-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Παιδιά από στρίψιμο τα OPC και GTC τι λένε??Για ποιο απο τα 2 ενδιαφερεσαι...εχουν μια μικρη διαφορα!
-
Ο χρήστης nikos2004dj έγραψε:
να κανω μια ερωτηση ?απο θεμα αξιοπιστιας ποιο εχει βγει πιο καλο μεχρι στιγμης συνολικα το opc η το 2,0τ?Τα ηλεκτονικα τους ειναι τα ιδια οποτε...
τα ιδια σκατα
-
Michael λες και με το Corsa να χω προβλήματα με τα ηλεκτρονικά; Για τα Astra ακούω συχνά και ανησυχώ
-
Εγω 1+ χρονο μετα..εχω ακομα!
Μπορει να ειμαι η εξαιρεση βεβαια..αν και δεν το νομιζω. -
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Παιδιά από στρίψιμο τα OPC και GTC τι λένε??
Για ποιο απο τα 2 ενδιαφερεσαι...εχουν μια μικρη διαφορα!
Κυρίως για το GTC 1.6 Turbo, αλλά και το Corsa OPC...
To Astra OPC δε θα το έπαιρνα, σε αυτά τα λεφτά θα πήγαινα σε κάτι άλλο...
-
Εγώ 3+ χρόνια μετά δεν είχα κάποιο αξιόλογο πρόβλημα με το Astra. Mόνο κάτι παροδικά κουλά (πχ να μου βγάζει ότι δεν έχω ψυκτικό υγρό, ενώ είχα, να πέφτει η ένταση του ηχοσυστήματος όταν έκανε πολλή ζέστη) τα οποία διορθώνονταν μόνα τους μετά από 2-3 μέρες. Κάτι ψιλοτριγμοί ξεπεράστηκαν με λίγο σφίξιμο βιδών ή λάδωμα.
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Κυρίως για το GTC 1.6 Turbo, αλλά και το Corsa OPC...
To Astra OPC δε θα το έπαιρνα, σε αυτά τα λεφτά θα πήγαινα σε κάτι άλλο...
Τοτε..
-
Εδώ και 6 μέρες είμαι ένας πανευτυχής οδηγός ενός μπλε Corsa OPC
Εντυπώσεις σύντομα, για την ώρα μέχρι 3.500-4.000 rpm πάω κ πάλι είναι αεροπλάνο!!!
Αυτό που μ'έκανε να τα παίξω είναι το στήσιμό του και η πρόσφυσή του που είναι απίστευτα!! Στρίβει με όλα σαν τρένο!!! -
Ο χρήστης makinen έγραψε:
Στρίβει με όλα σαν τρένο!!!Εισαι σιγουρος οτι σου εδωσαν Οπελ?
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Στρίβει με όλα σαν τρένο!!!
Εισαι σιγουρος οτι σου εδωσαν Οπελ?
Ε εντάξει άμα το σανιδώσεις και είσαι on-boost σε κλειστή στροφή τότε... γεια σας... Αλλά μπορείς να πας πολύ γρήγορα πολύ εύκολα, δεν το περίμενα τόσο καλό. Ίσως είναι κ τα Continental ContiSport Contact 3 που φοράει σούπερ.
-
-
Καλορίζικο το Corsaκι !!!
Πήγαινέ το ένα ταξίδι που να περιλαμβάνει εθνική και στριφτερα κομμάτια για να το δείς -και να το εκτιμήσεις- σε ποικίλλες καταστάσεις!!!!
Κ πάλι καλοτάξιδο!!!! -
Ευχαριστώ πολύ παιδιά να στε καλά για τις ευχές!! Είμαι πανευτυχής κάθε πρωί που το βλέπω έξω απ'το σπίτι
Εννοείται με τις 17άρες, οι 18 είναι απλά υπερβολή όταν ήδη το χουν ξεκαρφώσει οι 17άρες στις λακούβες (κατά τη γνώμη μου οι 17άρες είναι και πιο όμορφο σχέδιο)
Δε βγαίνω εθνική ακόμα γιατί απαγορεύονται οι σταθερές rpm στο στρώσιμο (έχω τώρα 550km), αλλά έχω ανέβει πήλιο στις διαδρομές του ράλλυ κένταυρος ήδη 2 φορές και είμαι κατενθουσιασμένος! Μιλάμε απλά για φονέα γιγάντων που βάζει τη δύναμη κάτω και κοιτάει στα μάτια τα μεγαλύτερα-βαρύτερα-ισχυρότερα GTi τύπου Golf, Civic Type-R κλπ. Για τα αντίστοιχα μικρά μόνο το Clio RS λένε τα περιοδικά ότι πρέπει να φοβάμαι στα στριφτερά -
Kαι το ρουσού (λένε).
