-
Ο χρήστης athanasios έγραψε:
Μετά τις θεωρητικές αναλύσεις δεν σφυρίζετε κανένα ρανταρ που να είδατε τελευταία;
Να σας δώσω κάτι ακόμη εγώ.Όσοι ταξιδέψτε για την περιοχή Ελάτης και Περτουλίου προσέξτε ιδιαίτερα στα χωριά Πηγή,Λυγαριά και Παλαιομονάστηρο που βρίσκονται στη διαδρομή από Τρίκαλα προς Πύλη.Στα δύο πρώτα υπάρχουν σταθερά φωτορανταρ ενώ στο τρίτο την στήνει πολλές φορές Xsara station με συμβατικές πινακίδες και κινητό φωτορανταρ.Συνεχιζεις την παρανομη δραστηριοτητα συναδελφε Αεκτζη....
-
Φροντίζω για την ...ασφάλειά σας και γι' αυτό σας προειδοποιώ για τα ...επικίνδυνα σημεία.
-
Μετά τις θεωρητικές αναλύσεις δεν σφυρίζετε κανένα ρανταρ που να είδατε τελευταία;
Να σας δώσω κάτι ακόμη εγώ.Όσοι ταξιδέψτε για την περιοχή Ελάτης και Περτουλίου προσέξτε ιδιαίτερα στα χωριά Πηγή,Λυγαριά και Παλαιομονάστηρο που βρίσκονται στη διαδρομή από Τρίκαλα προς Πύλη.Στα δύο πρώτα υπάρχουν σταθερά φωτορανταρ ενώ στο τρίτο την στήνει πολλές φορές Xsara station με συμβατικές πινακίδες και κινητό φωτορανταρ.na rvthsv kai κατι αλλο,στους δρομους που προαναφερατε,υπαρχει σχετικη ταμπελα που να προειδοποιει για υπαρξη φωτορανταρ?
η θα πρπει να παμε στο μαντειο των δελφων για να το ξερουμε?? -
Να σας δώσω κάτι ακόμη εγώ.Όσοι ταξιδέψτε για την περιοχή Ελάτης και Περτουλίου προσέξτε ιδιαίτερα στα χωριά Πηγή,Λυγαριά και Παλαιομονάστηρο που βρίσκονται στη διαδρομή από Τρίκαλα προς Πύλη.Στα δύο πρώτα υπάρχουν σταθερά φωτορανταρ ενώ στο τρίτο την στήνει πολλές φορές Xsara station με συμβατικές πινακίδες και κινητό φωτορανταρ.Και στην έξοδο του 1ου χωριού είχε συχνά μπλόκο. Στο παλαιομονάστηρο που στήνουν μπλόκο;
Όπως και να χει ο καλός δρόμος αρχίζει με το που περνάς την Πύλη! -
1)Έχει την κλασσική ταμπέλα ''Προσοχή η ταχύτητα ελέγχεται με τεχνικά μέσα''
2)Ερχόμενος από Πύλη μπαίνοντας στο Παλαιομονάστηρο.
3)Ακριβώς.Οπότε δεν χρειάζεται βιασύνη μέχρι την Πύλη. -
3)Ακριβώς.Οπότε δεν χρειάζεται βιασύνη μέχρι την Πύλη.πλησιαζει μου φαινεταο ο καιρος που το καλυμα πινακιδας που εχουμε αγορασει απο την αμερικη της ον τρακ θα γινει μονιμο πανω στην πινακιδα....
-
Ο χρήστης alfa 156 έγραψε:
3)Ακριβώς.Οπότε δεν χρειάζεται βιασύνη μέχρι την Πύλη.πλησιαζει μου φαινεταο ο καιρος που το καλυμα πινακιδας που εχουμε αγορασει απο την αμερικη της ον τρακ θα γινει μονιμο πανω στην πινακιδα....
έτσι..
-
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
έτσι..
ε ναι ρε φιλε μας κοροιδευουν ψιλο γαζι εδω περα και οι κυβερνοντες και ορισμενοι απο εδω μεσα που ειναι υπερ των καμερων με τον τροπο που θα της τοποθετησουν και θα τις λειτουργησουν στην ελλαδα....
αντι να κοιταξουν αυτους που αλαλζουν λωριδα ετσι για χαβαλε,περνανε στοπ,κοκκινα,κλπ...τους φταιει η υπερβαση των ηλιθιων οριων που εχουν θεσπισει...
