-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Πολύ πιθανόν αλλά το θεωρώ αστείο να λέμε ότι είναι αξιόλογη επειδή το είπε ο διευθυντής της Opel.Συμφωνω απολυτως μαζι σου...
Εξαλλου δεν νομιζω να εχει πει καποιος εκπροσωπος μιας εταιρειας 'να μην περιμενετε τιποτα απ'το νεο μας μοντελλο γιατι θα ειναι πατατα'. Ολοι τα ιδια λενε, αναλογα με την κατηγορια στην οποια ανηκει το καθε μοντελλο. -
Εχει τιμή που βγάζει μάτια και το καπέλο στον ανταγωνισμό.....μακράν
-
Παιδιά καλησπέρα. Θέλω τη συμβουλή σας, όσον αφορά αντικατάσταση αμορτισέρ σε Astra G Sport. Να επιλέξω τα εργοστασιακά τα οποία αν θυμάμαι καλά είναι της Sachs (αέρος-λαδιού) ή να καταφύγω σε aftermarket (πχ Koni). Τα Bilstein μου είπαν ότι είναι πολυ σκληρά για τις αναρτήσεις του G και θα γίνει κουδουνίστρα (έχω 16'' ζάντες)
-
Ο χρήστης nikthanos έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα. Θέλω τη συμβουλή σας, όσον αφορά αντικατάσταση αμορτισέρ σε Astra G Sport. Να επιλέξω τα εργοστασιακά τα οποία αν θυμάμαι καλά είναι της Sachs (αέρος-λαδιού) ή να καταφύγω σε aftermarket (πχ Koni). Τα Bilstein μου είπαν ότι είναι πολυ σκληρά για τις αναρτήσεις του G και θα γίνει κουδουνίστρα (έχω 16'' ζάντες)Αυτός που σου είπε ότι τα bilstein είναι σκληρά για το astra και θα το κάνουν κουδουνίστρα να του πείς να πάει να αλλάξει δουλειά καλύτερα, αν ασχολείτε με το αντικείμενο. Αν δεν ασχολείτε κακώς δίνεις σημασία στα λόγια του κάθε άσχετου. Με τα bilstein θα περνάς με διπλάσια ταχύτητα απο λακούβες και σαμαράκια χωρίς να το καταλαβαίνει καθόλου το αυτοκίνητο αλλά ούτε και εσύ. Ξεχνάς συντονισμούς απο συνεχόμενες λακούβες και ας μην μιλήσω για το κράτημα. Άλλο αυτοκίνητο στην κυριολεξία θα γίνει και μετά απο 5-6 χρόνια ακραίας οδήγησης και σε χωματόδρομο τα αμορτισέρ θα είναι καλύτερα απο τα καινούργια της μάνας του. Αυτή είναι η γνώμη μου απο ιδία πείρα και όχι απο... να περναει η ώρα!!!
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
[............στα λόγια του κάθε άσχετου. Με τα bilstein θα περνάς με διπλάσια ταχύτητα απο λακούβες και σαμαράκια χωρίς να το καταλαβαίνει καθόλου το αυτοκίνητο αλλά ούτε και εσύ. Ξεχνάς συντονισμούς απο συνεχόμενες λακούβες και ας μην μιλήσω για το κράτημα. Άλλο αυτοκίνητο στην κυριολεξία θα γίνει και μετά απο 5-6 χρόνια ακραίας οδήγησης και σε χωματόδρομο τα αμορτισέρ θα είναι καλύτερα απο τα καινούργια της μάνας του. Αυτή είναι η γνώμη μου απο ιδία πείρα και όχι απο... να περναει η ώρα!!!φυσικα μιλαμε για τα sport και οχι για τα sprint..........συμφωνω απολυτα και δηλωνω και εγω οτι η συμπεριφορα του αστρα που ειχα ηταν εξαιρετικη με τα bilstein sport σε σχεση με τα απαραδεκτα που φοραγε απο την μανα του
-
Ευχαριστώ για την ταχύτητα και τις πληροφορίες. Απο τιμές έχετε τίποτα υπ' όψη σας για τετράδα; και για τα koni τα κόκκινα μου έχουν πει καλά λόγια, αλλά θα προτιμίσω κάτι που έχει δοκιμαστεί στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο και του ταιριάζει..
