-
Βασικα σκεψου οτι δεν εχω αναβατοριο, και δεν ξερω κατα ποσο στα συνχρονα αμαξια μπορεις να κανεις κατι τετοιο χωρις να ξηλωσεις τα μισα πραγματα
-
Ε,ο μονος τροπος για να αδειασεις το ψυγειο (οχι μονο των όπελ) ειναι να βγαλεις το κολλάρο.
Ανοιξε το καπώ,δες αμα φτανει το χερι σου εκει κατω (που πιστευω θα φτανει ευκολα) και,ή το φτιαχνεις μονος σου ή το πάς στο συνεργειο.Μπορεις πάντα να πάς πρωτα στο συνεργειο και να μετρησεις το αντιψυκτικο,και αν δε λειπει πολύ,δεν κανεις τίποτα.Η συμπληρωνεις με αντιψηκτικο και όχι παραφλου
-
απο αλλο φορουμ
Ο χρήστης Defected έγραψε:
***If you were expecting a sports car from Opel then how about this blue 2-doors beauty that they’ve created partnering with Kissling Motorsport? The name is Astra OPC Race Camp and I can bet you this bug is fast just by mentioning the supercharged and air-cooled 2.0 liter turbo engine that sports 300hp at 6,300 rpm.Opel Astra OPC Race Camp is a racing version that comes with a six-speed sequential racing (of course) gearbox, has a nice little wing in the back, Recaro and Dunlop to design the seats and should be available for production early next year so you’d better save some cash if you want to park one of these in front of your garage.***
-
Πολύ καγκούρικο. Αλλά βολίδα.
-
-
δεν μου φαινεται και πολυ αρμονικος ο πισω ογκος
Ισως συνηθισα το Αστρα στην τωρινη του μορφη
Και σενταν παντως να μη βγαλουνε το Αστρα παει πολυ καλα στην Ελλαδα,παρα το κολλημα των Ελληνων να εχουν γερμανικη κουρσα -
αυτο το opc θα περασει στην παραγωγη ?λετε ?πισω μου φαινεται η εχει ταμπουρα?
-
To νεο Astra Sedan ,θα ειναι λίγο μεγαλύτερο σε μηκος απο το Vectra.
4,59 λέει ότι είναι το sedan ( εγώ ήξερα για 4,40 με 4,50 ) εδώ : http://www.autotriti.gr/news/preview_ne ... gory_id=72
ενώ το Vectra ξεκινάει από 4,61.
-
Ο χρήστης nikos2004dj έγραψε:
αυτο το opc θα περασει στην παραγωγη ?λετε ?πισω μου φαινεται η εχει ταμπουρα?Δίκους έχει.Φαίνονται και οι δαγκάνες του.
-
παραγγειλα ενα corsa 1.4, σορρυ για τη χαζη ερωτηση, αλλα πώς θα διαπιστωσω στην παραλαβη οτι οντως ειναι 1.4 (κι οχι 1.2), περα απο τα γραμματα στο πορτμπαγκαζ?
-
Μπορεις απο κωδικο πλαισιου να μαθεις πολλα πραγματα για το αυτοκινητο σου(εργοστασιο κατασκευης,εξοπλισμο κλπ) ενω για τον κινητηρα ο κωδικος του θα αναγραφεται σε ενα αυτοκολλητο στην αριστερη του μερια κ θα ειναι χτυπημενος στο σημειο που ενωνεται ο κινητηρας με το σαζμαν,διπλα/κατω απο το φιλτρο λαδιου...
-
ευχαριστω πολυ φιλε μου!
μετα ξερεις κανενα site για να βαλω τον κωδικο και να βγουν οι πληροφοριες? -
Δοκιμάζεις εδώ: http://www.analogx.com/contents/vinview.htm
Για σένα είναι Μπιλ;
Αν είναι τάφος, είναι το χιλιάρι. Αν είναι λιγότερο τάφος, είναι το 1,2. Αν ειναι επαρκές προς το σβέλτο είναι το 1,4. Αν είναι γρήγορο είναι το GSI, ενώ αν είναι διαβολικά γρήγορο είναι το OPC.
-
Το χιλιαρι δεν ειναι τρικυλινδρο?Μηπως ειναι και το 1,2?
-
Στην άδεια κυκλοφορίας αναγράφονται τα κυβικά εκατοστά.
Αν πιστεύεις ότι έχουν και εκεί κάνει λαμογιά με τον αριθμό πλαισίου και αριθμό κινητήρα ενημερώνεις το εργοστάσιο και σου απαντούν.
Πάντως παράξενη ερώτηση.... δεν το είχα φανταστεί αυτό... Πάντως γιατί να κάνει κάτι τέτοιο η εταιρεία όταν η διαφορά κέρδους είναι πολύ μικρή σε σχέση με την πιθανή ζημία στην περίπτωση που τους πιάσουν (και δεν είναι δα και δύσκολο) και τους ξεσκίσουν μετά από μία μήνυση.
-
Και εγώ το θεωρώ εξαιρετικά απίθανο.
Πιο πιθανό είναι να είναι τρακαρισμένο και να μην πουν κουβέντα, παρά κάτι τέτοιο.
-
Γράφουν αριθμό κινητήρα και κυβικά στην άδεια κυκλοφορίας.
-
απιθανο οντως. αλλα επειδη ειμαι φριχτος ψειρας επρεπε να ρωτησω.
ναι για μενα κωνσταντινε
-
Το γκολφίδιο τι έγινε ρε;
-
για το στρωσιμο του 1.4αρη κινητηρα του κορσα με τα 90 αλογα, ο πωλητης μου ειπε για 1.000 χλμ να μην ξεπερναω τις 3.500 στροφες.
μπορω ομως να κανω ενα μεγαλο μερος αυτων των χλμ ταξιδευοντας θεσσαλονικη-αλεξανδρουπολη (οπου η ταχυτητα μου θα ειναι σχεδον σταθερη) ή ειναι καλυτερα μες στην πολη και σε επαρχιακους δρομους?
OPEL FORUM