-
Να βγαλεις την παρανομη καταμαυρη μεβρανη και να βαλεις μια νορμαλ!!!!!!
-
Ο χρήστης Georgemit έγραψε:
Εχει δοκιμάσει κανείς τις PIAA? Αξίζουν τα λεφτά τους;Τα αξίζουν και με το παραπάνω για εμενα. Ειχα τις extreme white (ιαπωνικές) και κράτησαν 7 χρονια όποτε έκαναν απόσβεση. Σε φωτεινότητα ειχαν έντονη διάφορα απο τις εργοστασιακές. Τώρα εχω τις night tech (γερμανικές) που ειναι πολύ φθηνότερες απο τις ιαπωνικές, σε ένταση δεν έχουν μεγάλη διάφορα, έχουν λίγο πιο λευκό φωτισμό μόνο, μένει να μάθω αν θα έχουν σε διάρκεια ζωής.
-
Ο χρήστης W202 AMG έγραψε:
Εχω προβλημα με τα φωτα της οπισθεν....Λογω της υπαρξης φιμε (στο πισω παμπριζ καταμαυρο) +γαλαζιοι καθρεφτες(εξωτερικοι) το βραδυ δν μπορω να δω ειτε να παρκαρω ειτε να κανω οπισθεν σε στενο.Παρκαρω στο περιπου συνεχως(απο συνηθεια,ποσο και ποτε θα κοψω το τιμονι κτλ.)
Τα φωτα της οπισθεν αν δν ειχα τα φιμε θα ηταν υπεραρκετα(ειναι 2 και δυνατα).Μπας και καταφερω να δω σε περιπτωση που πρεπει να κανω οπισθεν σε στενο αναβω τα ομιχλης οπου κατι παει να γινει αλλα μιας και το φως ειναι κοκκινο....χανεται.
Δυο επιλογες εχω σκεφτει:
1)Καμερα μαζι με μεσαιο καθρεφτη στα 20ευρω απο Κινα
2)Να παρω δυο λαμπες διπλου νηματος οπως αυτες των ομιχλης και να ενωσω τις δυο επαφες ωστε να αναβουν και τα δυο νηματα ταυτοχρονα
Τι λετε?Μήπως να άλλαζες τις λάμπες με τίποτα δυνατές led???
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Να βγαλεις την παρανομη καταμαυρη μεβρανη και να βαλεις μια νορμαλ!!!!!!Οι πλαινες μου ειναι ανοιχτοχρωμες...αλλα επειδη οταν τις περνουσαμε χαλασαμε ενα κομματι επρεπε να παρω νεο κομματι για το πισω τζαμι.Η μονη που υπηρχε ηταν μια καταμαυρη.Να βγει αστο καλυτερα....δν θα μπορεσουμε να περασουμε νεα(σωστα,εχει καμπυλη το τζαμι).
Το προβλημα το εχω και με τα πλαινα....+οι καθρεφτες ειναι εντονα γαλαζιοι.
Λογικα θα παω για καμερα-καθρεφτη αφου οι λαμπες διπλου νηματος ειναι 21 +5 βατ δλδ μικρη διαφορα. -
Ο χρήστης dgrgtc έγραψε:
Εχω προβλημα με τα φωτα της οπισθεν....Λογω της υπαρξης φιμε (στο πισω παμπριζ καταμαυρο) +γαλαζιοι καθρεφτες(εξωτερικοι) το βραδυ δν μπορω να δω ειτε να παρκαρω ειτε να κανω οπισθεν σε στενο.Παρκαρω στο περιπου συνεχως(απο συνηθεια,ποσο και ποτε θα κοψω το τιμονι κτλ.)
Τα φωτα της οπισθεν αν δν ειχα τα φιμε θα ηταν υπεραρκετα(ειναι 2 και δυνατα).Μπας και καταφερω να δω σε περιπτωση που πρεπει να κανω οπισθεν σε στενο αναβω τα ομιχλης οπου κατι παει να γινει αλλα μιας και το φως ειναι κοκκινο....χανεται.
