-
εχω πατήσει γάτα την οποία όμως αν και πήγαινα με 30-40km/h δεν μπόρεσα να απόφύγω μιας και πετάχτηκε πίσω από τοίχο και στα δύο μέτρα μπροστά μου, ούτε φρένω δεν πρόλαβα να πατήσω
Εχω αποφύγει όμως και αλλες δύο γάτες οι οποίες ενω πήγαν να διασχίσουν τον δρόμο απο αριστερά μου προς τα δεξιά και ενώ ενστικτωδώς στρίβω για να τις αποφύγω προς αριστερά αλλάξαν πορεία στη μέση του δρόμου και γύρισαν πίσω κατατύχη λοιπόν την γλύτωσαν, όπως και δεκάδες λαγοί που ακολουθούν το φώς του αυτοκινήτου και τρέχουν μπροστά σουόλα αυτα στην επαρχία φυσικά, δεν νομίζω να υπάρχουν λαγοί εδω στην αθήνα
-
υπαρχουν,ρωτα τον πασχο
-
Εμενα ακομα δε μου εχει τυχει κατι φοβερο.. Τα χαζοπουλια μεσα στο κεντρο της πατρας ειναι εντελως σπαστικα παντως και κοβω οταν δω οτι πλησιαζω απειλητικα... Μια φορα μονο σε μεγαλο κεντρικο δρομο και οντως λιγο πατημενος βλεπω κατι μες τη μεση του δρομου και ενα μπαρμπα απο το αγροτικο που προσπερνουσα εκεινη τη στιγμη να κουναει με μανια το χερι του... Αυτο που εβλεπα ηταν χελωνα.. και ο μπαρμπας μου την εδειχνε..Τελικα τη κεντραρα και περασε απο κατω μου..
-
Υπαρχουν και χειροτερα!
http://www.youtube.com/watch?v=vaVy3NZL ... re=relatedΜεχρι τωρα εγω την εχω γλυτωσει...Τα ζωντανα τα κοβω απο μακρια και φρεναρω απο πριν ή απομακρινομαι.Τωρα αν τυχει στην εθνικη, δυσκολα τα πραγματα
-
Στην ΕΟ οχι αλλά σε παράδρομο της Εθνικής χτύπησα σκύλο με 120-130 χλμ περίπου (μου πετάχτηκε νύχτα στα 3 μέτρα)...αποτέλεσμα?....προφυλακτήρας , ψυγείο , δεξί φωτιστικό σώμα. Κρίμα το ζωντανό.
Τα σποργίτια δεν τα υπολογίζω. -
Ο χρήστης eleni84 έγραψε:
Θέλω και εγώ να σας αναφέρω το εξής. Πήγαινα από Πάτρα προς Αθήνα όταν μετά τα McDonalds πετάχτηκε ένα σκυλί (αρκούδα,όπως το χαρακτήρισε ο οδηγός της Ολυμπίας που το μάζεψε). Το σκυλί πάει,εγώ ευτυχώς δεν έπαθα τίποτα αλλά το αυτοκίνητο έπαθε 5.000 ευρώ ζημιά. Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση? Η Ολυμπία δεν είναι υπεύθυνη να με αποζημιώσει γιατί ο δρόμος δεν είναι περιφραγμένος όπως μου είπαν σε επιστολή που μου έστειλαν..Διόδια όμως γιατί πληρώνουμε για έναν δρόμο στον οποιο δεν είμαστε ασφαλής??Η 'Ολυμπία' είναι υπεύθυνη για το γεγονός ότι δεν ειναι περιφραγμένος ένας δρόμος ταχείας κυκλοφορίας, εθνικός άξονας. Αν έχεις κοντινό σου πρόσωπο δικηγόρο, θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να πειραματισθείς δικαστικώς... πιθανόν πρωτοπορώντας...
-- - - - - - - - - - - - - - - - -
Σε εμένα ευτυχώς δεν έχει τύχει μεγάλο ζώο - μόνο ένα πουλάκι στο παρμπρίζ που δεν ξέρω αν το σκότωσα, αλλά με σόκαρε αρκετά ως περίπτωση. Και δεν έτρεχα γμτ (επαρχιακός δρόμος).
