-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Μόνο τρίψιμο σου τα έκαναν ή έβαλαν και καμμία αλοιφή ή σπρέι από πάνω??
Κι εγώ τα είχα κάνει σε αυτούς όπου τα έτριψαν μόνο , ωραία είχαν γίνει , αλλά στο χρόνο πάνω το ίδιο χαλι. Επειδή δεν μπορούσα να τα βλέπω άλλο ετσι πέρυσι τα έκανα μόνος . Τα πέρασα από 3 πάχοι ντουκοχαρτο και μετά τα ψέκασα καί με σπρέι διάφανο για τη δουλειά αυτή.Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όχι δεν ήταν μόνο τρίψιμο και γυάλισμα που είναι η φθηνή λύση και μου είχαν πει ότι το αποτέλεσμα κρατάει για 2-3 χρόνια αλλά διαδικασία κρυσταλλοποίησης που είναι πιο μόνιμη και ακριβή λύση. Τώρα πως ακριβώς γίνεται δεν ξέρω,δεν είχα κάτσει μπροστά γιατί το είχα κάνει επ ευκαιρίας φαναρτζοδουλειας που είχα αφήσει για μέρες το αυτοκίνητο.
Η κρυσταλλοποίηση είναι κάτι περιττό πιστευω. Κάνεις τη διαδικασία γυαλισματος μια φορά το χρόνο ή 1.5 και έχεις πάντα φανάρια εξαιρετικά. Η διαδικασία κάθε χρόνο θα απαιτεί ελάχιστο τρίψιμο και κοπο,καμιά σχέση με το αρχικό που τα φανάρια ήταν χάλια, εφόσον τα υλικά που θα πάρεις ,το μπουκαλάκι με τη κρέμα και τα κομμάτια ντουκοχαρτου είναι για πολλές επαναλήψεις μεχρι να τελειώσουν. Τα υλικά θα σου έχουν κοστίσει συνολικά 10-15 ευρώ και θα καθαρίζεις τα φανάρια σου ουσιαστικά επ'αοριστον.
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεκτό, αλλά και βαριέμαι να το κάνω και μου την δίνει να είμαι έξω στον δρόμο να τρίβω και να με βλέπουν οι περαστικοί (δεν έχω γκαράζ πυλωτη).
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Μόνο τρίψιμο σου τα έκαναν ή έβαλαν και καμμία αλοιφή ή σπρέι από πάνω??
Κι εγώ τα είχα κάνει σε αυτούς όπου τα έτριψαν μόνο , ωραία είχαν γίνει , αλλά στο χρόνο πάνω το ίδιο χαλι. Επειδή δεν μπορούσα να τα βλέπω άλλο ετσι πέρυσι τα έκανα μόνος . Τα πέρασα από 3 πάχοι ντουκοχαρτο και μετά τα ψέκασα καί με σπρέι διάφανο για τη δουλειά αυτή.Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όχι δεν ήταν μόνο τρίψιμο και γυάλισμα που είναι η φθηνή λύση και μου είχαν πει ότι το αποτέλεσμα κρατάει για 2-3 χρόνια αλλά διαδικασία κρυσταλλοποίησης που είναι πιο μόνιμη και ακριβή λύση. Τώρα πως ακριβώς γίνεται δεν ξέρω,δεν είχα κάτσει μπροστά γιατί το είχα κάνει επ ευκαιρίας φαναρτζοδουλειας που είχα αφήσει για μέρες το αυτοκίνητο.
Η κρυσταλλοποίηση είναι κάτι περιττό πιστευω. Κάνεις τη διαδικασία γυαλισματος μια φορά το χρόνο ή 1.5 και έχεις πάντα φανάρια εξαιρετικά. Η διαδικασία κάθε χρόνο θα απαιτεί ελάχιστο τρίψιμο και κοπο,καμιά σχέση με το αρχικό που τα φανάρια ήταν χάλια, εφόσον τα υλικά που θα πάρεις ,το μπουκαλάκι με τη κρέμα και τα κομμάτια ντουκοχαρτου είναι για πολλές επαναλήψεις μεχρι να τελειώσουν. Τα υλικά θα σου έχουν κοστίσει συνολικά 10-15 ευρώ και θα καθαρίζεις τα φανάρια σου ουσιαστικά επ'αοριστον.
Δεκτό, αλλά και βαριέμαι να το κάνω και μου την δίνει να είμαι έξω στον δρόμο να τρίβω και να με βλέπουν οι περαστικοί (δεν έχω γκαράζ πυλωτη).
Άμα σε βλέπουν οι περαστικοί θα σου πουν να κάνεις και το δικό τους. Ένα καλό χαρτζιλίκι θα το βγαζεις κάθε φορά χαχαχα.
