-
H μόδα του εκτυφλωτικού λευκού....
Το ότι οι Γάλλοι τα κίτρινα τα είχαν υποχρεωτικά δείχνει ότι κάποιος λόγος υπάρχει.... και προσθέτω και την πολύ καλύτερη νυχτερινή όραση. -
για πειτε μου απο που μπορω να παρω λαμπες σε καλη τιμη;;;;;πηγα σημερα το πρωι στην Autoplus και με επιασαν τα γελια με τις τιμες τους!!!!
αληθεια ψωνιζει κανεις απο εκει μεσα;;;;; -
Σε Η4 τις Philips τις έπαιρνα από εδώ ΕΔΩ
Τις Osram τις πήρα από το αγγλικό AMAZONΜιας και το έφερε η κουβέντα έχω την εντύπωση ότι οι NightBraker plus ίσως είναι λίιιγο πιο φωτεινές στην κοντινή απόσταση αλλά όχι κάτι το πολύ εμφανές. Λόγω και τις αρκετά φθηνότερης τιμής τους πλέον νομίζω είναι καλύτερη αγορά.
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
για πειτε μου απο που μπορω να παρω λαμπες σε καλη τιμη;;;;;πηγα σημερα το πρωι στην Autoplus και με επιασαν τα γελια με τις τιμες τους!!!!
αληθεια ψωνιζει κανεις απο εκει μεσα;;;;;http://www.powerbulbs.com/
Απλά εξαιρετικό eshop και με καλές τιμές -
ευχαριστω αμφοτερους για τις απαντησεις σας.....
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
αληθεια ψωνιζει κανεις απο εκει μεσα;;;;;http://www.powerbulbs.com/
Απλά εξαιρετικό eshop και με καλές τιμέςΠαρέλαβα κι εγώ σήμερα μια πλήρη σειρά για όλες τις λάμπες του φόκους μου μάρκας Neolux, έναντι 11,43€. Ευχαριστούμε Μιράζ για το λινκ
-
Η μόνη εξήγηση που δινω εγώ, για σας ,που πειράζετε τα φώτα των αμαξιών σας είναι για να στραβώνετε εμας τους υπόλοιπους!!! Επισκεφτείτε έναν οθφαλμίατρο και αφήστε τα φώτα που έβαλε το εργοστάσιο ..........
-
Σοβαρά;
-
Μηπως να μην οδηγαμε μετα την δυση του ηλιου??
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Η μόνη εξήγηση που δινω εγώ, για σας ,που πειράζετε τα φώτα των αμαξιών σας είναι για να στραβώνετε εμας τους υπόλοιπους!!! Επισκεφτείτε έναν οθφαλμίατρο και αφήστε τα φώτα που έβαλε το εργοστάσιο ..........εχει διαφορα το βλεπω λιγο καλυτερα απο αυτο που μου δινει το εργοστασιο,με το τυφλωνω τους αλλους.........
-
Η μόνη εξήγηση που δινω εγώ, για σας ,που πειράζετε τα φώτα των αμαξιών σας είναι για να στραβώνετε εμας τους υπόλοιπους!!! Επισκεφτείτε έναν οθφαλμίατρο και αφήστε τα φώτα που έβαλε το εργοστάσιο ..........Δεν έχουμε όλοι κασκάι
-
Παιδιά χωρίς πλάκα από τους 10 που έχουν βελτιώσει τα φώτα οι 8 στραβώνουν τους άλλους !!! Ειλικρινά σας λέω απογεύγω να οδηγω βραδυ γιαυτό το λόγο !!! Να επισημάνω ότι είμαι 44 ετών με οπτικη οξυτητα 10/10 !!!
-
Επειδή μάλλον είσαι στο σκοτάδι, ας σου δώσουμε τα φώτα μας.
Όταν μιλάμε για βελτίωση στα φώτα εννοούμε την χρήση των φαναριών του κατασκευαστή με χρήση ίδιου τύπου αλλά καλύτερης ποιότητας λαμπτήρων εις βάρος της διάρκειας ζωής της. Οι λάμπες αυτές είναι πιστοποιημένες και εγγεκριμμένες και κατάλληλες και δεν στραβώνουν κανέναν. Επίσης μπορεί κάποιος να κάνει ξεθάμπωμα της μεμβράνης όπου και εκεί έχει διαφορά ή ακόμη και σε κάποιες περιπτώσεις συντήρηση του καθρέφτη του φαναριού και εννοείτε σωστή ρύθμιση της δέσμης. Όπως καταλαβαίνεις δεν αλλάζει κάτι σε σχέση με το εργοστασιακό και φυσικά δεν στραβώνεις τον απέναντι. Αυτοί που στραβώνουν είναι οι εξυπνάκηδες που βάζουν σε κλασικό φανάρι μηχανισμό ξένον κινέζικης προέλευσης των οποίων οι τιμές έχουν πέσει κατακόρυφα τελευταία και οι ηλεκτρολόγοι κάνουν χρυσές δουλειές. Τα εργοστασιακά ξένον έχουν άλλα φανάρια, αυτόματα σύστημα ρύθμισης ύψους δέσμης και πλυστικά γι'αυτό και δεν στραβώνουν. -
Ο χρήστης gakost έγραψε:
Όταν μιλάμε για βελτίωση στα φώτα εννοούμε την χρήση των φαναριών του κατασκευαστή με χρήση ίδιου τύπου αλλά καλύτερης ποιότητας λαμπτήρων εις βάρος της διάρκειας ζωής της. Οι λάμπες αυτές είναι πιστοποιημένες και εγγεκριμμένες και κατάλληλες και δεν στραβώνουν κανέναν. Επίσης μπορεί κάποιος να κάνει ξεθάμπωμα της μεμβράνης όπου και εκεί έχει διαφορά ή ακόμη και σε κάποιες περιπτώσεις συντήρηση του καθρέφτη του φαναριού και εννοείτε σωστή ρύθμιση της δέσμης. Όπως καταλαβαίνεις δεν αλλάζει κάτι σε σχέση με το εργοστασιακό και φυσικά δεν στραβώνεις τον απέναντι. Αυτοί που στραβώνουν είναι οι εξυπνάκηδες που βάζουν σε κλασικό φανάρι μηχανισμό ξένον κινέζικης προέλευσης των οποίων οι τιμές έχουν πέσει κατακόρυφα τελευταία και οι ηλεκτρολόγοι κάνουν χρυσές δουλειές. Τα εργοστασιακά ξένον έχουν άλλα φανάρια, αυτόματα σύστημα ρύθμισης ύψους δέσμης και πλυστικά γι'αυτό και δεν στραβώνουν.συμφωνω απολυτα και ρωταω.....γιατι ρε π....στη μου περνανε κανονικα ΚΤΕΟ;;;;;;;
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
συμφωνω απολυτα και ρωταω.....γιατι ρε π....στη μου περνανε κανονικα ΚΤΕΟ;;;;;;;Γιατί απλά ελέγχουν αν υπάρχει σημείο αποκοπής, δηλαδή το σημείο που κάτω από αυτό φωτίζει έντονα.
Δυστυχώς δεν υπάρχει νόμιμο όριο φωτισμού για πάνω από το σημείο αποκοπής.
Έτσι τα μουφοxenon φωτίζουν αρκετά και πάνω από το σημείο αποκοπής και στραβώνουν τους άλλους οδηγούς. -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
συμφωνω απολυτα και ρωταω.....γιατι ρε π....στη μου περνανε κανονικα ΚΤΕΟ;;;;;;;
Γιατί απλά ελέγχουν αν υπάρχει σημείο αποκοπής, δηλαδή το σημείο που κάτω από αυτό φωτίζει έντονα.
Δυστυχώς δεν υπάρχει νόμιμο όριο φωτισμού για πάνω από το σημείο αποκοπής.
Έτσι τα μουφοxenon φωτίζουν αρκετά και πάνω από το σημείο αποκοπής και στραβώνουν τους άλλους οδηγούς.Ενταξει μεχρι εδω,
αλλα δεν εχουν υπ΄οψιν τους οτι τα xenon απαιτουν αυτοματη ρυθμηση υψους και πλυστικη συσκευη ?
βεβαια δεν φταινε τα ΚΤΕΟ, αφου δεν υπαρχει καμια σχετικη οδηγια απο το υπουργειο. -
Ο χρήστης gakost έγραψε:
Όταν μιλάμε για βελτίωση στα φώτα εννοούμε την χρήση των φαναριών του κατασκευαστή με χρήση ίδιου τύπου αλλά καλύτερης ποιότητας λαμπτήρων εις βάρος της διάρκειας ζωής της. Οι λάμπες αυτές είναι πιστοποιημένες και εγγεκριμμένες και κατάλληλες και δεν στραβώνουν κανέναν. Επίσης μπορεί κάποιος να κάνει ξεθάμπωμα της μεμβράνης όπου και εκεί έχει διαφορά ή ακόμη και σε κάποιες περιπτώσεις συντήρηση του καθρέφτη του φαναριού και εννοείτε σωστή ρύθμιση της δέσμης. Όπως καταλαβαίνεις δεν αλλάζει κάτι σε σχέση με το εργοστασιακό και φυσικά δεν στραβώνεις τον απέναντι. Αυτοί που στραβώνουν είναι οι εξυπνάκηδες που βάζουν σε κλασικό φανάρι μηχανισμό ξένον κινέζικης προέλευσης των οποίων οι τιμές έχουν πέσει κατακόρυφα τελευταία και οι ηλεκτρολόγοι κάνουν χρυσές δουλειές. Τα εργοστασιακά ξένον έχουν άλλα φανάρια, αυτόματα σύστημα ρύθμισης ύψους δέσμης και πλυστικά γι'αυτό και δεν στραβώνουν. -
Πυρηνική φυσική!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πυρηνική φυσική!Οχι Πυρηνική φυσική Αρχηγέ μου απλά Μαλακίες!!! Ποτέ δε χρειάστηκε να αλλάξω λάμπες 25 χρόνια τώρα στα αμάξια μου , εσείς εαν το νομίζετε ότι είναι απαραίτητο επιβαλλεται να το κάνετε!!!!
-
Πυρηνική φυσική!
Οχι Πυρηνική φυσική Αρχηγέ μου απλά Μαλακίες!!! Ποτέ δε χρειάστηκε να αλλάξω λάμπες 25 χρόνια τώρα στα αμάξια μου , εσείς εαν το νομίζετε ότι είναι απαραίτητο επιβαλλεται να το κάνετε!!!!
την επόμενη φορά που θα αλλάξεις λάστιχα να βάλεις μόνο αυτά που είχε ο κατασκευαστής και όχι κάτι καλύτερο
Βελτίωση στα φώτα;