-
eklphktiko to corsa opc, alla kamia sxesh me clio rs k type r.Poly anwtera se aisthish kai prosfysh ta dyo. Etsi apla gia na mhn xehniomaste...
-
Ναι αλλα από το σημείο Α στο σημείο Β το corsa λόγω ροπής και καλύτερης κλιμάκωσης κιβωτίου είναι μπροστά ή ελάχιστα πίσω από το clio!
-
Ευχαριστώ πολύ παιδιά να στε καλά για τις ευχές!! Είμαι πανευτυχής κάθε πρωί που το βλέπω έξω απ'το σπίτι
Εννοείται με τις 17άρες, οι 18 είναι απλά υπερβολή όταν ήδη το χουν ξεκαρφώσει οι 17άρες στις λακούβες (κατά τη γνώμη μου οι 17άρες είναι και πιο όμορφο σχέδιο)
Δε βγαίνω εθνική ακόμα γιατί απαγορεύονται οι σταθερές rpm στο στρώσιμο (έχω τώρα 550km), αλλά έχω ανέβει πήλιο στις διαδρομές του ράλλυ κένταυρος ήδη 2 φορές και είμαι κατενθουσιασμένος! Μιλάμε απλά για φονέα γιγάντων που βάζει τη δύναμη κάτω και κοιτάει στα μάτια τα μεγαλύτερα-βαρύτερα-ισχυρότερα GTi τύπου Golf, Civic Type-R κλπ. Για τα αντίστοιχα μικρά μόνο το Clio RS λένε τα περιοδικά ότι πρέπει να φοβάμαι στα στριφτεράΚαλά έκανες για τις 17άρες, αφού ήδη τρίζει το άτιμο! Βέβαια άμα είχε καλυτερα πλαστικά θα κόστιζε και κανα 3000 παραπάνω...οπότε μια χαρα! Αλλά μην υπερβάλεις δεν είναι και φονέας γιγάντων...είναι απλά σβέλτο! Θα το καταλάβεις όταν θα σε περάσει κανα γρήγορο (S2000, Impreza κτλ)
-
Ο χρήστης Corsa OPC έγραψε:
Δε βγαίνω εθνική ακόμα γιατί απαγορεύονται οι σταθερές rpm στο στρώσιμο (έχω τώρα 550km), αλλά έχω ανέβει πήλιο στις διαδρομές του ράλλυ κένταυρος ήδη 2 φορές και είμαι κατενθουσιασμένος! Μιλάμε απλά για φονέα γιγάντων που βάζει τη δύναμη κάτω και κοιτάει στα μάτια τα μεγαλύτερα-βαρύτερα-ισχυρότερα GTi τύπου Golf, Civic Type-R κλπ. Για τα αντίστοιχα μικρά μόνο το Clio RS λένε τα περιοδικά ότι πρέπει να φοβάμαι στα στριφτεράΚαλά έκανες για τις 17άρες, αφού ήδη τρίζει το άτιμο! Βέβαια άμα είχε καλυτερα πλαστικά θα κόστιζε και κανα 3000 παραπάνω...οπότε μια χαρα! Αλλά μην υπερβάλεις δεν είναι και φονέας γιγάντων...είναι απλά σβέλτο! Θα το καταλάβεις όταν θα σε περάσει κανα γρήγορο (S2000, Impreza κτλ)
Καλά με το φονές γιγάντων αναφερόμουν σε Golf GTi κλπ. Προς θεού όχι Impreza και S2000 μην τρελαθούμε κιόλας. Αλλά με προβλημάτισε αυτό που είπες: θα αρχίσει να τρίζει και το δικό μου;; Θα ξενερώσω πολύ άσχημα
-
Καλά με το φονές γιγάντων αναφερόμουν σε Golf GTi κλπ. Προς θεού όχι Impreza και S2000 μην τρελαθούμε κιόλας. Αλλά με προβλημάτισε αυτό που είπες: θα αρχίσει να τρίζει και το δικό μου;; Θα ξενερώσω πολύ άσχημα
Εκτός και αν ζήσεις Γερμανία ή εν πάσει περιπτώση σε κάποια πόλη χωρίς λακούβες και σαμαράκια!
-
Εδώ και 6 μέρες είμαι ένας πανευτυχής οδηγός ενός μπλε Corsa OPC
Εντυπώσεις σύντομα, για την ώρα μέχρι 3.500-4.000 rpm πάω κ πάλι είναι αεροπλάνο!!!
Αυτό που μ'έκανε να τα παίξω είναι το στήσιμό του και η πρόσφυσή του που είναι απίστευτα!! Στρίβει με όλα σαν τρένο!!!Απο ποτε το ειχες κανει παραγγελια;
Γιατι τουλαχιστον εδω αθηνα δεν υπαρχει ουτε για δειγμα ετοιμοπαραδοτο!
Και χρονικο διαστημα αναμονης 5-6 μηνες....
OPEL FORUM