-
Oι επιλογές μου απ'ότι έχω μάθει είναι ή 185/50/14 ή 195/45/15. Από τη μία δεν θέλω να χαλάσω καθόλου το τιμόνι και το 'ζύγισμα' του αυτοκινήτου, από την άλλη οι 15΄θα είναι πιό όμορφες,πιό 'ζάντες'. Μού είπαν όμως επίσης πως το 45 είναι πολύ χαμηλό προφίλ γιά τους δρόμους μας, και το αμάξι θα κοπανάει άσχημα και μπορεί να σκιστεί και πιο εύκολα. Άν έχετε προσωπική εμπειρία, please help!
-
Oι επιλογές μου απ'ότι έχω μάθει είναι ή 185/50/14 ή 195/45/15. Από τη μία δεν θέλω να χαλάσω καθόλου το τιμόνι και το 'ζύγισμα' του αυτοκινήτου, από την άλλη οι 15΄θα είναι πιό όμορφες,πιό 'ζάντες'. Μού είπαν όμως επίσης πως το 45 είναι πολύ χαμηλό προφίλ γιά τους δρόμους μας, και το αμάξι θα κοπανάει άσχημα και μπορεί να σκιστεί και πιο εύκολα. Άν έχετε προσωπική εμπειρία, please help!
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Εγώ έχω βάλει τις compomotive motorsport για χώμα.
Αν και είναι λίγο πιο βαριές δε στραβώνουν με τίποτα.
Τις εχεις ζυγισει ποτε σου;
Η compomotive ειναι πολυ καλη εταιρια, αλλα δεν ξερω καθολου τι παιζει με το βαρος και δεν μπορω να βρω και στοιχεια.
Σε τι διασταση τις φορας; -
Τις είχα ζυγίσει αλλά δε θυμάμαι ακριβώς.
Το μόνο που θυμάμαι είναι οτι όλη η ρόδα(μαζί με το λάστιχο) ζύγιζε όσο περίπου η εργοστασιακή ρόδα με τη σιδερένια ζάντα.
Εμένα είναι 15άρες με 6.5πλάτος. -
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Τις είχα ζυγίσει αλλά δε θυμάμαι ακριβώς.
Το μόνο που θυμάμαι είναι οτι όλη η ρόδα(μαζί με το λάστιχο) ζύγιζε όσο περίπου η εργοστασιακή ρόδα με τη σιδερένια ζάντα.
Εμένα είναι 15άρες με 6.5πλάτος.Αμα το συνολο (λαστιχο-ζαντα) ειναι ιδιο με το εργοστασιακο τοτε ειναι πολυ καλα.
Αλλα νομιζω πως μονο οι κορυφαιες, απο αποψη βαρους, ζαντες OZ leggera μαζι με το λαστιχο (15 inches) φτανουν το εργοστασιακο συνολικο βαρος. -
μεταχειρισμενες 14αρες απο gti βρισκονται σε κανα μαγαζι/μαντρα? δεν μ αρεσουν καθολου οι μαυρες που εχω και ασπρες ουτε για πλακα!αφου οταν το πηρα το αμαξι μου ειπανε να μου τις βαλουν τσαμπα και ειπα μακρυα....
-
μεταχειρισμενες 14αρες απο gti βρισκονται σε κανα μαγαζι/μαντρα? δεν μ αρεσουν καθολου οι μαυρες που εχω και ασπρες ουτε για πλακα!αφου οταν το πηρα το αμαξι μου ειπανε να μου τις βαλουν τσαμπα και ειπα μακρυα....
-
-
Δε χρειάζεται να ψάξεις σε μαγαζιά, τις δίνουν συχνά πυκνά μερικοί ιδιώτες.
Η κατώτατη τιμή που θα τις βρείς είναι γύρω στα 200 ευρώ αν δεν κάνω λάθος.Ρίξε μια ματιά στις αγγελίες του forum, αλλά και στα 106sportclub.gr και psclub.gr.
14΄ ή 15΄ζάντες για 106 rallye?