-
Σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ ένα site που είχε αναφερθεί και εδώ παλαιότερα (αλλά τώρα δεν μπορώ να το βρω) από Αγγλία που πούλαγε led λάμπες (ίσως και xenon) αυτοκινήτων.
Από ότι θυμάμαι δεν είχε επώνυμες (philips, osram κλπ) αλλά κάτι δικές του και πούλαγε και κιτ-άκια για να αλλάξεις όλες της εσωτερικές λάμπες ή όλες τις εξωτερικές ανάλογα με το μοντέλο του αυτοκινήτου καθώς και rgb ταινίες.
Δεν ξέρω αν από αυτά που θυμάμαι μπορεί να βγει κάποια άκρη...
Help! -
Σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ ένα site που είχε αναφερθεί και εδώ παλαιότερα (αλλά τώρα δεν μπορώ να το βρω) από Αγγλία που πούλαγε led λάμπες (ίσως και xenon) αυτοκινήτων.
Από ότι θυμάμαι δεν είχε επώνυμες (philips, osram κλπ) αλλά κάτι δικές του και πούλαγε και κιτ-άκια για να αλλάξεις όλες της εσωτερικές λάμπες ή όλες τις εξωτερικές ανάλογα με το μοντέλο του αυτοκινήτου καθώς και rgb ταινίες.
Help!Autobeam ??
CEUK ??
-
nick-sport wrote:
Help!Autobeam ??
CEUK ??
Το Autobeam έλεγα! Σε ευχαριστώ!
Ξέρουμε αν είναι αξιόπιστοι αυτοί; -
Το Autobeam έλεγα! Σε ευχαριστώ!
Ξέρουμε αν είναι αξιόπιστοι αυτοί;Προσωπικα εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος. Εχω παρει xenon kit Η7 (μεσαια) και LED kit H8 (προβολακια) και ειμαι σουπερ ικανοποιημενος απο αποτελεσμα και ολα γενικως.
Θα τους ξαναπροτιμησω χωρις δισταγμο..
Απο την αλλη εχω ακουσει και μερικες αστοχιες (σπανια) κυριως για LED kit για την μεσαια σκαλα (δηλαδη Η7). Το καλο ειναι οτι εχουν εγγυηση τα προιοντα τους (τα Performance 5 ετη) και αμεσως ανταποκρινονται για οποιαδηποτε αντικατασταση.
-
Παιδιά την γνώμη σας:Θέλω να βάλω στο αυτοκίνητο τις PHILIPS H7 CRYSTAL VISION 4300K για να είναι πέρα απο δυνατότερος και πιο ταιριαστός ο φωτισμός με τα led φώτα ημέρας.Το αυτοκίνητο είναι Kia Ceed II με projectors .
Τις έχει δοκιμάσει κάποιος;Θα προτείνατε κάποια άλλη αλλά με παρόμοια Kelvin για ''ψυχρό'' αισθητικό αποτέλεσμα;
-
Παιδιά την γνώμη σας:Θέλω να βάλω στο αυτοκίνητο τις PHILIPS H7 CRYSTAL VISION 4300K για να είναι πέρα απο δυνατότερος και πιο ταιριαστός ο φωτισμός με τα led φώτα ημέρας.Το αυτοκίνητο είναι Kia Ceed II με projectors .
Τις έχει δοκιμάσει κάποιος;Θα προτείνατε κάποια άλλη αλλά με παρόμοια Kelvin για ''ψυχρό'' αισθητικό αποτέλεσμα;
Τις έχω δοκιμάσει εγώ.
Από την εμπειρία μου δεν θα έχεις δυνατότερο φώς από τις απλές (στην καλύτερη να έχεις περίπου το ίδιο) καθώς είναι style σειρά και όχι performance και επίσης θα είναι ναι μέν πιό λευκά από τα απλά αλλά σίγουρα δεν θα φτάνει το λευκό των led (5000k+) για να ταιριάξει πλήρως.
Επίσης δεν κρατάνε όσο οι απλές.
Εναλλακτικά μπορείς να δεις τις:
-
Osram Cool Blue Intense
-
Philips White Vision
για λίγο καλύτερη απόδοση...
-
-
Έχει κανείς εμπειρία για philips xtreme, white, racing vision? Γενικότερα, για βελτίωση σε Η4 λάμπα;
-
alf wrote:
Τις έχω δοκιμάσει εγώ.
Από την εμπειρία μου δεν θα έχεις δυνατότερο φώς από τις απλές (στην καλύτερη να έχεις περίπου το ίδιο) καθώς είναι style σειρά και όχι performance και επίσης θα είναι ναι μέν πιό λευκά από τα απλά αλλά σίγουρα δεν θα φτάνει το λευκό των led (5000k+) για να ταιριάξει πλήρως.