-
Να αναφέρω και εγώ την πολύ καλή συμπεριφορά του astra με τα κίτρινα bilstein. Αν και είχα και εγώ το φόβο μήπως αποδειχθούν σκληρά για οδήγηση στην πόλη τελικά ήταν ότι ακριβώς ήθελα.. Πριν 1.5 περίπου χρόνο τιμή 490Ε (αν θυμάμαι καλα..)
-
1on)gia ta amortiser ontws bilstein kalitera apo koni gia to astra!!oxi oti ta koni den einai kala...
2on)Kai kiriteros logos pou kanw to post einai to ASTRA OPC....ta sxolia ta opoia ginane tou tipou oti afou exei simataki opel einai xalia alliws gamato de ta sxoliazw kan...to ligotero pou mporei na pei kaneis anwrima!!
istera pws ginete na sigrinoume 2 ama3ia apo diaforetikes 10eties...?safws to OPC tha einai kalitero apo to Type-R den exei kamia sxesi i texnognwsia pou xrisimopoiithike gia to kahtena kai min protrexete gia to stisimo tou opc..de mporei na einai toso xalia..240 aloga exei!alla estw oti to type-r exei kalitero stisimo kai strivei kalitera pou etsi einai,de mporeis na krineis apo kei mono to ama3i..tha ta sigrineis se ola,genika kai ekei den nomizw oti einai kalitero to typer...episis otan leme strivei kalitera den einai oti stin strofi ton xaneis..milame gia katastaseis sto orio opou oi diafores einai elaxistes!! -
Ο χρήστης Bictor έγραψε:
2on)Kai kiriteros logos pou kanw to post einai to ASTRA OPC....ta sxolia ta opoia ginane tou tipou oti afou exei simataki opel einai xalia alliws gamato de ta sxoliazw kan...to ligotero pou mporei na pei kaneis anwrima!!
istera pws ginete na sigrinoume 2 ama3ia apo diaforetikes 10eties...?safws to OPC tha einai kalitero apo to Type-R den exei kamia sxesi i texnognwsia pou xrisimopoiithike gia to kahtena kai min protrexete gia to stisimo tou opc..de mporei na einai toso xalia..240 aloga exei!alla estw oti to type-r exei kalitero stisimo kai strivei kalitera pou etsi einai,de mporeis na krineis apo kei mono to ama3i..tha ta sigrineis se ola,genika kai ekei den nomizw oti einai kalitero to typer...episis otan leme strivei kalitera den einai oti stin strofi ton xaneis..milame gia katastaseis sto orio opou oi diafores einai elaxistes!!Συμφωνώ με τον φίλο απο εδώ σε αυτό που λέει καθώς συγκρίνεται ανόμοια πράγματα. Επίσης ξεχνάτε να αναφέρεται και κάτι ακόμα σημαντικό. Με το OPC δεν θα μπορείς να πηγαίνεις απλά γρήγορα, θα μπορείς να πηγάινεις και άνετα χωρίς να υπολογίζεις και πολύ την κατάσταση του δρόμου. Δεν θα έχει τον θόρυβο που έχει μέσα το TypeR που σε ταξίδι γίνεται κουραστικό και δεν θα χτυπάει στις λακούβες όπως αυτό. Επίσης θα έχεις κλιματισμό, δερματινα καθίσματα, φώτα κατά πολύ ανώτερα τα οποία θα στρίβουν και στις στροφές, φρένα πιστεύω καλύτερα, ESP για μην αγχώνεσαι όταν θέλεις να οδηγήσεις ήρεμα και δεν θέλεις να έχεις το νου σου συνέχεια στο αυτοκίνητο, ηχοσύστημα μαζί με όλα τα παρελκόμενα του, δορυφορική πλοήγηση και πολλά άλλα που θα γέμιζαν σελίδες! Οπότε για ποιο TypeR μου μιλάτε, αυτό που έχει τέτοιον εξοπλισμό που είχε το αυτοκίνητο που είχα πριν από 10 χρόνια?