Α, και ένα πανηλίθιο χηνάριο στην Ιωαννίνων - Αντιρίου πριν πολλά χρόνια, που το αποκεφάλισα με τον καγκελωτό προφυλακτήρα του Σκαραβαίου και πέρασα από πάνω. Δεν δοκίμασα καν να φρενάρω - που να φρενάρεις από τα 90, με 4 ταμπούρα και dynamics του 1966... -
Πουλι σφηνωμενο στο αστερι απο C200...αν μου το ελεγαν δεν θα το πιστευα, δεν ειχα και μηχανη προχειρη, και τα κινητα ηταν μονο τηλεφωνα τοτε...επισης στο ιδιο αμαξι πουλι ξεκοιλιαστηκε χτυπωντας στο φαναρι κ μπηκε το μισο μεσα στο καπω...Ακομα εχουμε ενα κουναβι η κατι τετοιο να κανει ραγισμα στο μαχαιρι απο τον προφυλακτηρα του 9-3 aero που ειναι πολυ χαμηλος, εναν σκυλο με το Honda που εκανε λακουβα στον μεταλλικο προφυλακτηρα(81 μοντελο το Civic) και εναν παραλιγο σκυλο, που τον γλυτωσα στο τσακ, η μαλλον τον προφυλακτηρα απο το Vectra γλυτωσα...
-
στο τσακ τη γλυτωσε ενας αθλιος γατουλης που μου πεταχτηκε απο εναν καδο...
οχι τιποτα αλλο, αλλα δεν ειχα χωρο για ελιγμο, οποτε μαλλον θα γινοταν πιτα....
σας εχει τυχει....
λογικα ενα γατος με 40 ειναι κιμας στα λαστιχα, αλλα ενα τσοπανοσκυλο με 120 στην εθνικη τι ζημια κανει;;
ή εστω πουλι στο παρμπριζ;;;δεν μιλαμε για κατσικες, αγελαδες και λοιπα που ανετα σε στελνουν θυμαρακια....
-
οταν περνας πανω απο λαγο, βαρας κορνας , τιναζετε, τον χτυπας, σταματας 5 μετρα παρακατω, τον μαζευεις και τον βαζεις στο πορτ μπαγκαζ, την αλλη μερα στο φουρνο....
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
οταν περνας πανω απο λαγο, βαρας κορνας , τιναζετε, τον χτυπας, σταματας 5 μετρα παρακατω, τον μαζευεις και τον βαζεις στο πορτ μπαγκαζ, την αλλη μερα στο φουρνο....το εχει κανει γνωστη μου
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
οταν περνας πανω απο λαγο, βαρας κορνας , τιναζετε, τον χτυπας, σταματας 5 μετρα παρακατω, τον μαζευεις και τον βαζεις στο πορτ μπαγκαζ, την αλλη μερα στο φουρνο....
το εχει κανει γνωστη μου
μοβορικο θηλυκο βλεπω...
-
Μια φορα εχω χτυπησει ενα σπουργιτι με το παρμπριζ στη παλαια εθνικη απο Πατρα προς Αιγιο..Και αλλη μια φορα κεντραρα μια χελωνα και περασε απο κατω.. Απειρες φορες κοβω και τη γλιτωνουν τα χαζοπεριστερια..
Ειναι ενα απο τα πιο λυπηρα φαινομενα και θεαματα στους ελληνικους δρομους.. Πραγματικα μου χαλαει τη διαθεση καθε φορα που βλεπω και φυσικα δε λειπουν τα ζωα που το κανουν επιτηδες..Για πολυ ξυλο..
-
Γάτα που πετάχτηκε στα 10m ενώ πήγαινα με 100km/h. Μέχρι να καταλάβω τι είδα ακούστηκε ένας γδούπος απ'το μπρος δεξί θόλο αλλά δε βρήκα αίμα μετά οπότε μάλλον δεν πέθανε ακαριαία [ :sealed: ]
Το θέμα είναι ότι σε τέτοιες περιπτώσεις, δε λέω να χτυπήσεις ζώο επίτηδες, αν δεν πεθάνει καταλήγει από εσωτερική αιμορραγία και δε μπορείς να κάνεις τίποτα...Επίσης, παραλίγω να χτυπήσω τράγο που μου πετάχτηκε ενώ πήγαινα με 120 (τα οποία ήταν υπερβολικά πολλά για εκείνο το δρόμο αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία)
-
Ο χρήστης kingstonian έγραψε:
λογικα ενα γατος με 40 ειναι κιμας στα λαστιχα, αλλα ενα τσοπανοσκυλο με 120 στην εθνικη τι ζημια κανει;;Τα έχω παθει και τα δύο με το ίδιο αυτοκίνητο.
