-
Ναι, τι κόρνα είναι αυτή;
Αποφεύγω να τη χρησιμοποιώ, ειδικά για πεζούς, φοβάμαι μην πάθει κανείς καρδιακό!
Ώστε δεν μου έβαλαν την κόρνα δύο τόνων, ε; Κωλοεταιρεία! -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ναι, τι κόρνα είναι αυτή;
Αποφεύγω να τη χρησιμοποιώ, ειδικά για πεζούς, φοβάμαι μην πάθει κανείς καρδιακό!
Ώστε δεν μου έβαλαν την κόρνα δύο τόνων, ε; Κωλοεταιρεία!Και εσύ την απλή έχεις; Που κάνει μόνο μπιπ απλό και χωρίς μπάσο;
Πάντως εγώ την βρίσκω πολύ ‘φλούφλικη’, κάπως παιδική.
Απλώς βαριέμαι να πάω να βάλω και την μπάσα. -
Για να πω την αλήθεια, δεν ξέρω ποια έχω . Είναι δυνατή και μονότονη (δεν παίζει δηλαδή κάποιο 'σκοπό'), με αρκετά ωραίο ήχο.
-
Α εμένα μέχρι και στο Euro 2004 έπαιζε τον σκοπό!
Πάντως είναι καλή η κόρνα! Σε φίλου Honda Civiv 98αρι ίσα που ακούγεται! Ενω με την δικια μας του δίνεις και καταλαβαίνει!!! -
Γεια σας και απο εμενα.Ειμαι κατοχος ενος corsa 1.4 twinport me proto stadio dbilas + eksatmisi + filtro simota στον παπα.Το αμαξι το εχω ενα χρονο και γενικα ειμαι αρκετα ευχαριστημενος αν εξαιρεσω καποια μικρα τριξηματα.
-
Καταρχήν καλώς όρισες φίλε kaan στην παρέα μας. Πρόσφατα έγινε δοκιμή από το περιοδικό αυτοκινήτου σαν το δικό σου με την βελτίωση πρώτου σταδίου dbilas και το αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο με αποτέλεσμα το πόρισμα να μην συστήνει μια τέτοια μετατροπή με γνώμονα φυσικά και το κόστος. Εσένα πόσο σου στοίχισε συνολικά η βελτίωση και πως την αξιολογείς σαν απόδοση σε σχέση πάντα με το κόστος;
-
Καλημέρα φίλε EMMANOYHL.Η συγκεκριμένη δοκιμή πιστεύω πως ειναι εκτος πραγματικότητας!!Θα σου πω το εξης,οταν κανεις την βελτιωση εισαι υποχρεωμενος μετα να κανεις τα service στην συγκεκριμενη αντιπροσωπεια οποτε ο πολεμος ειναι μεγάλος (προσωπικη μου αποψη).Το αμαξι στο δρομο παει παρα πολυ καλα!!Ειναι αρκετα πιο γρηγορο απο rally 1.3 8v,punto sporting new και αλλα πολλά.Μου κόστισε 1650 euro και για τα δικά μου δεδομένα αξιζε η βελτιωση.
-
Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση φίλε μου.
Έχεις κάνει δυναμομέτρηση μετά την μετατροπή;
Αυτό που αναφέρεις για την συντήρηση δεν κατάλαβα. Από όσο ξέρω η συντήρηση μπορεί να γίνεται σε εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Opel μια και η μετατροπή είναι από τον αποκαλούμενο ως αποκλειστικό βελτιωτή της εταιρίας. Νομίζω μάλιστα ότι στην επαρχία αναλαμβάνουν την μετατροπή τα ίδια τα συνεργεία της Opel. Κάνω λάθος σε αυτό; -
Στην συγκεκριμενη βελτιωση πρεπει να κανεις τα service μονο στους συγκεκριμενους αντιπροσωπους για να ισχυει η εγγύηση των 6 χρόνων.Οσο αφορα τα αλογα,σιγουρα δεν ειναι οσα σου έχουν υποσχεθεί δηλαδη 120.Δεν εχω κανει ακόμα δυναμομετρηση αλλα πιστευω πως ειναι απο 110-115 ps.Για επιδοσεις (παντα δικη μου αποψη) 0-100 10, τελική 200.
