíçóçò.
Ðùò ëïéðüí åíþ äåí åßíáé óðïñôéö óýìöùíá ìå ôá ðåñéïäéêÜ ãõñíÜåé ãñçãïñüôåñá????????
¸í óðïñ áìÜîé ðñÝðåé íá ãõñíÜåé üóï ðéï ãñÞãïñá ãßíåôáé óå ìéá ðßóôá Þ êÜíù ëÜèïò?
Åêôüò êé áí óðïñôéö óÞìåñá óçìáßíåé ðåôÜù êþëï óå åðéäåßîåéò êáé events Þ áêüìá ÷åéñüôåñá óå äçìüóéï äñüìï
ÌÜëëïí Êáãêïõñï-Óðïñôö ìïõ öÝñíåé áõôü.
Ðáñáêáëþ äéáöùôßóôå ìå ãéáôß Ý÷ù ìðåñäåõôåß!!
¶íôå ðÜëé ìå ôá êõâéêÜ... 2,2 159 vs 320 & 1.8T
Τουλάχιστον εδώ η Alfa μας τα έκανε σαλάτα!!!
-
Έχουμε λοιπόν την 2.2 που είναι και απ'ευθείας αντίπαλος της 320 και του 1.8Τ και κάνει ταχύτερο χρόνο σε μια πίστα.
Γιατί δεν συγκρίνεται την 159 2.2 με το A4 DTM edition?
Γιατί δεν συγκρίνεται την 159 2.2 με το TFSi Passat? Δεν είναι αρκετά premium? Αν όχι, γιατί δεν είναι premium? Λόγω σήματος? -
Απάντησε μου σε παρακαλώ στα εξής ερωτήματα:
Ερώτημα 1ο:
Γενιά 156 Γκάμα κινητήρων: 1600, 1800, 2000
Γενιά 159 Γκάμα Κινητήρων: 1800, 1900, 2200Ποιον κινητήρα και κατ επέκταση ποιά έκδοση πιστεύεις ότι αντικάθιστά η 1.9?
Ερώτημα 2ο:
Εάν πιστέυεις ότι η 1.9 αντικάθιστά την 2000 τότε ο 2.2 αποτελεί νέα κατηγορία? Και αν ναι με τι πρέπει να συγκριθεί?Ερώτημα 3ο:
Εάν πιστέυεις ότι η 1.9 αντικάθιστά την 2000 γιατί μια εταιρία που θέλει να ανταγωνιστεί BMW-AUDI ενώ μεγαλώνει το βάρος του αυτοκινήτου μειώνει τον κυβισμό και κατ'επέκταση την ροπή που παίζει ρόλο σε βαρυά αμαξώματα?Ερώτημα 4ο:
Έχεις ένα μοτερ 2198cc (159 2.2), ένα μοτέρ 1995 cc(320), κι ένα μοτερ 1858cc(159 1.9)Η 2.2 απέχει ~200cc από την 320 και αυτή ~150cc από την 1.9. Άρα αν αναλογιστούμε:
Α. την τιμή που είναι πιο κοντά 2.2 = 320 πρακτικά
Β. τον λόγο κιλά ανά κιλό ροπής που πρακτικά είναι ίδιος για 2.2 και 320
Γιατί σου φαίνεται παράξενο η σύγκριση 2.2 με 320?Τα 50κ.ε που η 1.9 προσεγγίζει την 320 είναι τόσο αμεληταία που υπάρχουν μοτές 1790 και 1750 κ.ε που συγκρίνονται ως 1800
Ερώτημα 5ο:
Για τί απορείς με την σύγκριση 2.2 vs 320 που απέχουν 200cc και δεν απορείς με την σύγκριση 320 vs 1.9 που απέχουν 150cc . Και ακόμα χειρότερα γιατί δέχεσαι την σύγκριση
1.8Τούρμπο με 1.9 ατμόσφαιρα αδιαμαρτύρητα?Σε παρακαλώ απάντησε σε αυτά. Αν θες θέσε μου ερωτήματα να σου απαντήσω κι εγώ αλλά μην απαντάς με ερώτηση.
Για μένα και οι δύο συγκρίσεις στέκουν και γι΄αυτό παρέθεσα και την 1.9 και την 2.2. Επειδή όμως τα αμάξια συγκρίνονται ως προς την αγορά τους και όχι ακαδημαικά η 2.2 φέρνει πιο κοντά στην 320 και στο κάτω κάτω είναι πιο μακριά της κατα 50 κ.ε! Άλλωστε μοιράια η 1.8 159 θα κοντράρει την 316 και η 1.9 την 318 άρα διπλή σύγκριση ίσως δε στέκει.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Γιατί δεν συγκρίνεται την 159 2.2 με το A4 DTM edition?
Γιατί δεν συγκρίνεται την 159 2.2 με το TFSi Passat? Δεν είναι αρκετά premium? Αν όχι, γιατί δεν είναι premium? Λόγω σήματος?δεν βολεύουν οι συγκρίσεις αυτές
Δεν χρειάζεται TFSI το Passat, αρκεί το δίλιτρο που είναι πιο γρήγορο από τη 2.2
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Äåí ÷ñåéÜæåôáé TFSI ôï Passat, áñêåß ôï äßëéôñï ðïõ åßíáé ðéï ãñÞãïñï áðü ôç 2.2
ÁõôÞ ôçí åîÞãçóç äßíåé ï Ïíåéñïêñßôçò?
-
Ο χρήστης Spidey_TS έγραψε:
...
Δεν χρειάζεται TFSI το Passat, αρκεί το δίλιτρο που είναι πιο γρήγορο από τη 2.2
Αυτή την εξήγηση δίνει ο Ονειροκρίτης?
Άσε τον Ονειροκρίτη (:roll:) και αν θες (και μπορείς) απάντα σε αυτά που ρώτησα εγώ.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
...
Äåí ÷ñåéÜæåôáé TFSI ôï Passat, áñêåß ôï äßëéôñï ðïõ åßíáé ðéï ãñÞãïñï áðü ôç 2.2
ÁõôÞ ôçí åîÞãçóç äßíåé ï Ïíåéñïêñßôçò?
¶óå ôïí Ïíåéñïêñßôç (:roll:) êáé áí èåò (êáé ìðïñåßò) áðÜíôá óå áõôÜ ðïõ ñþôçóá åãþ.
-
Έίτε μας αρέσει είτε όχι η Alfa θεωρείται premium και γι'αυτό συγκρίνεται όπως και η πρόκάτοχος της με άλλα premium!!
Δεν είναι τυχαίο πως σύσσωμος ο τύπος έσπευσε να συγκρίνει με BMW-AUDI-Volvo.
Απο κει και πέρα το TFSI είναι η πιο λογική επιλογή αν δεν παίζει ο παράγοντας μούρη ή αν δεν θες τις συγκινήσεις που μπορει να προσφέρει μια 320 ή μια 159 έστω και με χειρότερες επιδόσεις.
Alfa Romeo 159 & 159TBi