-
Ο 1800άρης/140hp μπήκε σχετικά πρόσφατα. Το συγκεκριμένο κομμάτι μπορεί να είναι από 6 μηνών έως....... Υποθέτω ότι μπορείς να μάθεις πότε κατασκευάστηκε από τον αριθμό πλαισίου.
Ο 1600άρης/100hp είναι πολύ λίγος για 1400+ κιλά.
-
Ο χρήστης karib έγραψε:
Παιδια, δεν μου ειχε τυχει ξανα, οπελακιας κι εγω απο παλια(πατερας 2 οπελ, αδερφος οπελ, εγω οπελ), αλλα προσφατα ετυχε να παω σε εκθεση-service toyota και ...επαθα την πλακα μου.Σαλονακι να περιμενεις οσο σου φτιαχνουν το αυτοκινητο.
Οθονες για να βλεπεις τι φτιαχουν(αν γνωριζεις απο τετοια φυσικα).
Χυμοι, καφεδες αφθονοι και δωρεαν!
Playstation!
2 pc με προσβαση στο internet.
Και φυσικα...φιλικη εξυπηρετηση.
Και κατι ακομη: μπορεις να κλεισεις service μεχρι τις 10μμ!!!!! (οπελ-οσο γνωριζω...ως τις 4μμ)Sorry, αλλα τοσα χρονια στην οπελ, τετοια εξυπηρετηση πελατη δεν ειδα.
Μηπως ομως μου διαφευγει κατι?
Υπαρχει αναλογο service για οπελ, καπου?
Για κατι καλυτερο απο αυτο δεν φανταζομαι...αλλα εστω παρομοιο...Με τα rervice κα8ε 30000 χιλιόμετρα θα κάνεις πολύ καιρο να πας σε κάποιο service opel!!!
-
interland.gr δεν αντιλεγω, ειμαστε παλαιοθεν οικογενειακοι οπελακηδες και ξερω την αξιοπιστια τους.
Και ενας απο τους λογους που επελεξα οπελ ηταν ακριβως οτι σε θελει στο σερβις καθε 30000χλμ, δηλαδη πολυ αραια. Με το προηγουμενο αυτοκινητο μου citroen xsara, επρεπε να πηγαινω στο σερβις καθε 10000χλμ!!!Ωστοσο, καλο θα ηταν να γνωριζουμε ποιο ή ποια συνεργεια(εξουσιοδοτημενα) προσφερουν αναβαθμισμενη αντιμετωπιση και εξυπηρετηση του πελατη.
Κατα τα αλλα, τα service, αχρειαστα να ναι...
-
Ο χρήστης e_avgo έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά.Αν και παρακολουθώ τις συζητήσεις σας αρκετό καιρό τώρα, ακόμα δεν έχει τύχει να συμμετάσχω.
Στο θέμα μας όμως γιατί η αναζήτηση και το ευρετήριο δεν βοήθησαν ιδιαίτερα.
Γνωρίζει κανείς στην ευρύτερη περιοχή Αθήνας - Πειραιά καποιο καλό συνεργείο για Opel;
Η ερώτηση γίνεται για ένα πρόβλημα που έχει εμφανίσει το αυτοκίνητο του πατέρα μου, ένα Opel Vectra C, και για το οποίο 4 (ολογραφώς: τέσσερα) διαφορετικά συνεργεία στην Πελοπόννησο αδυνατούσαν να βρουν λύση.
Ίσως να ήμουν πιο ακριβής βέβαια εάν έγραφα πως απλά αδιαφόρησαν να βρουν καποιά λύση, και ίσως και να σας διασκέδαζα εάν σας μετέφερα τους τραγελαφικούς διαλόγους με τους μηχανικούς για το ζήτημα, αλλά είμαι σίγουρος ότι έχετε γνώση της κατάστασης που επικρατεί στην πλειοψηφία των αντιπροσωπειών εν Ελλάδι στον τομέα της τεχνικής υποστήριξης, όποτε για την ώρα ας μην περάσουμε σε λεπτομέρειες.Το πρόβλημα ενημερωτικά έχει να κάνει με έναν ιδιαίτερα ενοχλητικό θόρυβο από τον πίσω άξονα καθώς το αυτοκίνητο διέρχεται από ανωμαλίες του οδοστρώματος. Ακουστικά θυμίζει τον ήχο που κάνει ο αέρας όταν εισέρχεται με μορφή μεγαλών φυσαλίδων σε ένα μπουκάλι νερό, καθώς αυτό αδείαζει όταν το κρατάμε κάθετα προς το έδαφος.
Όπως και να έχει το αυτοκίνητο θα είναι για λίγες μέρες Αθήνα οπότε κάθε πληροφορία για κάποιο αξιόπιστο εξουσιοδοτημένο συνεργείο (και με πμ αν δεν θέλετε να θεωρηθεί διαφήμιση) είναι ευπρόσδεκτη.
Σας ευχαριστώ όλους προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας.
Προτείνω τη Mega Motors.
