-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
ΠΑΙΔΙΑ ΠΙΡΑ ΤΟ ΝΕΟ ΤΙΓΡΑ...ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΒΑΣΚΑ..
ΤΟ 1,4 21000!!!
ΜΕ ΓΕΙΑ ΜΟΥ!!!!
ΠΟΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ....??επρεπε να παρεις το Α3
Σιγουρα καλύτερη επιλογή ήταν το Megane Cabrio!!! Δεν πειράζει καλούτσικο είναι και το Τιγκρα.
-
Ο χρήστης stilskin έγραψε:
Το υποβραχιόνιο κοστίζει σε αντιπροσωπεία γύρω στα 290 euro.
Εγώ το βρήκα σε φίλο, γνήσιο από την κατασκευάστρια εταιρεία( μη νομίζετε πως και η Opel τα κατασκευάζει, απλώς βάζει την σφραγίδα της πάνω) γύρω στα 200 euro.Για το προηγούμενο Αστρα το υποβραχιόνιο της Irmscher το πουλάνε οι εδώ αντιπροσωπείες της Οπελ 160 ευρώ!!! Εγω με τα μισά λεφτά το παράγγειλα απο Ebay και πιστευω μέχρι τέλη εβδομάδας θα το έχω.
Το υποβραχιόνιο για το G το βρίσκεις με 130 με 140 ευρώ. Η διαφορά με το τελευταίο μοντέλο, το Η δηλαδή είναι ότι έχει βγει καινούριο και φυσικά κοστίζει και πιο ακριβά.
Βεβαία από έξω λογικό είναι να το βρεις πιο φτηνά.
Επαναλαμβάνω πως μιλάω για υποβραχιόνιο καθαρά για το Astra H και όχι universal, αλλά ούτε και για το G, που μου είπαν ότι μπαίνει και το Η.
Εγώ προτίμησα το δικό του πάντως.
Θα δούμε, μόλις το τοποθετήσω. -
Ο χρήστης vectragts έγραψε:
ΠΑΙΔΙΑ ΠΙΡΑ ΤΟ ΝΕΟ ΤΙΓΡΑ...ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΒΑΣΚΑ..
ΤΟ 1,4 21000!!!
ΜΕ ΓΕΙΑ ΜΟΥ!!!!
ΠΟΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ....??Αφού πήρες το Tigra γιατί έβαλες για όνομα vectra GTS??
Eμένα μαρέσει πολύ εμφανισιακά, από οδηγική ευχαρίστηση δεν ξέρω τι λέει...
Πήγαινε σ'αυτό το λινκ όμως να δεις πως θα το κάνεις πιο όμορφο!!
http://www.steinmetz.de/produkte_e/tigr ... /tigra.htm -
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ...
ΒΑΣΙΚΑ ΡΩΤΑΟ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟ ΕΧΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ ΛΟΓΟ ΤΟΥ Α3..
ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΜΟΝΗ 4 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΠΕΡΝΑ ΤΟ Α3....ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΓΝΩΜΗ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΡΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ...ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ..?
ΤΟ NICK ΕΙΝΑΙ VECTRA GTS ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ GTS 2.0 TURBO....
ΚΑΙ ΕΝΑ CORSA GSI 2002.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....... -
Απο τη στιγμη που το παρηγγειλες μην μετανοιωνεις... απλα περιμενε το μέχρι να ερθει και μετά απόλαυσέ το!
-
Ο χρήστης vectragts έγραψε:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ...
ΒΑΣΙΚΑ ΡΩΤΑΟ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟ ΕΧΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ ΛΟΓΟ ΤΟΥ Α3..
ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΜΟΝΗ 4 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΠΕΡΝΑ ΤΟ Α3....ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΓΝΩΜΗ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΡΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ...ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ..?
ΤΟ NICK ΕΙΝΑΙ VECTRA GTS ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ GTS 2.0 TURBO....
ΚΑΙ ΕΝΑ CORSA GSI 2002.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.......το Α3 επρεπε να παρεις.......κριμα σιγουρα θα το μετανιωσεις.....ειδικα οταν θα ερθει η ωρα να το πουλησεις!!!!!
