-
-
Ο ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΠΑΝΩ?Η'
ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΜΟΛΙΣ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ?ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ??
ΑΚΟΥΣΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ??ΕΙΠΕ
ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ!
ΠΩΣ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Σ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ???? -
Μου φαινεται οτι η υπαρξη ESP ή πολλων αλλων ηλεκτρονικων συστηματων συσχετιζεται με αυξημενη συχνοτητα προβληματων
π.χ. προβληματα στον ηλεκτρονικο εγκεφαλοΔεν ξερω τι γνωμη εχεις γι αυτο Μανο(ή οποιος αλλος ξερει)
-
Ο χρήστης Παυλος έγραψε:
Μου φαινεται οτι η υπαρξη ESP ή πολλων αλλων ηλεκτρονικων συστηματων συσχετιζεται με αυξημενη συχνοτητα προβληματων
π.χ. προβληματα στον ηλεκτρονικο εγκεφαλοΔεν ξερω τι γνωμη εχεις γι αυτο Μανο(ή οποιος αλλος ξερει)
Λίγα μαθηματικά άσχετα με αυτοκίνηση:
Έχεις:
Ν περιφεριακά (πχ ABS, EBD, BAS...) και κάθε ένα έχει πιθανότητα Pi να χαλάσει (με i=1..N).
Για να μην σας ζορίσω και το κάνω πολύπλοκο, έστω ότι όλα τα περιφεριακά έχουν το καθε
ένα την ίδια πιθανότητα να χαλάσουν ίση με P.H ολική πιθανότητα να χαλάσει ΚΑΠΟΙΟ περιφεριακό είναι
Ptotal = ΝP((1-P)^(Ν-1)) + (Ν-1)PP((1-P)^(N-2)) + ...
γιατί μπορεί να χαλάσει ένα, δύο η και όλα! (γκαντεμιά έεε?)
Πχ
αν έχεις τρία (ABS, EBD, BAS) με 1/10000 πιθανότητα να χαλάσει κάθε ένα από αυτά, τότεPtotal = 3*(1/10000)((1-1/10000)^2) + 2*(1/10000)(1/10000)((1-1/10000)^1)
= ... πιθανότητα περίπου 0.00034Αν προσθέσεις ένα ακόμη περιφεριακό (π.χ ESP) τότε ΠΡΟΦΑΝΩΣ η πιθανότητες ΚΑΤΙ
να χαλάσει μεγαλώνουν. Στο παράδειγμα μας γίνονταιPtotal = 4*(1/10000)((1-1/10000)^2) + = ... περίπου ΜΙΣΟ ΤΙΣ ΧΙΛΙΟΙΣ
περισσότερες δηλαδή από πρίν.
Όσο ποιό πολλά πράγματα βάζεις, τόσο ποιό πολλές πιθανότητες υπάρχουν κάτι
να χαλάσει. Είναι σαν το τζόκερ, όσο ποιό πολλούς αριθμούς παίζεις τόσο
περισσότερες πιθανότητες έχεις να κερδίσεις.Ελπίζω μετά από αυτό να μην
-
Απ οτι καταλαβαινω εισαι μαθηματικος και μαλιστα πορωμενος!
Παντως ειναι σωστη η προσεγγιση σου
-
Ο ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΠΑΝΩ?Η'
ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΜΟΛΙΣ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ?ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ??
ΑΚΟΥΣΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ??ΕΙΠΕ
ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ!
ΠΩΣ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Σ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ???? -
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... ht=#564920
Όλοι οι εργοστασιακοί συναγερμοί δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο και μπορεί να απορρυθμιστούν κάποια στιγμή. Αυτό που λες δεν το έχω ξανακούσει, ίσως πάτησε κατά λάθος ο γνωστός σου το κουμπί του συναγερμού. Λογικά κλείνει με πάτημα του πλήκτρου ξεκλειδώματος.
-
Μια ερώτηση σε όσους έχουν αγοράσει OPEL βάζοντας extras!!!
Υπάρχει σκέψη για παραγγελία
- Οpel Meriva 1.6 Fashion
- με προσθήκη οθόνης γραφικών (100Ε σύμφωνα με τον κατάλογο της opel) και
- trip computer (250E σύμφωνα με τον κατάλογο) και
- Υποβραχιόνιου ταξιδιού πίσω (100Ε πάλι)
- Άλλου χρώματος σε σχέση με τις γκρι/μπλε αηδίες που έρχονται
Αυτό σημαίνει παραγγελία
**1. ΠΩΣ τα πάει η OPEL με τις παραγγελίες ?
Έρχονται τα αυτοκίνητα ή τα φέρνει ο πελαργός όπως στου Σαρακάκη ? ****2. Ποιός κίνδυνος υπάρχει για παραγγελία πχ να μην μπορούν να
σου φέρουν τελικά αυτό που ζήτησες αλλά κάτι άλλο? ** -
ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ CRUISE CONTROL?
ΦΑΝΗΚΕ ΧΡΗΣΙΜΟ?ή ΑΝΑΓΚΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΣ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΟΤΑΝ ΣΕ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΠΡΟΠΟΡΕΥΟΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ? ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ
ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ??