Στην πρώτη περίπτωση ... πηδάει ολόκληρο το αυτοκίνητο (διότι ελαφρύ) και δεν σπάει κόκκαλα αλλά περνάει από πάνω ενώ ακούγεται ένας γδούπος απο την ρόδα-δολοφόνο, στην δευτερη περίπτωση χρειάζεται καινούριος προφυλακτήρας, μασκα, φανάρια, πινακίδα και ψυγείο ενώ το τετραποδο βρίσκει ο γοφός του στο σασί και ίσα που προλαβαίνει να πάει στην άκρη για να πεθάνει! Το μυστικό ασφάλειας και στα δύο. Σταθερό τιμόνι σφιχτά πιασμένο για το αναποφευκτο. -
Έχει πέσει πάνω μου ενώ πήγαινα με ~100-120χαω νυχτερίδα! Το ωραίο είναι πως ήμουνα με μηχανή και μου έσκασε στο θώρακα (ήταν βράδυ καλοκαίρι και φόραγα t-shirt).
Από τότε είμαι ο BATMAN
-
βασικά οι σκύλοι υπολογίζουν ακριβώς την ακρη του αυτοκινήτου και επιτίθενται μέχρι αυτήν, πρέπει να είναι πολύ ατυχος κάποιος για να του ερθει κατα μέτωπο ο σκύλος
και όταν συναντώ σκυλιά στο δρόμο που έρχονται να τρέξουν δίπλα από το αμάξι μπορεί να κόψω ταχυτητα, αλλά ελιγμό ποτέ γιατί αν ερχεται κανενας απο απέναντι .... και έχουν γίνει και πάρα πολλά ατυχήματα έτσιπριν 2 χρονια μου ετυχε αγελαδα στο δρόμο, ετρεχα και με 120 , ευτυχως ηταν ευθεία, την ειδα και φρεναρισα πολύ πιο πριν
-
Μια φορά στην Κρήτη παραλίγο να χτυπήσω με ~80km/h κοπάδι από πρόβατα που διέσχισαν από το πουθενά την 'ΕΟ' Ηρακλείου-Ρεθύμνου. Αν οδηγούσε ο πεθερός μου, που ήταν συνοδηγός εκείνη τη στιγμή, στην καλύτερη των περιπτώσεων θα πληρώναμε μερικά πρόβατα.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
και φυσικα δε λειπουν τα ζωα που το κανουν επιτηδες..Για πολυ ξυλο..Αυτοκτονία;
Εγώ πρώτη φορά χτύπησα πέρσι τέτοια εποχή ένα λαγουδάκι, στις εξοχές της Αγγλίας.
Ήταν μικρό, εγώ δεν έπαθα τίποτα, αλλά αυτό το καημένο.. -
Στην Κρητη , με μοτοσυκλετα, παραλιγο να χτυπησω αγριοκατσικο που αποφασισε να κατεβει την πλαγια και να διασχισει τον δρομο Σητειας - Αγ. Νικολαου. Φρεναρα την τελευταια στιγμη και ακομα θυμαμαι κατι καφε να περναει σε αποσταση μισου μετρου ; Σταματησα τρεμοντας, να ηρεμησω και να βγαλω το σκ@το απο την καλτσα
Ευτυχως που δεν ερχοταν κανεις απο πισω να μας παρει παραμαζωμα. -
Εχω πατησει γατα(μαλλον). Ηταν βραδυ και ουτε καταλαβα απο που πεταχτηκε τη τελευταια στιγμη. Μονο το γκντουπ-γκντουπ ακουσα
Ενα αυτοκτονικο σπουργιτι στη παλια εθνικη Πατρα-Αιγιο, εσκασε στο μπροστινο pillar με 100 χλμ και αναπηδησε προς τα ουρανια
Επισης εχω ξυρισει κυριολεκτικα την ουρα ενος πελαργου. Ο οποιος αποφασισε να απογειωθει απο τους θαμνους, καθετα στο δρομο. Με μια ηρωικη, τεχνικη, σιγουρη και σταθερη(ειχα χεστει πανω μου) τιμονια, τον απεφυγα. Η ουρα του ομως δεν τη γλυτωσε...
Βατραχια, σαυριτσες, αρουρια, ποντικες...απειραΕνας γνωστος μου εχει τρακαρει με ταυρο
Εχετε τρακαρει με καποιο ζωο ?