-
Να μην το μετανιώσει. Είναι διαφορετικά αυτοκίνητα, άλλο το 5θυρο hatchback, άλλο το διθέσιο κάμπριο. Αφού πήγε στο κάμπριο, θα είχε τους λόγους του. Ως κάμπριο λοιπόν είναι πολύ αξιόλογο αυτοκίνητο στα λεφτά του, σίγουρα μέσα στα 2-3 καλύτερα.
-
Ρε παιδιά, μην τον μπερδεύετε τον άνθρωπο. Διάλεξε το tigra, πάει και τελείωσε
-
Καλοτάξιδο με πολλα απροβήματιστα χμ φιλε μου το τιγράκι σου. Σκεφτομαι να βαλω τα χειρηστηρια στο τιμονι στο astra H μου και θέλω να ρωτήσω:
1)Αν ξερει κανεις ποσο παει περιπου το 'μαλλι'
2)Σε περιπτωση που αλλαξω ηχοσυστημα θα δουλεύουν με το καινουργιο?
3)Ποίες λειτουργίες μπορεις να χειριστείς απο το τιμονι???(εκτος απο το ηχοσυστημα....) -
Ο χρήστης TreckeR έγραψε:
Καλοτάξιδο με πολλα απροβήματιστα χμ φιλε μου το τιγράκι σου. Σκεφτομαι να βαλω τα χειρηστηρια στο τιμονι στο astra H μου και θέλω να ρωτήσω:
1)Αν ξερει κανεις ποσο παει περιπου το 'μαλλι'
2)Σε περιπτωση που αλλαξω ηχοσυστημα θα δουλεύουν με το καινουργιο?
3)Ποίες λειτουργίες μπορεις να χειριστείς απο το τιμονι???(εκτος απο το ηχοσυστημα....)Οι απαντήσεις στις ερωτήσεις σου θα είναι συγκεκριμένες.
Πολύ απλά θα σου δώσω μια αρνητική απάντηση γιατί πολύ απλά όταν και εγώ ήθελα να βάλω εκ των υστερών χειριστήρια στο Astra H, δεν μπορούσαν να το βάλουν γιατί όπως μου απάντησαν από το τεχνικό τμήμα της Opel γραπτώς μέσω email, μου είπαν ότι είναι εξοπλισμός που μπαίνει μονό στο εργοστάσιο.
Τώρα αν μπορέσεις και το τοποθετήσεις εσύ κάπου, βοήθησε και μένα να με ενημερώσεις.
Αλλά μιλάμε για τα αυθεντικά, αυτά που βάζει η Opel στο Astra, που είναι στο τιμόνι. -
exeis dikio...den ginetai.prepei na alaxtei olo to timoni kai to kostos einai megalo.etsi mou eipan sthn antiproswpia.
-
Ποπο!!!! μαμακια που εκανα....συγνώμη για τα greeklish.Δεν θα επαναληφθεί!!!!!!
Κατι που διαβασα στο βιβλιαρακι του αυτοκινητου λεει οτι μπορει να καψει λαδι μεχρι 0,6lt στα 1000χμ. Τι παίζει???Εσας ποσο σας εκαψε?? -
Αυτό είναι το ανώτατο επίπεδο, πάνω από το οποίο μπορείς να ζητήσεις αλλαγή εξαρτημάτων ή και αλλαγή κινητήρα. Δεν σημαίνει ότι θα σου κάψει λάδι. Εμένα δεν έχει κάψει καθόλου στα 4.000 χλμ, ούτε χιλιοστό δεν λείπει από τον δείκτη.
-
Μαλλον κατι πρεπει να παιζει με τα long life λαδια που εχω.Ο αρχημηχανικος μου ειπε οτι μεχρι να 20000χμ που θα στρωνει ο κινητηρας ισως να χρειαζεται να συμπληρωνω καπου καπου λαδια.Γιαυτό και πρεπει καθε 1000χμ να τα κοιταω.