-
Εγώ έχω 1400 χλμ και ακόμα δεν έχω περάσει τις 3000 στροφές. Θα το πάω έτσι τουλάχιστον μέχρι τις 5000. Ένας φίλος μου όμως που έχει ίδιο με το δικό μου (Astra H 1,8) το έστρωσε μέχρι τα 1000 και μέτα το άνοιξε και δεν είχε κανένα πρόβλημα, στις 5000 χλμ που πήγε για service δεν είχε κάψει ούτε 200 γραμμάρια λάδι. Εγώ ελπίζω ότι αν το πάω έτσι χαλαρά δεν θα κάψει καθόλου λάδι. Θα δούμε, παντως μέχρι τώρα δεν έχει κάψει.
-
Ανέβαινε μέχρι τις 3500-4000, δεν θα πάθει τίποτα. Αντιθέτως οι πολύ χαμηλές στροφές θα μπουκώσουν τον κινητήρα και το λέει αυτό το εγχειρίδιο χρήσης: ούτε πολύ χαμηλές, ούτε πολύ υψηλές. 2500-3500 είναι ένα καλό εύρος.
Εμένα το Astra στα 3000 χλμ δεν έχει επίσης κάψει τίποτα και από τα 1500 χλμ και μετά του έχω ρίξει 4-4500 στροφές για λίγο και κατά διαστήματα για να ξεμπουκώνει. Μια φορά το έφτασα και στον κόφτη, αλλά μάλλον δεν θα το ξανακάνω. -
Ο χρήστης x-rover έγραψε:
Εγώ έχω 1400 χλμ και ακόμα δεν έχω περάσει τις 3000 στροφές. Θα το πάω έτσι τουλάχιστον μέχρι τις 5000. Ένας φίλος μου όμως που έχει ίδιο με το δικό μου (Astra H 1,8) το έστρωσε μέχρι τα 1000 και μέτα το άνοιξε και δεν είχε κανένα πρόβλημα, στις 5000 χλμ που πήγε για service δεν είχε κάψει ούτε 200 γραμμάρια λάδι. Εγώ ελπίζω ότι αν το πάω έτσι χαλαρά δεν θα κάψει καθόλου λάδι. Θα δούμε, παντως μέχρι τώρα δεν έχει κάψει.Συμβουλή από πολύ έμπειρο μηχανικό που μου είπε να μην ψαρόνουμε με τα ‘στα 5000 χλμ’ θέλει σέρβις. Άκουσα τώρα ότι οι αντιπροσωπείες λένε στους πελάτες για τα Astra H πως θέλουν αλλαγή στις 5.000 χλμ.
Εγώ θα αλλάξω πρώτη φορά λαδιά στα 15000 χλμ. -
Ποιος του είπε να κάνει service στα 5.000 χλμ; Μήπως πήγε απλώς για έλεγχο; Στο 1 έτος ή 30.000 χλμ είναι το πρώτο. Κι αν θέλει κάποιος που κάνει πολλά χλμ μέσα στο έτος να έχει 100% το κεφάλι του ήσυχο, ας αλλάξει λάδια/φίλτρο λαδιού στα 10.000.
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Καταρχήν καλώς όρισες φίλε kaan στην παρέα μας. Πρόσφατα έγινε δοκιμή από το περιοδικό αυτοκινήτου σαν το δικό σου με την βελτίωση πρώτου σταδίου dbilas και το αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο με αποτέλεσμα το πόρισμα να μην συστήνει μια τέτοια μετατροπή με γνώμονα φυσικά και το κόστος. Εσένα πόσο σου στοίχισε συνολικά η βελτίωση και πως την αξιολογείς σαν απόδοση σε σχέση πάντα με το κόστος;ΧΑΙΡΕΤΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ DBILA ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ.ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑ ΤΟ ΚΙΤ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΤΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΚΟΥΜΠΛΑΚΗ ΣΤΑΥΡΟ( ΒΟΛΟ ).ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 40.000 ΧΛΜ ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙς ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ,ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ TRIP COMPUTER (ΠΡΙΝ ΕΙΧΑ 9.6-9.7/100 ,ΤΩΡΑ ΣΤΑΘΕΡΑ 8.9-9.0/100 ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΒΕΝΖΙΝΗ 98ΟΚΤ.).ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΙΝΑΙ VECTRA SPORT 1.6 MONT.99,ΚΑΙ ΑΠΟ 101PS EXΩ ΦΤΑΣΕΙ ΤΑ 128PS (DYNAMOMETRO) .
ΟΤΑΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΕΣΤ ΕΣΤΕΙΛΑ EMAIL ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΠΩς ΕΒΓΑΛΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ..ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΗΡΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΩ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ 1400-1500 ΕΥΡΩ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ .ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΘΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΧΑΜΗΛΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ.... -
Πεστα ρε φίλε Θωμά!Κατι παίζει...
-
Ο χρήστης xenophon74 έγραψε:
Εγώ έχω 1400 χλμ και ακόμα δεν έχω περάσει τις 3000 στροφές. Θα το πάω έτσι τουλάχιστον μέχρι τις 5000. Ένας φίλος μου όμως που έχει ίδιο με το δικό μου (Astra H 1,8) το έστρωσε μέχρι τα 1000 και μέτα το άνοιξε και δεν είχε κανένα πρόβλημα, στις 5000 χλμ που πήγε για service δεν είχε κάψει ούτε 200 γραμμάρια λάδι. Εγώ ελπίζω ότι αν το πάω έτσι χαλαρά δεν θα κάψει καθόλου λάδι. Θα δούμε, παντως μέχρι τώρα δεν έχει κάψει.
Συμβουλή από πολύ έμπειρο μηχανικό που μου είπε να μην ψαρόνουμε με τα ‘στα 5000 χλμ’ θέλει σέρβις. Άκουσα τώρα ότι οι αντιπροσωπείες λένε στους πελάτες για τα Astra H πως θέλουν αλλαγή στις 5.000 χλμ.
Εγώ θα αλλάξω πρώτη φορά λαδιά στα 15000 χλμ.Εμένα μου είπαν προληπτικά θα αλλάξουμε λάδια στις 5000 χλμ και μετά κάθε 30000χλμ. Δεν πιστεύω ότι δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που να επιβάλει την αλλάγη λαδιών στις 5000 απλά επειδή το μοτέρ είναι καινούριο καλό είναι να αλλάξεις τα πρώτα λάδια σχετικά γρήγορα για να 'καθαρίσει' το μοτέρ όπως έλεγαν παλιότερα. Πάντως δεν με πειράζει ιδιαίτερα γιατί μου είπαν ότι θα πληρώσω μόνο τα λάδια, οπότε δεν πιστεύω να είναι τόσο μεγάλο κόστος να πληρώσεις 4 κιλά λάδι.
-
Από εσάς που έχετε Astra H μπόρεσε κάνενας να καταλάβει που έχει αυτά τα 7 ηχεία. 4 έχει στις μπροστά πόρτες και 2 στις πίσω. Το άλλο που βρίσκεται όμως? Εγώ τουλάχιστον δεν μπόρεσα να το βρώ.
-
στην ευθεια της οθόνης στο μπροστινο τζαμι!!!
-
Μάνο μόνο μια διόρθωση ότι το πρώτο service είναι στα 2 έτη ή 30.000 χιλιόμετρα και όχι στο 1.
Να ρωτήσω και κάτι άλλο για όσους πήραν το νεο astra για τα μοντέλα που δεν ήταν ετοιμοπαράδοτα πόσο καιρό εκάναν να σας τα φέρουν??? -
Ο χρήστης ORESTISMOSKOF έγραψε:
στην ευθεια της οθόνης στο μπροστινο τζαμι!!!Εκείνο έχω την αίσθηση ότι είναι ο αισθητήρας για τον κλιματισμό αν και δεν το έχω ψάξει. Αυριο θα το ψάξω και θα σου πω σίγουρα
OPEL FORUM