πηγα εχθες ναυπλιο ,στον δρομο που ενωνει την εθνικη οδο με το ναυπλιο που ειναι επαρχιακος δρομος μια+μια λωριδα χωρις στηθαιο εχει 80 οριο...
το ιδιο οριο εχει και στην κακια σκαλα πριν το τουνελ
υπαρχει περιπτωση να εχει την ιδια επικυνδυνοτητα ο ενας δρομος με τον αλλον???
80 εχει και η περιφεριακη υμμητου...
ειναι δυνατον ενας λογικος πολιτης να παρει στα σοβαρα αυτα τα ορια?? -
110 στον Καραβομυλο!!!!!!
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
110 στον Καραβομυλο!!!!!!Είναι ξεχασμένο!
Το όριο στο πέταλο ήταν 110 και έχει κατέβει στα 90, με εξαίρεση μέσα στον Καραβόμυλο που είναι 70, όπου κόβεις πάντα γιατί το μωβ Octavia ή το λευκό στέησον Xsara παραμονεύουν στο παρκινγκ της παραλίας...
-
εχετε το νου σας οσοι κινειστε προς χαλκιδικη απο θεσσαλονικη...στο υψος του μεσημεριου μαλλον παιζει μπλοκο μη πω και ρανταρ..χθες πιασανε τρεις και τους γραφανε..
-
To radar στήνεται σε διάφορα σημεία στην περιοχή. Κυριότερα στα ζαχαροπλαστεία, επίσης καμιά φορά στον παράδρομο, στον κόμβο του λακώματος. Θέλει προσοχή, όντως.
-
Δεν είδα την κλήση με τα μάτια μου αλλά μου είπαν ότι του ήρθε φωτό από την Πατρών-Κορίνθου κάπου πριν την μπαριέρα της Κορίνθου για πέρασμα με 130χλμ τον Φεβ. και λεει πρόστιμο 700 Euro και δικαστήριο στην Κόρινθο!!!! Είναι δυνατόν 700 Euro κλήση
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Δεν είδα την κλήση με τα μάτια μου αλλά μου είπαν ότι του ήρθε φωτό από την Πατρών-Κορίνθου κάπου πριν την μπαριέρα της Κορίνθου για πέρασμα με 130χλμ τον Φεβ. και λεει πρόστιμο 700 Euro και δικαστήριο στην Κόρινθο!!!! Είναι δυνατόν 700 Euro κλήσηTo πρόστιμο είναι 150 ευρώ περίπου και από κει και πέρα είναι το τι θα σου ρίξει το δικαστήριο.Συνήθως είναι άλλα 150 ευρώ αλλά έχει δικαίωμα να το ανεβάσει.Επίσης εξαρτάται απ' το δικαστήριο αν αφαιρεθεί η άδεια(συνήθως δεν το κάνουν).
-
Πάντως επειδή πολλές φορές κάνω αυτή την διαδρομή δεν έχω ακούσει κάτι για κλήση απο φωτογραφικό ραντάρ. Συνήθως τις πιο πολλές φορές υπάρχουν αστυνομικοί με ραντάρ αλλά γνωρίζοντας που την στήνουν οδηγείς συμφωνα με τα όρια.
-
Δεν είδα την κλήση με τα μάτια μου αλλά μου είπαν ότι του ήρθε φωτό από την Πατρών-Κορίνθου κάπου πριν την μπαριέρα της Κορίνθου για πέρασμα με 130χλμ τον Φεβ. και λεει πρόστιμο 700 Euro και δικαστήριο στην Κόρινθο!!!! Είναι δυνατόν 700 Euro κλήση
To πρόστιμο είναι 150 ευρώ περίπου και από κει και πέρα είναι το τι θα σου ρίξει το δικαστήριο.Συνήθως είναι άλλα 150 ευρώ αλλά έχει δικαίωμα να το ανεβάσει.Επίσης εξαρτάται απ' το δικαστήριο αν αφαιρεθεί η άδεια(συνήθως δεν το κάνουν).
Επειδη το εχω πληρωσει 2 φορες ...