-
Mήπως μπορεί κάποιος να μου βρεί ενα link με τον γερμαναρά που ήταν στα Μέγαρα (stuck?? )για την εκδήλωση της OPEL .
Bασικα εψαχνα το αρθρο του rally.gr
Eυχαριστώ! -
Τον Μανωλάκη τον Reuter;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τον Μανωλάκη τον Reuter;Ναι!
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά.
...
Προτείνω τη Mega Motors.
Έχεις τις ευχαριστίες μου για απάντησή σου, αλλά το πρόβλημα τελικά αντιμετωπίστηκε σε αντιπροσωπία που μου πρότεινε έτερος συνφορουμίτης.
Η αιτία του θορύβου ήταν τελικά ένα ελαττωματικό αμορτισέρ.
-
Ο χρήστης e_avgo έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά.
...
Προτείνω τη Mega Motors.
Έχεις τις ευχαριστίες μου για απάντησή σου, αλλά το πρόβλημα τελικά αντιμετωπίστηκε σε αντιπροσωπία που μου πρότεινε έτερος συνφορουμίτης.
Τι πρόβλημα ; Τι θόρυβο έκανε ;
-
Ο χρήστης e_avgo έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά.
...
Προτείνω τη Mega Motors.
Πόσο ΣΤΟΚΟΙ μπορεί να είναι σε τέσσερα συνεργεία, να μη μπορούν να καταλάβουν ότι ένα αμορτισέρ δε δουλεύει σωστά;
-
Για να ρωτήσω τους Opel-ιστες...
Για το Signum 1.8 (122HP) του 2004 τι γνώμη έχετε ???
Έχω βρει ένα μεταχειρισμένο και σκέφτομαι να το αγοράσω...
-
Μια χαρά είναι αν θες χώρους, πολυτέλεια και άνεση. Από δύναμη είναι σχετικά επαρκές.
http://www.in.gr/auto/dokimes/pr_dokime ... 052003.htmΈχε υπόψη σου κι αυτό:
http://www.yme.gr/pressdetail.php?secti ... essid=577& -
Aπαπά, αυτό + Vectra =
-
Ψάχνω ένα καλό συνεργείο για Opel (Corsa C) στη Θεσσαλονίκη, για να πάρω μια δεύτερη γνώμη για μηχανικό πρόβλημα. Κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ.
Δεν έχω διαβάσει όλο το thread, αν έχει ξανατεθεί το θέμα αυτό πείτε μου.
-
Λοιπον εστειλα mail στην οπελ σχετικα με οσα ειπα σε προηγουμενο mail μου για το οτι επαθα πλακα με την εξυπηρετηση πελατων στην toyota.
Εν κατακλειδι, ζητησα ενα τουλαχιστον επισημο service που να ειναι παρομοιο με αυτο της toyota.Θαυμαστε την απαντηση απο την GM Ελλας:
...
Σας ευχαριστούμε για το e-mail σας που λάβαμε στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της GM Ελλάς, με το οποίο μας δίνετε τη δυνατότητα να επικοινωνήσουμε μαζί σας με πιο άμεσο τρόπο.
Αναφορικά με τις παρατηρήσεις σας, παρακαλούμε σημειώστε πως έχουν καταγραφεί από εμάς κι έχουν κοινοποιηθεί στο αρμόδιο τμήμα της GM Ελλάς. Οι παρατηρήσεις των πελατών μας είναι εκείνες που, μεταξύ άλλων, μας βοηθούν να βελτιώνουμε συνεχώς τόσο το ίδιο το προϊόν αλλά και τις υπηρεσίες που σας παρέχουμε. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη συμβολή σας στην προσπάθεια αυτή.
Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή διευκρίνιση, παραμένουμε στη διάθεσή σας στο 210 61 64 700 ή μέσω της ηλεκτρονικής μας διεύθυνσης customer.assistance@gr.opel.com
Με εκτίμηση,
.....
Κοινως,...αοριστολογιες, δεν υπαρχει τιποτε σαν toyοta, και φεξε μου και γλυστρισα!!!!
Ειλικρινα, οπελακιας ειμαι απο ...πάππου προς παππου, αλλα περιμενα κατι πιο σαφες. Αλλα που να το βρουν αν δεν το εχουν...Αφου δεν μπορουν να πρωτοπορησουν στην opel(customer care), τουλαχιστον ας αντιγραψουν την toyota!
-
Ο χρήστης karib έγραψε:
Λοιπον εστειλα mail στην οπελ σχετικα με οσα ειπα σε προηγουμενο mail μου για το οτι επαθα πλακα με την εξυπηρετηση πελατων στην toyota.
Εν κατακλειδι, ζητησα ενα τουλαχιστον επισημο service που να ειναι παρομοιο με αυτο της toyota.Θαυμαστε την απαντηση απο την GM Ελλας:
...
Σας ευχαριστούμε για το e-mail σας που λάβαμε στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της GM Ελλάς, με το οποίο μας δίνετε τη δυνατότητα να επικοινωνήσουμε μαζί σας με πιο άμεσο τρόπο.