-
ξέρει κανείς να μου πει την πλήρωση του turbo?Σάν μέγιστη εχει τα 1,2bar?
-
Ο χρήστης dwbh έγραψε:
ξέρει κανείς να μου πει την πλήρωση του turbo?Σάν μέγιστη εχει τα 1,2bar?1 μπάρ,καί 1,2 όβερμπούστ,σύμφωνα μέ τούς 4Τ αυτού τού μήνα.
-
Αυριο πρωι παω για το ετησιο σερβις εχοντας κανει 55.000κμ στην ΟΠΕΛ δρόμων.
Θα τους ρωτησω και για το προβλημα των θορυβων που κανει το αυτοκίνητο όταν είναι κρυο.
Μαζί με τακάκια υπολογίζουν από 220-250 ευρώ...
-
ο γιος ενός φίλου πήγε το corsa 1.2 στη δρόμων για το ετήσιο σέρβις με 10000 χλμ στο κοντέρ......υπολογίζανε για κόστος μέχρι 260 ευρώ όταν το πήγε ο γιος του και όταν έφυγε πλήρωσε περί τα 360. του αλλάξανε και τακάκια.....φρίκαρε ο πατέρας και γνωρίζοντας ότι έχω και εγώ opel με ρώτησε που το πάω για σέρβις και πόσο δίνω.....συγκρίνοντας τα τιμολόγια είδα και μεγάλη διαφορά σε μερικά ανταλλακτικά (για φίλτρο καμπίνας ας πούμε 30 ευρώ διαφορά)........
τελικά δε θα το ξαναπάει στη δρόμων, θα πηγαίνει εκεί που το πάω και εγώ....
τι γίνεται με τις αντιπροσωπίες ρε παιδια....??????
-
Πως τον βάφτισε ο πατέρας του; Σιταστάκιο;
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... &start=315 -
Ο χρήστης nikthanos έγραψε:
ο γιος ενός φίλου πήγε το corsa 1.2 στη δρόμων για το ετήσιο σέρβις με 10000 χλμ στο κοντέρ......υπολογίζανε για κόστος μέχρι 260 ευρώ όταν το πήγε ο γιος του και όταν έφυγε πλήρωσε περί τα 360. του αλλάξανε και τακάκια.....φρίκαρε ο πατέρας και γνωρίζοντας ότι έχω και εγώ opel με ρώτησε που το πάω για σέρβις και πόσο δίνω.....συγκρίνοντας τα τιμολόγια είδα και μεγάλη διαφορά σε μερικά ανταλλακτικά (για φίλτρο καμπίνας ας πούμε 30 ευρώ διαφορά)........τελικά δε θα το ξαναπάει στη δρόμων, θα πηγαίνει εκεί που το πάω και εγώ....
τι γίνεται με τις αντιπροσωπίες ρε παιδια....??????
Με 10000χλμ αλλαξε και τακακια;
-
Στην πόλη και για νέο οδηγό (ή για οδηγό που φοβάται όταν ακούει τη μηχανή να μουγκρίζει λίγο) δεν είναι περίεργο.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Στην πόλη και για νέο οδηγό (ή για οδηγό που φοβάται όταν ακούει τη μηχανή να μουγκρίζει λίγο) δεν είναι περίεργο.Μου εκανε πολυ εντυπωση και για αυτο το εγραψα.
-
bill33
να δεις εντύπωση που έκανε στον πατέρα του......χεχεχεχεχεχε
τρελάθηκε ο άνθρωποςcitastack περιμένουμε ενημέρωση .......πόσο πήγε τελικά το μαλλί????
-
Στην επόμενη σελίδα του ίδιου θέματος γράφει 360 ευρώ μαζί με κάτι περίεργα που του άλλαξαν.
-
φαίνεται έχουν ταρίφα......
άσχετο με τι δουλειά σου κάνουν......το ετήσιο σέρβις πάει τόσο.......
OPEL FORUM