-
Συνήθως η κατανάλωση καυσίμου πέφτει με την χρήση του cruise control. Για Αθήνα ξέχασε το, έχω την εντύπωση ότι η χρήση του προορίζεται αποκλειστικά για οδήγηση σε εθνική οδό. Το αν θα το απεργοποιείς συνέχεια (πατώντας φρένο) λόγω άλλων οχημάτων εξαρτάται καθαρά από την κίνηση του δρόμου.
-
Εγω που εκανα παραγγελια το δικο μου μου ειπαν σε 2 μηνες κ σε ακριβως 2 μηνες το πηρα...
-
Ο χρήστης Corsadi έγραψε:
Εγω που εκανα παραγγελια το δικο μου μου ειπαν σε 2 μηνες κ σε ακριβως 2 μηνες το πηρα...Corsadi ευχαριστώ για την απάντηση.
Με ποιά 'τιμή' τελικά το πήρες, δηλαδή...
**
- Οι τιμές στην παραγγελία κλειδώνουν στην συμφωνημένη ?
- Αν βγεί κάποια προσφορά (πχ έκπτωση) την παίρνεις και εσύ ?
- Αν ίσχυε κάποια έκπτωση αρχικά, διατηρείται ?
**
-
Στην τιμη που το εκλεισα το πηρα...Βασικα θα σε βοηθησει παρα μα παρα πολυ αν μπεις στο http://www.opel.gr κ πατησεις εκει που λεει 'Δειτε τα πλεονεκτηματα μας συγκρινοντας με τον ανταγωνισμο'.Επιλεγεις οποιο μοντελο θελεις κ εχει αναλυτικα τιμες κ ο,τι εξτρα μπορεις να βαλεις.Στην τιμη που λεει ειναι + εξοδα προετοιμασιας +πινακιδες κ τελη
-
Φίλε zardoz σχετικά με την παραγγελία, σχεδον κατα 90% το αυτοκινητο κανει 2-2,5 το πολυ μηνεσ για να ερθει εκτός αν εχει καθυστερηση λογο κάποιου προβληματος η πολλές παραγγελίεσ για τον ιδιο τυπου αυτοκινητου οπως π.χ. εγινε στο zafira με την πανοραμικη οροφη.
Για τις τιμές κλειδωνουν κανονικα όπωσ και οι όποιες προσφορες είχες εποφεληθει. Αυτο βεβαια ρώτα το για σίγουρα. αλλα σε γνωστο αντιπροσωπο στην Β. Ελλάδα οι τιμεσ κλειδωνουν.
Τέλος ο κίνδυνοσ να σου φερουν άλλο δεν υπάρχει εκτος αν ο υπαλληλος της εταιριας ειναι....!! αν ομως φερουν αλλο ειναι υποχρεωμενοι να δωσουν πίσω την προκαταβολη και εσυ να μην παρεις το αυτοκίνητο. Μην το σκεφτεσαι ομως, ειναι σχεδον απιθανο.!
-
OPEL: Ανακαλούνται 344 Astra
Εάν έχει ειπωθεί ξανά...μην του δίνετε σημασία.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
OPEL: Ανακαλούνται 344 AstraΕάν έχει ειπωθεί ξανά...μην του δίνετε σημασία.
το ενα ειναι του manosk....τον εχουν παρει χιλιαδες φορες τηλ απο την οπελ και αυτος νομιζει οτι εχει κορολα και δε το παει....
-
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΑΛΙΔΙ ΜΟΥ!
-
Σήμερα πήγα το αμάξι (Opel Astra G 1400 του 98) για; αμορτισέρ. Του έβαλά τα KYB τα μαύρα με 300 ευρώ. Δεν ξέρω αν τα έχει δοκιμάσει κανένας αν ναι θα ήθελα τις εντυπώσεις του. Μια μικρή βόλτα που έκανα σήμερα μόνο θετικά σχόλια με αφήνει να κάνω. Χάθηκε και η πλεύση στα πολλά που είναι πολύ εκνευριστική αλλά δυστυχώς χαρακτηριστικό όλων των εκδόσεων αυτού του μοντέλου και όχι μόνο.
Το κακό όμως παραμόνευε αλλού!!! Είχαν παρουσιαστεί τον τελευταίο καιρό κοψίματα του κινητήρα στις χαμηλές κυρίως στροφές (εκεί γίνονταν αντιληπτές). Ο έλεγχος έδειξε πολλαπλασιαστή. Μιλάμε για 187 ευρώ!!!! Με φίλο που ήρθα σε επαφή τηλεφωνικά μου είπε ότι και στο δικό του στα ίδια χιλιόμετρα έκανε την ίδια αλλαγή λόγω των ίδιων προβλημάτων. Καλά η Opel βγάζει τα εξαρτήματα με ημερομηνία λήξης;
Όλο και περισσότερο ανακαλύπτω ότι πολλά παρουσιάζουν ταυτόσημες βλάβες σε ίδιο περίπου αριθμό χιλιομέτρων!!!!!! Για την ιστορία εγώ έχω 85.000 χιλιόμετρα. -
Ναι ο πολλαπλασιαστής γύρω στα 90.000 χλμ. παραδίδει πνευμα!
Η τιμή αυτή είναι αντιπροσωπείας μαζί με την εργασία??? -
Όχι δεν είναι αντιπροσωπίας αλλά ανεξάρτητου συνεργείου και μάλιστα φιλική τιμή με τοποθέτηση.
OPEL FORUM