Αναφορικά με τις παρατηρήσεις σας, παρακαλούμε σημειώστε πως έχουν καταγραφεί από εμάς κι έχουν κοινοποιηθεί στο αρμόδιο τμήμα της GM Ελλάς. Οι παρατηρήσεις των πελατών μας είναι εκείνες που, μεταξύ άλλων, μας βοηθούν να βελτιώνουμε συνεχώς τόσο το ίδιο το προϊόν αλλά και τις υπηρεσίες που σας παρέχουμε. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη συμβολή σας στην προσπάθεια αυτή.
Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή διευκρίνιση, παραμένουμε στη διάθεσή σας στο 210 61 64 700 ή μέσω της ηλεκτρονικής μας διεύθυνσης customer.assistance@gr.opel.com
Με εκτίμηση,
.....
Κοινως,...αοριστολογιες, δεν υπαρχει τιποτε σαν toyοta, και φεξε μου και γλυστρισα!!!!
Ειλικρινα, οπελακιας ειμαι απο ...πάππου προς παππου, αλλα περιμενα κατι πιο σαφες. Αλλα που να το βρουν αν δεν το εχουν...Αφου δεν μπορουν να πρωτοπορησουν στην opel(customer care), τουλαχιστον ας αντιγραψουν την toyota!
Μετά απο το μήνυμα σου σκέφτομαι πολύ σοβαρά το επόμενο μου αυτοκίνητο να είναι τουότα... σε ευχαριστώ πολύ.
-
Ο χρήστης karib έγραψε:
interland.gr δεν αντιλεγω, ειμαστε παλαιοθεν οικογενειακοι οπελακηδες και ξερω την αξιοπιστια τους.
Και ενας απο τους λογους που επελεξα οπελ ηταν ακριβως οτι σε θελει στο σερβις καθε 30000χλμ, δηλαδη πολυ αραια. Με το προηγουμενο αυτοκινητο μου citroen xsara, επρεπε να πηγαινω στο σερβις καθε 10000χλμ!!!Ωστοσο, καλο θα ηταν να γνωριζουμε ποιο ή ποια συνεργεια(εξουσιοδοτημενα) προσφερουν αναβαθμισμενη αντιμετωπιση και εξυπηρετηση του πελατη.
Κατα τα αλλα, τα service, αχρειαστα να ναι...
Mπορεί να θελει Service καθε 30000χλμ αλλά με βαση την καινουργια πολιτική της Opel χρειαζεται οπωσδηποτε ενας ετησιος ελεγχος (συνηθως και αλλαγή λαδιών ) για να ισχύει η εγγύηση. οποτε μια επισεψη ανα έτος δεν την γλυτώνεις.
Και σιγουρα δεν εχουν την αξιοπιστια των Toyota, να μην έχουμε αυταπάτες ... -
Εμένα η πολιτική αυτή δεν μου κοινοποιήθηκε ποτέ. Μόνος μου πήγα για λαδάκι στο έτος χωρίς να με υποχρεώσει κανείς. Υποθέτω ότι κάποια συνεργεία το λένε έτσι για να τσεπώνουν κανένα 50ρικο από κάθε αυτοκίνητο. Τεσπά, με 170 ευρώ σέρβις διετίας + 60 λάδια στο έτος μου βγαίνει 230 ευρώ τη διετία δηλαδή 115 ευρώ το χρόνο. Βάσει όσων έχω διαβάσει είναι αρκετά οικονομική η συντήρηση. Το θέμα είναι να μη βγάλει προβλήματα, με 50 ευρώ +- για συντήρηση δεν σώζεται κανένας.
-
Πέρυσι είχε βγει cabrio της χρονιάς το tigra φέτος βλέπω στο autobild να παίρνει βραβείο σχεδιασμού το gtc μαζί με το TT και το roomster. Φανταστείτε τι θα γίνει του χρόνου που θα έρθει το νεο gt με τιμή κάτω απο τα 30000 ελπίζω. Για να μην πω για το νεο corsa. Πανικός σε πωλήσεις και σε βραβεία....
Όπως και με το gtc και το tigra
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εμένα η πολιτική αυτή δεν μου κοινοποιήθηκε ποτέ. Μόνος μου πήγα για λαδάκι στο έτος χωρίς να με υποχρεώσει κανείς. Υποθέτω ότι κάποια συνεργεία το λένε έτσι για να τσεπώνουν κανένα 50ρικο από κάθε αυτοκίνητο. Τεσπά, με 170 ευρώ σέρβις διετίας + 60 λάδια στο έτος μου βγαίνει 230 ευρώ τη διετία δηλαδή 115 ευρώ το χρόνο. Βάσει όσων έχω διαβάσει είναι αρκετά οικονομική η συντήρηση. Το θέμα είναι να μη βγάλει προβλήματα, με 50 ευρώ +- για συντήρηση δεν σώζεται κανένας.Ακριβώς το ίδιο πιστεύω και εγώ.
OPEL FORUM