Επίσης δεν κρατάνε όσο οι απλές.
Εναλλακτικά μπορείς να δεις τις:
- Osram Cool Blue Intense
- Philips White Vision
για λίγο καλύτερη απόδοση...
Ευχαριστώ για την απάντηση
-
Έχει κανείς εμπειρία για philips xtreme, white, racing vision? Γενικότερα, για βελτίωση σε Η4 λάμπα;
White Vision: σχεδόν ίδια φωτεινότητα, πολύ πιο λευκό φως, μικρότερη διάρκεια ζωής
Racing Vision: πολύ περισσότερη φωτεινότητα, λίγο πιο λευκό φώς, πολύ μικρότερη διάρκεια ζωης
Xtreme Vision 130: λίγο περισσότερη φωτεινότητα, λίγο πιο λευκό φως, μικρότερη διάρκεια ζωής
*οι παραπάνω συγκρίσεις είναι με τις αντίστοιχες oem λάμπες.
-
Θέλω να αλλάξω λάμπα στα φλας (καθρέπτες), το βιβλιαράκι του κατασκευαστή λέει w5w αλλά οι πορτοκαλί λάμπες για φλάς είναι wy5w.
Είναι το ίδιο πράγμα; Τουλάχιστον στο μάτι μοιάζουν το ίδιο (εκτός από το χρώμα)! -
Καλησπερα σε ολη την ομαδα.
Θα ηθελα να αλλαξω τους εργοστασιακοκους λαμπτηρες θεσεως (φωτα ημερας)
με κατι πιο λευκο. Ο τυπος λαμπτηρα ειναι w21w και με ενα καταστημα που συνομιλησα
μου ειπαν οτι ο συγκεκριμενος τυπος βγαινει μονο σε led και οτι ισως χρειαστει το αμαξι canbus.
Ποια ειναι η γνωμη σας ? Επισης υπαρχει περιπτωση αν τοποθετησω μια λαμπα (πχ μεσαια σκαλα)
με παραπανω kelvin απ'οτι η λαμπα του κατασκευαστη να θαμπωσει το φαναρι ?
-
Τα κελβιν εχουν να κανουν με την αποχρωση και οχι με την ενταση. Αν κρατησεις τα ιδια watt, δεν εχεις θεμα.
-
Τελικά στο Ceed φορέθηκαν οι Philips White vision ultra h7. Πολύ πιο λευκό το φως αλλά και καλύτερη ορατότητα σε σχέση με τις oem λάμπες που έγραφαν επάνω osram. Μένει να δούμε και την διάρκεια ζωής που θα έχουν
-
Καλη χρονια!Σε αμαξι με απλο φαναρι αλογονου ford kuga εχω βαλει ξενον κιτ αλλα τυφλωνουν πολυ,και μερικες φορες σβηνουν...Εχω βρει ενα σετακι led τησ samsung και μου ειπαν οτι δεν τυφλωνουν τους απεναντι αλλα και εχουν καλη φωτεινοτητα παρολο που ειναι λιγα watt.Της ςχςι δοκιμασει κανεις?
https://www.moversamsung.gr/product/led-kit-f3-samsung-mover-h7-6500k-26w-2600lm-3/
-
Δεν ξέρω για τις συγκεκριμένες λάμπες αλλά η διάταξη των διόδων δεν είναι η κλασική που έχει επικρατήσει (γιατί καλύτερη ) ούτε είναι της Samsung,είναι κινεζικής εταιρείας που χρησιμοποιεί διόδους Samsung.
-
Δεν ξέρω για τις συγκεκριμένες λάμπες αλλά η διάταξη των διόδων δεν είναι η κλασική που έχει επικρατήσει (γιατί καλύτερη ) ούτε είναι της Samsung,είναι κινεζικής εταιρείας που χρησιμοποιεί διόδους Samsung.
Μου ειπαν απο την αντιπροσωπεια της samsung οτι ετσι οπως ειναι σχεδιασενη η λαμπα ειναι για να μην τυφλωνει καθολου...Δεν ξερω ποιοσ τα κατασκευαζει αλλα δινει εγγυηση η samsung.Λες να τυφλωνει οπωσ τα ξενον?
-
Μιλάμε για αυτές δηλαδή απλά με άλλη επωνυμία;
-
Μιλάμε για αυτές δηλαδή απλά με άλλη επωνυμία;
Καλημερα φιλε μου,μοιαζουν παρομοιες.Ισως οι γνησιες να ειναι λιγο καλυτερες αλλα δεν το ξερω και σιγουρα..Λες να αξιζει τον κοπο η αγορα τους?Για τις γνησιες αναφερομαι..
Βελτίωση στα φώτα;