-
το ταμπλο με την μεγαλη οθονη ειναι ομορφο,το εχεις δει χωρις την οθονη?αισχος
-
Kαι μένα μ' αρέσει.Αλλά γιατί του έβαλαν αυτόν τον κινητήρα στα 1.6;
-
Ο χρήστης athanasios έγραψε:
Kαι μένα μ' αρέσει.Αλλά γιατί του έβαλαν αυτόν τον κινητήρα στα 1.6;γιατί; τι το κακό έχει; όλοι θετικά σχόλια κάνουν
(αλλά κατά περίεργο τρόπο μόνο στο Leon) είναι και 'οικονομικός' με 11,1 λίτρα μέση, ενώ τα 11,4 σε άλλο μοντέλο με ίδιο κινητήρα είναι μειονέκτημα
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Kαι μένα μ' αρέσει.Αλλά γιατί του έβαλαν αυτόν τον κινητήρα στα 1.6;
γιατί; τι το κακό έχει; όλοι θετικά σχόλια κάνουν
(αλλά κατά περίεργο τρόπο μόνο στο Leon) είναι και 'οικονομικός' με 11,1 λίτρα μέση, ενώ τα 11,4 σε άλλο μοντέλο με ίδιο κινητήρα είναι μειονέκτημα
Xαζοί δεν είμαστε ούτε κακόγουστοι...ότι και να γράψουν τα media για αυτό.
-
Πάντως ο ΣΧ την πέταξε τη σπόντα του για το θέμα της μη τοποθέτησης του FSI στο συγκεκριμένο μόντέλλο.
-
οδηγησα σημερα το λεον 1,600....
εν ολιγης
θεση οδηγησης : εξαιρετικη απο ολες τις αποψεις , πολυ ωραιο το μπακετ, μικρο φαουλ το κοντο φουτ ρεστ
φρενα : πολυ καλη αισθηση , πολυ καλη αποδοση και σχετικα αμεσα
ορατοτητα : πολυ καλη προς ολες τις κατευθυνσεις , μονη παραφωνια το μικρο πισω τζαμι
πλαισιο και αναρτηση απλα δουλευουν αψογα χωρις κοπανιματα και δυσφωρια στο εσωτερικο...
τιμητιμονι : καλη διαμετρος αλλα αρκετα ελαφρυ και με μετρια πληροφορηση
διαβαθμιση πλαστικων αναλογως την τοποθετηση τους
ο 8βαλβιδος καλος χρυσος ειδικα στις χαμηλομεσεες με το κοντο του το σασμαν αλλα ρε παιδια 2006 εχουμε.......σε γενικες γραμμες ενα καθολα αξιολογο αυτοκινητο και ισως θα ελεγα μια απο τις επιλογες μου......
-
Ό,τι και να λένε για την τεχνολογική υπεροχή του FSI, προσωπικά θα το αντιμετώπιζα ως μειονέκτημα για την αγορά του Leon λόγω της 100άρας.
Για τον ίδιο λόγο θα προτιμούσα ένα Α4 1.8 Turbo αντί του 2.0 TFSI. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ό,τι και να λένε για την τεχνολογική υπεροχή του FSI, προσωπικά θα το αντιμετώπιζα ως μειονέκτημα για την αγορά του Leon λόγω της 100άρας.
Για τον ίδιο λόγο θα προτιμούσα ένα Α4 1.8 Turbo αντί του 2.0 TFSI.άντε πάλι ειδικά ο TFSI μια χαρά καίει απλή αμόλυβδη
-
Έτσι ε; Πως έτσι;
Γιατί δηλαδή οι 1,4-1,6 ζητάνε 100άρα (98άρα+) και ο 2.0 TFSI αρκείται σε απλή; -
Γιατι ο TFSI δεν λειτουργεί με στρωματοποιημένη καύση (Stratified Injection), δηλαδή δεν λειτουργεί όπως ο απλός FSI με φτωχό μείγμα κ.λ.π.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Έτσι ε; Πως έτσι;
Γιατί δηλαδή οι 1,4-1,6 ζητάνε 100άρα (98άρα+) και ο 2.0 TFSI αρκείται σε απλή;Mάνο το έχουμε πει και ξαναπεί στο forum. Ο ΤFSI στην ουσία δεν δουλεύει σαν FSI. Mόνο το όνομα έχει για λόγους marketing...
-
OK, πείστηκα. Θα πάρω Α4 2.0 TFSI αντί 1.6-102hp.
Τώρα είδα ότι πωλείται το νέο Leon και με 1400άρη 86 ίππων!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
OK, πείστηκα. Θα πάρω Α4 2.0 TFSI αντί 1.6-102hp.Τώρα είδα ότι πωλείται το νέο Leon και με 1400άρη 86 ίππων!
θες να γίνεις pr*@(#&!*@???
Ο... 86άρης από Μάρτιο λένε, όσο κι αν έψαξα δεν βρήκα για ποιον ακριβώς κινητήρα πρόκειται. Υποθέτω για τον κλασικό 1.4 16V/75 με κάποιο κιτ αναβάθμισης
-
Δεν έμαθες ακόμα ότι έχω μια Opel; Είμαι ήδη premium!
-
-
Και άλλο!!!;;;
-
Μήπως ψάχνουν να βρουν έναν πρωτότυπο τρόπο να κλείσουν την Seat;
Βγάζουν ένα είμαι-τόσο-άσχημο-που-κανείς-δεν-με-αγοράζει σχέδιο 4 φορές;
Μήπως να τους ξυπνήσει κάποιος;
(αν κατάλαβα το νόημα του άρθρου)
-
Ωραία..
τώρα μένει να βγει το νεο ibiza με παρόμοιο look και ετοιμάζω τις ντομάτες -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Ωραία..
τώρα μένει να βγει το νεο ibiza με παρόμοιο look και ετοιμάζω τις ντομάτεςΕκτός από την κλασσική λύση:
υπάρχει και η εναλλακτική, που νομίζω πως ταιριάζει καλύτερα στην περίπτωση:
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Μήπως ψάχνουν να βρουν έναν πρωτότυπο τρόπο να κλείσουν την Seat;Έβαλες τις λέξεις 'πρωτότυπο' και 'SEAT' στην ίδια πρόταση; Και μάλιστα χωρίς να είναι οι λέξεις 'salsa' και 'tango';
H SΕΑΤ, ρε, δεν έχει πρωτοτυπίες! Πατάει εκεί που ξέρει ότι δεν θα αγοράσει ο κόσμος!
Είμαι πολύ περίεργος να δω το επόμενο SEAT Alhambra...Άραγε πώς να είναι...;
Seat Leon 2005