-
Μαλλον κατι πρεπει να παιζει με τα long life λαδια που εχω.Ο αρχημηχανικος μου ειπε οτι μεχρι να 20000χμ που θα στρωνει ο κινητηρας ισως να χρειαζεται να συμπληρωνω καπου καπου λαδια.Γιαυτό και πρεπει καθε 1000χμ να τα κοιταω.Αδερφέ δεν παίζει τίποτα με τα λάδια. Απλά κοιτούν να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο για να μπορούν να καλυφθούν αν κάποιος έξυπνος πάρει το αυτοκίνητο και το πάει τέρμα από την αρχή και καίει λάδια να μην είναι αναγκασμένοι να τον αλλάξουν. Αν φτάσει στο σημείο να καίει 600 γραμμάρια λάδι στα χίλια χιλιόμετρα πιστεψε με θα το καταλάβεις γιατί από πίσω θα καπνίζει σαν δίχρονο. Και εγώ στην θέση τους το ίδιο θα έκανα, εγώ θα πληρώνω τα σπασμένα καθε ενός που προσπαθεί να βγάλει το άχτι του στο αυτοκίνητο? Πάντως αν το σεβαστείς λίγο δεν πρόκειται να σου κάψει λάδι, τουλάχιστον όχι παραπάνω από 200 γραμμάρια στα 10000 χλμ.
Δεν είναι μόνο τα λάδια που έχουν προδιαγραφές για τόσα χλμ αλλά και η κατασκευή του κινητήρα που δεν ταλαιπωρεί τα λάδια του. -
Εγω εκανα οτι λεει το βιβλιο για τα 1000 πρωτα χμ. Βεβαια οταν το ειπα αυτο στον μηχανικο μου ειπε λιγο πολυ οτι εκανα μαλακια και δεν το πατησα απο την αρχη!!!! Μάλλον ψάχνει για πελατες.......
-
Εγω εκανα οτι λεει το βιβλιο για τα 1000 πρωτα χμ. Βεβαια οταν το ειπα αυτο στον μηχανικο μου ειπε λιγο πολυ οτι εκανα μαλακια και δεν το πατησα απο την αρχη!!!! Μάλλον ψάχνει για πελατες.......Εγώ έχω 3500 χλμ και ακόμα αυτό κάνω. Οπότε μην αισθάνεσαι ότι είσαι ο μόνος που το κάνει. Καλύτερα να ταλαιπωρηθείς λίγο στην αρχή και να είσαι ήσυχος με την συνειδηση σου αργότερα.
-
Και γω το ιδιο θα κανω....και ασε τον μα@ακα να λεει......Καλυτερα σιγα τωρα στην αρχη παρα να 'τρεχεις' μετα.....
-
Πατήστε το όσο θέλετε, πατήστε το ζεστό, πατήστε το κρύο, αλλάξτε ταχύτητες στα κόκκινα, φρενάρετε με το κιβώτιο, κάντε ότι θέλετε το astra ποτέ δεν θα σας κάψει λάδια μέχρι τα 150000 χλμ τουλάχιστον. Και λάδια της μάνας του με 3€ το κιλό και όχι σούπερ ντούπερ συνθετικά κλπ κλπ
Τι το περάσατε, alfa, vw, toyota για να μην πώ για άλλες μάρκες!!! -
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Πατήστε το όσο θέλετε, πατήστε το ζεστό, πατήστε το κρύο, αλλάξτε ταχύτητες στα κόκκινα, φρενάρετε με το κιβώτιο, κάντε ότι θέλετε το astra ποτέ δεν θα σας κάψει λάδια μέχρι τα 150000 χλμ τουλάχιστον. Και λάδια της μάνας του με 3€ το κιλό και όχι σούπερ ντούπερ συνθετικά κλπ κλπ
Τι το περάσατε, alfa, vw, toyota για να μην πώ για άλλες μάρκες!!!Φίλε μου μακάρι τα πράγματα να είναι όπως τα λες αλλά δεν το βλέπω. Πολύ παραδέχονται ότι το opel τους τσιμπάει λίγο λαδάκι. Δεν είναι και τόσο κακό άλλωστε. Μην κρίνεις από συγκεκριμένα αυτοκίνητα. Και εγώ πριν είχα Rover και παρότι το έσκιζα καθημερινά για 100.000 χλμ δεν έβγαλε ούτε βίδα, ούτε λάδι έκαιγε. Δεν μπορώ όμως να ισχυριστώ ότι όλα τα Rover είναι έτσι, απλά σε μένα μάλλον έτυχε και πέτυχε.
OPEL FORUM