-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
To κάνει χωρίς να κουνήσω το τιμόνι. Δεν είναι διαρκής (2-3' μόνο κρατάει, όπως έγραψα). Φοβάμαι μήπως κάτι μου βγάλει το τιμόνι. Αν χρειάζεται απλώς λίγο λάδωμα για να μην τρώγονται τίποτα γρανάζια ή ξέρω-'γω-τι, να γίνει για να γλιτώσω κάποια ζημιά.Aκούγεται μέσα από την κολώνα του τιμονιού ή υποψιάζεσαι ότι ΜΠΟΡΕΙ και να είναι απο το χώρο του κινητήρα; Μήπως είναι η τρόμπα της υποβοήθησης σκέφτομαι.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
To κάνει χωρίς να κουνήσω το τιμόνι. Δεν είναι διαρκής (2-3' μόνο κρατάει, όπως έγραψα). Φοβάμαι μήπως κάτι μου βγάλει το τιμόνι. Αν χρειάζεται απλώς λίγο λάδωμα για να μην τρώγονται τίποτα γρανάζια ή ξέρω-'γω-τι, να γίνει για να γλιτώσω κάποια ζημιά.
Aκούγεται μέσα από την κολώνα του τιμονιού ή υποψιάζεσαι ότι ΜΠΟΡΕΙ και να είναι απο το χώρο του κινητήρα; Μήπως είναι η τρόμπα της υποβοήθησης σκέφτομαι.
Και εγώ αυτό σκέφτομαι , γι αυτό τον λόγο ρώτησα και πως το αισθάνεται. Μπορεί απλώς να θέλει λίγο λίπανση. Πήγαινέ το σε μία Opel.
-
Από την κολώνα φαίνεται να έρχεται. Ή το καπάκι του τιμονιού. Ή τον πίνακα οργάνων.
Edit:
στην Opel που πήρα τλφ δεν έχουν κάτι υπόψη τους. Ίσως είναι συντονισμός, είπαν, αλλά δεν το κάνει στην πορεία ή ξεκάρφωτα, μόνο όταν βάζω μπρος. Επίσης σίγουρα δεν υπάρχει κάποιο μοτέρ στο τιμόνι. Το αφήνω και βλέπουμε. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Από την κολώνα φαίνεται να έρχεται. Ή το καπάκι του τιμονιού. Ή τον πίνακα οργάνων.Σε ρωτάω, γιατί η υποβοήθηση είναι ακριβώς πίσω από τον πίνακα οργάνων, σαν προέκταση της κολώνας στο χώρο του κινητήρα.
-
Τότε, αν υποθέσουμε ότι προέρχεται από εκεί, θα πρέπει ν' ανησυχώ άραγες;
Κωλopel.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τότε, αν υποθέσουμε ότι προέρχεται από εκεί, θα πρέπει ν' ανησυχώ άραγες;Κωλopel.
Έεετσι....Βουρ στο TiIDA :lol:
Πάντως εγώ θα το πήγαινα , έστω και για να μου φύγει η ανησυχία.
-
Aν γυρισεις τον διακοπτη στα λαμπακια χωρις να βαλεις μπροστα στο κανει?
-
Τσου. Σχετίζεται με την εκκίνηση του κινητήρα.
-
Μπηκα και γω στο club με ολοκαινουριο corsaκι!!!
-
Έκδοση;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
:yahoo:
Έκδοση;λιβανης! 1-0
να πας να κοιταξεις την υποβοηθηση γιατι σε βλεπω να πληρωνεις 1 εκατ ευρω σε αλλαγη τιμονιου (εδωσα εμφαση στο νουμερο μπας και πας)
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Έκδοση;1.4 5θ Sport
-
Καλοτάξιδο ! ! ! !
Μάνο κάνε αυτό που λέει ο Άδης και ίσως σου μείνει κάτι από το 1 εκ.
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Έκδοση;1.4 5θ Sport
Καλορίζικο και καλοτάξιδο!!!!!!
-
Σας ευχαριστω ολους!!!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Έκδοση;λιβανης! 1-0
να πας να κοιταξεις την υποβοηθηση γιατι σε βλεπω να πληρωνεις 1 εκατ ευρω σε αλλαγη τιμονιου (εδωσα εμφαση στο νουμερο μπας και πας)
-
καλοριζικο το 'πρασινο'κορσα...
-
καλοτάξιδο και απροβλημάτιστο
-
Τι παίζει με τη διαφήσμιση της Όπελ που λέει για κέρδος μέχρι 6.000 € με απόσυρση παλαιού αυτοκινήτου; Για ποιά μοντέλα και για ποιές εκδόσεις ισχύει, ξέρει κανείς; Η ιστοσελίδα της Όπελ δεν λέει τίποτα (ή μου διαφεύγει).
-
ELEOS...MOU PAN STO SERVICE POS O PISO PROFILAKTIRAS TOU OPEL TIGRA TWIN TOP KANEI 1200EYRO...
MA KALA GIATI EINAI TOSO AKRIBOI..??APO POTE H OPEL XRHSIMOPOIEI ''ANHRAKONIMATA''??????????????????????????????????
OPEL FORUM