Δυο επιλογες εχω σκεφτει:
1)Καμερα μαζι με μεσαιο καθρεφτη στα 20ευρω απο Κινα
2)Να παρω δυο λαμπες διπλου νηματος οπως αυτες των ομιχλης και να ενωσω τις δυο επαφες ωστε να αναβουν και τα δυο νηματα ταυτοχρονα
Τι λετε?Μήπως να άλλαζες τις λάμπες με τίποτα δυνατές led???
Το σκεφτηκα αλλα φοβαμαι οτι θα αρχισω να δοκιμαζω χουφτες απο δαυτες μεχρι να βρω την σωστη.Εχεις καποιον τυπο led υποψιν σου?
-
να αναβεις τα αλαρμ, βοηθανε.
-
Τι τύπο λάμπα φοράει τώρα???
-
Ηλιας Α δν το ειχα σκεφτει,θα το δοκιμασω...σιγουρα θα βοηθαει.
dgrgtc ο τυπος λαμπας ειναι οι κλασσικες P21W -
http://www.ebay.co.uk/itm/2X-1156-BA15S ... Sw0gdXTBCg
Κάτι τετοιο θα έβαζα που είναι και 30 Watt και η τιμή δεν είναι απαγορευτική....μπορεί να βρεις και φτηνότερες εγώ έκανα μια γρήγορη αναζήτηση....
-
Θελω να καταργήσω μιας και μου χάλασαν τα ξένον και να τα κάνω πάλι με λάμπες αλογόνου όπως ήταν από το εργοστάσιο, τι λάμπα μου προτείνετε να βάλω;
-
Crystal vision απο εμενα.........καταλευκο φως και μετα απο 2 χρονια καμια αλλαγη στην αποδοση τους.
Γιατι τα xenon τα καταργεις;;; -
Extreme vision 130% απο μένα , χωρίς να έχω δοκιμάσει το crystal vision.
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Γιατι τα xenon τα καταργεις;;;
Για να πάρεις κάτι καλό κοστίζει 100 130 Ευρώ .
Και τέτοια εποχή με το χέρι στην τσέπη είμαι συνέχεια.
Δεν πειράζει, θα βολευτώ και χωρίς xenon.Ευχαριστώ για της απαντήσεις.
-
καλες οι crystal vision αλλα πιο φωτινες ειναι σιγουρα οι extreme vision 130+ το λεω γιατι εχω τις πρωτες και απ τα εργοστασιακα ειδα βελτιωση 20-30% λογο πιο λευκου χρωματος οπου και παλι σε βροχη σκουρα τα πραγματα..αν εβαζα τωρα λαμπες θα εβαζα τις δευτερες..
ο φιλος απο πανω σχετικα με την οπισθεν γιατι δεν δοκιμαζει να βαζει το φως ομιχλης αφου δεν βλεπει...εγω επειδη εχω 1 φως στο γκολφ και μετριας αποδοσης παρκαρω με την οπισθεν σε κατηφωρα και παταω ελαφρα το φρενο για να βλεπω..εχει δοκιμασει κανεις σε h15 καποια λαμπα μεγαλητερης αποδοσης!? γιατι δεν παλευετε η original...
-
Με τις x-treme vision της philips θα δω διαφορά σε mazda 6 ΜΚ1 με τα απαράδεκτα φώτα του;
Σε τι kelvin βγαίνουν οι philips x treme? Υπάρχει δυνατότητας επιλογής;
Είναι καλύτερα να προχωρήσω σε xenon 4300 kelvin?
-
Ο χρήστης iROC έγραψε:
καλες οι crystal vision αλλα πιο φωτινες ειναι σιγουρα οι extreme vision 130+ το λεω γιατι εχω τις πρωτες και απ τα εργοστασιακα ειδα βελτιωση 20-30% λογο πιο λευκου χρωματος οπου και παλι σε βροχη σκουρα τα πραγματα..αν εβαζα τωρα λαμπες θα εβαζα τις δευτερες..
ο φιλος απο πανω σχετικα με την οπισθεν γιατι δεν δοκιμαζει να βαζει το φως ομιχλης αφου δεν βλεπει...εγω επειδη εχω 1 φως στο γκολφ και μετριας αποδοσης παρκαρω με την οπισθεν σε κατηφωρα και παταω ελαφρα το φρενο για να βλεπω..εχει δοκιμασει κανεις σε h15 καποια λαμπα μεγαλητερης αποδοσης!? γιατι δεν παλευετε η original...
