-
Ειδες ρε!Τα στησανε σαν αγαλματα,μνημείο τιμης για το ενδοξο πνεύμα που τα κατασκευασε και τα χαρισε στην ανθρωπότητα.
-
Λίγο πρόωρα δεν άναψε το λαμπάκι για τη βενζίνη;
(Kadett '91)
-
Μιας και νομιζω πως ειμαι στο καταλληλο φορουμ θα ηθελα να ρωτησω το astra opc my07 240 ps εχει βγει καλο?εννοω αξιοπιστο μεχρι στιγμης!τι προβληματα εχει ?το εχει κανεις?γινεται παραγγελια η ερχεται και σε 1 μηνα πχ,?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ρε παιδιά μια φίλη μου έχει πάρει το Tigra
... τι διάολο, να μην τρολλάρω κι εγώ λίγο απόψε?*
Ειναι αυτο που λεμε.. 'δάσκαλε που δίδασκες' Krusenstern..
(αυτα για το trolling)Mην κρινεις για να μην κριθεις.Αν και τα ειπες ολα απο μονος σου.
-
Ο χρήστης nikos2004dj έγραψε:
Μιας και νομιζω πως ειμαι στο καταλληλο φορουμ θα ηθελα να ρωτησω το astra opc my07 240 ps εχει βγει καλο?εννοω αξιοπιστο μεχρι στιγμης!τι προβληματα εχει ?το εχει κανεις?γινεται παραγγελια η ερχεται και σε 1 μηνα πχ,?Εγώ έχω παραγείλει κ περιμένω το Corsa OPC οπότε δε μπορώ να σου πω για εντυπώσεις από το Astra, σίγουρα όμως μπορώ να σου πω πως στην καλύτερη θα περιμένεις 3 μήνες για το αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης nikos2004dj έγραψε:
Μιας και νομιζω πως ειμαι στο καταλληλο φορουμ θα ηθελα να ρωτησω το astra opc my07 240 ps εχει βγει καλο?εννοω αξιοπιστο μεχρι στιγμης!τι προβληματα εχει ?το εχει κανεις?γινεται παραγγελια η ερχεται και σε 1 μηνα πχ,?To έχει ο Michael-Amott. Δεν έχει αναφέρει κάτι ως τώρα.
-
Πολλές κλήσεις μαζεύει, κατά τ'άλλα όμως δεν έχει κάτι ιδιαίτερο.
Αν και πρέπει να προσέχεις πολύ τα πεζοδρόμια.
-
Ενδιαφερομαι να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο Astra 1.4 τελευταίας γενιάς.
Θα ήθελα να μάθω από κάποιον υπέυθυνα τι βενζίνη να χρησιμοποιώ αφού αυτός που το έχει είχε πολλά προβλήματα με την απλή αμόλυβδη και του συνέστησαν να χρησιμοποιεί μόνο βενζίνη 100 οκτανίων.
Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει σχετικά;;;
-
ΟPEL astra sedan
http://www.autobild.gr/common/images/bi ... 598071.jpghttp://www.autobild.gr/index.php?cat_id ... 778#bottom
-
αναγκαιο κακο?
-
Φώτα από bora;
-
Έχει κανείς το καινούργιο Zafira, να μας πει εντυπώσεις (ποιότητα κατασκευής, αξιοπιστία, κόστος χρήσης, οδική συμπεριφορά, ευκολία οδήγησης, άνεση στο δρόμο και ό,τι άλλο έχει ευχαρίστηση...);
-
Ο ililias εχει,αλλα ειναι το OPC το δικο του
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μιας και νομιζω πως ειμαι στο καταλληλο φορουμ θα ηθελα να ρωτησω το astra opc my07 240 ps εχει βγει καλο?εννοω αξιοπιστο μεχρι στιγμης!τι προβληματα εχει ?το εχει κανεις?γινεται παραγγελια η ερχεται και σε 1 μηνα πχ,?
To έχει ο Michael-Amott. Δεν έχει αναφέρει κάτι ως τώρα.
Τωρα το ειδα αυτο!
Απο προβληματα λιγακι με τα ηλεκτρονικα ταλαιπωρηθηκα εγω(τα χειριστηρια στο τιμονι και την κορνα δηλαδη), επισης τα καθισματα ετριζαν αρκετα, αλλα αλλαχτηκαν οι βασεις και ειναι Οκ τωρα..αυτα!
Ευτυχως τιποτε αλλο!Η δικη μου παραγγελια εκανε να ερθει κοντα 5 μηνες..αλλα λογω αντιπροσωπειας(διανοητικως καθυστερημενοι? )..Λογικα, σε 2-3 μηνες ερχεται αν δεν εχεις τιποτε τρελο σαν εξτρα!
Η αληθεια ειναι οτι χρειαζεται πολλη προσοχη με τις κλησεις οπως λεει και ο Νικολας...αν εισαι γκαντεμης σαν εμενα!
(πηγα να την πατησω παλι , παρα τριχα τους ξεφυγα ) -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ο ililias εχει,αλλα ειναι το OPC το δικο τουΕ και?..σιγα τη διαφορα...
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Η αληθεια ειναι οτι χρειαζεται πολλη προσοχη με τις κλησεις οπως λεει και ο Νικολας...αν εισαι γκαντεμης σαν εμενα!
(πηγα να την πατησω παλι , παρα τριχα τους ξεφυγα ) -
To έχει ο Michael-Amott. Δεν έχει αναφέρει κάτι ως τώρα.
Τωρα το ειδα αυτο!
Απο προβληματα λιγακι με τα ηλεκτρονικα ταλαιπωρηθηκα εγω(τα χειριστηρια στο τιμονι και την κορνα δηλαδη), επισης τα καθισματα ετριζαν αρκετα, αλλα αλλαχτηκαν οι βασεις και ειναι Οκ τωρα..αυτα!
Ευτυχως τιποτε αλλο!Η δικη μου παραγγελια εκανε να ερθει κοντα 5 μηνες..αλλα λογω αντιπροσωπειας(διανοητικως καθυστερημενοι? )..Λογικα, σε 2-3 μηνες ερχεται αν δεν εχεις τιποτε τρελο σαν εξτρα!
(πηγα να την πατησω παλι , παρα τριχα τους ξεφυγα )Αυτό με τα χειριστήρια και την κόρνα το έκαναν σχεδόν όλα τα Astra H και οφείλεται ή οφειλόταν στην CIM του οχήματος.
-
Εμενα παντως παραμενουν!
-
Aυτο το opel corsa σέρνεται και όμως πουλάει τρελά!!!
-
Εμενα παντως παραμενουν!Υπάρχουν τρεις μέθοδοι επισκευής το ίδιο αξιόπιστοι. Και νομίζω πως είναι σκόπιμο να τους απαιτήσεις έστω και με τη σειρά.
-
Επισκευή πλεξούδας CIM.
-
Αναβάθμιση λογισμικού CIM.
-
Αντικατάσταση βάσει εγγύησης ( 2+4 ) CIM με ολοκαίνουρια με το αναβαθμισμένο λογισμικό.
-
OPEL FORUM