Στην αιθουσα σου λενε €150 και μολις φτανεις στο ταμειο προσαυξανεται επι 92% (αν θυμαμαι καλα) χαρη σε ενα μοναδικο στον κοσμο νομο-ελληνικη πατεντα(για το καλο μας παντα) και σου προσθετουν και τα δικαστικα εξοδα. Με ολα αυτα φτανεις αισιως τα 324Το που με πιασανε δεν θελει και ερωτηση...στο πιο επικινδυνο κομματι της ΕΟ Αθηνων-Λαμιας μεταξυ πρωτα και δευτερα διοδια . Με σταματησαν αφου πληρωσα τα δευτερα διοδια και εγινε οτι εγινε.
Την δευτερη στους Μολαους (προς Μονεμβασια) γιατι ενω προσπερνουσα 2 νταλικες που με πηγαιναν καροτσα με πρωτη απο την Μονεμβασια μεχρι και εκεινη την τεραστια ευθεια με καλη ορατοτητα, παραβιασα το οριο των 90.
Κανονικα επρεπε να πιασω 90 και οσες μερες μου παρει. Ασε που ο τροχονομος πεταχτηκε σαν ελατηριο πανω στην διαχωριστικη και χοροπηδουσε ενω εγω ημουν με 134 και πισω μου ειχα αφησει 2 νταλικες. Φυσικα και δεν σταματησα μπροστα του γιατι ακομα τουμπες θα φερναμε.
Και τι μου λεει το οργιο: 'ησασταν σε φαση πληρους επιταχυνσης'. 'παει καλα?' του λεω και γελουσα. 'Δεν ειδες τι εκανα? Δηλαδη να μην επιταχυνω?' 'Δεν ξερω κυριε,να τα πειτε στο δικαστηριο!' -
Αττικη οδος εχει τις περισσοτερες καμερεσ ταχυτητας?!?!??!
Απο ποτε???Εχει καποια κλασσικα μπλοκα που οι περισσοτεροι γνωριζουν και 0 σταθερες καμερες.
Και φυσικα ελαχιστοι τηρουν το οριο.... Αραγε γιατι δεν σκωτωθηκε κανεις εδω???? Αληθεια γιατι στην ΑΟ εχεις ακομα και οριο 80 σε ευθεια και στην Κορινθο εχεις 100ρικα??? Και γιατι συμπτωματικα στην ΑΟ το ρανταρ στηνεται στα σημεια με 80 και 70 οριο??? Φυσικα αφου εχεις περασει το σημειο....
Μαλλον καποιοι μας δουλευουν δηθεν για την ασφαλεια μας....
-
Ο χρήστης Madman77 έγραψε:
Αττικη οδος εχει τις περισσοτερες καμερεσ ταχυτητας?!?!??!
Απο ποτε???Εχει καποια κλασσικα μπλοκα που οι περισσοτεροι γνωριζουν και 0 σταθερες καμερες.
Και φυσικα ελαχιστοι τηρουν το οριο.... Αραγε γιατι δεν σκωτωθηκε κανεις εδω???? Αληθεια γιατι στην ΑΟ εχεις ακομα και οριο 80 σε ευθεια και στην Κορινθο εχεις 100ρικα??? Και γιατι συμπτωματικα στην ΑΟ το ρανταρ στηνεται στα σημεια με 80 και 70 οριο??? Φυσικα αφου εχεις περασει το σημειο....
Μαλλον καποιοι μας δουλευουν δηθεν για την ασφαλεια μας....
Η Αττικη οδος δεν εχει καμμια σταθερη καμερα ταχυτητας...Εχει μονο τα μπλοκα της τροχαιας σε καποια σημεια(οποτε θελουν να μαζεψουν λεφτα) Ολες οι αλλες καμερες που εχει(κ εχει παααρα πολλες) ειναι για διαχειριση της κυκλοφοριας και για εκτακτα περιστατικα(τρακαρισματα etc)
-
**Το θέμα καθαρίστηκε, και τα οφτόπικ πήγαν εδώ: http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=6090
Ας μείνει καθαρό από δω και πέρα παρακαλώ.
[moderator]**
-
Ας πούμε και που βρισκόταν άσπρο Octavia στους φίλους μου τους Κρητικούς...
Μάλλον σε κλασικό σημείο, μεταξύ Μπαλί και Φόδελε στη μεγάλη ευθεία παρκαρισμένο μέσα στα χόρτα να σημαδεύει τις πίσω πινακίδες όσων πήγαιναν πρός Ρέθυμνο
Radar και πού βρίσκονται.