Δεν πηγα στις 2ες που αναφερεις καθως πολλοι που τις δοκιμασαν ναι μεν αλλα στο χρονο περιπου καηκαν!!!!
-
Ο χρήστης lamprosdl έγραψε:
Με τις x-treme vision της philips θα δω διαφορά σε mazda 6 ΜΚ1 με τα απαράδεκτα φώτα του;Σε τι kelvin βγαίνουν οι philips x treme? Υπάρχει δυνατότητας επιλογής;
Είναι καλύτερα να προχωρήσω σε xenon 4300 kelvin?
Αν βαλεις ξενον θα εισαι παρανομος!
Για ασπρο χρωμα και ενισχυση του φωτος εχω βαλει:
http://www.powerbulbs.com/eu/product/ph ... on-h4-twin
κρατανε καλα εδω και ενα χρονο. Πολυ καλυτερο απο μαμα πιο ασπρο απο oscram night breaker plus αλλα λιγο πιο αδυναμες. Εχουν ιδια lumens με τις Extreme visionΓνωστο ειναι παντως οτι οι oscram ειναι πιο ανθεκτικες
Αν θες να σου κρατησουν περιπου τρια χρονια, βαλε osram-night-breaker. Εχω βαλει και τα δυο προηγουμενα τελευταια μοντελα της και μου κρατησαν τριετια τουλαχιστο. Ειμαι σιγουρος οτι θα δεις καλυτερο φωτισμο απο ξενον και φυσικα νομιμο. Θα εντυπωσιαστεις τη νυχτα. Το τελευταιο μοντελο τους ειναι ακομα καλυτερο, νομιμο, αλλα δε το εχω δοκιμασει ακομα. Ειναι αλογονου το λεει στις specifications
http://www.powerbulbs.com/eu/product/os ... er-h4-twin -
Ευχαριστώ για τις συμβουλές σου φίλε μου.
-
συμπερασματικα οι phillips που αγορασα ειναι 40% πιο λευκες απο μαμα (κιτρινιζουν ελαχιστα) και ιδια 1200 lumens με το μεγιστο που μπορεις να αγορασεις. καλυτερο φως απο μαμα αλλα επειδη ειναι ασπρο 4300K με την ιδια ισχυ εχουν 60% αυξηση στην ισχυ. Ειναι ο,τι πιο ασπρο σε συνδυασμο με σημαντικη αυξηση φωτισμου. Ευχαριστημενος ειμαι. Εχει η phillips ακομα πιο ασπρες 5000K diamond-παρανομες με καθολου αυξηση φωτισμου 950 lumens, οποτε δε θα βλεπεις τιποτε αφου εχεις ηδη χαλια φωτα. Με τις δικες μου θα μεινεις ευχαριστημενος. Ξενον ειναι κατασπρες και αυξηση φωτισμου ισως. Ομως θα τυφλωνεις τους αλλους, θα εισαι παρανομος, και μαλλον θολουρα ασπρη πιο πολυ θα βλεπεις, μη νομιζεις οτι θα εχεις καλο φωτισμο, γιατι τα φωτα σου δεν εχουν σχεδιαστει για ξενον
Οι καινουργιες oscram nightbreaker ειναι 20% πιο λευκες απο μαμα (αρα κιτρινιζουν λιγο παραπανω απο τις δικες μου) και επειδη δεν ειναι τοσο ασπρες με τα ιδια lumens βγαζουν 130% περισσοτερο φωτισμο. Τριετια θα σου κρατησουν σιγουρα. Αν δε σε νοιαζει το απολυτα ασπρο, αυτη θα ειναι η επιλογη σου
-
εδω τις βγαζει φθηνοτερες! http://www.powerbulbs.com/product/osram ... er-h4-twin
διαλεξε απο το site ποια σου ταιριαζει αφου βαζεις το αυτοκινητο σου, λεει πολυ ωραια τις προδιαγραφες και μετα παρε απο ebay για φθηνοτερα ή skroutz
Βελτίωση στα φώτα;